ma izvini,nama je tesko dobiti jedan veliki celik koji ima cak 3 boda,koji je u tako dobrom stanju da se skoro raspada,pa ako nam je ovo tesko gostovanje,koje je lagano?nama ja svaka ekipa dobra koja nas ocerupa kao mackesafira je napisao/la:Lakse ti gostovanje u Zenici. Idi lezi molim te, umoran si ...3r0X je napisao/la:
e zbog takvog morala i jesu ovakvi rezultati,samo odugovlacite tipa ima jos da se igra,tek je pocela liga i onda pred kraj kad budemo morali odraditi 5 teskih gostovanja i uzeti iz njih 12 bodova da bi osvojili titulu,mi cemo osvojiti 1 bod i necemo ni u evropu otici,pa zar ne kontate da se na ovakvim utakmicama uzimaju bodovi,a da se na tezim utakmicama ne ide na pobjedu nego se probavaju nove taktike itd jer ne mogu sve dobiti,ali ovakve utakmice se moraju dobiti,to je isto kao u skoli,svo vrijeme govoris ucicu kasnije,ucicu kasnije i kad 10 dana prije kraja skole treba da dobijes 4 da bi prosao,a gradiva 50 stranica,pa gotovo je sad,to je trebalo ranije,tako zeljo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Teze je Sarajevu i Zelji uzeti bod/ove u Zenici(bez obzira koji su na tabeli) nego u Banja Luci i Sirokom ...tako je bilo i tako ce uvijek biti heheheh

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 sep 2011, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
32. min - Velika šansa za Želju. Jamak je nakon kornera pogodio stativuu
-
- Kontakt:
Gdje gledate ili slusate ,molicu link
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Pa ko ga tjera sa klupeCurva_SUD je napisao/la:Kakvih sve kretena ima na ovom forumu to nije normalno ! Žalosno
Ne osudjute Osima!
i on je kriv al ne morate ga odmah pljuvati i tjerati sa klupe
polako ljudi... ima jos da se igra
ima jos 20 i nesto kola..!

- SarajlijaTM
ma nije osim kriv,bar nije toliko,krivi su ovi bogalji bez motiva,da zaigraju 50% ko protiv serifa razvalili bi svaku ekipu
eto i da jest osim glavni uzrok i sve,ima li iko konstruktivan prijedlog ako ode,koga mjesto osima?koga,mozda ibrakovica? de ba ne provaljujte se mi u ovoj bih ne mozemo bolje od amara i tacka.kraj price
eto i da jest osim glavni uzrok i sve,ima li iko konstruktivan prijedlog ako ode,koga mjesto osima?koga,mozda ibrakovica? de ba ne provaljujte se mi u ovoj bih ne mozemo bolje od amara i tacka.kraj price
Da Bog da jednom pogodio vise.THC je napisao/la:32. min - Velika šansa za Želju. Jamak je nakon kornera pogodio stativuu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ma to mi je najgore jarane. Ali neka ljubav prema klubu me uvijek vuče da stalno pratim i isčekujem, nadam se iako me vala počesto ovako razočaraju. Amaru je baš teško sad.SarajlijaTM je napisao/la:" Trenutno je igračima dozvoljeno da se osvježe uz aut-liniju. "
Ma ja ba odmorite,mozda opet go padne cim pocne igra opet ccc
stvarno ko sto rece... nadas se i sve,pored losih rezultata i pored svega opet kontas proradice,kad ono go u 1 min.
pa vala i oni najnormalniji da polome sve oko sebe
Osim - drugo ime za Želju !
ma malo sutra ne sjecam se kad nas je celik dobio,a isto ne sjecam se kad smo mi borca dobilimma_hz je napisao/la:Teze je Sarajevu i Zelji uzeti bod/ove u Zenici(bez obzira koji su na tabeli) nego u Banja Luci i Sirokom ...tako je bilo i tako ce uvijek biti heheheh![]()
Joj jamače da si pogodio sve bi ti oprostio
spizz je napisao/la:Pa ko ga tjera sa klupeCurva_SUD je napisao/la:Kakvih sve kretena ima na ovom forumu to nije normalno ! Žalosno
Ne osudjute Osima!
ima jos 20 i nesto kola..!tjeraju ga samo dušmani
Bez Amara bi se Zeljo raspao.
Pa zato i molite Boga, pogotovu vi pitarski dušmani da Osim ode, vi ga i tjerate jer znate da je covjek predodređen za uspjehe i titule...ali necete gledati taj film
....siguran budi, taman ispali u drugu ligu.

- SarajlijaTM
bas vala,samo da ne bude opet patnja ko u proljetnom djelu prosle sezone.rossoner je napisao/la:Ma to mi je najgore jarane. Ali neka ljubav prema klubu me uvijek vuče da stalno pratim i isčekujem, nadam se iako me vala počesto ovako razočaraju. Amaru je baš teško sad.SarajlijaTM je napisao/la:" Trenutno je igračima dozvoljeno da se osvježe uz aut-liniju. "
Ma ja ba odmorite,mozda opet go padne cim pocne igra opet ccc
stvarno ko sto rece... nadas se i sve,pored losih rezultata i pored svega opet kontas proradice,kad ono go u 1 min.
pa vala i oni najnormalniji da polome sve oko sebe
najgore sto znas i vidjelo se da mogu,ali sta je sad?? A jos mi vise ide na zivce ova ekipica na forumu protiv amara,a niko ne zna i da kaze konkretno koga mjesto amara. Ali im svaku tekmu padne odgovor kad pored svega zagrmi AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
p.s.-ev jos nas i sudija handri
Jakak stativu pogodi u pm
ma kad malo razmislim koji ce nam evropa,samo da nas izraelci buse...
beslija spasi celik,ovo je bilo za rubriku vjerovali ili ne !!!
ova velika šansa za Željezničar. Kvesić je probio lijevu stranu ubacio za Stanića koji šutira glavom i matira golmana domaćih, a Mirsad Bešlija spašava Čelik, jer ga je pogodila lopta u padu. Ovo je bilo za rubriku vjerovali ili ne
- SarajlijaTM
41 - Nova velika šansa za Željezničar. Kvesić je probio lijevu stranu ubacio za Stanića koji šutira glavom i matira golmana domaćih, a Mirsad Bešlija spašava Čelik, jer ga je pogodila lopta u padu. Ovo je bilo za rubriku vjerovali ili ne
ocam' treba dobro pogledati ispod svake stolice kad se dodje na tekmu da nam ko nije dje' sihre stavio

ocam' treba dobro pogledati ispod svake stolice kad se dodje na tekmu da nam ko nije dje' sihre stavio

- Neandertalac
- Kontakt:
Razgrabile bi se pare koje trebaju da dodju i ovo sto ima , malo bi se navijacima ulizivalo na pocetku radi lakse pljacke i to je sva pozadina ovog pljuvanja . Samo steta ovih par navijaca sto podlijezu patkama ili sto neznaju sta se radi ili nemogu da shvate .senci-071 je napisao/la:spizz je napisao/la:Pa ko ga tjera sa klupeCurva_SUD je napisao/la:Kakvih sve kretena ima na ovom forumu to nije normalno ! Žalosno
Ne osudjute Osima!
ima jos 20 i nesto kola..!tjeraju ga samo dušmani
Bez Amara bi se Zeljo raspao.
kakav smo mi maler ove sezone , sta mora da se desi da nam mrtvi Celik da go u 30 s ... ccccc

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.