Safet Sušić - Pape

Padovan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 15:24

hege je napisao/la:pricate nesto protiv cire kako nije mogo protiv velikih,pa ista stvar je i sad samo je razlika u tome da je pape dobio rumune koji su 2 klase ispod turaka,a protiv francuza je odigro katastrofalno bez suta na go,protiv francuza koji su bili zadnji u grupi na sp,dok je ciro zabio 2 gola prvacima svijeta i evrope.takode ciro nije gubio bodove protiv estonije,armenije ko sto je pape gubio u tirani.
pape je ocajan selektor,poklopilo mu se sto mu je konkurencija za 2. mjesto ocajna rumunija koju su u proslim kvalifikacijama svi redom gazili,srbi 5-0 tamo itd. i bjelorusija koja je slaba ekipa.
Ćiro 0 Pape 0 + utakmicu
Ćiro 1 Pape 3
Ćiro 6 Pape 6
Ćiro 6 Pape 4
Ćiro 6 Pape 3 + utakmica

Znači ovo je po jačini iz šešira (Francuska, Rumunija, Bjelorusija, Abanija, Luksembrurg, kod Papeta)
(Španija, Turska, Belgija, Estonija, Armenija kod Ćire)

Gdje je to Ćiro bolji od Papeta, ta priča za Tursku nije tačna, jer je Turska bila očajana u prošlim kvalifikacija, pa sjetimo se utakmice u Turskoj kako smo glupo izgubili, jer se zatvorio bezveze. I Francuska se ne može porediti sa Španijom, ali je ipak velesila za nas. A i Albanija je isto tako jača od Estonije!

I sad obezbjedimo aBd baraz prije zadnjeg kola, a u zadnjem kolu imamo utakmicu za EP i ponovo Mikado bolji od Safeta. Ako vam je bolji imate klubove koje on vodi pa ga bodrite, svim srcem!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 sep 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 15:26

Scof1eld je napisao/la:
safira je napisao/la:
hege je napisao/la:mene bi stid bilo nakon ovakve igre protiv 9 bjelorusa,nakon 1-1 u tirani,0-3 od rumuna,nakon sto francuzima nismo opucali na go i presli centar pisati da mi imamo sanse protiv francuza tamo
Hajd ti njima to objasni. Jedino da im se nacrta.
ne moras crtati.. vec je neko nacrtao ;)

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci od 8 utakmica ti si nasao spominjati one 3 gdje smo kiksali.. :lol: :lol:
Od 8 utakmica 3 kiksali, 1 je Luxemburg, i 1 jednu Zenici gdje si pobjedio jedva, da nisu dobili drugi crveni karton, x bi nam bio ko nova godina. Ovo je za tebe nesto strasno veliko.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 15:30

hege je napisao/la:mene bi stid bilo nakon ovakve igre protiv 9 bjelorusa,nakon 1-1 u tirani,0-3 od rumuna,nakon sto francuzima nismo opucali na go i presli centar pisati da mi imamo sanse protiv francuza tamo
mene je stid što imamo takvih saboraca (navijača) među našim redovima koji kešteraju o svemu i svačemu bez argumenata... eno ti neki evropski tim koji igra bez primljenog gola, sa 100 i više golova po sezoni ili kakva reprezentacija a ti živ bio za BiH NE NAVIJAJ VIŠE - BRUKAŠ NAS
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 15:31

nihco je napisao/la: 1. pogreske su,kao i na svim dosadasnjim losim utakmicama ,guranje u igru stilica i ibricica koji, uz medunjanina,misimovica,pa i pjanica, cine vezni red koji ce nadigrati svaka ekipa jaca od luksemburga.

2. salihovic out - stilic in, prva greska, borca i trkaca si zamijenio balerinom. mogao je ubaciti besica ili mravca,nekoga ko ce biti od koristi.

3. pandza out - misimovic in, ostavio je vezni red na plecima zahirovicu,dok su ostali folirali presing i duele.ne zato sto nisu htjeli,nego zato sto ne znaju.

4. tvrdim,da su bjelorusi bili kompletni u drugom poluvremenu,remi bi nam bio bingo.
1. Medunjanina, Misimovica i Pjanica moze nadigrati svako ko je jaci od Luxemburga? Aha. A Bijelorusija ne? Ibricic je, koliko ga god kudili, veoma borbeno pravio pritisak naprijed. Zabio je regularan gol, kad smo vec kod sudija. Da je priznat, Susic vjerovatno nebi grijesio sa njim. Stilic je stvorio nekoliko sansi, veoma dobre ubacaje iz standarda (da Sejo je morao izaci), ljevak je i vezni, automatski u tom momentu pravi i jedini za tu poziciju, i imao dobru igru sa Misketom.

2. Stilic i Ibricic nisu usli kroz guranje, nego zato sto su morali na te pozicije. Iz nuzde. Iz vec navedenih razloga.
Mislim, da bi Mravac i Besic tu bili od definitivno manje koristi.

3. Zahirovic, koji je uopste u A reprezentaciji jer je Pape vidio da nam vec sada moze pomoci, se veoma dobro nosio sa tim. Posebno jer smo ih u drugom dijelu nadigrali, jedva su polovinu prelazili. Naprijed nam je trebalo ofanzivne snage i ona je dosla, veoma uspjesno, u formi Misimovica.

4. E to vec prelazi iz analize, o kojoj ja govorim, u vidovito predvidjanje sta bi bilo, da je bilo.To nije argument koji treba da dokaze, kako je Pape pogresno postavio. A moram iskreno reci, da me ovi 1-4 argumenti nisu bas nesto ubjedili. Mozda druge. A to je bilo to zasto sam te upitao, jer si rekao, da je kritika jasno utemljena. Od tog temelja nisam vidio jos uvjek nista. Da su bili u punom sastavu onda nebi onako bunkerisali kao ludaci, pa bi se vise otvorili, jer im je trebala pobjeda. Na manjem terenu Bilinog Polja je definitivno tesko probiti onako organizovan bunker. A to sto nisu bili potpuni, to je njihov problem, ne nas. Nemojte se na to vaditi. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 sep 2011, 15:32

safira je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pogledaj akciju u bjelorusiji .... barsa ono uci od malih nogu svoje igrace,.. bjelorusi nam vidjeli gola nisu .. ni tamo ni u zenici... dakle VIDJELI! sta ocekujes ti? 0-2 tamo i 5-0 ovdje??????????? za koga ti navijas ? argentinu, brazil? daj ba ljudi sta vam je imamo siguran baraz, imamo jaku ekipu na terenu se sjajno bore... imamo sansu u sred francuske otici direktno ...

ne pominjite mi ciru Boga vam dragog, pa ako se ikome poklopilo rezultata onada je njemu .... dvije izgubljene od spanije, jedan bod sa turskom a opet otisao u baraz... nas su uspjeli pobjediti francuzi kuci i rumuni u gostima! .... i to je TO .... cuj on bi da ne gleda bodove, vec sjajnu igru :D pa bolan nije ti fudbal play station na easy :D bjelorusi su uzeli 4 boda protiv FRANCUSKE!!!!!!!!
Uzela ti Albanija bodove tamo. Sta imamo u sred Francuske sansu otici direketno???? Ljudi nas ovdje pobijedili s 60 posto snage? Jel te stid to pisati???? Ovo je zalost teska, ne mozes Bjelorusiju pobijediti zabit im 2 komada kuci, nego moras imati 2 igraca vise i u 80 jedva dati gol, jedva na jedvite jade. Ide covjek direktno, sto se sramotite.
Svaka cast za post, pravo pametno receno! :lol: Sto se sramote. :shock: Hoce direktno da idu i to usred Francuske a oni nas sa 60 posto snage ovdje pobjede. A mi cuj, nismo mogli zabiti Bjelorusima 2 komada kuci a ti Francuzi su im eto zabili cak 0 golova kuci a fino primili jedan gol. Safira pises gluposti, nigdje veze. Sta si uhvatio porediti, svasta :roll:

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 15:33

ramiral je napisao/la:
mene je stid što imamo takvih saboraca (navijača) među našim redovima koji kešteraju o svemu i svačemu bez argumenata... eno ti neki evropski tim koji igra bez primljenog gola, sa 100 i više golova po sezoni ili kakva reprezentacija a ti živ bio za BiH NE NAVIJAJ VIŠE - BRUKAŠ NAS
Ipak, bi ja rekao da vi nas brukate. Pisete kako smo jaki, prejaki, kako imamo velikog stratega itd.
I onda kad popusimo foru, ljudima vam se smiju, tako to godinama ide.
Vi ocigledno imate mrenu, i trebali bi podhitno otici kod ocnog ljekara, da vam se to sredi, pa da pogledate neke utakmice malo bolje, da pogledate utakmicu u Rumuniji 3 komada, Francuza na Kosevu i posljednu utakmicu s Bjelorusima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 15:38

Bio na Koševu protiv Francuske - nije bilo idealno - trener se tražio
Bio protiv Rumunije - trener pogriješio sa forsiranjem Ibričića, Pjanića i Misketa + igrači se nisu zalagali ni sekunde
Protiv Albanije ispustili bodove ipak dešava se..

Da rezimiramo @safija niko ovdje ne glorificira Papeta nego realno sagledava stvari, imamo baraž u džepu, imamo šanse rasterećeni uzeti bodove Francuskoj (ako nam se poklopi sportska sreća - stariji poklonici će reći da je za to došlo vrijeme).
Zašto ne slaviti, nijedan selektor do sada nije imao ovu situaciju dvije tekme pred kraj baraž u džepu.
Bio selektor Pape, Stepanović, Ristić, Bajević ili Baždarević uspjeh je ogroman i za mene bi svaki trener bio uspješan i pohvaljen za rad...

nihco

Post Postao/la nihco » 10 sep 2011, 15:45

ramiral je napisao/la:Bio na Koševu protiv Francuske - nije bilo idealno - trener se tražio
Bio protiv Rumunije - trener pogriješio sa forsiranjem Ibričića, Pjanića i Misketa + igrači se nisu zalagali ni sekunde

Da rezimiramo @safija niko ovdje ne glorificira Papeta nego realno sagledava stvari, imamo baraž u džepu, imamo šanse rasterećeni uzeti bodove Francuskoj (ako nam se poklopi sportska sreća - stariji poklonici će reći da je za to došlo vrijeme).
Zašto ne slaviti, nijedan selektor do sada nije imao ovu situaciju dvije tekme pred kraj baraž u džepu.
Bio selektor Pape, Stepanović, Ristić, Bajević ili Baždarević uspjeh je ogroman i za mene bi svaki trener bio uspješan i pohvaljen za rad...
raja ovdje ne prihvaca da je pape napravio, i ponovio, dovoljno gresaka da bude izlozen kritici,bez obzira na dvije pobjede, koje nisu bile ubjedljive. i bolji, i uspjesniji treneri su podlozni kritici,ne vidim zasto bi pape bio izuzetak.valjda smo mentalitetom skloni forsiranju idile,ili p-ljuvanju,na drugoj strani.
Sent from my Commodore 64

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 15:49

ramiral je napisao/la:Bio na Koševu protiv Francuske - nije bilo idealno - trener se tražio

DaBogda mi otisli na Eurospsko i direktno, bez baraza.
Ali,Safet Susic je nikakav trener.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 15:52

safira je napisao/la:DaBogda mi otisli na Eurospsko i direktno, bez baraza.
A ti si neki stručnjak, da osporavaš Safeta, sa kim imamo čast da pišemo Osim, Halilhodžić, Hadžibegić ili je možda Bernd Stange naučio bosanski pa došao malo podhebavati :D :?:

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 15:56

safira je napisao/la:

A ti si nikakav navijač kad tražiš iglu u plastu sijena.. Niko nije savršen i pozitivna kritika je poželjna ali konstantno pljuvanje ti ne ide na čast ni tebi ni tvojih ovdje par istomišljenika...

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 16:00

ramiral je napisao/la:
safira je napisao/la:

Ja nikoge ne kritikujem, samo sam napisao argumente gdje sam naveo da je Susic trener za male klubove, poput turske lige i da nije nikako za reprezentacije, to jest da nas odvede negdje. Vise bi ja volio prodemo od svakog od vas koji kazete da je Susic trener, ali sta bi ja volio i vi, i sta je realnost je VELIKA razlika, ali vi kao da imate mrenu, pa ste do sad gledali Holandiju i u najmanju ruku na klupi nam sjedi Ferguson.
A ti si nikakav navijač kad tražiš iglu u plastu sijena.. Niko nije savršen i pozitivna kritika je poželjna ali konstantno pljuvanje ti ne ide na čast ni tebi ni tvojih ovdje par istomišljenika...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 16:01

juventus 0244 je napisao/la:
safira je napisao/la:DaBogda mi otisli na Eurospsko i direktno, bez baraza.
A ti si neki stručnjak, da osporavaš Safeta, sa kim imamo čast da pišemo Osim, Halilhodžić, Hadžibegić ili je možda Bernd Stange naučio bosanski pa došao malo podhebavati :D :?:
Haha legendooo, kako si ga razotkrio. :D
Stange se sveti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 16:02

Bernd Stange : Sušić nema pojma :lol: :lol: :lol: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 16:04

safira je napisao/la: Ja nikoge ne kritikujem, samo sam napisao argumente gdje sam naveo da je Susic trener za male klubove
Kakve ba argumente? :D
Ono, da je on Papak ili ono kako smo mi do sada uvjek isli u baraze? Vrli znalac. :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 10 sep 2011, 16:07

Izjava Safeta Sušića za ss.ba i temu Safet Sušić - Pape:

" Priznajem da se Safija prije mene registrovala na forum sportsport.ba, priznajem da Safija ima više postova od mene, ali mu nikako ne mogu da oprostim to što piše sve negativno o meni i što me vrijeđa. Nikad ta Safija mene nije nazvala prije utakmice i rekla mi Pape izvedi taj i taj sastav, stavi tog i tog igrača a nemoj tog i tog, nego mi se uvijek javi poslije utakmice da me kritikuje kako sam pogriješio u sastavu i kako nismo odigrali dobro. Ja kad god upalim teletext ili teletekst ( oprostite ne znam kako se to kaže na bosanski ali sam siguran da Hiddink to zna mnogo bolje na bosanskom reći ) vidim da smo pobjedili, da smo osvojili tri boda i da opet gola nismo primili. Izvinjavam se članovima sportsport.ba foruma što nemaju nikakvih argumenata da me brane ( možda je 16 bodova malo, možda je baraž za našu Safiju malo, možda je utakmica sa Francuskom za direktan odlazak na EURO Safiji malo, možda to što četiri utakmice gola nismo primili malo, možda je to što sam vratio Papca Safiji malo, možda je to što sam otkrio Lulića i Mujdžu i Zeca i Zahirovića i Begović napokon na golu Safiji malo ... ) , jer što bi moja zelena piva rekla, malo je, sve ovo malo je, ali obećavam kada budemo bili na EP, da ću nositi majcu sa likom Safija ispod koje će pisati Safija oprosti.

Iskreno, vaš Safet Sušić Pape.

P.S. Safija uz tebe sam, ne daj da nas dušmani zavade. "
There got to be something for Liverpool big number nine ...

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 16:09

Principatus je napisao/la:
safira je napisao/la: Ja nikoge ne kritikujem, samo sam napisao argumente gdje sam naveo da je Susic trener za male klubove
Kakve ba argumente? :D
Ono, da je on Papak ili ono kako smo mi do sada uvjek isli u baraze? Vrli znalac. :lol:
Ma ti paglu. Zao mi te fakat.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 sep 2011, 16:21

jedno je rasprava o repki i davanje komentara sta je lose a sta dobro al preseravanje pojedinaca koji jedino sto su u zivotu sutali je flasa kad popiju sok ko nevoli reprezentaciju neka i negleda neka gleda brazil imamo predobar tim i prije smo ga imali al nas je uvjek ta losa atmosfera kostala dobrog rezultata bojim se da nebude i sad tako
a onaj sto kaze da nemamo bolji tim od slovenaca slovaka itd nek mi kaze dva igraca da valjaju iz slovenije slabe reprezentacije al dobra atmosfera dobri ljudi u savezu kvalitet nam nefali kad smo u sdtanju spance preznojit posteno onda smo u stanju sviju namucit i uz malo srece dobit

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 16:56

Principatus je napisao/la:Haha legendooo, kako si ga razotkrio. :D
Stange se sveti.
Vidim ide sve nešto okolo, a nikako da se predstavi :lol: :lol: !

FC Ljuta Krajina

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 10 sep 2011, 17:04

hege je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
hege je napisao/la:cinjenica je da smo imali vise srece nego pameti protiv 9 bjelorusa,jedva ga je miske zavuko u 88.
Činjenica je i da smo jedina ekipa koja je pobjedila Bjelorusiju dva puta u ovom ciklusu. U posljednja dva ciklusa to je još samo pošlo za rukom Engleskoj i Hrvatskoj. Hrvati su također uz dosta muke dobili kući, gledao sam tekmu, i vrlo lahko je moglo biti i 0:1, kao što ej bilo 1:0.
ali smo i jedina ekipa koju je rumunija razmontirala,a prosipali smo bodove i u tirani,jedina smo ekipa koja nije uputila niti jedan udarac na utakmici (francuska)

Sreca prati hrabre ili srecu treba i isprovocirati :D - cuvene fraze u Njemackoj.
Druge reprezentacije kad pobijede u zadnjoj minuti govore o tome kako ekipa se nije predala, kako se borila do zadnjeg sudijskog zvizduka. A kod nas ako ne pobijedis jednog od direktnih konkurenata za drugo mjesto, i ako to ne osiguras glatkou prvom poluvremenu kao u prvoj utakmici onda ne valjas.
Cinjenica je da smo im dali vise golova u t dvije utakmice nego sve ostale reprezentacije u 7 utakmica prije nas. Ja a vjerujem i svaki normalan poznavatelj fudbala rekao bi da je to uspjeh.

Nijedan uspjeh ne dolazi preko noci. Ali Susic te nedostatke otklanja u hodu. Ako je to najjaci argument da nismo uputili sut na gol onda pogledaj tu nasih prvih 11 a pogledaj prvih 11 u Minsku kad nismo bili osakaceni previse kartonima i povredama.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.