Dajte ljudi, ne dramite toliko.... Hajde da smo na domacem terenu izgubili bodove pa i nekako, ali, svakako da ce nam se u prvenstvu desavati ovakve situacije, a, ako vi vjerujete da je nas domet 4. ili 3. mjesto, kao sto ste pisali, polako, jos uvijek smo u igri za to...
E sad, sto se tice utakmice, ja ne mogu nijednog igraca nesto narocito komentarisati jer mi je link bio tako los da jedva vidis gdje je lopta, a kamoli ko je uz nju.... Bilo je truda, ali, jednostavno, nije to islo onako dobro kao sto je bio slucaj u prethodnim utakmicama,a i onaj Begovic je vazda dobro raspolozen protiv nas

Imali smo i velikih promasaja, tako da, danas jednostavno nije bio nas dan...
P.S. meni samo nije jasno zasto neke forumase, hajde da tako kazem, nervira to sto se mi nadamo tituli i sl.Meni fakat nikad nije bilo bitno cemu se nadaju oni koji vole druge klubove, jer svako ce za svoje zeljeti najbolje, ali, eto, ocito drugi vole da zabadaju nos gdje ne treba...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger