Safet Sušić - Pape

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la johnnyHZ » 10 sep 2011, 14:43

pogledaj akciju u bjelorusiji .... barsa ono uci od malih nogu svoje igrace,.. bjelorusi nam vidjeli gola nisu .. ni tamo ni u zenici... dakle VIDJELI! sta ocekujes ti? 0-2 tamo i 5-0 ovdje??????????? za koga ti navijas ? argentinu, brazil? daj ba ljudi sta vam je imamo siguran baraz, imamo jaku ekipu na terenu se sjajno bore... imamo sansu u sred francuske otici direktno ...

ne pominjite mi ciru Boga vam dragog, pa ako se ikome poklopilo rezultata onada je njemu .... dvije izgubljene od spanije, jedan bod sa turskom a opet otisao u baraz... nas su uspjeli pobjediti francuzi kuci i rumuni u gostima! .... i to je TO .... cuj on bi da ne gleda bodove, vec sjajnu igru :D pa bolan nije ti fudbal play station na easy :D bjelorusi su uzeli 4 boda protiv FRANCUSKE!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 14:45

nazalost veca je vjerovatno da dobijem na lotu milion maraka nego da mi dobijemo francuze tamo,pa mi njima centar nismo presli u sarajevu

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 14:46

johnnyHZ je napisao/la:pogledaj akciju u bjelorusiji .... barsa ono uci od malih nogu svoje igrace,.. bjelorusi nam vidjeli gola nisu .. ni tamo ni u zenici... dakle VIDJELI! sta ocekujes ti? 0-2 tamo i 5-0 ovdje??????????? za koga ti navijas ? argentinu, brazil? daj ba ljudi sta vam je imamo siguran baraz, imamo jaku ekipu na terenu se sjajno bore... imamo sansu u sred francuske otici direktno ...

ne pominjite mi ciru Boga vam dragog, pa ako se ikome poklopilo rezultata onada je njemu .... dvije izgubljene od spanije, jedan bod sa turskom a opet otisao u baraz... nas su uspjeli pobjediti francuzi kuci i rumuni u gostima! .... i to je TO .... cuj on bi da ne gleda bodove, vec sjajnu igru :D pa bolan nije ti fudbal play station na easy :D bjelorusi su uzeli 4 boda protiv FRANCUSKE!!!!!!!!
Uzela ti Albanija bodove tamo. Sta imamo u sred Francuske sansu otici direketno???? Ljudi nas ovdje pobijedili s 60 posto snage? Jel te stid to pisati???? Ovo je zalost teska, ne mozes Bjelorusiju pobijediti zabit im 2 komada kuci, nego moras imati 2 igraca vise i u 80 jedva dati gol, jedva na jedvite jade. Ide covjek direktno, sto se sramotite.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 sep 2011, 14:46

s Papetom do finala EP, puknite dušmani :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nihco

Post Postao/la nihco » 10 sep 2011, 14:50

ne mozemo reci da je ovo uspjeh. iza sebe smo ostavili luksemburg, albaniju, bjelorusiju i rumuniju,koja je u stanju raspada,a i takvi su na ponizili. ne mogu se sjetiti utqakmice u kojoj smo djelovali sigurno,mozda nakon 2-0 u bjelorusiji......
trebace puno srece da prodjemo francuze ili baraz,nadati se da cemo biti kompletni pa nece biti potrewbe za improvizacijom,u suprotnom ,nece ici..
Sent from my Commodore 64

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 sep 2011, 14:51

Eto koliko ste maloumni.3 igraca iz prvih 11 nam fali i to najbitnijih i vi ocekujete neku lijepu igru.Po meni su nasi odlicno odigrali.Mozda je bila po koji kiks,ali su se borili,napadali,stvarali prilike,nisu pustili Bjelorusima da pridju golu. I ne znam koji qurac vise imate protiv Papeta.Covjek radi svoj poso onako kako zna najbolje,mozda ima i boljih trenera,ali nije ni on los.Kod svakog trenera je igra drugacija.Zasto vam je Ciro tolko dobar,sta je on to uradio.Plasirali smo se u baraz jedino zbog pobjeda nad slabijim ekipama,protiv jacih u 4 utakmice smo dobili 1 bod!Stvarno vise nema smisla to vrijedjanje Papeta,Hasagica i ostalih!!
YNWA!

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 14:53

u barazu su ekipe ko sto su srbija,svedska,grcka,danska,ceska, mislim da niti jednu tu ekipu sem danske jednom nismo pobjedili a i oni su nas ubili nekoliko puta

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2011, 14:53

Safira jeste upravu kada prica o nasoj igri,safira jeste u pravu kada trazi igru u kojoj bi mi dobinirali.Covjek je upravu kada kaze da mi jedva dobismo u Zenici.Ja sam isto tako zagovornik igre u kojoj zelim vidjeti svu ljepotu ofanzivne i krativne igre.Samo me zanima,da li je on svjestan da nekada zrelost i stabilnost ekipe,znaci puno vise od napadacke igre.Ne moze svako biti Barcelona.Sjeti se samo nase lijepe igre protiv Spanije 2-5,pa protiv Portugala,ali to nije dalo rezultate.Zna li on sta znaci vaznost nekih utakmica.Nije lako dobiti Luxemburg u 4 dana 2 puta,a kamoli koga jaceg.Jeli on svjestan,da mi imamo jako puno kvalitetnih igraca,ali isto tako imamo veliki broj igraca koji igraju identicne pozicije u timu.Mi nemamo ,izuzev Lulica i Maletica,ni jednog igraca koji moze igrati ofanzivnog veznog,ali po boku da probija i pravi dar-mar.Znas vrlo dobro da Maletic ne moze igrati ,prije nekih,a isto tako da se Lulic dosta vraca nazad.Fino to izgleda kada on i Salihovic mijenjaju mjesta,ali to je bilo samo u Minsku.Pjanic apsolutno nije brz i ne moze igrati takvu poziciju.Misimovic ,ako igra moze igrati samo gore,da podvali loptu i naprvi kakav slalom.Sve u svemu imamo predobar vezni red,ali jako spor.Igra da dva defanzivna vezna ,je nesto sto mene jako nervira,ali gledajuci ove dvije zadnje tekme,shvatio sam koliko su Zahirovic i Rahimic posla uradili,pri tom su sasvim solidno izgledali i u ofanzivnom dijelu.Zatvarali stu gotovo sve,jako brzo su prenosili loptu do ofanzivnih veznjaka i dalje.Mozda formacija koju je Pape promjenio,sa 4-4-2,presao na 4-4-1-1,djeluje kako mi mnogo manje stvaramo sanse,ali vjeruj mi da djelujemo sigurnije i ozbiljnije.Mozemo mi igrati 4-4-2,ali svaka ozbiljnija ekipa,poput Francuza na Kosewvu ,sa 2 defanzivna vezna ,ce pojesti nase "turbo brze" veznjake,a Vedo i Edin ne bi lopte mogli cestito dobiti.Ovako ,obzirom na sve puno jace cemo se suprostaviti jacim ekipama .Fali sigurno igraca ,da bi ovakva postavka izgledala ucinkovitije.Ako znas da izgubis 2 mjesta za 2 defanzivna veznjaka,onda moras od Salihovica i Pjanica ocekivati da lete po terenu,a da Miske I Dzeko budu taj zavrsni dio igre.Uglavnom ja sam bio jedan od najveci kriticara Papeta,ali on mi djeluje dosta ozbiljnije i nikad lakse nismo docekali zadnja 2 kola kvalifikacija.Neke stvari mi jos uvijek smetaju tipa ovaj sukob sa Misimovicem,ali boze moj nikad nije sve bajno.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 10 sep 2011, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 14:53

karameldar je napisao/la:Eto koliko ste maloumni.3 igraca iz prvih 11 nam fali i to najbitnijih i vi ocekujete neku lijepu igru.Po meni su nasi odlicno odigrali.Mozda je bila po koji kiks,ali su se borili,napadali,stvarali prilike,nisu pustili Bjelorusima da pridju golu. I ne znam koji qurac vise imate protiv Papeta.Covjek radi svoj poso onako kako zna najbolje,mozda ima i boljih trenera,ali nije ni on los.Kod svakog trenera je igra drugacija.Zasto vam je Ciro tolko dobar,sta je on to uradio.Plasirali smo se u baraz jedino zbog pobjeda nad slabijim ekipama,protiv jacih u 4 utakmice smo dobili 1 bod!Stvarno vise nema smisla to vrijedjanje Papeta,Hasagica i ostalih!!
Imas snimak utakmice na bht-u sada, idi gledaj, posto ocigledno nisi gledao utakmicu iz Zenice, pa se vrati za 45min.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 sep 2011, 14:55

safira je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pogledaj akciju u bjelorusiji .... barsa ono uci od malih nogu svoje igrace,.. bjelorusi nam vidjeli gola nisu .. ni tamo ni u zenici... dakle VIDJELI! sta ocekujes ti? 0-2 tamo i 5-0 ovdje??????????? za koga ti navijas ? argentinu, brazil? daj ba ljudi sta vam je imamo siguran baraz, imamo jaku ekipu na terenu se sjajno bore... imamo sansu u sred francuske otici direktno ...

Uzela ti Albanija bodove tamo. Sta imamo u sred Francuske sansu otici direketno???? Ljudi nas ovdje pobijedili s 60 posto snage? Jel te stid to pisati???? Ovo je zalost teska, ne mozes Bjelorusiju pobijediti zabit im 2 komada kuci, nego moras imati 2 igraca vise i u 80 jedva dati gol, jedva na jedvite jade. Ide covjek direktno, sto se sramotite.
iz prekida nam dali gol., mi se ispromasivali!
odakle ti znas sa koliko su oni nas snage pobjedili majke ti.. to ti ukljucio svoje senzore pa izracunao to jel? i opet preskaces, PROSLE KVALIFIKACIJE OD JAKIH EKIPA UZELI SMO JEDAN JEDINI BOD ITO U ZENICI GDJE SMO KOMTNO MOGLI IZGUBITI DA NAM NIJE BILO SALIHOVICA I GOLMANA ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 10 sep 2011, 14:55

Nas narod nikad rahat! Daj samo da se pljuje po nekom! I kada neko ima rezultate mi trazimo manu,pa to nema na dunjaluku! Vjerujem da je dosta raje gledalo Euro 2004. I Grcke kako je igrala! Nisam ruznijeg fudbala vidio u zivotu!
Ali oni sa najruznijim fudbalom a bogami i srecom osvojise Euro! Nemam namjeru porediti nas i Grcku ali nemora sve biti bajno ni ici sve od ruke da bi se nekada postigao rezultat

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 sep 2011, 14:56

safira je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Eto koliko ste maloumni.3 igraca iz prvih 11 nam fali i to najbitnijih i vi ocekujete neku lijepu igru.Po meni su nasi odlicno odigrali.Mozda je bila po koji kiks,ali su se borili,napadali,stvarali prilike,nisu pustili Bjelorusima da pridju golu. I ne znam koji qurac vise imate protiv Papeta.Covjek radi svoj poso onako kako zna najbolje,mozda ima i boljih trenera,ali nije ni on los.Kod svakog trenera je igra drugacija.Zasto vam je Ciro tolko dobar,sta je on to uradio.Plasirali smo se u baraz jedino zbog pobjeda nad slabijim ekipama,protiv jacih u 4 utakmice smo dobili 1 bod!Stvarno vise nema smisla to vrijedjanje Papeta,Hasagica i ostalih!!
Imas snimak utakmice na bht-u sada, idi gledaj, posto ocigledno nisi gledao utakmicu iz Zenice, pa se vrati za 45min.
Levatu bio sam na utakmici,i jako dobro sam vidio sve.
YNWA!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 10 sep 2011, 15:02

Ja stvarno zavidim pojedinim ljudima, koji su očigledno toliko uspješni u životu da uzimaju sebi za pravo da kritikuju najvećeg BiH IGRAČA SVIH VREMENA, i čovjeka koji nas je doveo korak do Evropskog prvenstva. Svaka čast ljudi dokazali ste mi da je BiH vele sila koja može mijenjati i kritikovati ljude kako se kome navije :oops:

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 15:02

karameldar je napisao/la:
safira je napisao/la:
Levatu bio sam na utakmici,i jako dobro sam vidio sve.
Onda ti nemas pojma o fudbalu.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 15:04

mene bi stid bilo nakon ovakve igre protiv 9 bjelorusa,nakon 1-1 u tirani,0-3 od rumuna,nakon sto francuzima nismo opucali na go i presli centar pisati da mi imamo sanse protiv francuza tamo

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 15:05

hege je napisao/la:mene bi stid bilo nakon ovakve igre protiv 9 bjelorusa,nakon 1-1 u tirani,0-3 od rumuna,nakon sto francuzima nismo opucali na go i presli centar pisati da mi imamo sanse protiv francuza tamo
Hajd ti njima to objasni. Jedino da im se nacrta.

nihco

Post Postao/la nihco » 10 sep 2011, 15:05

barbarez je napisao/la:Safira jeste upravu kada prica o nasoj igri,safira jeste u pravu kada trazi igru u kojoj bi mi dobinirali.Covjek je upravu kada kaze da mi jedva dobismo u Zenici.Ja sam isto tako zagovornik igre u kojoj zelim vidjeti svu ljepotu ofanzivne i krativne igre.Samo me zanima,da li je on svjestan da nekada zrelost i stabilnost ekipe,znaci puno vise od napadacke igre.Ne moze svako biti Barcelona.Sjeti se samo nase lijepe igre protiv Spanije 2-5,pa protiv Portugala,ali to nije dalo rezultate.Zna li on sta znaci vaznost nekih utakmica.Nije lako dobiti Luxemburg u 4 dana 2 puta,a kamoli koga jaceg.Jeli on svjestan,da mi imamo jako puno kvalitetnih igraca,ali isto tako imamo veliki broj igraca koji igraju identicne pozicije u timu.Mi nemamo ,izuzev Lulica i Maletica,ni jednog igraca koji moze igrati ofanzivnog veznog,ali po boku da probija i pravi dar-mar.Znas vrlo dobro da Maletic ne moze igrati ,prije nekih,a isto tako da se Lulic dosta vraca nazad.Fino to izgleda kada on i Salihovic mijenjaju mjesta,ali to je bilo samo u Minsku.Pjanic apsolutno nije brz i ne moze igrati takvu poziciju.Misimovic ,ako igra moze igrati samo gore,da podvali loptu i naprvi kakav slalom.Sve u svemu imamo predobar vezni red,ali jako spor.Igra da dva defanzivna vezna ,je nesto sto mene jako nervira,ali gledajuci ove dvije zadnje tekme,shvatio sam koliko su Zahirovic i Rahimic posla uradili,pri tom su sasvim solidno izgledali i u ofanzivnom dijelu.Zatvarali stu gotovo sve,jako brzo su prenosili loptu do ofanzivnih veznjaka i dalje.Mozda formacija koju je Pape promjenio,sa 4-4-2,presao na 4-4-1-1,djeluje kako mi mnogo manje stvaramo sanse,ali vjeruj mi da djelujemo sigurnije i ozbiljnije.Mozemo mi igrati 4-4-2,ali svaka ozbiljnija ekipa,poput Francuza na Kosewvu ,sa 2 defanzivna vezna ,ce pojesti nase "turbo brze" veznjake,a Vedo i Edin ne bi lopte mogli cestito dobiti.Ovako ,obzirom na sve puno jace cemo se suprostaviti jacim ekipama .Fali sigurno igraca ,da bi ovakva postavka izgledala ucinkovitije.Ako znas da izgubis 2 mjesta za 2 defanzivna veznjaka,onda moras od Salihovica i Pjanica ocekivati da lete po terenu,a da Miske I Dzeko budu taj zavrsni dio igre.Uglavnom ja sam bio jedan od najveci kriticara Papeta,ali on mi djeluje dosta ozbiljnije i nikad lakse nismo docekali zadnja 2 kola kvalifikacija.Neke stvari mi jos uvijek smetaju tipa ovaj sukob sa Misimovicem,ali boze moj nikad nije sve bajno.
potpuno se slazem,ali taj mali iskorak je ono sto fali.kazes ne mozemo igrati kao barselona,pa zasto onda gura u vezni red trecerazredne kopije xavija,inieste,messija,keite? sta pokusava sa trojicom-cetvoricom ofanzivnih veznih plus centarfor? ako prostudiras kretanje i duele nasih ofanzivnih veznjaka,vidjeces da su prakticno beskorisni,jalovo trckaranje i poneki klizeci za raju.
crna gora,slovenija i ostali prosjecni timovi ,igraju logicno i u okviru svojih mogucnosti. cvrsto sa 7-8 snaznih,trkaca, pa makar i ispodprosjecnih i 2 kreativna igraca.
najveca nebuloza su tvrdnje "imamo losu odbranu i dobar napad pa moramo igrati ofanzivno"prvo nemamo bas dobar napad,drugo,ako ti je odbrana losa,utvrdi je .......
Sent from my Commodore 64

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 15:08

hege je napisao/la:mene bi stid bilo nakon ovakve igre protiv 9 bjelorusa,nakon 1-1 u tirani,0-3 od rumuna,nakon sto francuzima nismo opucali na go i presli centar pisati da mi imamo sanse protiv francuza tamo
I nakon svega nabrojanog mi u igri za direktan plasman na EP sa Safetom Sušićem, aj da je uzeo tri boda u Albaniji, možda bi ti sebi već do sad presudio :D, jer vidim da ne mozes podnijeti da će nas Safet odvesti na Euro!

Safet Sušić doživotni selektor 8-) :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 sep 2011, 15:09

safira je napisao/la:
Hajd ti njima to objasni. Jedino da im se nacrta.
ne moras crtati.. vec je neko nacrtao ;)

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci od 8 utakmica ti si nasao spominjati one 3 gdje smo kiksali.. :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 15:13

pricate nesto protiv cire kako nije mogo protiv velikih,pa ista stvar je i sad samo je razlika u tome da je pape dobio rumune koji su 2 klase ispod turaka,a protiv francuza je odigro katastrofalno bez suta na go,protiv francuza koji su bili zadnji u grupi na sp,dok je ciro zabio 2 gola prvacima svijeta i evrope.takode ciro nije gubio bodove protiv estonije,armenije ko sto je pape gubio u tirani.
pape je ocajan selektor,poklopilo mu se sto mu je konkurencija za 2. mjesto ocajna rumunija koju su u proslim kvalifikacijama svi redom gazili,srbi 5-0 tamo itd. i bjelorusija koja je slaba ekipa.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.