FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 10 sep 2011, 23:29

možda nisu napravili nijednu šansu što smo se mi dobro postavili a ne što oni nisu znali.Koliko nam je šerif šansi napravio za dvije utakmice, sad češ reći bolji gošk od šerifa.Taj isti čelik je na koševu dao 2 gola i napravio 3-mrtva zicera.treba biti pošten kad smo osvojili kup u zenici prvu loptu koju smo opucali po goolu je ušla pa oni ne zabiju penal i na kraju dožive katasrofu.Možda nam se ove šanse vrate u banjaluci.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 sep 2011, 23:32

partibrejker1921 je napisao/la:Ima li neko slučajno knjigu ''Željezničar 1982-2007'', u pdf-u, hitno da hitnije ne može.
imam ja al bas knjigu nemam na kompu ako ti treba neka info reci
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 23:34

Nekad nismo mogli dati gol u Zenici, sad vam malo i bod.
Ne serite vise, vidjet cemo ove pitarcice u Zenici (zamalo ih nisu uzeli na Kosevu) i Borca, i ostale ekipe kad dodju u Zenicu.
Jebote mi gdje god idemo na gostavanje, trebalo smo pobijediti, gosti katastrofa.
Spustite malo loptu, duga je sezona i imamo jos da igramo.
Dva gostavanja 4 boda i vise nego oldicno.
Sto se tice igrackog kadra i igraca i napadaca, za to je kriv Osim sto ih nije doveo i platio pravog napadaca koji nam fali.
Taktika mu je proticna, tako da ce se morati nesto mijenjati, ali ja mislim kad Selimovic bude spreman 100 posto, da to nece lose biti.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 sep 2011, 23:41

diego_TM je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Ima li neko slučajno knjigu ''Željezničar 1982-2007'', u pdf-u, hitno da hitnije ne može.
imam ja al bas knjigu nemam na kompu ako ti treba neka info reci
Treba mi mnogo informacija, skoro sve iz te knjige. Nema veze, ako niko nema u pdf-u kupiću je. Hvala u svakom slučaju!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 sep 2011, 23:42

safira je napisao/la:Nekad nismo mogli dati gol u Zenici, sad vam malo i bod.
Ne serite vise, vidjet cemo ove pitarcice u Zenici (zamalo ih nisu uzeli na Kosevu) i Borca, i ostale ekipe kad dodju u Zenicu.
Jebote mi gdje god idemo na gostavanje, trebalo smo pobijediti, gosti katastrofa.
Sto se tice igrackog kadra i igraca i napadaca, za to je kriv Osim sto ih nije doveo i platio pravog napadaca koji nam fali.
Taktika mu je proticna, tako da ce se morati nesto mijenjati, ali ja mislim kad Selimovic bude spreman 100 posto, da to nece lose biti.
ne slazem se ni u jednom segmentu. prvo jedno je nekad drugo sad pa ne trazimo titulu vec zalimo sto nismo uzeli sva tri boda mrtvom celiku. drugo bila su 4 gostovanja i 8 bodova ako ne racunamo olimpic 3 gostovanja 8 bodova od toga dva sa gostovanja ali ti ocito nisi ni pogledao kako smo igrali protiv travnika i da smo tu trebali uzeti tri boda kao i danas a sirokom realno bod. znaci ni blizu odlicno!!!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 23:52

diego_TM je napisao/la:
safira je napisao/la:Nekad nismo mogli dati gol u Zenici, sad vam malo i bod.
ne slazem se ni u jednom segmentu. prvo jedno je nekad drugo sad pa ne trazimo titulu vec zalimo sto nismo uzeli sva tri boda mrtvom celiku. drugo bila su 4 gostovanja i 8 bodova ako ne racunamo olimpic 3 gostovanja 8 bodova od toga dva sa gostovanja ali ti ocito nisi ni pogledao kako smo igrali protiv travnika i da smo tu trebali uzeti tri boda kao i danas a sirokom realno bod. znaci ni blizu odlicno!!!
Ako cemo biti bas ono realni, i ako pratis Zelju uvijek, onda mi nismo odigrali utakmice 3 godine kako treba, ako izuzmemo finale Kupa i prosle i predprosle i Leotara prosle, ostalo je sve bila talasika. Pa smo bez ikakve igre uzeli titulu, pa slijedece godine opet bez neke posebne igre s Lazarom osvojili kup.
Tako da polako imamo najtezi raspored u zadnji 5 godina, tezi da ne moze tezi.
Ako cemo ikoga kriviti onda je to Osim jer je on zaduzen za sve, od dovodenja igraca, para, pa do taktike...
Tako da bolje da spustimo loptu i dolazimo na utakmice, bez psovanja i slicni stvari...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 11 sep 2011, 00:58

Do kraja polusezone imamo dvije teže utakmice, gostovanje Borcu i derbi na Grbavici, ako iskoristimo dobar raspored možemo se ako ništa primaknuti vodećem dvojcu na manji zaostatak od ovog, mada mislim da i oni moraju posustat, teško da mogu u ovom tempu do decembra, tako da bismo uz dobru igru mogli biti pozitivno iznenađeni plasmanom na kraju polusezone...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 sep 2011, 05:04

Hawking je napisao/la:Do kraja polusezone imamo dvije teže utakmice, gostovanje Borcu i derbi na Grbavici, ako iskoristimo dobar raspored možemo se ako ništa primaknuti vodećem dvojcu na manji zaostatak od ovog, mada mislim da i oni moraju posustat, teško da mogu u ovom tempu do decembra, tako da bismo uz dobru igru mogli biti pozitivno iznenađeni plasmanom na kraju polusezone...
Tako nesto , i ne treba da nas drugi interesuju, samo da nas, konacno krene .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 08:52

Jesu li Manijaci vrijeđali svoje igrače u Zenici .Je li bilo poslije primljenog gola ono sramotno igrajte p.... ili možda dobiće te batine. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 11 sep 2011, 09:48

DRHAUSE je napisao/la:Jesu li Manijaci vrijeđali svoje igrače u Zenici .Je li bilo poslije primljenog gola ono sramotno igrajte p.... ili možda dobiće te batine. :idea:
nije samo bodrenje , jer se vidilo da im nije svejedno . al opet nista :roll:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 sep 2011, 10:22

Opet nam se desavaju stvari koje ozbiljna ekipa nebi smjela dozvoliti,primimo go nakon dvadesetak sekundi od ekipe koja poslije toga nije sanse stvorila.Bili smo puno bolji od Celika i steta sto nismo uzeli sva tri boda jer bi smanjili zaostatak za Sirokim i Borcem koji su po meni najveci favoriti,objektivno mislim da ni mi ni komsije(ne provociram vas i nemojte molim vas sada se prepucavati,trenutno ste prvi i to postujem ali vam je raspored bio idealan u prvih sest kola kao i svake godine,niste imali teska gostovanja a jedini iole vrijeda spomena i kvaliteta protivnik vam je bio Velez) u ovom trenutku nemamo kvalitet za titulu,sto neznaci da samo malo vise ozbiljnosti,zalaganja,borbenosti u igri i dovodjenjem par igraca nemozemo biti.Prvi put moram reci da nismo imali i srece kod one stative i onda kada je Ramic spasio Celik da ne primi go.Momcima na navijanju svaka cast valjalo je na onoj vrucini disati a kamo li navijati isto tako policija korektna i profesionalna,ali bi se stvarno vise trebao rijesiti ovaj problem napustanja tribina posljednih deset-petnaest minuta mislim da je krajnje vrijeme da ljudi koji dodju i citav dan izgube barem do kraja odgledaju utakmicu.Ako Bog da da trece gostovanje(protiv Olimpika ne racunam) protiv Borca odigramo pravo i pobjedimo.U Traviniku 2:1,u Zenici 1:1 e pa neka u Banja luci bude 1:2.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 sep 2011, 11:26

diego_TM je napisao/la:
nidi je napisao/la:bod iz zenice nije loš pogotovo kad smo gubili od 1.minute,ako je čelik toliko loš pa ga dobiju borac,sarajevo i široki nema šanse da čelik ostane u ligi.Ne dobija se prvenstvo u zenici već u gabeli,gradišci,lukavici,trebinju itd
Neznam jesi li bio u Zenici ali da jesi vidio bi da je bod itekako los. Celik je tanak ko svila pa gori su od GOSK-a i Kozare zajedno. Ali dobro sta je tu je. Vadicemo se protiv velikana iz platonove u bl :D
I jos jedna stvar pljuvali ste Viscu poslije Sirokog kad je fulio sansu za pobjedu sto sad ne pljujete Zebu hebo vas on.
Mozda da navijaci promjene ime u pljuvaci.
Cetri gostovanja cetri boda to po meni i nije za crnjaka a imali smo sansi i za mnogo vise od ta cetri boda al sta je tu je, za kiks mogu smatrat samo utakmicu protiv zrinjskog.Ova ekipa nikako da prodise punim plucima sad je vjerovatno i njima lakse igrati, manji je pritisak, nakon ovih bodova iz zadnje dvije utakmice.Ja sam zadovoljan bodom iz zenice, jer bez obzira kakvu oni ekipu imaju tamo je tesko igrati i donijeti bodove.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 11 sep 2011, 12:14

imal gdje golova :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 sep 2011, 12:15

i ja sam zadovoljan bodom, pogotovo kad se zna u kakoj je situaciji celik i da ce vec sad u svakoj utakmici pogotovo kuci morat igrat maksimalno ostro samo da dodju do bodova
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2011, 12:21

DRHAUSE je napisao/la:Jesu li Manijaci vrijeđali svoje igrače u Zenici .Je li bilo poslije primljenog gola ono sramotno igrajte p.... ili možda dobiće te batine. :idea:
nisu ni u jednom trenutku, od prve do 75 minute utakmice, to se nije spominjalo.
Za zivot cijeli!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 sep 2011, 13:27

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nisu ni u jednom trenutku, od prve do 75 minute utakmice, to se nije spominjalo.

znači ne ide ni tako, kažu da se Ninković vrato u Sarajevo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2011, 13:33

seven je napisao/la:

jel to sarajevo hoce pliseka da smijeni nakon 5 pobjeda u 6 utakmica ili mozda olimpic ima novog trenera ?
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 sep 2011, 13:33

seven je napisao/la:

A sta ne ide? Lijepo sto se Ninkovic "vrato" u Sarajevo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

11 Plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11 Plavih » 11 sep 2011, 14:05

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... neri-dio-i" onclick="window.open(this.href);return false;

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 11 sep 2011, 14:08

Ma ljudi samo sabura kako vrijeme bude odmicalo bit će bolje...
Željo je igr'o 4 utakmice u gostima (Široki,travnik,,olimpik,čelik)
Sarajevo je igralo 4 utakmice kući (sloboda,čelik,velež,kozara)
Borac je 3 utakmice igrao na strani (kozara,široki,travnik)

Realno pogledajte naš raspored i raspored ova 2 konkurenta...

Iako su svi otpisali Željezničar, opet se očekuje plavo proljeće !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.