Naravno da treba odmora i nakon ovih reprezentativnih obaveza mozda je sad i pravo vrijeme za to . Ipak , ja bih volio da je od prve minute , krenulo ga je . Mancini etenkrenjo , i abd da se Tevez ne naigra .floyd je napisao/la:Jeste, treba mu odmora, ali na tim 'malim ekipama' se mogao bildat golovni saldo. Rano je poceo s odmorom.Megamon je napisao/la:Nije covjek masina,odigroa je u 30 dana veliki broj utakmica.Postao je vazna karika tako da ce ga odmarati u ovim "malim" utakmicama,sto je razumljivo.Vec slejdece sedmice trpa Napoli.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Oficijelna stranica Manchester City-a:karameldar je napisao/la:Gdje ste vidjeli da ne igra?
http://www.mcfc.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945
ima li kakav dobar stream za sopcast
igra li dzeko
igra li dzeko
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ocito je da je tevez izbacio edina iz prvih 11,jer ako stedi edina zasto ne stedi aguera,ili ove francuze,engleze sto su igrali za reprezentaciju prije par dana???igraju u najjacem sastavu
tevez - aguero u napadu , mancini ebo te tevez i ti njega
nema ni nasria
nema ni nasria
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nasri povrijedjenBosnier je napisao/la:tevez - aguero u napadu , mancini ebo te tevez i ti njega
nema ni nasria
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
dosadni ste sa tim , mancini je rekao da nasri ne igra poziciju golmana tako da ce biti u konkurenciji , tako da je ocigledno da ga cuva za napoli kao i dzekuPetko je napisao/la:Nasri povrijedjenBosnier je napisao/la:tevez - aguero u napadu , mancini ebo te tevez i ti njega
nema ni nasria

Ova odluka mi nikako nije jasna ?
Covjek zabio 4 gola i na klupi sljedecu tekmu , a da gledamo ovog sebicnog idiota
Covjek zabio 4 gola i na klupi sljedecu tekmu , a da gledamo ovog sebicnog idiota
-
- Kontakt:
Znate li mozda za rijec ODMOR? Mnacini ga odmara citajte malo oficijelnu stranicu Citya.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Dzeko je odigrao za reprezentaciju skoro pa 180 minuta prosle sedmice a ova trojica u napadu nisu zajedno skupili toliko minuta za svoje reprezentacije.Nije masina mora malo da se odmori za ligu sampiona.
Nema veze sto je Dzeko na klupi opet navijaci EDIN DZEKOOOOOOO OOOOOOOOOO

- JuveSissoko
- Kontakt:
ne do Bog pojedincima ovdje dati da vode profesionalni tim
pa Dzeku nece da stavi da se trosi protiv jbenog Wigana, jer valja igrat u LP sto je daleko vaznije, a nije djaba Mancini kupio 22 skoro jednaka igraca upravo da protiv ovakvih ekipa odmara najbolje za neke vaznije utakmice, ako ne bude islo u prvom, eto Dzeke i Nasria u drugom,jooj jbem ti strucnjake 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
soko je napisao/la:Nema veze sto je Dzeko na klupi opet navijaci EDIN DZEKOOOOOOO OOOOOOOOOO![]()
dajte sopcast link pls,
znaci opet mu skandiraju ?
domalicifilmovi prekinuo..
imali iko drugi link..?
imali iko drugi link..?
Evo na tribinama igraju Baloteli i Dzeko igrica
HAJMO WIGAN!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e36a57eb5509" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
e moj edine,zao mi te