Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Trasimaco » 10 sep 2011, 20:34

Sta je ba?! Ima li ko jaci?! :lol:

Kako igra ovaj United, to je strahota. Rooney je konacno onaj pravi i sad se vidi koliko vrijedi to sto je ostao u klubu. Nezamjenjiv je. Hernandez kao i obicno, trpa kad god mu se stvori sansa. Komentator maloprije rece da je zabio 22 gola u 28 utakmica koje je poceo. :lol: Ali je Jones onaj kojeg najvise zelim da izdvojim. Kakva je ono igracina ljudi moji. Samo mu je 19 godina, a niko mu nista ne moze. Nijednom nisu prosli po njegovoj strani, a uspio je i 2 puta asistirati. On i Smalling su stvarno otimacine kakve dugo nisam vidio.

Inace, Bolton je jedno od tezih gostovanja i bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Ali nakon sto sam vidio kako se ponasaju njihovi igraci, pogotovo Davies, pozelio sam totalni pokolj od strane Uniteda. Arsenala mi je prosli put bilo i pomalo zao, jer su izgledali nejako i izgledalo je kao da sutas neko dijete dok je na zemlji. Ali ovi idioti su zasluzili ovaj rezultat. Sa Stokeom su najodvratniji tim u ligi.

Igrac utakmice je Rooney, odmah za njim Jones. I treci je vjerovatno Ando. Toliko zasad.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 sep 2011, 20:36

Pa i nisu bas odvratni, samo su nekad previse nabrijani, ali sve je to u zaru borbe. Pusa bokic svima, cujemo se kad zavrsimo posao u LP. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 sep 2011, 21:23

Zna li ko sta je s Cleveryom,jel teza ozljeda,....Sto se Igre tice,fantasticno smo odradili poso,Ando,ponekad puno forsira brze lopte,tako da ih gubi,ali doce to s iskustvom,...De Gea sve vise dobija na samopouzdanju,...A ovaj Jones,odakle ga SAF iscupa,pa ovo ce da bude gromada,...Mislim da cak moze da igra kompletnu sredinu,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 21:26

Rooney nije normalan. :mrgreen:
Samo kad jednom osvane naslov:"Tragedija. Wayne nije zabio gol." :mrgreen: Očekiv'o sam tešku utakmicu, al' ovaj Manchester izgleda ne priznaje to "teško". :mrgreen: Ljudi melju i melju. :mrgreen: Sljedeće kolo protiv Chelsea, je li? To bi moglo biti za nijansu zanimljivije (rezultatski barem), jer do sada i niste imali nekog protivnika koji vam može uzeti bod(ove). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2011, 21:47

Da,sljedecu nedelju u 17:00 igramo protiv Chelseaja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2011, 21:56

majestic24 je napisao/la:Da,sljedecu nedelju u 17:00 igramo protiv Chelseaja
Dosta trica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 10 sep 2011, 22:25

Pa sta je ovo , sa osmice presli na peticu , ima li to smisla ?

Rooney , Tito fudbala !

GGMU <3
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 sep 2011, 22:37

Tom Cleverley
Not feeling good. Feeling like I have broken my foot. Won't know more until a scan, when I know more will update, thanks guys.
:(

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2011, 22:52

Trasimaco je napisao/la:
Tom Cleverley
Not feeling good. Feeling like I have broken my foot. Won't know more until a scan, when I know more will update, thanks guys.

Sranje.

Samo nam jos to treba

Nadam se da ce to na kraju biti samo jaci udarac koji je primio ,bez posljedica,mda sam skeptican kad sam ga vidio veceras s langetnom i stakama.

Izgleda da cemo opet gledati Carrika malo cesce u igri :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2011, 22:57

Trasimaco je napisao/la:
Tom Cleverley
Yebem ti Daviesa. Koje djubre. Vidio je da ne moze do lopte, i samo je pokupio Cleverleya namjerno. Nadam se da se uskoro vraca, bojim se kako ce povratak Carricak uticat na igru. Bolje Fletcheru dat priliku onda.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 10 sep 2011, 23:11

Nakon jos jednog izivljavanja na protivniku nema se mnog sta rec' nego da igramo maestralno. Rooney je konacno podivljao sto u kombinaciji sa raspolozenim Nanijem, Youngom i ostalom klapom cini nestvarno efikasan napad. Fergi je fantasticno izbalansirao ovu ekipu o cemu najbolje svjedoce rezultati, jer i pored osjetnog broja povreda jako bitnih igraca mi i dalje meljemo protivnike, a u svakoj novoj tekmi neko se novi od ovih mladjih dokaze, al et nazalost i povrijedi. Dakle, jedina negativna stvar iz danasnjeg meca je ova povreda Kleverlija, bila bi velika steta i za njega ali i za nas ako je nesto ozbiljnije u pitanju jer se toliko dobro uklopio u ovu ekipu da mi vec nedostaje.

Uglavnom momci su nadmasili moja ocekivanja nakon ova uvodna 4 kola, jer, da budem iskren, ocekivao sam barem jedan kiks al et izgleda da smo konacno izbacili tu losu naviku sa pocetka sezone..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 sep 2011, 23:15

Sjajna utakmica,fenomenalan manchester,samo me Carrick razocarao,covjek je svako loptu koju je primio vratio odbrani,treba mu objasniti da slobodno smije krenuti naprijed.
Imali sta u vezi sa povredama Tommya i Evansa?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 sep 2011, 23:23

Jesmo dominantni, mašinerija nastavlja sa svojim ubojitim tempom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 sep 2011, 23:24

Pomalo nestvarna igra.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 sep 2011, 23:42

Bošnjanin_89 je napisao/la:Uglavnom momci su nadmasili moja ocekivanja nakon ova uvodna 4 kola, jer, da budem iskren, ocekivao sam barem jedan kiks al et izgleda da smo konacno izbacili tu losu naviku sa pocetka sezone..
Ja sam ovdje pred pocetak sezone govorio da se suzdrzimo od losih komentara u slucaju da neke utakmice krenu naopako. Ocekivao sam neki kiks, jer je to Unitedu na neki nacin zastitni znak. Ali stvarno sam odusevljen ovim startom. Uzimajuci u obzir kako United zavrsava sezonu, ovakav pocetak je veliki bonus. Tesko da ce United sebi dozvoliti ono sto je sebi dozvolio Chelsea prosle sezone nakon sjajnog starta. Ovo je mnogo ozbiljniji i siri tim.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 11 sep 2011, 00:52

Ovo je vjerovatno najbolji start od kako pratim United, stvarno se ne sjećam da smo ikad imali uvodne četiri pobjede, a pogotovo ovakvu dominaciju, samo je prvo kolo bilo malo slabije, ova tri totalna dominacija. Chelsea zasad prati, ali jedva, već se vidi da će nam City biti glavni rival, treba biti pošten pa priznati da i oni igraju fantastično i da ih treba najozbiljnije shvatiti do kraja, imaju kvalitet, a sad su još i proigrali. Međutim, mi realno igramo najljepši fudbal još od '99 i mislim da imamo šta ponuditi svima. Konačno imamo dugu klupu, raspolažemo sa hrpom kvalitetnih igrača od kojih svaki može da pomogne kad zatreba u četiri takmičenja koja igramo. Prezadovoljan sam!

Što se tiče LP, treba reći da bi eventualnom pobjedom protiv Benfice u gostima već završili priču oko prvog mjesta, mada će nam ono teško izmaći i u slučaju da nam se omakne tamo. Ipak, želio bih da se na krilima ove igre predstavimo evropskom auditorijumu u najljepšem svjetlu, tako da se iskreno nadam pobjedi dole, a zna se kako je teško pobijediti tamo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 sep 2011, 00:58

Trasimaco je napisao/la:Sta je ba?! Ima li ko jaci?! :lol:

Kako igra ovaj United, to je strahota. Rooney je konacno onaj pravi i sad se vidi koliko vrijedi to sto je ostao u klubu. Nezamjenjiv je. Hernandez kao i obicno, trpa kad god mu se stvori sansa. Komentator maloprije rece da je zabio 22 gola u 28 utakmica koje je poceo. :lol: Ali je Jones onaj kojeg najvise zelim da izdvojim. Kakva je ono igracina ljudi moji. Samo mu je 19 godina, a niko mu nista ne moze. Nijednom nisu prosli po njegovoj strani, a uspio je i 2 puta asistirati. On i Smalling su stvarno otimacine kakve dugo nisam vidio.

Inace, Bolton je jedno od tezih gostovanja i bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Ali nakon sto sam vidio kako se ponasaju njihovi igraci, pogotovo Davies, pozelio sam totalni pokolj od strane Uniteda. Arsenala mi je prosli put bilo i pomalo zao, jer su izgledali nejako i izgledalo je kao da sutas neko dijete dok je na zemlji. Ali ovi idioti su zasluzili ovaj rezultat. Sa Stokeom su najodvratniji tim u ligi.

Igrac utakmice je Rooney, odmah za njim Jones. I treci je vjerovatno Ando. Toliko zasad.
Ne znam da me je neko tako odusevio u svega par utakmica. Male su sanse da ne izraste u velikog igraca. Momak ima damu do poda, a svega mu je 19 godina :o .

Jos bih izdvojio Janga u cije sam kvalitete (potrebne za MU) sumnjao i jos uvijek sumnjam :mrgreen: . Svidilo mi se kako je odigrao prvo poluvrijeme koje sam u cjelosti odgledao. Drugo nisam gled'o,..

Ekipa izgleda odlicno za sada. Drago mi je za Hernandeza.

JA baksuzluka za Velbeka i Keverlija :x . Samo da ih povrede ne sputaju,.. Kada se vraca Velbek!??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 01:23

Valencia je napisao/la:
JA baksuzluka za Velbeka i Keverlija :x . Samo da ih povrede ne sputaju,.. Kada se vraca Velbek!??
Po najavama bi trebao sljedeće sedmice početi trenirati.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 sep 2011, 02:02

Thunderstruck je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Po najavama bi trebao sljedeće sedmice početi trenirati.
cak u nekim varijantama je treba biti na klupi protiv boltona,kazu za cleverlija 3-4 sedmice pauze :( ,da je bod uzeti u lisabonu i onda derbi protiv celzija i onda jos VAZNIJA tekma protiv leedsa away :twisted:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2011, 17:03

Znaci 4 sedmice za Toma, mislio sam da ce bit gore. Sad je samo pitanje kako ce to izgledat sa Carrickom...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.