Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh..
na break odgovoriti rebreakom bez izgubljenog poena,boli..
Ovo bi mogao biti kljucni detalj meca.
fino ovo izgleda.
na break odgovoriti rebreakom bez izgubljenog poena,boli..
Ovo bi mogao biti kljucni detalj meca.
fino ovo izgleda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Protiv ovakvog Federera ne može niko. Ovo je tzv. Jesus Fed sa besprijekornim bekendom i servisom.Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
šta ovo komentator prica, jao jadnika

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
a murray?Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, Fedex baš igra onako kako je igr'o u Parizu. Naprosto leti terenom i zbilja je uživancija gledati ga u ovakvom izdanju.
Backhand ga služi, forehand ga je uvijek služio, servisi ulaze i to je to. Nema se tu šta reći. Mnogo bolje izgleda na terenu u odnosu na Đokovića.
Btw, evo sad oni koji i ne vole baš Đokovića mogu baciti koji sarkastični komentar, jer se u ovom trenutku svjetski broj 1 upravo uhvatio za skočni zglob.
Backhand ga služi, forehand ga je uvijek služio, servisi ulaze i to je to. Nema se tu šta reći. Mnogo bolje izgleda na terenu u odnosu na Đokovića.
Btw, evo sad oni koji i ne vole baš Đokovića mogu baciti koji sarkastični komentar, jer se u ovom trenutku svjetski broj 1 upravo uhvatio za skočni zglob.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Eh na jednom drugom forumu sam prognozirao da će u drugom setu dirati rame, a u trećem zglob.Monolog je napisao/la: Btw, evo sad oni koji i ne vole baš Đokovića mogu baciti koji sarkastični komentar, jer se u ovom trenutku svjetski broj 1 upravo uhvatio za skočni zglob.
Teško.hege je napisao/la:a murray?Virtu4l je napisao/la:Protiv ovakvog Rogera može igrati samo Rafael Nadal.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
roger igra svoju igru, djokovic tesko moze sta promijeniti u igri 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Armaaa je napisao/la:Eh na jednom drugom forumu sam prognozirao da će u drugom setu dirati rame, a u trećem zglob.Monolog je napisao/la: Btw, evo sad oni koji i ne vole baš Đokovića mogu baciti koji sarkastični komentar, jer se u ovom trenutku svjetski broj 1 upravo uhvatio za skočni zglob.

2:0
@DANTES, @soba, javite se, necemo vam nista

@Raul, sad mozemo mirno gledat' Reala, no sacekajmo kraj...
Sad treba stisnuti, prvi gem!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Đoković će ovo da preokrene. Kako bih volio sutra finale Federer Nadal ali je još puno posla i za Federera i za Nadala.
FEDERER= KLOC
Hej ljubavi, zagrli me, zagrli
Nek' nitko nas nikada ne razdvoji
Zato što godine prolaze, naslovi ne dolaze
Igram po svemu i US Open gubim zauvijek
Godine prolaze, nemam nista s tim
Gubim i postojim
Hej ljubavi, zasto ne bi ja i ti
Daleko od sviju negdje pobjegli
Bekendi, forhendi, iza ugla vrebaju
A takvi k'o Roger nam ne trebaju

Nek' nitko nas nikada ne razdvoji
Zato što godine prolaze, naslovi ne dolaze
Igram po svemu i US Open gubim zauvijek
Godine prolaze, nemam nista s tim
Gubim i postojim
Hej ljubavi, zasto ne bi ja i ti
Daleko od sviju negdje pobjegli
Bekendi, forhendi, iza ugla vrebaju
A takvi k'o Roger nam ne trebaju

Ne seri molim te, igra dobro, al' pita se Federersoba 39 je napisao/la:igra ko pichka,sad za sad

Roger Federer the greatest of all time!
Novak je ove sezone napadački ispodprosječan i to ga evo već drugi put košta GS titule. Jeste on zid u odbrani, ali lako je biti zid protiv Berlocqa, Nilanda, Nadala (isto napadački limitiranog tenisera), ali jedini koji ga može probiti je Federer, Murray ga može natjerati da napada, a Karlović i Isner ga mogu izbombardirati. Ostali teniseri su zbog Novakove defanzive odyebani.Edin TM87 je napisao/la:Ne seri molim te, igra dobro, al' pita se Federersoba 39 je napisao/la:igra ko pichka,sad za sad
Meč identičan onom' iz Pariza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj koja riba,pa ovoj bi dao pola djedove ''BAŠČE'',dva kazana za rakiju,stupu za jabuke,torkulju za pekmez,dva podvora za sijeno,dvije aluminijske felge sto sam htio prodati na otpad,bakreni mlin za kahvu,kajs od zmijske koze,i od drugog mi djeda čantru za baustele...Armaaa je napisao/la:Plakala je, molila me
tog Švicarca da pobedim
šta sve nisam pokušao
nisam mogo da ga smirim
EDIT-Ma ubi ga ova masina...Novak previse pasivan,nema tu odlucnosti da se krene na sve ili nista,jer ovako ne ide

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Red je i da Đoković uzme jedan set!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovo vodstvo se prospe u sekundi. Federer je već u veoma neugodnoj situaciji.Bianconeri1988 je napisao/la:Red je i da Đoković uzme jedan set!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.