Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 10 sep 2011, 22:29

Virtu4l je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:P.S. meni samo nije jasno zasto neke forumase, hajde da tako kazem, nervira to sto se mi nadamo tituli i sl.Meni fakat nikad nije bilo bitno cemu se nadaju oni koji vole druge klubove, jer svako ce za svoje zeljeti najbolje, ali, eto, ocito drugi vole da zabadaju nos gdje ne treba...
Lijepo je nadati se tituli, a pri tom' ne omalovažavati druge.
eh, ko nam prica o omalovazavanju :roll: Iskreno, ja onu vasu temu i ne posjecujem, i ne pratim bas da li forumasi koji prate LFC tamo "provociraju" i svaku vasu radost zbog pobjede ili iznerviranost zbog poraza nastoje "zaciniti" onako kako to ti non stop radis... Mislim, svako ima pravo da kaze sta misli i ne znam sto tebe toliko iritira kad neko na ovoj temi spomene cska ili izrazi neke velike ambicije....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 10 sep 2011, 22:37

Evo upravo došao iz Tuzle, sve je prošlo u najboljem redu ... Samo je pobjeda falila.
Igrom nisam razočaran, više propuštenim prilikama ( Hendersonov "zicer" ponajviše )
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 sep 2011, 23:28

Jimmy from the hood je napisao/la:Evo upravo došao iz Tuzle, sve je prošlo u najboljem redu ... Samo je pobjeda falila.
Igrom nisam razočaran, više propuštenim prilikama ( Hendersonov "zicer" ponajviše )
Kako si stigao iz Vogošče? :lol:

Ne mogu da vjerujem kako možete pljuvati neke igrače, prvenstveno Carru, pa onda i Hendersona. Prošle sedmice vam/nam je bio junak, a sad ga pljujete. strašno

inače, nismo imali sreće. dominirali smo (21-4 u šutevima) i oštećeni smo za penal kada je Upson dirao loptu rukom u kaznenom prostoru. stoke klasika, autobus poslije postignutog pogotka i kraj. igrom sam zadovoljan, ali rezultatom svakako ne, biće bolje sljedeće sedmice.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 sep 2011, 23:32

Carlo je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Evo upravo došao iz Tuzle, sve je prošlo u najboljem redu ... Samo je pobjeda falila.
Kako si stigao iz Vogošče? :lol:

Ne mogu da vjerujem kako možete pljuvati neke igrače, prvenstveno Carru, pa onda i Hendersona. Prošle sedmice vam/nam je bio junak, a sad ga pljujete. strašno

inače, nismo imali sreće. dominirali smo (21-4 u šutevima) i oštećeni smo za penal kada je Upson dirao loptu rukom u kaznenom prostoru. stoke klasika, autobus poslije postignutog pogotka i kraj. igrom sam zadovoljan, ali rezultatom svakako ne, biće bolje sljedeće sedmice.
Ja sam u ovoj grupi koji je pljuvao Hendersona, stvarno mi je žao, al' tako je to kada prorade emocije, nema veze, idemo dalje, ako bog da da bude on nasljednjik Gerrarda, mislim da će igrati mnogo bolje u sredini sa Stiviem. Igrač utakmice po meni Suarez, najlošiji Hendo, mada me je i Adam razočarao.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 sep 2011, 23:38

ovaj @virtu4l se nije javljao na ovoj temi kada smo pobijedili Bolton i Arsenal nego samo kada mi kiksamo..jerane razligu s ove teme,tvoji komentari na ovoj uzvisenoj temi su bespotrebni :x
a sto se tice same utakmice,iskren da budem i nisam ocekivao pobjedu ali na osnovu vidjenog trebali smo najmanje uzeti bod..ali eto,ne pobjedjuje uvijek najbolji ..
ZZ

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 sep 2011, 00:53

Dajte ljudi uopste nismo izgledali lose na terenu + igrali smo kod stokea gdje su teski bodovi to valjda svi znamo.Plus ovo pljuvanje odma krene a pola ih nije ni gledalo utakmicu nego samo zapamti nesh i ceka trenutak los odmah se pojavi pocne neku bezz pricu.Prestanite i vi ici po forumima drugih klubova i palit i nece niko ni ovdje dolazit,raspravljaj izmedju sebe.
"You'll Never Walk Alone"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 sep 2011, 01:02

Ne treba očajavati nakon poraza od Stokea,ipak malo koji veći tim će teško do punog plijena na Britannia stadionu.Ja sam istakao da sam nezavodoljan današnjom igrom prvenstveno zbog velikog broja promašenih šansi i to je to.Igra je bila dosta dobra iako u pojedinim trenutcima meča u L'poolu nisu imali rješenja i viziju šta i kako dalje.

Iskreno jedva čekam da se vrati Stivi pa da Henderson ide na klupu.Nisam protiv ovog momka,vrijeme radi za njega ali treba tu još puno rada da bi se izbrusio njegov potencijal.Danas mi je prekipilo kad je promašio onaj zicer.

Naredni meč je još jedno nezgodno gostovanje kod Tottenhama na White Hart Laneu,gdje smo prošle sezone poraženi sa 2:1 iako smo vodili (čini mi se Skrtel da je zabio u 1.poluvremenu gol za vodstvo).Sjećam se da i Lennon u sudijskoj nadoknadi zabio za 2:1 i one povrede Carraghera,kao i 2 velika promašaja Maxia.

Spursi lagano konsolidiju redove i jučer su slavili protiv Wolvesa sa 0:2.Pojačali su se sa Parkerom i Adebayorom i sigurno da su jači nego protekle sezone,kada su nas oba puta dobili.U zadnjih 10 duela L'pool je slavio 4x,Spursi 5 i jedan remi je bio (daleke 2007).

Spursima je od velikog značaja da prikupe što veći broj bodova na početku jer kad počne EPL sigurno da će im to odvlačiti pažnju tako da će sigurno igrati dosta ofanzivno i to šansa za L'pool. 8-)
FK Pjetlovi

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2011, 01:10

Senaid L.F.C je napisao/la: @AllGunsBlazing gledaj to sa pozitivne strane liverpool ispada iz utrke za krunu u 4 kolu a Arsenal po meni nije ni bio u utrci za krunu pa i ako su bili ispali su nakon poraza od LIVERPOOLA 2-0 i SRAMOTE protiv ManUTD od ČAK 8-2 pa toliko ni levati iz Andore ne primaju u 2-3 tekme a komoli u 1
Nigdje ja nisam rekao da je Arsenal i bio u utrci za titulu, nego je @Rizah na sva zvona govorio kako je Liverpool u utrci, kako imaju dobre igrace, kako ce pobijediti Stoke na njihovom terenu, i samo da ga podsjetim na to sta je rekao... Volio bih vidjeti Liverpoolov b tim kod nekog od velike cetvorke, da vidim bas koliko bi oni sramotu dozivjeli, i najbolje kad taj isti @Rizah poredi igrace Liverpoola i Arsenala i kaze ADam je bolji od Jacka jer ima asistenciju, a JAck nema, fudbalski strucnjak ne zna da je Jack povrijedjen i da utakmice nije odigrao :lol:
Celik!3,2,2.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2011, 08:53

Han!$;Lfc je napisao/la: Žao će mi biti Asmira na kraju utakmice. :mrgreen:
e tebi bilo žao sto ga nece biti na tekmi a da ga nije bilo natrpali bi Stoke
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 sep 2011, 10:03

" onclick="window.open(this.href);return false;
stvarno nema smisla..
ZZ

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 sep 2011, 11:04

Carragher: "Odlazimo razočarani i tužni"

Iako je nakon susreta sa Stoke Cityjem, u kojem je njegova momčad doživjela minimalan poraz, bio iznimno nezadovoljan suđenjem, strateg Liverpoola Kenny Dalglish, ipak je imao razloga i za zadovoljstvo. 60-godišnjeg stručnjaka razveselila je najava skorašnjeg povratka Stevena Gerrarda. S druge strane, i Jamie Carragher je razočaran čitavim razvojem situacije na jučerašnjoj utakmici...

Kapetan Redsa ozljedu prepona zaradio je još u ožujku. Oporavak je, kaže Gerrard, došao samom svom kraju. Hoće li prvi ovosezonski nastup upisati kroz tjedan ili dva nije znao reći, no činjenica da ponovno trenira pod punim opterećenjem dovoljna je za zadovoljstvo.

"Treniram s ostatkom momčadi posljednja dva dana. Posljednjih tri ili čak četiri tjedna radio sam po posebnom programu i iako je ova promjena u jednoj mjeri šok za organizam meni je najvažnije da sam opet u društvu suigrača."

Povratak treningu s loptom najava je skorašnjeg konkuriranja za sastav. "Treninzi su sada zahtjevniji, dinamičniji i ne bih bio iskren kada bih rekao da se ne borim i da u ovom trenutku nisam iscrpljen, ali sve se to zaboravi kada se sjetim da ću u idućim tjednima ponovno u igru."

A nakon prvog ovosezonskog poraza svoj je komentar, osim bijesnog Dalglisha, dao i Jamie Carragher.

"Naravno da odlazimo razočarani s ovog gostovanja jer smo se kući željeli vratiti s tri boda. Naša igra je bila prilično dobra, a kada tako igraš obično i ostvariš svoj cilj. Ali to je nogomet, to je Premiership. Jedanaesterac protiv nas i nekoliko njih za koje smo zakinuti čine nas tužnima."
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 11 sep 2011, 11:05

Carragher, odlazim kući razočaran grdno. Doš'o sam da serem a samo sam prdno.
Zahvaliti mu se, dati da bude sporski direktor i to je to. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 11 sep 2011, 11:21

Nakon ovakvih utakmica ogadi mi se fudbal i ocajno sudjenje.Mogli su nam jedno 2 penala svirat, a i onaj Stokeov je bio diskutabilan :?

U svakom slucaju, glave gore.Idemo na White Hart Lane sljedece sedmice da vratimo Spursima za sve sto su nam uradili prosle sezone.Nadam se povratku Stevieja, a volio bi vidjet Coatesa u prvih 11.Postujem Carraghera, al vrijeme mu je da zavrsi karijeru.Zao mi legende da se nako bruka Bgm :(
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 sep 2011, 11:27

Shanks je napisao/la:Postujem Carraghera, al vrijeme mu je da zavrsi karijeru.Zao mi legende da se nako bruka Bgm :(
Upravo to. Ako hoce da ostane legenda, i u lijepom sjecanju navijaca, bolje mu je da se polako seli na klupu,i pusta nekog drugog. Jednostavno odavno je izgubio brzinu i snagu koju stoper treba da ima. Nije da ga pljujem nakon ove utakmice, to je moje misljenje jos od pocetka prosle sezone.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 11 sep 2011, 12:19

the scouser je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Postujem Carraghera, al vrijeme mu je da zavrsi karijeru.Zao mi legende da se nako bruka Bgm :(
Upravo to. Ako hoce da ostane legenda, i u lijepom sjecanju navijaca, bolje mu je da se polako seli na klupu,i pusta nekog drugog. Jednostavno odavno je izgubio brzinu i snagu koju stoper treba da ima. Nije da ga pljujem nakon ove utakmice, to je moje misljenje jos od pocetka prosle sezone.
de ne blatite Legendu Carraghera šta vam je svaki čovjek ima svoj dan osim toga ono nije bio penal niti ga je trabao onaj idiot od sudca svirat... Carra je još uvijek među boljim stoperima lige...nakon jedne greške blatite po svima kakvi ste vi navijači nije svijet propao jaki smo napadali nismo imali sreće i to je to... U totenhem po pobjedu...aBda
LFC...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 sep 2011, 12:27

Nakon lošeg prvog poluvremena sam otišao, a onda me dočekao još veći šamar kreštanje Esada Plavog jutros do 2.

Krenimo redom, King je izveo takvu formaciju koja je u svakom segmentu bila antistokova igra. Dakle, visoki igrači u odbrani kao kontra Delapa. Međutim, nesmotrenost Carre nas je omela i primili smo go. Ono čak nije ni bio penal. Kasnije je Stoke branio rezultat, a mi smo fulali nemoguće. Ova reprezentativna pauza je jedino nama odmogla, jer smo izgubili a za čudo Božije Arsenal i Tottenham pobjedili.
Sad sam pregledao drugo poluvrijeme, imali smo prilika, posjed lopte, šuteva u okvir i van gola, ali nije išlo.
Treba napomenuti da su nam bile tri sumnjive situcije koje su se lahko mogle okarektizirati kao penali, start na Aggerom i Skrtelom u prvom poluvremenu i igranje rukom u drugom poluvremenu.
Šta reći za Hendersona? Suarez je bio sam na lijevoj strani, umjesto asistencije želio je gol i to nam se osvetilo.
Rekao sam već, ako osvojimo četiri boda u ove dvije utakmice onda smo 4, a ako osvojimo 6 bodova možemo pričati o tituli. Kako je krenulo, dobro bi bilo kad bi osvojili i tri boda u Londonu.

Begoviću kapa dole.

Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2011, 12:32

ok carra je kriv za penal mada i to je bilo malo kontakt malo gluma i sudija jedva docekao da ga svira... ALI hajde onda da blatimo i Suareza i Hendersona i naravno i Kinga jer ih je on takticki spremao za ovu utakmicu.
ja nisam razocaran jer pokazali smo da se mozemo vratiti nakon primljenog gola a da je ovo normalna utakmica bila mi bi zabili bar 2 gola. evo bas sad repriza ide pa uzivajte :D
svaka cast begovicu jos je jednom dokazao da ja znam prepoznati dobrog golmana :D
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 sep 2011, 13:09

Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2011, 13:10

the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Carra... samo ja ne mogu da vjerujem da vi njega gledate kao nekog ko je nastetio liverpoolu.
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 sep 2011, 13:10

the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Carragher. Lagano. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.