Što se tiče onog dizanja ruku u zrak, nije tim uvrijedio Federera. Jednostavno je poručio pojedinim seljačinama:"Je li dosta ljudi?"
Btw, nikako mi nije jasno kako se čovjek sa milion pobjeda može prepasti iste?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jadno je što čovjek mora moliti za aplauz i minimum podrške koju Servever ima ,.Papilon20 je napisao/la: Al kakav je forhend odigrao Djokovic na 40-15 ,ja i nakon 2-3 puta sto sam pregledao nisam vidio gdje je pogodio ,i reakcija Djokovica na 40-15 ,jadno
Izgubiti u polufinalu od prvog igraca svijetu u najboljoj formi i svom apsolutnom primu,stidi se..Bezimeni je napisao/la:Brejk i to je gotovo . Bravo Federer.
Bježi sa teniskih terena .Bježi ,molim te .Brukaš se u pravom smislu te riječi !
Nije jadan negoje **** da je nema veće. Molim vas da me banujute jer ne mogu da čitam postove kvazi stručnjaka.Bezimeni je napisao/la:Isto se desilo i 2010. samo na Đokovićev servis .
Federer je jadan .
Imati takav šampionski mentalitet i na dva Gren Slema zaredom ispasti nakon vodstva od 2:0 .Raul_64 je napisao/la:Izgubiti u polufinalu od prvog igraca svijetu u najboljoj formi i svom apsolutnom primu,stidi se..Bezimeni je napisao/la:Brejk i to je gotovo . Bravo Federer.
Bježi sa teniskih terena .Bježi ,molim te .Brukaš se u pravom smislu te riječi !
mada ovo necu moci provariti
[youtube][/youtube]Armaaa je napisao/la:Poznaju me svi kockari
poznaju me svi konobari
znaju u čije ime
ja noćas vino pijem
forhend desno, bekend lijevo
opet stare rane bole
forhend desno, bekend lijevo
uvijek stare rane bole
zar je to sve što imam ja od tebe
zar je to sve što je ostalo
zar je to sve za ove duge godine
i ako je, premalo je
Ne pogrešnom si mjestu.IgorBL je napisao/la:Bravo Nole! U inat publici, u inat kvazi-strucanjacima sa ss.ba... Sutra ce navijati za Nadala ili za Mareja. Nije ni vazno. Samo nek je protiv tebe. Ali zaboli te. Jer ti si majstor.
Kad se zna da ga je od eventualnog finala/titule dijelio 1 cm,ne mogu ja tu naci vezu.Bezimeni je napisao/la:Zašto da se bruka takav šampion ? Bolje se povući .
Noup. Tema je Grand Slam. A ja pricam o trenutno najjacem teniseru, koji je to i dokazao.Virtu4l je napisao/la:Ne pogrešnom si mjestu.IgorBL je napisao/la:Bravo Nole! U inat publici, u inat kvazi-strucanjacima sa ss.ba... Sutra ce navijati za Nadala ili za Mareja. Nije ni vazno. Samo nek je protiv tebe. Ali zaboli te. Jer ti si majstor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.