Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 10 sep 2011, 13:06

bega_afc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=oTO_5QDM ... re=related

jos jednom je pokazo da je jedan od najboljih mladih golmana na svijetu,stvarno nemam komentara kakve je suteve sve vadio
Ocajni branici Poljske repke. Al sreca pa je WS naviko na to u Arsenalu :lol: A mi se kurchimo na Mravca, covjek doktor za njih

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 sep 2011, 13:17

Za dominaciju spremni!
Dio Arsenala

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 sep 2011, 13:18

-Paja je napisao/la:Za dominaciju spremni!
Paja, ajmo procjena. Kolko' će puta golman swansea vadit puta loptu iz mreže?

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 10 sep 2011, 13:19

frankqqqqq je napisao/la:Novi Lehmann. Zime nema kad je u pitanju golman, Szczesny je genije i po meni najbolji mladi golman. Za par godina kad iskustvo dođe, bit će pojam njega probit na golu.

A danas očekujem Artetu u prvih 11 da nam pokaže šta zna :D
Kada i ako bude dobar golman spreman da brani u vrhunskom timu on ode iz Arsenala. Ostaje mu samo da razmisli gdje ce otici da i on vidi kako je osvojiti neki trofej.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 sep 2011, 13:22

frankqqqqq je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Za dominaciju spremni!
Paja, ajmo procjena. Kolko' će puta golman swansea vadit puta loptu iz mreže?
Tesko je to procjeniti ali lako je prepostaviti da ce tokom cijele utakmice biti stihijski napadi Wengerovih trupa.
Dio Arsenala

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 sep 2011, 14:07

Arsenal danas na SK Prime.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 sep 2011, 14:40

Thunderstruck je napisao/la:Arsenal danas na SK Prime.

jbm im familiju,na kraju cu morat na netu gledat,jel ima jos gdje mozda ??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 sep 2011, 15:58

Sretno topnici, da nam u ovoj utakmici napokon donesete puni plijen!
Izdržati, to je temelj vrline!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 sep 2011, 16:07

Liiink??? :twisted:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ady
Kontakt:

Post Postao/la ady » 10 sep 2011, 16:11

ima li tko dobar link?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 sep 2011, 16:18

http://www.soccertvlive.net/watch/82816 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo dobro radi,bar zasad. :) Ništa bez twittera. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 sep 2011, 16:20

Wenger: Mogao bih knjigu napisati o paklenom ljetu

Arsene Wenger, francuski nogometni stručnjak na klupi londonskog Arsenala, proživljava prilično teške trenutke na klupi svoje momčadi. Sve je počelo lošim igrama u drugom dijelu prošle sezone...

Tako je Arsenal zauzeo tek četvrto mjesto na kraju Premiershipa, makar su se nekoliko kola prije kraja čak nadali i naslovu prvaka. Još gore je na startu nove sezone, pa tako Arsenal nakon tri kola nema niti jednu pobjedu (remi i dva poraza). Definitivno ih je poljuljao poraz na Old Traffordu kada ih je Manchester United pobijedio 8-2.

- Mogao bih knjigu napisati o svom paklenom ljetu koje sam proživio. Zapravo, ne bi to bio opis onoga što se meni događalo, već svim ljudima u Arsenalu i vjerojatno onima koji navijaju za ovaj klub - krenuo je sa žalopojkama Wenger i nastavio:

- Cijelo ljeto se pričalo o odlasku naša dva ponajbolja nogometaša, o Fabregasu i Nasriju. Na kraju se to dogodilo, a zamislite samo kako su se osjećali svi oni koji su ostali u našoj svlačionici. Veliki igrači su odlazili, a rijetki su dolazili. Bilo je to deprimirajuće.

Ipak, na kraju je Wenger završio da bi knjiga ipak imala sretni završetak. Zapravo se tome nada.

- Zadržali smo hladne glave i sigurno ćemo krenuti s boljim igrama i rezultatima. Arsenal je poput jake kompanije koja je upala u probleme, ali je pitanje trenutka kada će opet stati na noge.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 sep 2011, 16:43

ne mogu da vjerujem kakav smo go dali,hahahah,umirem,arsavin 1:0 -40min

koji laznjak seznog,ludjak je frajer :D i sad na poluvremenu zagrli frajera,valjda mu se izvinjava sto ga je sjeb.o :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 sep 2011, 16:52

Komedija, onaj golman je strašan, fakat strašan :lol:

Pingponga vadit, il nešto tako, fakat nam fali song, ovaj kontrolu lopte nema, gubi se u nekim duelima. Walcott :lol:
Daj čovječe šut popravi ****. Arteta, sasvim solidno, asistencija ona za ramiza, al ramiz ofulao krkan :(

Onda, RvP sasvim solidan, kao i uvijek dok arshavin, eto gol dade, mada je ondje mogao da doda kad su išli 2 na 3. Odbrana i dalje nesigurna, mada nisu imali ništa da rade posebno, nisu neka prijetnja ovi. Ajmo još 2 gola da damo pa da se pripremamo za LP !

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 10 sep 2011, 16:53

Bravo momci pratim vas preko neta.Igro sam na vas 1.Uglavnom nije to bas neka igra Arsenala,ali polako dok se jos malo snadju nova pojacanja.Zelim vam puno srece i u opste mi niste mrski ove sezone,pohlepna politika Citiya vas jest malo kostala,ali doce to sve na svoje.Kad vam se vrate Song i Diaby bit ce to jedna odlicna ekipa.Treba i malog Alexa forsirat.Nadam se da do kraja necete usrljat vec dat jos jedan gol i lagano privest kraju mec.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 sep 2011, 16:56

nisu arteta i ramiz jos ni blizu uigrani,nabijaju se u vise situacija jedan do drugog u 2 metra,igraju istu poziciju cijelu tekmu jbmu,al ajde,valjda moze samo bolje,per ce bit pojacanje sigurno,zna momak sta radi,samo mi zao sto nije stavio i santosa umjesto gibsa da vidimo kolko nam on moze ponudit

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 sep 2011, 16:56

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -15390490/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ne mogu da vjerujem ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 sep 2011, 17:02

Nisam gled'o prvih 5 minuta, al' po vidjenom potpuno zasluženo,mada je ono nesvakidašnji gol. :mrgreen:

Arshavina sam malo prije gled'o protiv Irske (tj.snimak Rusija-Irska) i razočar'o me pravo,a evo sad vidim čak i uklizuje,što je dobro. :) Mada me nervira njegova sebičnost, to mu je još uvijek mana.

Mertesacker je veliko pojačanje,odbrana sa njim izgleda poprilično čvrsto, za 48 minuta nije napravila niti jednu "kardinalnu" grešku.

Arteta je sigurno najveće pojačanje, donio je toliko stabilnosti vezi, plus da me njegovi pasovi neodoljivo podsjećaju na Fabregasa. Direktni i vrlo tačni,a dobro će doći i njegovo iskustvo,koje nije malo.

Frimpong je po meni igrač ovog ,prvog,poluvremena. Čovjek stiže na sve. U napadu je, na vrhu 16-terca, kroz koji sekund vidiš ga kako uzima loptu na svojoj polovici. Ogromno je pretrč'o, imao dosta tačnih pasova i zanimljivo da ga nisam vidio kako stoji. :D

Walcott je veliki potencijal, al' bih volio da mu Wenger objasni da kad izgubi loptu se vrati,iskoristi svoju brzinu i otme ,ili bar pomogne brzo oteti,loptu protivniku.To me nervira kod njega, i to ponajviše. :twisted:

Gibbs-a bih isto pohvalio. Stigao je dosta toga u odbrani, iako je stalno (2-3x) nešto kombinir'o u napadu.U njemu Arsenal sigurno ima dobra back-up igrača.

Ostalim nisam nešto zadivljen, jedino je Koscielny blizu prolazne ocjene (naravno,mislim na nivo koji bi bio konkurentan za titulu).

Szczesny nije imao posla, al' je imao jedan nezgodan dribling, a to se ne radi, makar je na kraju ispalo smiješno i simpatično.

Sve u svemu, ako ja dobro vidim, fale Santos,Song,Gervinho,Wilshire i Diaby (mada je Santos na klupi), to je,po mom mišljenju, fin i dovoljno širok kadar, bar do polusezone, kada će Wenger sigurno vidjeti šta i kako dalje.

Dobra vijest je da Liverpool gubi 1-0 od Stoke, a loša da Chelsea vodi protiv Sunderlanda.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 sep 2011, 17:45

Chamak kapiten :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2011, 17:58

Slabo izdanje Arsenala danas , da golman Swansea nije napravio onu glupost ne bi došli do 3 boda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.