Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ravanelli
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la ravanelli » 22 avg 2011, 13:40

Pozdrav svim forumašima, a naročito fanovima Marseillea. Novi sam na forumu i nadam se da ću ostati aktivan !

Allez l' OM! 8-)

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 22 avg 2011, 14:50

Devil je napisao/la:Los start Marseilla,tri remija od koga su najmanje dva po kvalitetima trebali biti pobede.Ipak Marseille pokazao da ne deluje bas ubitacno na pocetku sezone i da ce trebati jos dosta truda i rada da bi bili konkuretni i ove sezone.
Ja mislim da je najveci problem stalne promjene u ekipi pa se igracima teze naviknuti na medjusobnu igru.
MARSEILLE EN FORCE !

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 23 avg 2011, 21:41

Sad ce pogotovo biti tesko Mbia nece igrati 2 mjeseca, veliki problem za odbranu
MARSEILLE EN FORCE !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 avg 2011, 01:23

Marseille_CU84 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Los start Marseilla,tri remija od koga su najmanje dva po kvalitetima trebali biti pobede.Ipak Marseille pokazao da ne deluje bas ubitacno na pocetku sezone i da ce trebati jos dosta truda i rada da bi bili konkuretni i ove sezone.
Ja mislim da je najveci problem stalne promjene u ekipi pa se igracima teze naviknuti na medjusobnu igru.
To je najveci problem a vala i povrede. Eto nema Mbie, supljina je to velika, al kad pogledamo imamo dobru ekipu. Treba to samo uigrat. Odbrana solidna, nema tayea ali morel nije los, diarra je odlican igrac pravo pojacanje, sredina prakticno ista ko i prosle godine a napad imamo odlican uz remyja i ayewa nema zime. Nadam se da cemo pocet pobjedjivati napokon
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 avg 2011, 22:41

znao sam da ce mo dobiti dortmunda u grupi a tu je i arsenal, mislim da mozemo i moramo proci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2011, 02:35

mozda bi mi navijaca marseillea iz BiH trebali zamoliti ih da dovedu kakog igraca iz BiH tako da bi i mi imali vise navijaca u BiH, hehe prestice nas ovi lavici od kluba bez duse, ali jos smo im daleko u postovima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2011, 02:41

Meni je Marseille simpatican,cisto zato jer u zadnje vrijeme imaju ubjedljivo najljepse dresove na svijetu :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2011, 02:43

uvijek su imali najbolje dresove na svijetu
Tuzlanski_Malisa

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 28 avg 2011, 17:48

Kakva su očekivanja protiv Lillea
Philadelphia
Championship
............................

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2011, 17:58

pa idemo na pobjedu kao i uvijek i mislim da ce tako i biti, go on justin.tv, izaberi sport i francuski jezik i gledaj tekmu
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 28 avg 2011, 23:12

Izgubili 3-2 stvarno lose nesto se podhitno mora poduzeti jer ako ovako mislimo igrati u LP ne gine nam los rezultat
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 avg 2011, 04:58

sve je dobro igra protok lopte sve izgleda sjajno mislim stvaro se osjeti da su igraci uigrani ali nesto fali, mislim da opet sve u svemu niej tako lose malo nas nece i sreca sa tim penalima i greskama, nije nam sviran penal isto cist koji je bi u 11 metara, ja sam i dalje siguran da kad se zavintla ova ekipa pobjedama da ce je tesko biti zaustaviti
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 sep 2011, 07:23

ne znam sta da kazem izgubili smo heinzea i taiwa a dobili smo diaru i traorea, sad ne znam, mislim da smo samo izgubili, ali nikad se ne zna, ne vidim ko c emi zamijeniti Taiwa, a pogotovo na PES 2011 kad ima onakav sut
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 04 sep 2011, 20:47

Taiwa nemoze niko zamijeniti, Heinze je bio dobar ali imao je i on svojih gresaka dosta, Diarra je extra pojacanje a Traore ja mislim da je on davno svoje ispuho ali et vidicemo..
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 sep 2011, 02:45

mislim da ce od sljedeceg kola krenuti nabolje
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 10 sep 2011, 23:23

Izgubili od rennesa 0:1 katastrofa mora se nesto poduzeti jer ako ovako nastavimo nidokle necemo stici
MARSEILLE EN FORCE !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 sep 2011, 23:57

Marseille_CU84 je napisao/la:Izgubili od rennesa 0:1 katastrofa mora se nesto poduzeti jer ako ovako nastavimo nidokle necemo stici
ne mogu da vjerujem, prelose smo otvorli sezonu...nesto nije uredu, imamo dobar tim, jake igrace ali nesto ne funkconise...nadam se da cemo proigrati sto prije
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 sep 2011, 21:37

Nakon što je skoro pa nemoguć način osvojio super kup protiv Lillea Marseille je u totalnom padu formu...

Ne znam šta se dešava, ali vjerovatno nešto slično kao sa Željom :mrgreen:

Samo jednom kad prorade nema stajanja...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 sep 2011, 21:09

lijep pogled na tabelu prvi smo sa pobjedom protiv olympiakosa, mislim da se vracamo u formu
Tuzlanski_Malisa

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 18 sep 2011, 19:37

Vcrs je ta utakmica chos des olympiques.....srecno marseilleu,ali msm da nemaju sta da traze na gerlandu ;)

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.