Ali penal

Moderator/ica: vlakanje
Mikić koji je izveo slobodan udarac je trebao zbog onoga dobiti drugi žuti i automatski crveni, tek je onda pitanje šta bi bilo...um94 je napisao/la:i da je zrinjski otišao na poluvrijeme sa 0:0 tko zna šta bi bilo .
obzirom da se slažemo da je prvi gol nereglaran, da kartoni koji su tu zasluženi nisu podjeljeni, a da je rezultat bio 2:1, možeš li mi pojasniti kako misliš da je Borac zasluženo pobijedio?Devil je napisao/la:Pogledao nekih 10-15 minuta pred kraj tako da ne mogu da sudim,ali po prici i sto citam mislim da je Borac zasluzeno pobedio.Video sam na kraju golove.Realno prvi je neregularan,morao se ponoviti jer sudija je jasno pokazao na pistaljku,poceo da broji i svi su stajali,morao se ponoviti taj prekid.
Ali penal,cist kao suza,ali ja ne verujem da moras biti onakav indijanac da onako reagujes i pokazujes da nije faul(koga nije bilo),i lopta te pogadja u ruku,zaista presmesno.
Mislim po tome da koliko citam(nisam gledao sve) Borac je celo vreme bio bolji rival,Mikic nekoliko puta u prvom poluvremenu dobro sutirao,pa onda sut Stajica koji brani Melher,pa sut Grahovca koji brani Melher...cikac je napisao/la:obzirom da se slažemo da je prvi gol nereglaran, da kartoni koji su tu zasluženi nisu podjeljeni, a da je rezultat bio 2:1, možeš li mi pojasniti kako misliš da je Borac zasluženo pobijedio?Devil je napisao/la:Pogledao nekih 10-15 minuta pred kraj tako da ne mogu da sudim,ali po prici i sto citam mislim da je Borac zasluzeno pobedio.Video sam na kraju golove.Realno prvi je neregularan,morao se ponoviti jer sudija je jasno pokazao na pistaljku,poceo da broji i svi su stajali,morao se ponoviti taj prekid.
Ali penal,cist kao suza,ali ja ne verujem da moras biti onakav indijanac da onako reagujes i pokazujes da nije faul(koga nije bilo),i lopta te pogadja u ruku,zaista presmesno.
dominira? za 2 godine druga ligaDejan, BL je napisao/la:Svaka čast za utakmicu, šta reći Borac jednostavno dominira ovom ligom, ovi su trebali popiti bar 6 komada al rezultat je takav kakav je i najvažnija je pobjeda. Atmosfera odlična, sve 5. Bravo Borče
Ovo moze reci samo neko ko nema pojma o Borcu i desavanjima u/oko Borca.Bosniacum Lilium je napisao/la: dominira? za 2 godine druga liga, pa nedavno ste igrali 2. ligu i niste imali ni 50 navijaca...plus na kriminalan nacin skupljate bodove...mozete dokle ne zapnete i ne padnete u svinjac
http://sportsport.ba/tabele.php?id=324" onclick="window.open(this.href);return false; gol razlika i sve ce ti biti jasno
XBianconeri1988 je napisao/la:Zaboravio si pohvaliti odlično suđenje!
HAJD POGLEDAJ DVA PUTA ,a ako ne bude jasno još koji put& & ? 1926 je napisao/la:$ " % ? " 90 "," ' ? $ " у & ?," " & " " ? " ?," не " ? ? & " % " ?.
" $,& је " & с " $,Грхаовац $ &,Сејо " " ? гњаве ?,то ' "," $,& ¥ $,& &,' & " у &.
% се " првог ?,$ " & на "," ? је " & $,а " " " се " " ?.
? & " ? $ $? $ су ' све ?,$ ",' $ ' је $![]()
ja lakrdijegol-man je napisao/la: HAJD POGLEDAJ DVA PUTA ,a ako ne bude jasno još koji put
...
To bi bilo najpametnije,posto ce se skandirati pred kraj utakmice a Borac ce voditi vec 3 0....ako je u travniku prekinuta utakmica zbog navodnog udaranja sudije i poklonjena tri boda borcu u roku tri dana,slavija kažnjena sa dvije utakmice bez gledalaca zbog iste stvari što su večeras uradili navijači borca,ostaje da vidimo kako če kazniti borac komitet za normalizaciju.Moje mišljenje da će biti 500 KM u tri rate.Da se ja pitam u derbiju 8.kola borac- željo na prvo skandiranje ratka mladića ja bih povukao ekipu sa terena
frajer pokazuje na pištaljku i broji korake za živi zid a igrač borca trči na prstičima da ga sudija ne čuje.cikac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zasluženo, nema šta!
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.