KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
CZ dobila Slaska danas 86-64
Nedovic 13, Milutinovic 13, Subotic 12, Radetic 13 pts
Nedovic 13, Milutinovic 13, Subotic 12, Radetic 13 pts
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Zvezda je u 4 pripremne utakmice do sad, 4 pobede ostvarila,ali eto,slabije pratimo zbog EP 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vidi @retra sto dodje u nas tabor.
p.s. Covic produzio ugovor.Dakle za sada overene ugovore u ovoj sezoni imaju Ilic,Nikolic,Nedovic i Covic
p.s 2

p.s. Covic produzio ugovor.Dakle za sada overene ugovore u ovoj sezoni imaju Ilic,Nikolic,Nedovic i Covic
p.s 2
Crvena zvezda – Slask 86:64 (31:12, 19:20, 14:14, 22:18)
Crvena zvezda: Čović 8, Cvetković 5, Marković 4, Ilić 6, Lazić, Tubak 8, Smiljanić, Nedović 13, Subotić 12, Radivojević 4, Radetić 13, Milutinović 13.
Slask: Grzelinski, Bogavac 16, Vairogs 14, Mladenović 6, Sek, Ziskovski 3, Bužak 2, Koelner, Nidviecki 4, Bočino 7, Skibnievski 12.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
interesatno sve bolje igra, a nije nikada zaigrao za srbiju, tako da moze igrati za BiHDevil je napisao/la:Vidi @retra sto dodje u nas tabor.![]()
p.s 2Crvena zvezda – Slask 86:64 (31:12, 19:20, 14:14, 22:18)
Crvena zvezda: Čović 8, Cvetković 5, Marković 4, Ilić 6, Lazić, Tubak 8, Smiljanić, Nedović 13, Subotić 12, Radivojević 4, Radetić 13, Milutinović 13.
Slask: Grzelinski, Bogavac 16, Vairogs 14, Mladenović 6, Sek, Ziskovski 3, Bužak 2, Koelner, Nidviecki 4, Bočino 7, Skibnievski 12.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:interesatno sve bolje igra, a nije nikada zaigrao za srbiju, tako da moze igrati za BiHDevil je napisao/la:Vidi @retra sto dodje u nas tabor.![]()
p.s 2Crvena zvezda – Slask 86:64 (31:12, 19:20, 14:14, 22:18)
Citas mi misli , ja sam htio odavno da to kazem centar koji bi nam probleme rijesio .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jos malo pa ce i on u Radnicki Basket. 

pa nemislim da je on centar koji bi rijesio problem nego jos jedna opcija pored kuzmanovica (za kojeg mislim da je najveci potencijal) da pokrpaju rupu dok ne stasaju nurkic ako ostane pri misljenju da zaigra za BiH, a posto mi je licno rekao da hoce nevidim zasto da mu nevjerujem, sehic i ako salic odluci ipak zaigrati za U18 BiHTaRgEt_ je napisao/la:
Citas mi misli , ja sam htio odavno da to kazem centar koji bi nam probleme rijesio .
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kuzmic..nerminh74 je napisao/la:pa nemislim da je on centar koji bi rijesio problem nego jos jedna opcija pored kuzmanovica (za kojeg mislim da je najveci potencijal) da pokrpaju rupu dok ne stasaju nurkic ako ostane pri misljenju da zaigra za BiH, a posto mi je licno rekao da hoce nevidim zasto da mu nevjerujem, sehic i ako salic odluci ipak zaigrati za U18 BiHTaRgEt_ je napisao/la:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
daneno#4 je napisao/la:
Kuzmic..
ognjen kuzmic
lapsus lingue ili u ovom slucaju scrive
Ili je Lapsus Calami?nerminh74 je napisao/la:daneno#4 je napisao/la:
Kuzmic..
ognjen kuzmic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne kao sto rekoh u ovom slucaju lapsus scriveneno#4 je napisao/la:Ili je Lapsus Calami?nerminh74 je napisao/la:daneno#4 je napisao/la:
Kuzmic..
ognjen kuzmic
Cvetkovic potpisao ugovor na 4 godine.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
ima dobru perspektivuretro je napisao/la:Cvetkovic potpisao ugovor na 4 godine.
Odlican posao,prvi profesionalni ugovor i to na 4 godine,od malog ce biti svasta,za mene licno bolji i play od koga vise ocekujem nego od Nedovica koji je po strucnjacima takodje veliki potencijal. 

Sad sam snimio ovo na " MCZ" .
"Kako se nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih izvora, period od srede 14. septembra do nedelje 18. septembra trebao bi da bude veoma buran u našem košarkaškom klubu. Na sreću, posle dužeg vremena, kada se pomene bilo kakva bura u KK Crvena zvezda, to neće značiti da će se apriori dogoditi i neke loše stvari što je bio slučaj prethodnih godina. Na protiv…
Sva ona nagađanja o imenima potencijalnih pojačanja, trebala bi u navedenom periodu da budu i razrešena. Prethodnih mesec dana licitiralo se sa imenima Igora Rakočevića, Darka Miličića, Ognjena Aškrabića, Vladimira Golubovića, Vladimira Radmanovića, Adama Morisona,…, a do rešavanja enigme ostalo je gotovo par sati. Ono što je izvesno, prema najnovijim informacijama iz košarkaškog sveta „preko bare“, gde se nezvanično igrači pozivaju da počnu sa pripremama za početak nove NBA sezone, proističe zaključak da su Miličić i Radmanović definitivno daleko od Malog Kalemegdana. Bez obzira koliko svaki Zvezdaš želeo da vidi Darka i Radmana u crveno-belom dresu, u ovom momentu je daleko bolje da oni nastave svoje karijere u NBA. Njihovo angažovanje verovatno ne bi ni imalo nikakvog rezona, pošto bi obojica mogli u svakom momentu da se otisnu u SAD. A jasno je da se košarkaška sezona ne rešava ni u oktobru, ni u novembru, i da je mnogo produktivnije sada uigravati sastav koji bi svoj maksimum mogao da da tokom maja i juna naredne godine.
Kada je reč o ostalim potencijalnim pojačanjima, ovoga puta nećemo pominjati ko je i koliko blizu, tj. daleko od Malog Kalemegdana, ali svakako treba očekivati narednih dana lepe vesti sa Malog Kalemegdana."

"Kako se nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih izvora, period od srede 14. septembra do nedelje 18. septembra trebao bi da bude veoma buran u našem košarkaškom klubu. Na sreću, posle dužeg vremena, kada se pomene bilo kakva bura u KK Crvena zvezda, to neće značiti da će se apriori dogoditi i neke loše stvari što je bio slučaj prethodnih godina. Na protiv…
Sva ona nagađanja o imenima potencijalnih pojačanja, trebala bi u navedenom periodu da budu i razrešena. Prethodnih mesec dana licitiralo se sa imenima Igora Rakočevića, Darka Miličića, Ognjena Aškrabića, Vladimira Golubovića, Vladimira Radmanovića, Adama Morisona,…, a do rešavanja enigme ostalo je gotovo par sati. Ono što je izvesno, prema najnovijim informacijama iz košarkaškog sveta „preko bare“, gde se nezvanično igrači pozivaju da počnu sa pripremama za početak nove NBA sezone, proističe zaključak da su Miličić i Radmanović definitivno daleko od Malog Kalemegdana. Bez obzira koliko svaki Zvezdaš želeo da vidi Darka i Radmana u crveno-belom dresu, u ovom momentu je daleko bolje da oni nastave svoje karijere u NBA. Njihovo angažovanje verovatno ne bi ni imalo nikakvog rezona, pošto bi obojica mogli u svakom momentu da se otisnu u SAD. A jasno je da se košarkaška sezona ne rešava ni u oktobru, ni u novembru, i da je mnogo produktivnije sada uigravati sastav koji bi svoj maksimum mogao da da tokom maja i juna naredne godine.
Kada je reč o ostalim potencijalnim pojačanjima, ovoga puta nećemo pominjati ko je i koliko blizu, tj. daleko od Malog Kalemegdana, ali svakako treba očekivati narednih dana lepe vesti sa Malog Kalemegdana."

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nedovic ce kod Karija na dvicu.Devil je napisao/la:Odlican posao,prvi profesionalni ugovor i to na 4 godine,od malog ce biti svasta,za mene licno bolji i play od koga vise ocekujem nego od Nedovica koji je po strucnjacima takodje veliki potencijal.
Tesko je reci od koga mozemo vise ocekivati, Cvele u buducnosti sigurno jedan od najboljih playeva u Evropi a Nedovic ima perspektive i da se dobro snadje u NBA.
Takodje i od Milutinovica ocekujem veoma dobru ovu sezonu, mogao bih on njih obojicu nadmasiti.

Nema tu puno price. Cvele je bolji, dok Nemanja ne nauci u odbrani nesto da odigra, bice bolji od njega.braoolyo je napisao/la:Nedovic ce kod Karija na dvicu.Devil je napisao/la:Odlican posao,prvi profesionalni ugovor i to na 4 godine,od malog ce biti svasta,za mene licno bolji i play od koga vise ocekujem nego od Nedovica koji je po strucnjacima takodje veliki potencijal.
Tesko je reci od koga mozemo vise ocekivati, Cvele u buducnosti sigurno jedan od najboljih playeva u Evropi a Nedovic ima perspektive i da se dobro snadje u NBA.
Takodje i od Milutinovica ocekujem veoma dobru ovu sezonu, mogao bih on njih obojicu nadmasiti.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
To sam i napisao nekidan,ali onda se @neno javi i kaze da ne veruje da ce se Kari kockati tako lako sa Nemanjom na dvojci.braoolyo je napisao/la:Nedovic ce kod Karija na dvicu.Devil je napisao/la:Odlican posao,prvi profesionalni ugovor i to na 4 godine,od malog ce biti svasta,za mene licno bolji i play od koga vise ocekujem nego od Nedovica koji je po strucnjacima takodje veliki potencijal.
A sta cemo sa Igorom?
Mora Nemanja da ima veliku minutazu, a ako Igor dodje sve ispod 25 - 30 minuta je za njega neprihvatljivo.
Mora Nemanja da ima veliku minutazu, a ako Igor dodje sve ispod 25 - 30 minuta je za njega neprihvatljivo.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cekaj da dodjeneno#4 je napisao/la:A sta cemo sa Igorom?

Jbt sve neki "insajderi" a zamisli petorku kakvu ti "insajderi" predvidjaju D-Mill,Golubovic,Radmanovic,Morrison,Rakocevic,strahota jbt.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.