Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
pandza da cuva ribery,maludu,benzemu,nasrija i ostale ne budite smjesni,daj nadarevica pape!!!
Imal' neko kakvu stranicu na kojoj mogu vidjet izvještaje svih liga, da vidim ko od naših igrača igra/ne igra?!
Čelik Zenica 1945
Eto koliko pratis repku,pa taj ti je Nadarevic bas igrao na Kosevu protiv Francuske i cuvao Benzeme,Maloude i ostale.hege je napisao/la:pandza da cuva ribery,maludu,benzemu,nasrija i ostale ne budite smjesni,daj nadarevica pape!!!

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 sep 2011, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo begovic i vranjes igrali,mujdza uso u 2.p i skrivio 2 golaNimla_RZ je napisao/la:Imal' neko kakvu stranicu na kojoj mogu vidjet izvještaje svih liga, da vidim ko od naših igrača igra/ne igra?!
Dobro za Begovića i Mujdžu znam, al gdje da vidim ostale lige (ruska, turska, poljska itd.)...hege je napisao/la:samo begovic i vranjes igrali,mujdza uso u 2.p i skrivio 2 golaNimla_RZ je napisao/la:Imal' neko kakvu stranicu na kojoj mogu vidjet izvještaje svih liga, da vidim ko od naših igrača igra/ne igra?!
Čelik Zenica 1945
naravno kad je pape postavio taktiku sa ibricicem,misimovicem i ostalim debeljucama koji ne trce.pandzu smo vidjeli protiv portugala,lik je odronharishp je napisao/la:Eto koliko pratis repku,pa taj ti je Nadarevic bas igrao na Kosevu protiv Francuske i cuvao Benzeme,Maloude i ostale.hege je napisao/la:pandza da cuva ribery,maludu,benzemu,nasrija i ostale ne budite smjesni,daj nadarevica pape!!!
nimzla,nemas sta gledat niko nije igro,nadarevic jest ali po papku susicu on nije za reprezentaciju,eto nek su ove rezerve
Trebo bi Cocalic dobiti priliku, mozda u narednoj priateljskoj sada bi bilo glupo isprobavati nesto u ovim vaznim utakmicama. Mislim da bi pored njega trebali dobiti priliku i Ljevakovic, Mhmutovic, Hadzic i Bukva-ova dvojica posljednjih ako su im rjeseni problemi sa pasosem tj. sa drzavljanstvom, a cudi me da Jahic i Nadarevic nisu odvano dobli poziva.
E Jahić bi treb'o dobit poziv... Ne znam zašto ga izostavlja, al ako bude standardan u svom klubu, još igraju Ligu prvaka, zašto ne? Pogotovo sad ako budemo imali problema sa kartonima...
Čelik Zenica 1945
jahic ne igra u apoelu nikako,grije klupuNimla_RZ je napisao/la:E Jahić bi treb'o dobit poziv... Ne znam zašto ga izostavlja, al ako bude standardan u svom klubu, još igraju Ligu prvaka, zašto ne? Pogotovo sad ako budemo imali problema sa kartonima...
Znam, igrao je onda malo u LP, al kažem opet, samo ako bude standardan!hege je napisao/la:jahic ne igra u apoelu nikako,grije klupuNimla_RZ je napisao/la:E Jahić bi treb'o dobit poziv... Ne znam zašto ga izostavlja, al ako bude standardan u svom klubu, još igraju Ligu prvaka, zašto ne? Pogotovo sad ako budemo imali problema sa kartonima...
Čelik Zenica 1945
Igra ali tanko.Proslu je tekmu je odigrao nekih dvadesetak minuta u Kiparskoj ligi.
Svi ti nabrojani su nazalost prosjek,koji mogu zacepiti neke rupice protiv slabijih repki.
Nesto konkretnije,tanko.Jahica su povrede unazadile a Nadarevic 100 i jos nesto kila ima.lakse ga preskocit nego zaobici.Udebljao se nenormalno.
Svi ti nabrojani su nazalost prosjek,koji mogu zacepiti neke rupice protiv slabijih repki.
Nesto konkretnije,tanko.Jahica su povrede unazadile a Nadarevic 100 i jos nesto kila ima.lakse ga preskocit nego zaobici.Udebljao se nenormalno.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 sep 2011, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
koje standardan pa to samo pape "doda" uz nekog igraca koji mu ne pase a neigra u klubu da moraju igraci igrat.....koja je ono budala majko moja mila zlatan bombarder dokazani po ko zna koliko puta do sada i sjedi na klupi a on uvodi ZecaNimla_RZ je napisao/la:E Jahić bi treb'o dobit poziv... Ne znam zašto ga izostavlja, al ako bude standardan u svom klubu, još igraju Ligu prvaka, zašto ne? Pogotovo sad ako budemo imali problema sa kartonima...

.............al nezna to nas safet seljak koji nezna uostalom ni odakle je a kamoli da zna nesto drugo.........spomenem ti familiji sajo
jesu li standardni spahic,mujdza,rahimic,miske,pjanke,zec,lula i ostali????
Mahmutovic i Dzekson mislim da bi bili ubitacni.
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Pjanic ce poceti od prve minute,Zec vjerovatno isto,Mujdza je bio stalno standardan ali je zbog povrede koje je odsustvovao par meceva usao u drugom poluvremenu.Sve je to relativno,cak eto ni Dzeko jucer nije igrao nikako.hege je napisao/la:jesu li standardni spahic,mujdza,rahimic,miske,pjanke,zec,lula i ostali????
Iako bi Mancinija prvi navijaci razapeli ako ovaj nebi bio standardan vec slijedeci mec.
Imas standardnih u fildjan ligi,koliko hoces.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
Ja ću ti u kratkim crtama probati ponešto napisati o igračima koje si naveo ;hege je napisao/la:jesu li standardni spahic,mujdza,rahimic,miske,pjanke,zec,lula i ostali????
Spahić- Sinoć ga nije bilo niti na klupi protiv Villarreala najvjerovatnije zbog povrijede, ali u prethodnim susretima je bio standardan. Tačnije odigrao je 90 minuta u prvom kolu Primere protiv Malage, te 90 minuta na gostovanju u Hannoveru u kvalifikacijama za Europa ligu gdje je njegova momčad ispala.
Mujdža- Mensur je jedan od najstandardnijih naših reprezentativaca, tačnije ima zacementiranu prvu postavu u Freiburgu. Freiburg jeste slabija momčad u Bundesligi, ali već nekoliko zadnjih sezona provode u Bundesligi.
Rahimić- U CSKA Moskvi već ima epitet veterana i uprava kluba mu je dala prijedlog da kada završi karijeru može da preuzme omladinski pogon malu minutažu ima u svom klubu, ali ne žali se. U repki igra odlično i to je najbitnije.
Misimović- On me najviše brine od svih reprezentativaca, minutažu u Dinamu dobiva na kapaljku. Igra stvarno vrlo malo što je veliki minus za njega, ako se sjetimo u kakvoj je formi bio u Wolfsburgu. Ako još dodamo onaj incident sa Papetom ne znam baš da li ćemo ga još gledati u reprezentaciji.
Pjanić- Danas se očekuje njegov debi u dresu Rimskog diva Rome u duelu prvog kola Serie A sa protivnikom Cagliarijem. Očekuje se u prvih XI što je dosta važno za njega, nadam se da će imati uspješan debi.
Zec- Turska liga kasni mjesec dana i Zec je igrao u nekoliko prijateljskih mečeva za svoj klub i mislim da je postigao jedan pogodak, ako se ne varam. Ova pauza njemu sigurno nije dobro došla jer se na njemu vidi da mu je opala forma.
Lulić- Imao je svoj debitantski nastup u dresu Lazia na San Siru protiv Milana gdje je igrao posljednjih 10 minuta, ako je vjerovati navodima Lulić je dobio prolaznu ocjenu što je i bio njegov prioritet.
Livin' La Vida Loca ;)
evo seferovic dao go, treba pod hitno pritisnuti papeta i savez da se pokrene procedura promjene drzavljanstva. ne smjemo cekati da pocne zabijati vredovno,bice kasno.
Sent from my Commodore 64
Dao je i Fajic dva ,odmah u repku 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije bio dobar nasoj u21,dobar je svicarskoj. vjerovatno nece biti dobar nasoj a selekcija, a bice svicarskoj.
debili,i u savezu i koji ih podrzavaju ovdje.
debili,i u savezu i koji ih podrzavaju ovdje.
Sent from my Commodore 64
ako bi faja mogao u italiji otici to bi bilo odlicno. naravno kad malo prolupa slovensku liguharishp je napisao/la:Dao je i Fajic dva ,odmah u repku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.