Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
ma nece dzeko ulazit red je i da balo dobije priliku
i ja da sam mancini ovu tekmu bi dzeku odmarao kompletnu

2:0 Aquero ,odlicna akcija 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Nasri
svaka cast majstore

svaka cast majstore

Kakva je masina ovaj Aguerro.Engleska mu prija vise nego Spanija to je definitivno !
Silva fantastican.
Nasri usao tek i pokazao majstoriju.
Dzeku Manchini odmara.Tevez definitivno nije u rangu sa njim.Opet kvari dosta napada , pokusava previse solirati i onaj penal nije smio fuliti.
Ko je kapiten trenutno ?????
Silva fantastican.
Nasri usao tek i pokazao majstoriju.
Dzeku Manchini odmara.Tevez definitivno nije u rangu sa njim.Opet kvari dosta napada , pokusava previse solirati i onaj penal nije smio fuliti.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Manchester City je MASINA!
Nevjerovatno koliko kvaliteta u jednom timu.
ZASTRASUJUCE!
Nevjerovatno koliko kvaliteta u jednom timu.
ZASTRASUJUCE!
3:0
Aqueroooo 4 tekme = 6 golova stize Dzeku

IO SONO INTERISTA
- JuveSissoko
- Kontakt:
tandem Aguero-Dzeko ce da kara redom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
companyZabac je napisao/la:
Nista strasno, samo ce jedan drugom pomagati da zbune protivnicku odbranu.warden je napisao/la:3:0Aqueroooo 4 tekme = 6 golova stize Dzeku
![]()
Jadna je svaka odbrana protiv njih. Zamisli kako je braniti se a obadvojica u timu?
Opet ponavljam, City je MASINA!

P.S. Kompany je oficijelno kapiten ove sezone.
To samo kod Mancinija ima:najboljeg igraca do sada u ova tri kola i najboljeg stijelca staviti na klupu a krakatog gutu Teveza staviti ispred njega?!SAMO je Dzeku"kaznio".Ja svega mi ovo NIKAD I NIGDJE nisam vidio?!Kad je covjek u zivotnoj formi staviti ga na klupu?!Kakvo"odmaranje"i bakraci!?Tako se nesto ni u jednom drugom klubu ne moze desiti?!
- gloryhunter
- Kontakt:
nek je i balotelli dobio 20min, treba on vise igrat, aj bit ce ga vise u ligi prvaka 

mah ovaj Aquera ce da mu bude irgetSamo zeljo je napisao/la:Nista strasno, samo ce jedan drugom pomagati da zbune protivnicku odbranu.
Jadna je svaka odbrana protiv njih. Zamisli kako je braniti se a obadvojica u timu?
P.S. Kompany je oficijelno kapiten ove sezone.

zamisli ti da malo navrnes na temu Intera ? jednom se pojavio i uteče

ma ne brini to je iz razolga sto je Dezkson umoran zbog reprezentativnog poziva + sad ce Napoli u srijedu ,nisu razlog neke takticke zamisli ili nedostatak povjerenja u ovog momka ..oknide je napisao/la:To samo kod Mancinija ima:najboljeg igraca do sada u ova tri kola i najboljeg stijelca staviti na klupu a krakatog gutu Teveza staviti ispred njega?!SAMO je Dzeku"kaznio".Ja svega mi ovo NIKAD I NIGDJE nisam vidio?!Kad je covjek u zivotnoj formi staviti ga na klupu?!Kakvo"odmaranje"i bakraci!?Tako se nesto ni u jednom drugom klubu ne moze desiti?!

IO SONO INTERISTA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
de sad opet skontaj se sta si rekao, sta da je nedo dragi Bog, igrao Dzeko od pocetka, i da se ozlijediooknide je napisao/la:To samo kod Mancinija ima:najboljeg igraca do sada u ova tri kola i najboljeg stijelca staviti na klupu a krakatog gutu Teveza staviti ispred njega?!SAMO je Dzeku"kaznio".Ja svega mi ovo NIKAD I NIGDJE nisam vidio?!Kad je covjek u zivotnoj formi staviti ga na klupu?!Kakvo"odmaranje"i bakraci!?Tako se nesto ni u jednom drugom klubu ne moze desiti?!

City je opet pobjedio, sad je prvi, Dzeko se cuva za evropa lige, i on je od krvi i mesa, Drogba je Drogba pa se povrijedi
Aquero je dobar za napraviti prostor a plus je i dobar spic. Uz Silvu i Nasrija, Dzeko i Aguero ce ubijati. Da, Dzeko ce biti glavni spic.warden je napisao/la:mah ovaj Aquera ce da mu bude irgetSamo zeljo je napisao/la:Nista strasno, samo ce jedan drugom pomagati da zbune protivnicku odbranu.
P.S. Kompany je oficijelno kapiten ove sezone.![]()
zamisli ti da malo navrnes na temu Intera ? jednom se pojavio i uteče
ma ne brini to je iz razolga sto je Dezkson umoran zbog reprezentativnog poziva + sad ce Napoli u srijedu ,nisu razlog neke takticke zamisli ili nedostatak povjerenja u ovog momka ..oknide je napisao/la:To samo kod Mancinija ima:najboljeg igraca do sada u ova tri kola i najboljeg stijelca staviti na klupu a krakatog gutu Teveza staviti ispred njega?!SAMO je Dzeku"kaznio".Ja svega mi ovo NIKAD I NIGDJE nisam vidio?!Kad je covjek u zivotnoj formi staviti ga na klupu?!Kakvo"odmaranje"i bakraci!?Tako se nesto ni u jednom drugom klubu ne moze desiti?!

Pratim ja INTER redovno, ali tamo nema Dzeke i onih koji pisu svasta (citaj gluposti i slicno) i natjeraju me da ostavim komentar. Na Interovoj temi cesto ima ljudi koji iznesu ono sto je i moje misljenje i zato ne osjetim potrebu da ponavljam vec receno. (edit: bio sam ja vise puta na temi Intera, dodaj nulu na to jedan

P.S. Nedavno sam nasao jednu svoju staru homepage od prije preko deset godina i na njoj se spominje INTER! Malo me iznenadilo ali kad sam bolje razmislio, traje to i vise od deset godina.

[youtube][/youtube]
Ko li ce sutra igrati u napadu?! Vidim da se o tome najvise pricalo, od svih drugih pozicija.
Kaze Mancini, kad imam Teveza, Edina i Aguera, tesko je napraviti gresku u izboru ko ce da igra.
Svi nece, to je sigurno.
Ko li ce sutra igrati u napadu?! Vidim da se o tome najvise pricalo, od svih drugih pozicija.

Kaze Mancini, kad imam Teveza, Edina i Aguera, tesko je napraviti gresku u izboru ko ce da igra.
Svi nece, to je sigurno.
Edin Džeko: Jako brzo se uigravamo, možemo napraviti dobre rezultate!

Fudbaleri Manchester Citya večeras će u 20:45 sati na svom Etihad Stadionu odigrati prvu utakmicu grupne faze Lige Šampiona u svojoj historiji.
Protivnik im je italijanski Napoli, koji baš kao i ekipa Citya debituje u Ligi Šampiona, a u Manchesteru ne kriju optimizam pred ovaj meč, uistinu onaj umjereni.
"Naša grupa je realno teška, ali biće to velika stvar za naše igrače da igraju Ligu Šampiona po prvi puta zajedno, tako da se nadam da ćemo pokazati svoj maksimum i napraviti dobar rezultat na otvaranju.":govori Roberto Mancini.
Obzirom da Mancini ima veliko iskustvo sa igranjem protiv italijanskih momčadi, ali i na neminovnu kvalitetu igrača Manchester Citya, domaćini se smatraju favoritima. Prema najavama, za City bi od prve minute trebali u vrhu napada zaigrati Aguero i Džeko.
Naš reprezentativac kaže:"Ne očekuje nas lagan meč, to je sigurno, ali mi moramo odigrati dobro kao što znamo i rezultat neće izostati. Važno je da se iz utakmice u utakmicu stalno dodatno uigravamo i kako takmičenje bude trajalo bićemo sve bolji i bolji. Naravno, mi moramo razmišljati i o Premiershipu gdje, iako je još uvijek rano o svemu govoriti, smo jako blizu samog vrha. Mislim da možemo biti bolji od Manchester Uniteda, ali ne zaboravite uvijek opasni Liverpool, Arsenal koji se vraća u formu, snažni Chelsea..."

Fudbaleri Manchester Citya večeras će u 20:45 sati na svom Etihad Stadionu odigrati prvu utakmicu grupne faze Lige Šampiona u svojoj historiji.
Protivnik im je italijanski Napoli, koji baš kao i ekipa Citya debituje u Ligi Šampiona, a u Manchesteru ne kriju optimizam pred ovaj meč, uistinu onaj umjereni.
"Naša grupa je realno teška, ali biće to velika stvar za naše igrače da igraju Ligu Šampiona po prvi puta zajedno, tako da se nadam da ćemo pokazati svoj maksimum i napraviti dobar rezultat na otvaranju.":govori Roberto Mancini.
Obzirom da Mancini ima veliko iskustvo sa igranjem protiv italijanskih momčadi, ali i na neminovnu kvalitetu igrača Manchester Citya, domaćini se smatraju favoritima. Prema najavama, za City bi od prve minute trebali u vrhu napada zaigrati Aguero i Džeko.
Naš reprezentativac kaže:"Ne očekuje nas lagan meč, to je sigurno, ali mi moramo odigrati dobro kao što znamo i rezultat neće izostati. Važno je da se iz utakmice u utakmicu stalno dodatno uigravamo i kako takmičenje bude trajalo bićemo sve bolji i bolji. Naravno, mi moramo razmišljati i o Premiershipu gdje, iako je još uvijek rano o svemu govoriti, smo jako blizu samog vrha. Mislim da možemo biti bolji od Manchester Uniteda, ali ne zaboravite uvijek opasni Liverpool, Arsenal koji se vraća u formu, snažni Chelsea..."
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Danas će Aguero da ih ubije. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
E napokon da docekam i ovaj dan nakon ovoliko godina trauma razocarenja i svega napokon gledas klub za koji navijas u ligi prvaka.Ovim danom pocinje jedna nova era u istoriji kluba ulazimo u igru sa najvecim klubovima svijeta ali ne samo kao prolaznici ili da popunimo broj ucesnika nego kao kvalitetan konkurent svima koji nam se nadju na putu.Sto se tice postave mislim da se veceras u vrh napada vraca Dzeko nakon rotacije u EPL,u odbrani veceras ocekujem da Aco zamijeni Clichyja.A sredina terena bi veceras trebala izgledati ovako:Yaya-Barry-Silva-Nasri.Ono sto se dugo sporilo klubu mislim da napokon postoji a to je timski duh i uigranost.Uglavnom ovo sto sam gledao zadnje 4 utakmice su najbolje igre Cityja sto sam ikad vidio.Dokaz snage kluba u zadnje vrijeme pokazuju i kladionice jer sve su mizerniji koeficijenti na pobjedu Cityja.1,30-1,40 je koeficijent na pobjedu Cityja i to ne zbog toga sto Napoli ima neke lose igrace nego sto su se svi uvjerili u moc koju pokazujemo na pocetku sezone.Sto se tice protivnika najveca opasnost po meni dolazi od trojca Lavezzi-Cavani-Hamsik.Ali uz nasu dobru igru u defanzivnom planu mislim da bi mogli neutralisat ucinak spomenute trojke.Come on you Cityyyyyyy
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hajde iskreno napisi od kada pratis i "navijas" za City ?tevezito je napisao/la:E napokon da docekam i ovaj dan nakon ovoliko godina trauma razocarenja i svega napokon gledas klub za koji navijas u ligi prvaka.Ovim danom pocinje jedna nova era u istoriji kluba ulazimo u igru sa najvecim klubovima svijeta ali ne samo kao prolaznici ili da popunimo broj ucesnika nego kao kvalitetan konkurent svima koji nam se nadju na putu.Sto se tice postave mislim da se veceras u vrh napada vraca Dzeko nakon rotacije u EPL,u odbrani veceras ocekujem da Aco zamijeni Clichyja.A sredina terena bi veceras trebala izgledati ovako:Yaya-Barry-Silva-Nasri.Ono sto se dugo sporilo klubu mislim da napokon postoji a to je timski duh i uigranost.Uglavnom ovo sto sam gledao zadnje 4 utakmice su najbolje igre Cityja sto sam ikad vidio.Dokaz snage kluba u zadnje vrijeme pokazuju i kladionice jer sve su mizerniji koeficijenti na pobjedu Cityja.1,30-1,40 je koeficijent na pobjedu Cityja i to ne zbog toga sto Napoli ima neke lose igrace nego sto su se svi uvjerili u moc koju pokazujemo na pocetku sezone.Sto se tice protivnika najveca opasnost po meni dolazi od trojca Lavezzi-Cavani-Hamsik.Ali uz nasu dobru igru u defanzivnom planu mislim da bi mogli neutralisat ucinak spomenute trojke.Come on you Cityyyyyyy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.