Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bezimeni
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bezimeni » 10 sep 2011, 19:29

Saurman je napisao/la:Stoke je prvi tim u ovoj sezoni koji je pokazao gdje je mjesto Liverpoolu,bez uvrede...ovaj poraz je pokazao realne domete redsa u ovoj sezoni.
Dobro je ,nemoj više . :lol:

Danas smo odigrali poprilično dobro ,ali prvo suci su mogli penal dosuditi ,a drugo jednostavno nismo imali sreće .Onaj zicer Henderson je morao prebaciti Begovića ,ali lahko je sad pričati .

@HanLFC
Koji su to forumi ? Nemoj mi samo neke bosanske sad davat. :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 sep 2011, 19:31

Rizah, gdje ste sad, sad smo mi ispred vas :twisted:

nyanyanyanya :twisted:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2011, 19:35

Fulao sam, rekao sam da ce Liverpool u 10. kolu ispasti iz ''utrke'' za titulu a to se ustvari desilo u 4.
Celik!3,2,2.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 sep 2011, 19:37

AllGunsBlazing je napisao/la:Fulao sam, rekao sam da ce Liverpool u 10. kolu ispasti iz ''utrke'' za titulu a to se ustvari desilo u 4.
Idi slavi prvu pobjedu, jedino Swansea mozete i dobiti...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 10 sep 2011, 20:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Fulao sam, rekao sam da ce Liverpool u 10. kolu ispasti iz ''utrke'' za titulu a to se ustvari desilo u 4.
:lol:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 sep 2011, 20:09

http://www.****/sport/fudbal/5 ... tuzli.html" onclick="window.open(this.href);return false;
izasla festa i u avazu.
@AllGunsBlazing gledaj to sa pozitivne strane liverpool ispada iz utrke za krunu u 4 kolu a Arsenal po meni nije ni bio u utrci za krunu pa i ako su bili ispali su nakon poraza od LIVERPOOLA 2-0 i SRAMOTE protiv ManUTD od ČAK 8-2 pa toliko ni levati iz Andore ne primaju u 2-3 tekme a komoli u 1
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 10 sep 2011, 20:11

Mislim da je vrijeme da svi prestanete ici iz krajnosti u krajnost,sam John Henry je najavio borbu za LP i sam je izjavio da je Manchester United daleko ispred nas,ima tu jos puno da se radi da bi se ekipa vratila tamo gdje pripada.

Malo se suzdrzite u svojim izjavama posle nekih pobjeda..."idemo na titulu"..."titula je nasa" i sl. da se razumijemo i ja se NADAM tituli ali realnost je borba za 3 ili 4 poziciju.
Ja sam to odavno govorio ali ne fudbalski znalci mi govore da je titula vec na Anfieldu 8-) kao sto si i rekao 4 mesto je plafon ali ni to nece biti lak posao.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 sep 2011, 20:16

Liverpool je ispao u 4 kolu a arsenal kad su ih Fabregas i Nasri napustili i vase sanse za titulu su 3 promila
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 20:22

Malo se suzdrzite u svojim izjavama posle nekih pobjeda..."idemo na titulu"..."titula je nasa" i sl. da se razumijemo i ja se NADAM tituli ali realnost je borba za 3 ili 4 poziciju.
Da. Gdje je sad onaj što mi je govorio da imate jaču ekipu od naše, da imate TOP 3 kvalitet i slično...

Svake godine ista priča...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 sep 2011, 20:26

Virtu4l je napisao/la:
Da. Gdje je sad onaj što mi je govorio da imate jaču ekipu od naše, da imate TOP 3 kvalitet i slično...

Čekaj, ti si na osnovu poraza od Stokea, na njihovom terenu, ubjedljivo najtežem gostovanju u ligi, i onom koje nam nikako ne leži od kada su ponovo u ligi, došao do zaključka da mi ne možemo biti, u najmanju ruku, četvrti?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 sep 2011, 21:16

Bertrand je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Čekaj, ti si na osnovu poraza od Stokea, na njihovom terenu, ubjedljivo najtežem gostovanju u ligi, i onom koje nam nikako ne leži od kada su ponovo u ligi, došao do zaključka da mi ne možemo biti, u najmanju ruku, četvrti?
Kaze @King Kenny, "realnost je borba za 3 ili 4 poziciju".vatafak. Odgovara Virtu4l "Da.",i ti onda pitas njega kako je dosao do zakljucka da ne mozemo biti cetvrti. Virtu4l i proziva par njih koji non stop bulazne "titula,titula", a njih sam i ja prozivao i apelovao da se sa tim prestane,jer svake nas godine ismijavaju zbog toga, a njih par, ne bih sad da imenujem, i dalje se svađaju i provociraju na drugim temama, a kad dođe vrijeme kada postane očigledno, nestanu u vidu magle. Ja kazem borba za LP je nasa realnost. Cetvrto mjesto je realan i dostizan cilj, i mislim da ce biti nase.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 sep 2011, 21:30

the scouser je napisao/la: Kaze @King Kenny, "realnost je borba za 3 ili 4 poziciju".vatafak. Odgovara Virtu4l "Da.",i ti onda pitas njega kako je dosao do zakljucka da ne mozemo biti cetvrti. Virtu4l i proziva par njih koji non stop bulazne "titula,titula", a njih sam i ja prozivao i apelovao da se sa tim prestane,jer svake nas godine ismijavaju zbog toga, a njih par, ne bih sad da imenujem, i dalje se svađaju i provociraju na drugim temama, a kad dođe vrijeme kada postane očigledno, nestanu u vidu magle. Ja kazem borba za LP je nasa realnost. Cetvrto mjesto je realan i dostizan cilj, i mislim da ce biti nase.
King Kenny je rekao 3. ili 4. mjesto. Virtu4l onda piše da neki govore kako imamo kvalitet za Top 3, a ja onda pišem, znajući ga unaprijed, kako Liverpool sigurno može barem do 4. mjesta, koje vodi u LPa. Top 3 ili Top 4, isti je k.urac. I treći i četvrti idu u LPa, samo što eto zadnji mora igrati te kvalifikacije, a uvijek ih i prođe.
Greatness dies

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 sep 2011, 21:33

Bertrand je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Kaze @King Kenny, "realnost je borba za 3 ili 4 poziciju".vatafak. Odgovara Virtu4l "Da.",i ti onda pitas njega kako je dosao do zakljucka da ne mozemo biti cetvrti. Virtu4l i proziva par njih koji non stop bulazne "titula,titula", a njih sam i ja prozivao i apelovao da se sa tim prestane,jer svake nas godine ismijavaju zbog toga, a njih par, ne bih sad da imenujem, i dalje se svađaju i provociraju na drugim temama, a kad dođe vrijeme kada postane očigledno, nestanu u vidu magle. Ja kazem borba za LP je nasa realnost. Cetvrto mjesto je realan i dostizan cilj, i mislim da ce biti nase.
King Kenny je rekao 3. ili 4. mjesto. Virtu4l onda piše da neki govore kako imamo kvalitet za Top 3, a ja onda pišem, znajući ga unaprijed, kako Liverpool sigurno može barem do 4. mjesta, koje vodi u LPa. Top 3 ili Top 4, isti je k.urac. I treći i četvrti idu u LPa, samo što eto zadnji mora igrati te kvalifikacije, a uvijek ih i prođe.
Ako je Liverpool u top 3 to znaci da je Chelsea cetvrti, jer realno ove sezone oba Manchesterska tima su nedodirljiva. Vjerovatno mu je smetalo to. Ali sad vodimo besmislenu i offtopic raspravu :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 sep 2011, 21:38

the scouser je napisao/la: Ako je Liverpool u top 3 to znaci da je Chelsea cetvrti, jer realno ove sezone oba Manchesterska tima su nedodirljiva. Vjerovatno mu je smetalo to. Ali sad vodimo besmislenu i offtopic raspravu :mrgreen:
Pa očigledno jedva čeka kiks Liverpoola i pobjedu Chelsea u istom kolu kako bi odmah došao kod 'nas' i napisao koju 'pametnu'. Uglavnom, moje mišljenje je da bi Chelsea i Liverpool trebali voditi tu bitku za 3. mjesto, iako je, osim međusobnog rivalstva, te kasnijeg zadirkivanja, potpuno svejedno ko će prije završiti.
Greatness dies

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 sep 2011, 21:43

Bertrand je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Ako je Liverpool u top 3 to znaci da je Chelsea cetvrti, jer realno ove sezone oba Manchesterska tima su nedodirljiva. Vjerovatno mu je smetalo to. Ali sad vodimo besmislenu i offtopic raspravu :mrgreen:
Pa očigledno jedva čeka kiks Liverpoola i pobjedu Chelsea u istom kolu kako bi odmah došao kod 'nas' i napisao koju 'pametnu'. Uglavnom, moje mišljenje je da bi Chelsea i Liverpool trebali voditi tu bitku za 3. mjesto, iako je, osim međusobnog rivalstva, te kasnijeg zadirkivanja, potpuno svejedno ko će prije završiti.
Iskreno mislim da Chelsea ima vece sanse za to. Cisto jer je od januara nas roster podnio drasticne promjene. Inace kad se izvrsi ovakva smjena u timu, tesko je odma' u sljedecoj sezoni ocekivati neki strasan skok na tabeli. Ipak skok sa (jedva zaradjenog) sestog mjesta na cetvrto,u EPL je zaista velik, i trebali bi biti zadovoljni time. Tek od sljedece sezone, kad tim bude jednu godinu uigraniji i iskusniji, i nadam se sa sirom klupom, mozemo razmisljati o TOP 3. To je moje misljenje, postujem tvoje i tudja misljenja,i ona nisu nezasnovana (vecina njih).

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 sep 2011, 21:44

Ma nema veze, i kad gubimo i kad vodimo navijamo za Liverpool, šta je jedan poraz, ništa to nije. :mrgreen: Ako bog da protiv Tottenhama po pobjedu, iako imaju oni dosta dobrih igrača, al' eto vidjećemo, sve je moguće, City im je postigao 5 pogodaka, ja bih bio zadovoljan sa dva a uz to da ne primimo ni jedan. YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 22:00

the scouser je napisao/la:Iskreno mislim da Chelsea ima vece sanse za to. Cisto jer je od januara nas roster podnio drasticne promjene. Inace kad se izvrsi ovakva smjena u timu, tesko je odma' u sljedecoj sezoni ocekivati neki strasan skok na tabeli. Ipak skok sa (jedva zaradjenog) sestog mjesta na cetvrto,u EPL je zaista velik, i trebali bi biti zadovoljni time. Tek od sljedece sezone, kad tim bude jednu godinu uigraniji i iskusniji, i nadam se sa sirom klupom, mozemo razmisljati o TOP 3. To je moje misljenje, postujem tvoje i tudja misljenja,i ona nisu nezasnovana (vecina njih).
Mi se nadamo tituli, a kako i nebi nakon svih ovih sezona gdje smo vodili glavnu riječ uz United, naravno?

Moje kritike su upućene onima koji stalno dozivaju neke titule, neke borbe za prva mjesta, itd... Pa valjda ima neki red? Prvo treba doći do lige prvaka, stabilizovati ekipu u kojoj je propuh na sve strane, usaditi neki pobjednički mentalitet i uraditi još mnogo toga, pa tek onda razmišljati o nekim trofejima i slično.

Daleko ste još od Chelsea.
Voli te tvoje Sarajevo.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 sep 2011, 22:07

Virtu4l je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Iskreno mislim da Chelsea ima vece sanse za to. Cisto jer je od januara nas roster podnio drasticne promjene. Inace kad se izvrsi ovakva smjena u timu, tesko je odma' u sljedecoj sezoni ocekivati neki strasan skok na tabeli. Ipak skok sa (jedva zaradjenog) sestog mjesta na cetvrto,u EPL je zaista velik, i trebali bi biti zadovoljni time. Tek od sljedece sezone, kad tim bude jednu godinu uigraniji i iskusniji, i nadam se sa sirom klupom, mozemo razmisljati o TOP 3. To je moje misljenje, postujem tvoje i tudja misljenja,i ona nisu nezasnovana (vecina njih).
Mi se nadamo tituli, a kako i nebi nakon svih ovih sezona gdje smo vodili glavnu riječ uz United, naravno?

Moje kritike su upućene onima koji stalno dozivaju neke titule, neke borbe za prva mjesta, itd... Pa valjda ima neki red? Prvo treba doći do lige prvaka, stabilizovati ekipu u kojoj je propuh na sve strane, usaditi neki pobjednički mentalitet i uraditi još mnogo toga, pa tek onda razmišljati o nekim trofejima i slično.

Daleko ste još od Chelsea.
Ako se nadate tituli, nadate se. Moje je misljenje da ste vi ove sezone daleko od titule. Ali niti sam ja mjerodavan, niti ti, niti je to nesto sto trebamo raspravljati na ovoj temi.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 sep 2011, 22:07

Dajte ljudi, ne dramite toliko.... Hajde da smo na domacem terenu izgubili bodove pa i nekako, ali, svakako da ce nam se u prvenstvu desavati ovakve situacije, a, ako vi vjerujete da je nas domet 4. ili 3. mjesto, kao sto ste pisali, polako, jos uvijek smo u igri za to...
E sad, sto se tice utakmice, ja ne mogu nijednog igraca nesto narocito komentarisati jer mi je link bio tako los da jedva vidis gdje je lopta, a kamoli ko je uz nju.... Bilo je truda, ali, jednostavno, nije to islo onako dobro kao sto je bio slucaj u prethodnim utakmicama,a i onaj Begovic je vazda dobro raspolozen protiv nas :evil: Imali smo i velikih promasaja, tako da, danas jednostavno nije bio nas dan...

P.S. meni samo nije jasno zasto neke forumase, hajde da tako kazem, nervira to sto se mi nadamo tituli i sl.Meni fakat nikad nije bilo bitno cemu se nadaju oni koji vole druge klubove, jer svako ce za svoje zeljeti najbolje, ali, eto, ocito drugi vole da zabadaju nos gdje ne treba...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2011, 22:22

reds_forever je napisao/la:P.S. meni samo nije jasno zasto neke forumase, hajde da tako kazem, nervira to sto se mi nadamo tituli i sl.Meni fakat nikad nije bilo bitno cemu se nadaju oni koji vole druge klubove, jer svako ce za svoje zeljeti najbolje, ali, eto, ocito drugi vole da zabadaju nos gdje ne treba...
Lijepo je nadati se tituli, a pri tom' ne omalovažavati druge.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.