ISTINA BOLI ZAR NE?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nauci se citati!Curva_SUD je napisao/la:MODERATORI HVALA STO STE OBRISALI POST![]()
ISTINA BOLI ZAR NE?
Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
Ne znam ove domace i protiv olimpica nisam nesto odusevljen treba vise zalagnja, a igrace imamo!joey tribbiani je napisao/la:Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
Joey prijateljujoey tribbiani je napisao/la:Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
to i nije sad toliko bitno, utakmica ko utakmica bod sa strane i ne toliko los, ali meni je licno bitnije i sladje sto smo vas mlatnuli po usima i na terenu i na tribini i po svemu proslu sezonu u kupu,kad ste se napuhali i bili sigurni u pobjedu u revansuBosco je napisao/la:Joey prijateljujoey tribbiani je napisao/la:Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina, bosko je rekao da je igra bila loša i ja stojim dalje iza toga. Imali ste dvije extra prilike (tri računamo li gol) ali pazi ovako, stativa (prva prilika) je korner znači prekid. Ta prilika nije plod neke vaše igra, druga prilika (gol) je smušenost našeg igrača, ono vam je prošlo sad i nikad više. Jedina prava izigrana akcija je onaj sramotan promašaj Zebe pred kraj, i to je to. Ako misliš da ste samo vi bili bez igrača pa samo pogledaj Čelika, 3 od 5 igača koji valjaju nam nisu igrali. Druga stvar, ovo je najjadniji Čelik u povijesti ekipe, čisto sumnjam da smo ikada imali antitalentovaniju generaciju i vi njih opet niste uspjeli pobijediti, a ni nadigrati kako treba. Da ste bolji jeste, ali nešto opasno vam ne štima. Igra vam je danas bila užasna, ali rezultat nije izostao i to je to. Budite barem zadovoljni tom činjenicom.
upravu je momak ,ovo danas je nesto na sto se naviklo tako da nimalo nisam iznenadzen a iznenadili bi me da su odigrali iznad ocekivanog ,celik je ekipa koja sa ovih danas 11 bi izgubila od bilo kojeg protivnika a to dovoljno govori i o nama ,da nisu 2 ili 3 sezone iza nas to bi bilo ok ali dovoditi igrace pa ih pustati i na njihovo mjesto dovesti igrace koji su za klasu losiji nikako mi ne ide u glavu ,ekipa koja je prema svima bila glavni favorit za titulu u zenici je primorana igrati sa juniorom koji nema 2 utakmice odigrane ,jos onako realno bolje sudzenje nikad ni na grbavici nismo imali ko danas ali opet ni na silu ne pobijedismo smijesni celik koji je prisiljen u zenici bunker da igra ,previse oscijlacija i negatvnih stvari i titula je izgubljena nakon 6 kola sta i kako dale nisam siguran ali ako nesto skripi na 10 utakmica onda je i red da se proba drugacije ali eto ,ovo nije kritikovanje nego osvrt na nasu igra u zadnjih 7-8 utakmica ali valjda bude boljeBosco je napisao/la:Joey prijateljujoey tribbiani je napisao/la:Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina, bosko je rekao da je igra bila loša i ja stojim dalje iza toga. Imali ste dvije extra prilike (tri računamo li gol) ali pazi ovako, stativa (prva prilika) je korner znači prekid. Ta prilika nije plod neke vaše igra, druga prilika (gol) je smušenost našeg igrača, ono vam je prošlo sad i nikad više. Jedina prava izigrana akcija je onaj sramotan promašaj Zebe pred kraj, i to je to. Ako misliš da ste samo vi bili bez igrača pa samo pogledaj Čelika, 3 od 5 igača koji valjaju nam nisu igrali. Druga stvar, ovo je najjadniji Čelik u povijesti ekipe, čisto sumnjam da smo ikada imali antitalentovaniju generaciju i vi njih opet niste uspjeli pobijediti, a ni nadigrati kako treba. Da ste bolji jeste, ali nešto opasno vam ne štima. Igra vam je danas bila užasna, ali rezultat nije izostao i to je to. Budite barem zadovoljni tom činjenicom.
U redu druže. Ne kažem ja da smo Barca ili da smo vas razvalili...nego samo hoću da smirim ove pizdarije na podforumu koje su odavno prisutne. Pokreću ih likovi koji prate Želju na momente i aktivni su kad mi imamo loš rezultat. Evo pogledaj temu i postove danas. Poslije gola se njihov broj prepolovio. Smiješno. Ne treba mi sivilo. Čelik, kakav god da je, ima nekoliko finih igrača za ovu ligu. Namučili ste pitare (koji nisu neka sila, ali su u dobroj formi..nekom zaletu) i sigurno ne zasluzujete zadnje mjesto. Mogli smo pobijediti, trebalo nam je to...ali uzimam u obzir i neigranje nekih igrača, odsustvo drugih sa dijela mini priprema zbog nastupa za mladu repku i vašu pozitivnu atmosferu u gradu. U takvim uslovima, bod i nije toliko loš. Koliko se kuka, dobro je stvaramo šanse. Golovi i pobjede će doći.Bosco je napisao/la:Joey prijateljujoey tribbiani je napisao/la:
Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu., bosko je rekao da je igra bila loša i ja stojim dalje iza toga. Imali ste dvije extra prilike (tri računamo li gol) ali pazi ovako, stativa (prva prilika) je korner znači prekid. Ta prilika nije plod neke vaše igra, druga prilika (gol) je smušenost našeg igrača, ono vam je prošlo sad i nikad više. Jedina prava izigrana akcija je onaj sramotan promašaj Zebe pred kraj, i to je to. Ako misliš da ste samo vi bili bez igrača pa samo pogledaj Čelika, 3 od 5 igača koji valjaju nam nisu igrali. Druga stvar, ovo je najjadniji Čelik u povijesti ekipe, čisto sumnjam da smo ikada imali antitalentovaniju generaciju i vi njih opet niste uspjeli pobijediti, a ni nadigrati kako treba. Da ste bolji jeste, ali nešto opasno vam ne štima. Igra vam je danas bila užasna, ali rezultat nije izostao i to je to. Budite barem zadovoljni tom činjenicom.
Pali su mi tvoji današnji komentari u oči,pa mi ne bi mrsko da pogledam sve tvoje dosadašnje komentare.Jest da sam laik za psihologiju,ali,brate,mnogo si negativan.Savjetujem stručnu pomoć,jer nije normalno toliko crno gledati na stvari.Čuj,realanadi11 je napisao/la:Nije kukanje nego realnost zaostajemo puno i to je to