Jesam gledala sam utakmicu, ne bih komentarisala da nisam, ne kažem da je oduševio, ali ni da je bio toliko loš. Prestani se igrati vidovite Džemile, i praviti se da znaš ko od kad šta citawarden je napisao/la:malo podigni glavu samo na ovomtopicu i vidi misljenjaZOI84 je napisao/la: NE nisu svi sinoć vidjeli da je on bio toliko loš kako ti kažes, mislim da mi je ipak malo relevantniji ovaj svijetski fudbalski portal od tebe![]()
ti si goal.com poceo jucer citati ...pa vidim da nisi upucen ,jedno pitanje da li si gledao tekmu sinoc ??
odgovori ako hoces ako ne ,dosta spama ..
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
- sarajlija89
- Kontakt:
Polako momci i djevojke...
Lulic je odigrao 10tak minuta, nedovoljno da se bilo sta studioznije analizira i zakljuci, ali je evidentno imao tremu
Ne znam cemu ti pretenciozni komentari pojedinaca da je bio "los"...On se tek treba dokazati.

Lulic je odigrao 10tak minuta, nedovoljno da se bilo sta studioznije analizira i zakljuci, ali je evidentno imao tremu

Ne znam cemu ti pretenciozni komentari pojedinaca da je bio "los"...On se tek treba dokazati.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U tome i jeste stvar što je odigrao tako malo, a nasi strucnjaci već pišu komentare tipa ništa od njegasarajlija89 je napisao/la:Polako momci i djevojke...![]()
Lulic je odigrao 10tak minuta, nedovoljno da se bilo sta studioznije analizira i zakljuci, ali je evidentno imao tremu![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
A sta ces....mi se ne znamo radovati nicemu, vidjeli smo poslije Bjelorusije, vise se pricalo o nekim sporednim stvarima, nego o samom, velikom rezultatu koji je nasa reprezentacija ostvarila.
Nista mi ne zasluzujemo, realno...ne znamo se ni radovat, a najveci uspjeh nam je neuspjeh drugih

Nista mi ne zasluzujemo, realno...ne znamo se ni radovat, a najveci uspjeh nam je neuspjeh drugih

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
bravo LAZIO , FORZA LAZIO
-
- Kontakt:
Ja sto serete ocm pa lulic izdominiro onu lijevu stranu pa vidjelo se kako ima snage i brzine odma i kako je oduzimao lopte sad jbg trema je malo utjecala na dodavanja al sigurno nastup koji daje dosta optimizma
rasuli cigane svaka cast

dok se uigrate bit ce to odlicna ekipa...napad odlican, samo da to Reja malo izbalansira, napad i odbranu da ne bude previse razlike...

dok se uigrate bit ce to odlicna ekipa...napad odlican, samo da to Reja malo izbalansira, napad i odbranu da ne bude previse razlike...
jaoo koji sam ja konjZOI84 je napisao/la:Jesam gledala sam utakmicu, ne bih komentarisala da nisam, ne kažem da je oduševio, ali ni da je bio toliko loš. Prestani se igrati vidovite Džemile, i praviti se da znaš ko od kad šta citawarden je napisao/la:malo podigni glavu samo na ovomtopicu i vidi misljenjaZOI84 je napisao/la: NE nisu svi sinoć vidjeli da je on bio toliko loš kako ti kažes, mislim da mi je ipak malo relevantniji ovaj svijetski fudbalski portal od tebe![]()
ti si goal.com poceo jucer citati ...pa vidim da nisi upucen ,jedno pitanje da li si gledao tekmu sinoc ??
odgovori ako hoces ako ne ,dosta spama ..

pa sa curom se ovako odnosim ,dozivotno se kajem ..

a Sarajlija se ulizuje nebil sta umocio

curo draga vjerujem da si gledala ,ali pazi nesto i meni je drag igrac i ja sam Bosanac i bodrim i sve nase reprezentativce i kazem aBd u buducnosti ce da bude nesto od njeg ali ne ako bude igrao na onom nivou kao sinoc ,od njeg se puno ocekuje i svi mi ocekujemo ,ali ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
@warden
bez glupih komenatara...necu bristai, jer to vise o tebi govori, u svakom slucaju...
Strasno...
bez glupih komenatara...necu bristai, jer to vise o tebi govori, u svakom slucaju...

Strasno...
Na samom otvaranju Serije A fudbaleri Lazija sinoć su na San Siru prijatno iznenadili. Remizirali su sa aktuelnim prvakom Milanom (2:2), a šef struke nebesko - plavih, Edoardo Reja, zadovoljan je s bodom, iako su njegovi izabranici imali prednost od 2:0.
"U prvih pola sata prikazali smo fantastičnu igru. Kada dođete na San Siro i stvorite velikii broj prilika, morate biti zadovoljni", rekao je Reja nakon susreta.
"Mislim da je rezultat realan. Ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu sinoćnjeg susreta, onda ćemo se sasvim sigurno i najvećim favoritima biti tvrd orah", dodao je Reja.
@sarajlija iz dana u dana me sve vise i vise iznenaduješ ..
"U prvih pola sata prikazali smo fantastičnu igru. Kada dođete na San Siro i stvorite velikii broj prilika, morate biti zadovoljni", rekao je Reja nakon susreta.
"Mislim da je rezultat realan. Ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu sinoćnjeg susreta, onda ćemo se sasvim sigurno i najvećim favoritima biti tvrd orah", dodao je Reja.
@sarajlija iz dana u dana me sve vise i vise iznenaduješ ..
IO SONO INTERISTA
Klose i Cisse su strašan tandem.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
jesu kita vidjet ćemo na kraju sezone i koliko će golova postići. klose svaka čast golgeter samo takav, ali za cissea nisam baš siguran.Colo Colo je napisao/la:Klose i Cisse su strašan tandem.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Cuj jesu kita a Cisse zabi go samo takav a Klose okrenu Nestu na kocki leda......Ponekad se zapitam sta ljudi gledaju, fudbal sigurno ne.
cisse je uvijek bio prosječan napadač, za klosea sam rekao svoje mišljenje, ipak 2. strijelac svjetskih prvenstava svih vremena dovoljno govori. nisu ni odigrali 90min kako treba a već ubitačan tandem, opet kažem vrijeme ce pokazati. i brocchi je u milanu znao odigrati strašnu utakmicu ali je uvijek bio kita od igrača.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
**** ga da je Brocchi **** od igraca ne bi cijelu karijeru igro po Milanu, Fiorentini i laziu nego u Piacenzi, Juve Stabiji i Cremoneseu. Nemoj zajebavat. Brocchi je malo slabija varijanta Gattusa.
Klose i Cisse su u pripremnim utakmicama dali pun djavo golova.
Klose i Cisse su u pripremnim utakmicama dali pun djavo golova.
- JuveSissoko
- Kontakt:
igra li Lulic zvani Senad?? 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
da da, sad imao i polušansu, od prve minute igra seno, senči zvani senadJuveSissoko je napisao/la:igra li Lulic zvani Senad??
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedva cekam rimski derbi.tony-mortale je napisao/la:da da, sad imao i polušansu, od prve minute igra seno, senči zvani senadJuveSissoko je napisao/la:igra li Lulic zvani Senad??
p.s.evo primise ga

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
http://atdhenet.tv/39459/watch-lazio-vs-fc-vaslui" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link, nije loš, bezveze primiše gol
Evo link, nije loš, bezveze primiše gol

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 2 gosta.