Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 10 sep 2011, 18:04

gledao sam zadnjih pola sata igre, nidje veze, od pojacanja, mertesacker se dobro pokazao, arteta onako, i nije nesto, benayoun za oveih pola sata sto je igrao solidno, vidio sam gol koji smo zabili, ni sami neznamo kako, pred kraj bilo prilika bruku da se poveca prednost, prvo chamackh u skoku, ono bi dao i arshavin, prava je lopata lik, direkt u golmana, onda ramsey pred kraj isto usrao 3 na 1 situaciju, pa sad gibbs ima dobru priliku u zadnjim sekundama, sve u svemu statisticki gledano zasluzena pobjeda, ali igrom i realizacijom nula, al ja sam i molio boga za pobjedu, bilo kakvu, sve dok su 3 boda dobro je, nacin na koji smo dosli do njih me ne zanima

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 sep 2011, 18:08

Pa i nije lose. Ocekivao sam vecu pobjedu, ali 3 bodasu upisana i to je najvaznije. Igrali smo dobro, ali tu ima jos dosta mjesta za napredak. Pojacanja su opravdala tu ulogu i nadam se da ce se u potpunosti uigrati u narednim utakmicama. Trebao nam je igrac poput Artete da pokrene vezni red. Pingpong jos jednom dokazao da ce biti veliki igrac i da je sazrio za prvi tim. Mertesaker donio stabilnost u odbrani, koja je danas stajala iznenadjujuce dobro.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 sep 2011, 19:43

Apsolutna superiornost, realizacija je falila ali tri boda su tu a ako je iko zasluzio da da jedan ovakav gol onda je to Arsenal, jer smo se mi zbog Almunie u dvije tri sezone naprimali desetine ovakvih. Sada treba zgaziti Borusiju kako bi se u potpunosti vratili u sezonu.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 sep 2011, 19:47

-Paja je napisao/la:Aako je iko zasluzio da da jedan ovakav gol onda je to Arsenal, jer smo se mi zbog Almunie u dvije tri sezone naprimali desetine ovakvih.
:lol: Hahahahaha, sad si me nasmijao, a još živa istina je to. Nek smo i mi jednom dali nafakaški gol.

Čitam da nismo loše igrali, ali da Rambo jede go*na, a burek marka. Kazu ni Frimpong danas nije bio najbolji, dok je simpatije publike pobro Mertesacker. Ja kažem nije važna igra, važni su bodovi. Npr Stoke nema i od ire a redovno manštrafe na svom stadionu. Bit će ovo mnogo bolje kad se vrate Jackie i diaby koji bi nam sad čak i koristio. :roll:

Sve je bilo divno, samo me je zgroznula informacija da je chamakh bio kapiten kad je ušao. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 19:51

Vjerujem da je to zato što je mijenj'o Van Persiea. Da se ne bi gubilo vrijeme tako što će se tražiti onaj koji više zaslužuje nositi kapitensku traku. A što se tiče same utakmice, očekiv'o sam komadanje gostiju, al' isto se nije desilo. Za nadati se da će Arsenal ugrabiti formu, te da će se ipak vratiti onim 3+ utakmicama, a ne da ovako dobija. Btw, kakav je bio Arteta? Malo sam pratio meč, kad mi je stream počeo štopati, samo sam izaš'o. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2011, 23:27

Monolog je napisao/la:Vjerujem da je to zato što je mijenj'o Van Persiea. Da se ne bi gubilo vrijeme tako što će se tražiti onaj koji više zaslužuje nositi kapitensku traku. A što se tiče same utakmice, očekiv'o sam komadanje gostiju, al' isto se nije desilo. Za nadati se da će Arsenal ugrabiti formu, te da će se ipak vratiti onim 3+ utakmicama, a ne da ovako dobija. Btw, kakav je bio Arteta? Malo sam pratio meč, kad mi je stream počeo štopati, samo sam izaš'o. :mrgreen:
Nisam gledao da se zna, ali po onome sto sam procitao nista posebno, jos uvijek treba da se navikne na ekipu.. Bosco je rekao ko je bio najbolji, mozda je malo pogrijesio za Frimponga, citam da je odigrao solidno, nije lose, onako dovoljno..
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 sep 2011, 23:37

Pazi, realno danas smo bili ko mrtva telad -.- pa jel iko vidio znoj na nasim dresovima ba, znaci Walcott nije potrčo, a ovaj mali Coquelin cim je usao poceo da trci da se trudi ba, al hajd eto bitna su ta 3 boda a bice vremena da se ovi naši tukmaci uigraju :D :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 sep 2011, 23:42

Neko kaze dobar je ali ima pamet Diabya (to znači nema), a neko kaže da nije baš najbolje odigrao. Istina je verovatno negdje između. Pobjeda po pobjeda i eto četvrtog mjesta aBd a ako nekim čudom iz pralelne stvarnosti osvojimo titulu :lol: :lol: :lol: najest ću se ćevapa i napit džaba. :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2011, 23:46

:lol: :lol: :lol: Na moj racun da se bogatis :lol: :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 sep 2011, 00:09

arteta nije uigran ali je odlican igrac,za nasu igru bice dobar,odlicno zadrzava loptu,ne gubi je puno,danas je bilo dosta nervoze,tacni pasovi,jak je na lopti pravo,prekide smo zbrinuli,ima odlican centarsut,per je jako dobar si siguran za visoke lopte,danas ih je sve pokupio samo je malo spor,treba ga mijenjat protiv brzih ekipa,za ekipe tipa stouk je fenomenalan,wolkot,ono njegovo stadnardno bunilo,ne zna na koji go da napadne,gluho bilo,robin nije pokazo bogzna sta jer nije imo puno kvalitetnih lopti,arsavin iako je dao go ona njegova standardna anemija,gibs bio solidan u of a defanziva jako upitna,mada pokupio je dosta lopti ali su ga i dosta puta prosli,sezni prica za sebe,odbrana generalno ne losa mada su nam napravili nekoliko prilika,ramiz kritican u pm,samo moramo molit Boga da se dzeki sto prije vrati,ramiz i arteta se cijelo prvo poluvrijeme dodavali u 2 m,tusili jedan drugog,sve u svemu,mislim da ne mozemo dole,da moze igra samo napredovat,ako uzmemo u obzir da gotovo nemaju zajednickih treninga jedna solidna izvedba,josi ce bit dzoker sa klube i zabice par golova sigurno
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 sep 2011, 20:59

Evo ako neko nije gledao ko ja produzeni hajlajtsi sa utakmice.

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -15392865/" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 12 sep 2011, 00:23

Eh, sad idemo u goste, u Njemacku. Nadam se da cemo se vratit sa povoljnim rezultatom. Sanstos, Per i Arteta u prvih 11 !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 01:23

" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim ovog naseg prosjecnog golmana...
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 sep 2011, 14:16

Henri Lansbury scored on his West Ham debut against Portsmouth at the weekend. The midfielder got on the scoresheet when he netted West Ham’s second of the match to mark his arrival at Upton Park in style.
Joel Campbell made his Lorient debut in Saturday’s 1-1 draw with Sochaux, coming off the bench with 10 minutes remaining. The youngster’s impact was immediate, setting up Lorient’s equaliser in the 88th minute.

samo nek nastave ovako,svaka cast,sljedece godine su spremni da zablistaju :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 sep 2011, 18:11

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 sep 2011, 18:13

Alex Song i Gervinho moraju igrati.
Dio Arsenala

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 sep 2011, 18:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Arsenal ima na meti ovog mladog igrača. Molim boga da ga ne dovedu, jer će za par godina kad ga Arsenal izgradi kao igrača oni katalonci će reći da ima barcin dna, da njima pripada i da smo ga kidnapovali. I ako ga kupimo puknuti klauzulu od 50 mil € za otkup ugovora, pa nek se jebu.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 sep 2011, 18:35

-Paja je napisao/la:Alex Song i Gervinho moraju igrati.
Sastavi su drugačiji od sajta do sajta:

SPOX
Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Götze, Kagawa, Perisic - Lewandowski. - Trainer: Klopp

Arsenal: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Benayoun, Frimpong, Arschawin - Walcott, van Persie. - Teammanager: Wenger

RUHR NACHRICHTEN
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Götze, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

FC Arsenal: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Ramsey, Frimpong, Arschawin - Walcott, van Persie

GOAL
Dortmund (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer; Gundogan, Bender;
Gotze, Kagawa, Grosskreutz; Lewandowski

Arsenal (4-3-3): Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Ramsey, Song, Arteta; Gervinho, Van Persie, Arshavin
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 18:38

Joj kako bih sutra volio vidjeti 4-4-2 formaciju sa Songom-Artetom te Shavom-Gervinhom kao krilima i Robinom i Theom(Parkom) kao spicevima, tj. Theo bi bio spic a Robin SS..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 sep 2011, 19:04

Cuj, da igraju Arsha i Pong prije Gervinha i Songa?! Ma nema sanse. Cak i cisto sumnjam da ce AW mjenjat formaciju.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.