Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

hege
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 23:35

Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
jel te dosta???

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 23:35

Virtu4l je napisao/la: Hmm, pa ne znam sad. Novak protiv Federera ne forsira baš previše taj bekend, bar ga prije nije forsirao. Možda je čak malo više Federer forsirao Novakov bekend....
Da. Prije sigurno nije forsir'o, no u čini mi se da je i u Parizu mnogo više loptica slao na Fedov backhand. Samo, tada je Fed pogađao udarce, a kada nije bio tol'ko siguran, im'o je vremena da se namjesti pa k'o hadžija opali forehand. :mrgreen:

Btw, molio bih vas da ne vučete nepromišljene poteze. Nemojmo ovo pretvoriti u kompleksi niže vs kompleksi više vrijednosti. Skoncentrišimo se na igru, a ne na te udarce ispod pojasa. Hvala!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 23:35

IgorBL je napisao/la:Kompleksi su cudna stvar. To je Novak veceras dokazao.
Dečko, novi si na forumu, ali sa takvim stavom ćeš vrlo brzo postati bivši. Na ovom podforumu se piše o tenisu, svi iznose svoja mišljenja, Novak je samo jedan od vrhunskih tenisera i ništa više. Ljudi više vole Federera u odnosu na njega, večeras je 80% publike na stadionu bilo uz Rogera, ista situacija je i u Nigeriji, Čileu ili Japanu, tako da je svima krivo kad izgubi. Nebitno je od koga izgubi, Tsonge, Đokovića ili Nadala.
hege je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
jel te dosta???
Šta ti je nejasno?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 10 sep 2011, 23:36

MaGiCa je napisao/la:Nije "sretniji", nego bolji, o Begovnjavko.

Evo jedan klipcic, za tebe i ostale trolcice, ali i za mog omiljenog moderatora Shabana narodnjaka.
[youtube][/youtube]

Prosle godine ne istom mestu Djoker je dobio Federera, kao i sada. Dvaput nesto ne moze da bude slucajno. ;)
TAdic je usrao klip. Povraca mi se kada smrdljivi politicari koriste sportiste u propagandne smrdljurije. Fuj !

Ali da Novak kida,otkida. Kako se samo vratio,neverovatno,cekam da se pojavi na jutjubu da odgledam highlights :P

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 sep 2011, 23:36

Jel bilo plača ? :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 10 sep 2011, 23:37

Ova Arma je kandidat za Oskara godine. Poredi onog baustelca sa Salate i Djokovic. Pa Novak je Rambo Amadeus za njega.

@Virtual, sta ima? Ti pricas da se Novaka ne pita nista. Toliko o tvojoj objektivnosti. Ne pametuj dzaba.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 10 sep 2011, 23:38

Fuj :evil: E moj Chokerer..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 10 sep 2011, 23:40

IgorBL je napisao/la:Ova Arma je kandidat za Oskara godine. Poredi onog baustelca sa Salate i Djokovic. Pa Novak je Rambo Amadeus za njega.

@Virtual, sta ima? Ti pricas da se Novaka ne pita nista. Toliko o tvojoj objektivnosti. Ne pametuj dzaba.
Vidim ja da ovdje jednocifren broj ljudi poznaje osnove teniske igre. Novak iz 2008. se pitao protiv svakog igrača, a Novak iz 2011. se ne pita protiv većine igrača. Razlika između starijeg i mlađeg Novaka je to što je mlađi bio napadač, a stariji je zid. Zid se ništa ne pita, napadač se uvijek pita.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 23:42

Monolog je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Hmm, pa ne znam sad. Novak protiv Federera ne forsira baš previše taj bekend, bar ga prije nije forsirao. Možda je čak malo više Federer forsirao Novakov bekend....
Da. Prije sigurno nije forsir'o, no u čini mi se da je i u Parizu mnogo više loptica slao na Fedov backhand. Samo, tada je Fed pogađao udarce, a kada nije bio tol'ko siguran, im'o je vremena da se namjesti pa k'o hadžija opali forehand. :mrgreen:
Vidio si večeras koliko puta je skakutao oko loptice da se namjesti na forhend :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 10 sep 2011, 23:44

Super je onda kad si broj 1 a ne radis nista. Drugi rade posao za tebe. Gospodsko zanimanje. Ravno direktorskoj fotelji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 23:44

Joj Endija, opet navuk'o onu crvenu majicu, zaboravio magarac da se bikovi lože na crveno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 10 sep 2011, 23:45

Vidim da je neko od moderatora na temi. Nadam se da će istu pročistiti i pustiti nas na miru da pratimo pobjedu skota.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2011, 23:45

D1n0 je napisao/la:Fuj :evil: E moj Chokerer..

Nadam se da ce Nadal/Muzza razbiti ovaj srpski nationalist u finalu :evil:
Nemojte srati protiv Djokovica .Novak igra za i voli svoju Srbiju i svaka mu cast na tome.Nikada nije bio provokator.Sjecam se njegovog meca sa Delicem.kada su mu neki Delicevi navijaci,dobacivali da je cetnik.Okrenuo se i rekao dobro ljudi,jesam li ja ubijao te ljude,sta vam je.Iskreno i mene malo nerviraju ovi zastupnici iz manjeg entiteta ,kojeg Nole nikada nije spomenuo,ali to sto covjek voli svoju zemlju,znaci da je patriota.Nije grijeh voljeti svoju zemlju,grijeh je biti supak i voljeti tudju ,vise nego svoju.To bar mi iz Bosne znamo kako hoda.Nole svaka ti cast najbolji si,pokazao si karakter sampiona.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 10 sep 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 23:46

djokovic je veceras dokazao da je najbolji na svijetu,i da mu je jedina ozbiljna konkurencija nadal koji ima kompleks od novaka tako da je i to labavo

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 sep 2011, 23:46

Ocekujem pobjedu Murraya,ne moze mu Nadal nista na tvrdoj podlozi,jedino ako onaj ne padne ko na Wimbledonu,al nadam se da nece :)
YNWA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 23:48

barbarez je napisao/la:

Nemojte srati protiv Djokovica .Novak igra za i voli svoju Srbiju i svaka mu cast na tome.Nikada nije bio provokator.Sjecam se njegovog meca sa Delicem.kada su mu neki Delicevi navijaci,dobacivali da je cetnik.Okrenuo se i rekao dobro ljudi,jesam li ja ubijao te ljude,sta vam je.Iskreno i mene malo nerviraju ovi zastupnici iz manjeg entiteta ,kojeg Nole nikada nije spomenuo,ali to sto covjek voli svoju zemlju,znaci da je patriota.Nije grijeh voljeti svoju zemlju,grijeh je biti supak i voljeti tudju ,vise nego svoju.To bar mi iz Bosne znamo kako hoda.Nole svaka ti cast najbolji si,pokazao si karakter sampiona.
Potpis.
Voli te tvoje Sarajevo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 sep 2011, 23:50

Ma Nadal Skota uzima, minimalno 3-1. Uvijek sam volio da Nadal izgubi s Murrayem, drazi mi je ovaj Skot, ali, mislim da ce posustati protiv Djokovica, dok to za Nadala nije slucaj.

VAMOS RAFA :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 10 sep 2011, 23:50

Murray nikad nije izgubio u polufinalu Grand slama na tvrdoj podlozi

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 10 sep 2011, 23:51

Marej nikad nije ni uzeo GS, pa ti vjerujes da je to moguce.

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 10 sep 2011, 23:51

barbarez je napisao/la:

POtpis!!!

Prije par godina gledao njegov mec sa Cilicem negdje u Australiji...i neki srbi sa tribina malo malo pa nesto Cili dobace..kad se Doko okrenu svom navijacu, slozi mu sve po spisku..mater, oca seljacku i zavrsi sa "tebi nije mjesto ovdje seljacino" 8-)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.