Allez l' OM!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ja mislim da je najveci problem stalne promjene u ekipi pa se igracima teze naviknuti na medjusobnu igru.Devil je napisao/la:Los start Marseilla,tri remija od koga su najmanje dva po kvalitetima trebali biti pobede.Ipak Marseille pokazao da ne deluje bas ubitacno na pocetku sezone i da ce trebati jos dosta truda i rada da bi bili konkuretni i ove sezone.
To je najveci problem a vala i povrede. Eto nema Mbie, supljina je to velika, al kad pogledamo imamo dobru ekipu. Treba to samo uigrat. Odbrana solidna, nema tayea ali morel nije los, diarra je odlican igrac pravo pojacanje, sredina prakticno ista ko i prosle godine a napad imamo odlican uz remyja i ayewa nema zime. Nadam se da cemo pocet pobjedjivati napokonMarseille_CU84 je napisao/la:Ja mislim da je najveci problem stalne promjene u ekipi pa se igracima teze naviknuti na medjusobnu igru.Devil je napisao/la:Los start Marseilla,tri remija od koga su najmanje dva po kvalitetima trebali biti pobede.Ipak Marseille pokazao da ne deluje bas ubitacno na pocetku sezone i da ce trebati jos dosta truda i rada da bi bili konkuretni i ove sezone.
ne mogu da vjerujem, prelose smo otvorli sezonu...nesto nije uredu, imamo dobar tim, jake igrace ali nesto ne funkconise...nadam se da cemo proigrati sto prijeMarseille_CU84 je napisao/la:Izgubili od rennesa 0:1 katastrofa mora se nesto poduzeti jer ako ovako nastavimo nidokle necemo stici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.