FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Curva_SUD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Curva_SUD » 10 sep 2011, 20:04

MODERATORI HVALA STO STE OBRISALI POST ;)

ISTINA BOLI ZAR NE? ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2011, 20:12

Curva_SUD je napisao/la:MODERATORI HVALA STO STE OBRISALI POST ;)

ISTINA BOLI ZAR NE? ;)
nauci se citati!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

damirCFC
Kontakt:

Post Postao/la damirCFC » 10 sep 2011, 20:39

Bod iz Zenice nije los a moglo je i bolje al et :).

Srijeda 16:00 Svi na Grbavicu

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 10 sep 2011, 21:08

nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 21:13

joey tribbiani je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
Sreća pa si bio na tekmi i znaš da je igra ku.rčina. Reko ti bosko pa pišeš i ti. Pogoadjali okvir gola, ušetali se s loptom u gol i promašili par dobrih šansi bez dva standardna igrača + sa dvojicom tek oporavljenih od povreda na terenu.
Ne znam ove domace i protiv olimpica nisam nesto odusevljen treba vise zalagnja, a igrace imamo!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 sep 2011, 21:21

Joey prijatelju :D , bosko je rekao da je igra bila loša i ja stojim dalje iza toga. Imali ste dvije extra prilike (tri računamo li gol) ali pazi ovako, stativa (prva prilika) je korner znači prekid. Ta prilika nije plod neke vaše igra, druga prilika (gol) je smušenost našeg igrača, ono vam je prošlo sad i nikad više. Jedina prava izigrana akcija je onaj sramotan promašaj Zebe pred kraj, i to je to. Ako misliš da ste samo vi bili bez igrača pa samo pogledaj Čelika, 3 od 5 igača koji valjaju nam nisu igrali. Druga stvar, ovo je najjadniji Čelik u povijesti ekipe, čisto sumnjam da smo ikada imali antitalentovaniju generaciju i vi njih opet niste uspjeli pobijediti, a ni nadigrati kako treba. Da ste bolji jeste, ali nešto opasno vam ne štima. Igra vam je danas bila užasna, ali rezultat nije izostao i to je to. Budite barem zadovoljni tom činjenicom.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 10 sep 2011, 21:33

Bosco je napisao/la:
Joey prijatelju :D , bosko je rekao da je igra bila loša i ja stojim dalje iza toga. Imali ste dvije extra prilike (tri računamo li gol) ali pazi ovako, stativa (prva prilika) je korner znači prekid. Ta prilika nije plod neke vaše igra, druga prilika (gol) je smušenost našeg igrača, ono vam je prošlo sad i nikad više. Jedina prava izigrana akcija je onaj sramotan promašaj Zebe pred kraj, i to je to. Ako misliš da ste samo vi bili bez igrača pa samo pogledaj Čelika, 3 od 5 igača koji valjaju nam nisu igrali. Druga stvar, ovo je najjadniji Čelik u povijesti ekipe, čisto sumnjam da smo ikada imali antitalentovaniju generaciju i vi njih opet niste uspjeli pobijediti, a ni nadigrati kako treba. Da ste bolji jeste, ali nešto opasno vam ne štima. Igra vam je danas bila užasna, ali rezultat nije izostao i to je to. Budite barem zadovoljni tom činjenicom.
to i nije sad toliko bitno, utakmica ko utakmica bod sa strane i ne toliko los, ali meni je licno bitnije i sladje sto smo vas mlatnuli po usima i na terenu i na tribini i po svemu proslu sezonu u kupu,kad ste se napuhali i bili sigurni u pobjedu u revansu :mrgreen: mislim a i slusao sam onaj vas radio da vam ta rana jos nije zacijelila :lol: :lol:
eto tad ste kao "imali' ekipu pa ste popuslic bili :) mada vi nemate ekipe vec 15 god :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 10 sep 2011, 21:34

Ma 8 bodova na startu previse

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 sep 2011, 21:34

Bosco je napisao/la:
upravu je momak ,ovo danas je nesto na sto se naviklo tako da nimalo nisam iznenadzen a iznenadili bi me da su odigrali iznad ocekivanog ,celik je ekipa koja sa ovih danas 11 bi izgubila od bilo kojeg protivnika a to dovoljno govori i o nama ,da nisu 2 ili 3 sezone iza nas to bi bilo ok ali dovoditi igrace pa ih pustati i na njihovo mjesto dovesti igrace koji su za klasu losiji nikako mi ne ide u glavu ,ekipa koja je prema svima bila glavni favorit za titulu u zenici je primorana igrati sa juniorom koji nema 2 utakmice odigrane ,jos onako realno bolje sudzenje nikad ni na grbavici nismo imali ko danas ali opet ni na silu ne pobijedismo smijesni celik koji je prisiljen u zenici bunker da igra ,previse oscijlacija i negatvnih stvari i titula je izgubljena nakon 6 kola sta i kako dale nisam siguran ali ako nesto skripi na 10 utakmica onda je i red da se proba drugacije ali eto ,ovo nije kritikovanje nego osvrt na nasu igra u zadnjih 7-8 utakmica ali valjda bude bolje

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 sep 2011, 21:44

Igra nije bila losa oni napadali 1 minut mi ostalih 96 al eto jbg kad Zeba fula 100% sansu (nije jedini al je on imao najizgledniju). Vasilic pogodio u prvom stativu a Stanic kreten moze birat gdje ce pucat i on pravo u Ramica opuca koji je bio na zemlji. U drugom ponovo dobra igra ali nema zavrsetka fulali Zeba, Selimovic... Jamak odigrao najbolje a svi ostali dosta dobro osim Stanica. Nyema odigro dobro prvo poluvrijeme al morao izac jer je igro na rubu crvenog. Suđenje nam je rijetko ovako dobro na gostovanju i steta sto to nismo iskoristili. Trebali smo realno sva tri boda uzeti pogotovo sa igracem vise ali jbg sta je tu je.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 10 sep 2011, 21:48

cuj titula izgubljena :lol: :lol: :lol: koji smo bili nakon prve polusezone kada smo bili prvaci( bodove nam rudar uzimao kod kuce samo primjer)??? a vi sad dizete bburu oko ovoga ma dajte idete na baterije, pricate niste ni gledali , odigrali smo duplo bolje od 28 sec. imali nekoliko izglednih prilika la sta je tu je jos smo bili oslabljeni .

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 sep 2011, 21:53

Zadovoljan sam ovim razlutatom,mislim kolko toliko.Nije Čelik neko mjerilo,ali pogledajmo da je celik kao i velez napatio furiozno Srajevo,koje je raspored milovao kao dijete rodeno.Mnogi su tokom cijele utakmice Amara prali na ruke i odjednom se usutili :roll: .Nisam konkretno prisustvao utakmici i nisam validan da govorim o tome i o stanju na terenu.Pa po sansama se moze vidjeti da smo bili bolji ali kao i mnogo puta do sada nismo bili miljenici one proklete srece.I naravno nije bilo standradni igraca u ekipi koji su koliko toliko okosnica ove ekipe i vrlo vazni pojedinci u Amarovoj igri.Mislim da bi ovaj Željo trebao pokazati koliko moze u narednim kolima i ovo furiozno Sarajevo kada dode vrijeme spustiti na zemlju lako je nabijat gol razliku protiv GOŠK-a i ostali nizeligasa.
svoj ti pos'o !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 sep 2011, 22:00

bod nije los mada mi se place kad pogledam da smo imali 2 stative al sta je tu je. Mislim da pogresno razmisljamo kada su u pitanju trofeji ne treba sad govoriti da smo izgubili titulu ali ni da cekamo plavo proljece **** tu pricu vise. Jednostavno idemo od utakmice do utakmice, tezimo da popravimo igru i osvojimo sto vise bodova. Tako je to izgledalo u prvoj sezoni, i bili smo prvaci. Situacija danas i prije 3 sezone je ista ma sta god vi pricali kako se ima para ili da je jaci igracki kadar. Nije jaci i nema se para tako da nije realno da ocekujemo od momaka da svaku utakmicu deru guzove svima kad jednostavno ne znaju. Imamo mi igraca koji su jako dobri i odskacu od ekipe ali njih su 2-3 a 11 igraca je na terenu.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 10 sep 2011, 22:01

Bosco je napisao/la:
U redu druže. Ne kažem ja da smo Barca ili da smo vas razvalili...nego samo hoću da smirim ove pizdarije na podforumu koje su odavno prisutne. Pokreću ih likovi koji prate Želju na momente i aktivni su kad mi imamo loš rezultat. Evo pogledaj temu i postove danas. Poslije gola se njihov broj prepolovio. Smiješno. Ne treba mi sivilo. Čelik, kakav god da je, ima nekoliko finih igrača za ovu ligu. Namučili ste pitare (koji nisu neka sila, ali su u dobroj formi..nekom zaletu) i sigurno ne zasluzujete zadnje mjesto. Mogli smo pobijediti, trebalo nam je to...ali uzimam u obzir i neigranje nekih igrača, odsustvo drugih sa dijela mini priprema zbog nastupa za mladu repku i vašu pozitivnu atmosferu u gradu. U takvim uslovima, bod i nije toliko loš. Koliko se kuka, dobro je stvaramo šanse. Golovi i pobjede će doći.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 sep 2011, 22:07

Nemoje samo opet početi kukati!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 10 sep 2011, 22:15

Nije kukanje nego realnost zaostajemo puno i to je to

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 22:29

Cinjenica da zaostajemo trenutno puno, ali da je ova prednost nedostizna to i ne treba komentarisati. Imali smo jako tezak raspored na pocetku sezone, dok su ekipe koje su sada na vrhu imali predobar raspored. Igrali smo sada dvije u gostima i uzeli smo 4boda, i mislim da je to vrlo dobro, u odnosu kakav smo pocetak los imali. Sad idemo dalje, uopce ne trebamo gledati druge ekipe, nego uzimati bodove i iducu polusezonu imam najlaksi raspored, odnosno, bolji od konkurenata. Sad nam je potreban sabur, bez tenzija i doci ce sve na svoje. Samo sta ces se trebati promijeniti, a to je taktika na Grbavici, gdje cemo morati vec jednom poceti igrati s 2 spica.
Bod od danas je vise nego odlican, na kakvom smo teskom gostavanju bili.
Doci cemo i mi nared igrati s Goskom, Kozarom, Slavijom i tako slicnim ekipama.
Samo treba sabura i bez velikih ocekivanja i nadanja, polako samo ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 sep 2011, 22:31

Nema nema titule, nema nema evrope, a i sve da ispadnes, srce ludo voli te !!!
Za zivot cijeli!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 sep 2011, 22:33

Dobro je, istina, kao da je na nas neko sihre bacio, ali nije toliko loše kao što neki predstavljaju. Dobar je bod iz Zenice iako smo po pričama zaslužili sva tri boda.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 10 sep 2011, 22:33

adi11 je napisao/la:Nije kukanje nego realnost zaostajemo puno i to je to
Pali su mi tvoji današnji komentari u oči,pa mi ne bi mrsko da pogledam sve tvoje dosadašnje komentare.Jest da sam laik za psihologiju,ali,brate,mnogo si negativan.Savjetujem stručnu pomoć,jer nije normalno toliko crno gledati na stvari.Čuj,realan :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, TefalTava i 56 gostiju.