FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma gol kao gol, on ništa ne predstavlja, važna su samo 3 boda u ovoj utakmici...
Više mi je primanja golova u prvih 10 minuta preko glave...
Svako gostovanje primimo, pa izjednačimo i izgubimo, ne bi me čudilo da tako bude i ovaj put...
Malo realnosti nije na odmet!
Više mi je primanja golova u prvih 10 minuta preko glave...
Svako gostovanje primimo, pa izjednačimo i izgubimo, ne bi me čudilo da tako bude i ovaj put...
Malo realnosti nije na odmet!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jes tebe kreno taj fotošopnime_tm87 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:sacu za par minuta opet napisati "hocemo taj goooo!!!" igleda da im je do usiju doslo![]()
![]()
damire
preko 200!
DRUG NEBI TI PUNCA
Bjezi ti odavde neznalice sportska. Ovaj lik na svojoj temi fk.torpedo napise kako bi kad budu imali dobar rezultat ubacivati zadnji 20 min. golmana...eto mozga i ti nesto pitas i komenterises ...hahahahaFCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava

Hajde nek mu neko od navijaca Sarajeva pokusa objasniti.Ja se iskreno nadam da za njega jos uvijek ima nade.samosarajvo je napisao/la:jesi i ti fcs - fcs malo iskompleksiran...ohani se njih ba i gledaj svoja poslaaSarajlijaTM je napisao/la:lafe banuj sam sebe,ucini uslugu i sebi i svima,FCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
idi malo na celikov forum pa se raduj opet
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- SarajlijaTM
ma naletim na forum ovako kad su tekme i prije,ali ciji god podforum otvorim,lik samo pljuje po zelji,upada u oci,cudi me da mu koji mod ne uprati postovesamosarajvo je napisao/la:jesi i ti fcs - fcs malo iskompleksiran...ohani se njih ba i gledaj svoja poslaaSarajlijaTM je napisao/la:lafe banuj sam sebe,ucini uslugu i sebi i svima,FCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
idi malo na celikov forum pa se raduj opet
prije svega bruka prave pitare i sarajevsku raju
- bistrikboy
- Kontakt:
Yebo njega ba ne bitan je!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- SarajlijaTM
ev ovaj komentator govori da igra selimovic?!
al sto nasi grme na tribinama,svaka cast momci!!!
HOCEMO TAJ GOOOOOO!!!!
al sto nasi grme na tribinama,svaka cast momci!!!
HOCEMO TAJ GOOOOOO!!!!
Mene X za Želju nikad ne zadovoljava, ali s obzirom na obzir...nookey je napisao/la:Kako se situacija odvijala zašto da ne, a da ne pričamo kako se ovi levati lože na nasFCS-FCS je napisao/la:Zar vas X zadovoljava
Osim - drugo ime za Želju !
Izmjena: Selimovic umjesto Ramica!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
imamo igraca vise,sad ga trebamo zabit... 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E bas bi me cudilo kad bi mi sa igracem vise zabili

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Treba ovo iskoristiti,moramo ih dobiti sad.
VOLIM TE ZELJO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma kakve nam fajde što imamo igrača više!?
Jesam pesimističan, ali to je sa punim pravom i da pobjedimo na kraju, ne mogu da shvatim da se u prvih 5 minuta prima gol dva gostovanja zaredom...
Početna koncentracija 0 bodova, ne bi me čudilo ako ga primimo do kraja...
Jesam pesimističan, ali to je sa punim pravom i da pobjedimo na kraju, ne mogu da shvatim da se u prvih 5 minuta prima gol dva gostovanja zaredom...
Početna koncentracija 0 bodova, ne bi me čudilo ako ga primimo do kraja...
Ž '21!
HOCEMOOOOOO TAJ GOOOLLLLLL, NANANANANANANA ZA NAS ZABIJ GAAAA!
Necemo moci zabit sad kad se zatvore ...
Imaju igraca manje, sad je vrijeme da im dadnemo pobjednonosni !!!
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 sep 2011, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mehmedalija Čović isključen kod Čelika. Prvo je dobio žuti, a onda nakon prigovora mu je pokazan put u svlačionicu.
Sad ce se ovi svi u 16-erac vratit i jos teze cemo ga zabit .....Ali ipak
Hocemo taj GO na na na na sada zabi ga !
Sad ce se ovi svi u 16-erac vratit i jos teze cemo ga zabit .....Ali ipak
Hocemo taj GO na na na na sada zabi ga !
Razumijes ti mene burazere moj 

Veselio sam se što je dobio šansu (valjda sto je iz mog grada), ali nije da se može reći da ju je iskoristio. 2 utakmice od prve minute - 0 golova a namjestali su mu i ovako i onako ali nije mu se dalo... Jos momak treninga ti trebas. Sreca pa si mlad.nime_tm87 je napisao/la:Izmjena: Selimovic umjesto Ramica!
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek i 62 gosta.