Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 sep 2011, 21:45

juznjak> je napisao/la:Ja tipujem 1-3 ,Hattrick Reyesa :mrgreen:

Pazi ovo Adi koja ti je ljepsa ? :D
slika
"zeljocity"]Daj ba kakva je ovo tabela Cultural na 56 mjestu???????? :lol:
To ti je Leon,puno ime Cultural Leonesa,bivsi prvoligas,istina kratko uglavnom se vucaraju po Segundi B .
Pazi kakav preljep stadion imaju . Steta sto su u 3 ligi http://www.aytoleon.es/es/ayuntamiento/ ... _leon.aspx

Pogledaj Ovieda 17 na all time tabeli i ako su ispali iz Primere prije vise od 10 godina. Dusa me boli za tim klubom. :|
Meni je ova prva ljepsa :lol: Uff da nije malo ambiciozno 1:3?? :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 sep 2011, 15:43

juznjak> je napisao/la:Ja tipujem 1-3 ,Hattrick Reyesa :mrgreen:

Pazi ovo Adi koja ti je ljepsa ? :D
slika
"zeljocity"]Daj ba kakva je ovo tabela Cultural na 56 mjestu???????? :lol:
To ti je Leon,puno ime Cultural Leonesa,bivsi prvoligas,istina kratko uglavnom se vucaraju po Segundi B .
Pazi kakav preljep stadion imaju . Steta sto su u 3 ligi http://www.aytoleon.es/es/ayuntamiento/ ... _leon.aspx

Pogledaj Ovieda 17 na all time tabeli i ako su ispali iz Primere prije vise od 10 godina. Dusa me boli za tim klubom. :|
Bas sminka stadion nema sta.. Sto se tekme tice ja kazem 0:0
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 sep 2011, 16:28

Ja sam ti ambiciozan decko :mrgreen: tanka vam je odbrana ,nije vam slucajno Racing zabio 3 komada... ipak mislim da ce trebati vremena Ruizu i Ramiu da se uigraju . Reyes,Arda,Falcao,Adrian sve su to brzi igraci koje ce tesko cuvati Miguel, Alba o Matheu . Sto se tice ovih djevojaka meni su nekako iste :lol: 8-)

Kada je Valencia u pitanju ja se najvise pribojavam Piattia i to sa razlogom ,on je u Dresu Almerie ,Atleticu zabio nekih 5-6 golova od kako igra u Primeri :oops:
[youtube][/youtube]

Golcina od prosle sezone,mada je snimak uzasan . :cry:
[youtube][/youtube]
Zadnjih 5 susreta izmedju klubova. Zadnja dva susreta na Mestalli zavrsila su bez pobjednika.
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 sep 2011, 16:44

juznjak> je napisao/la:Ja sam ti ambiciozan decko :mrgreen: tanka vam je odbrana ,nije vam slucajno Racing zabio 3 komada... ipak mislim da ce trebati vremena Ruizu i Ramiu da se uigraju . Reyes,Arda,Falcao,Adrian sve su to brzi igraci koje ce tesko cuvati Miguel, Alba o Matheu . Sto se tice ovih djevojaka meni su nekako iste :lol: 8-)

Kada je Valencia u pitanju ja se najvise pribojavam Piattia i to sa razlogom ,on je u Dresu Almerie ,Atleticu zabio nekih 5-6 golova od kako igra u Primeri :oops:
[youtube][/youtube]

Golcina od prosle sezone,mada je snimak uzasan . :cry:
[youtube][/youtube]
Zadnjih 5 susreta izmedju klubova. Zadnja dva susreta na Mestalli zavrsila su bez pobjednika.
slika
Valencia na Mestalli od Atletica nije izgubila od 2003 :) Pa slazem se da ce trebati Ruizu i Ramiu da se uigraju,ali ce isto tako trebati Ardi,Falcau da se uklope u tim Atletica Madrida.Ako se ne varam meč sa Valenciom će im biti "vatreno kreštenje" u Primeri jel tako? :D
Sto se Pablita Piattia tice nadam se i sutra da ce vas "ukopati",nasu prednost na odnosu na vas vidim u veznom redu i napadu,na tim djelovima bi vas trebali uzeti :D
Inace Atl.Madridovi igraci koji putuju u Valenciu su:
Vratari:Thibaut Courtois i Joel Robles
Defanzivci:Silvio Azevedo, Luis Amaranto Perea, Joao Miranda, Álvaro Domínguez, Filipe Luis i Antonio López;
Vezni red:Tiago Mendes, Diego Ribas, Mario Suárez, Paulo Assuncao, Gabi Fernández, Juanfran Torres i Arda Turan;
Napadači:José Antonio Reyes, Radamel Falcao i Adrián López.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 12:03

Istina da ste u prednosti sto se tice sredine terena,ali sto se tice napada i odbrane ,mislim da je Atletico u maloj prednosti. :P Steta sto nema Godina i Salvia .
slika

Prema Marci timovi ce igrati u ovoj formaciji . Mislim da ce Adrian igrati na poziciji Diega ,dok ce Diego igrati umjesto Suareza . Neka pobjedi bolji (Atleti :mrgreen: ) 8-)

Vamos mi pateti slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2011, 12:22

juznjak> je napisao/la:Istina da ste u prednosti sto se tice sredine terena,ali sto se tice napada i odbrane ,mislim da je Atletico u maloj prednosti. :P Steta sto nema Godina i Salvia .
slika

Prema Marci timovi ce igrati u ovoj formaciji . Mislim da ce Adrian igrati na poziciji Diega ,dok ce Diego igrati umjesto Suareza . Neka pobjedi bolji (Atleti :mrgreen: ) 8-)

Vamos mi pateti slika
Cisto sumnjam da ce Alba,Barragan i Parjeo igrati od pocetka.Mjesto njih ce igrati Miguel/Bruno,Matheiu i Canales,pa cak mozda sansu ispred Coste dobije Ruiz jer je Unai najavio tu mogucnost :mrgreen:
I ja kazem neka pobjedi bolji (Valencia),igrao sam cistu 1 kvota 1.90 :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 15:51

Ja sam igr'o 3+ 8-) :D u pravu si sto se tice Miguela ,evo sada citam da ga je Emery ubacio a Baragan uopste nije u kombinacijama za susret.

Pazi ovo :o ovo je bilo 1999 i tada se vec skupila ona generacija Valencie koja ce kasnije harati Spanijom i Evropom .
[youtube][/youtube]

Kako sam ga cijenio to je cudo ,jedan od drazih Spanskih igraca ,nazalost izgubismo ovo finale Cupa ali sasvim zasluzeno,to je ona prokleta sezona .

Pazi da ovaj tim nije ispao iz lige,u narednim godinama vjerovatno bi se osvojila koja titula ,jer Baraja je otiisao u Valenciu u bio jedan od boljih igraca,Hasebaink znamo svi sta je radio po EPL,Valeron najbolji u onom super Deporu :roll:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2011, 21:26

juznjak> je napisao/la:Ja sam igr'o 3+ 8-) :D u pravu si sto se tice Miguela ,evo sada citam da ga je Emery ubacio a Baragan uopste nije u kombinacijama za susret.

Pazi ovo :o ovo je bilo 1999 i tada se vec skupila ona generacija Valencie koja ce kasnije harati Spanijom i Evropom .
[youtube][/youtube]

Kako sam ga cijenio to je cudo ,jedan od drazih Spanskih igraca ,nazalost izgubismo ovo finale Cupa ali sasvim zasluzeno,to je ona prokleta sezona .

Pazi da ovaj tim nije ispao iz lige,u narednim godinama vjerovatno bi se osvojila koja titula ,jer Baraja je otiisao u Valenciu u bio jedan od boljih igraca,Hasebaink znamo svi sta je radio po EPL,Valeron najbolji u onom super Deporu :roll:
Da sjecam se ove tekme,a stvarno kada ste ispali u 2.ligu je bio jedan neopisiv sok fkt,ali etto vratili ste se i to jako uspjesno.
Sretno veceras,i da pogodis ta 3+,neka bude 3:1 :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 21:42

Guaita; Miguel, Víctor Ruiz, Rami, Mathieu; Albelda, Tino Costa; Pablo, Jonas, Piatti; Soldado .
Igra Piatti damn :mrgreen:

Courtois; Sìlvio, Miranda, Domínguez, Filipe; Tiago, Mario, Gabi; Adrián, Falcao y Reyes . Nema Diega :cry: vjerovatno bude usao u drugom poluvremenu. Sa ovakvom sredinom i nisam nesto optimistican .

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 10 sep 2011, 21:45

Hajde barem me vi veceras obradujte,kad to vec nije uspjela Barca,a izgleda nece ni Getafe :mrgreen: ,neka bude brat bratu 4-5 :D

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 10 sep 2011, 21:47

Ocekujem pravi derbi od Atletica i Valencije sa što više golova.

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 10 sep 2011, 22:04

Ima li neko kakav solidan link?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 22:07

http://es.justin.tv/alv_4#/w/1747885360

Ori se Mestallom Atletiiiiiiiiii 8-) 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 22:18

Lose ovo za sada izgleda,Valencia bolja i samo je pitanje vremena kada ce nam ga ucerati :roll: mrzim ovog Manzana ne znam zasto nije poceo sa Ardom :?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 22:50

Lijepa utakmica, puna tempa ,ima lijepih akcija ,samo fale golovi. Sto nema golova najveci je krivac Soldado koji je prmasio 2-3 odlicne sanse dok je na drugoj strani Adrian propustio najbolju priliku . Uglavnom Valencia bolja.

Sto se tice Atletica nikakve kombinatorike na sredini terena, uglavnom Reyes ili Silvio pokusavaju dugim loptama pronaci Falcao ili Adriana.,nadam se da ce debitovati Diego pa da vidim na sta bi to moglo liciti ove sezone.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2011, 22:51

http://zulu.mk/live/alfa" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam najbolji moguci link,makedonska Alfa ;)
Valencia mi djeluje puno bolje,Atletic bez ideje...

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 sep 2011, 22:59

Najebala je Valencia kad udje Diego :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 23:14

Portillo je napisao/la:Najebala je Valencia kad udje Diego :D
Najebali smo mi kada je Atleti preuzeo ovaj cvikeras :evil:

Sta Arda uradi Matiheu :oops:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 sep 2011, 23:19

juznjak> je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Najebala je Valencia kad udje Diego :D
Najebali smo mi kada je Atleti preuzeo ovaj cvikeras :evil:

Sta Arda uradi Matiheu :oops:
Cerezo il' Manzano? :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 23:32

Penal bree nad Diegom :| sta rade ove sudije majke im ga .
Portillo Manzano ba 8-)

Sta Diego radi od kako je usao to nije normalno :o

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.