Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Napokon su prosle i ove kvalifikacione utakmice igraci Cityja odigrali za svoje reprezentacije niko se nije povrijedio sto je najvaznije.Ono sto je lijepo pogledat je reprezentacija Engleske u kojoj Cityjevi igraci postaju sve vazniji dio .U subotu u 16.00 h vazna utakmica protiv Wigana.Ocekujem rotaciju u napadu jer je Dzeko imao dvije teske utakmice u kvalifikacijama.Ali naravno mislim da se vraca u napad u istorijskoj utakmici za City protiv Napolija u Ligi prvaka u srijedu.Liga prvaka ce u narednim godinama biti takmicenje u kojem ce City redovno nastupat u to sam ubijedjen.Medjutim plan kluba nije da bude prolaznik u istom takmicenju nego da pokusa isto da osvoji u neko dogledno vrijeme.Naravno to je jako tesko ali ko zna sta buducnost donosi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije bas tacno, Nasri je nazalost slomio ruku.tevezito je napisao/la:Napokon su prosle i ove kvalifikacione utakmice igraci Cityja odigrali za svoje reprezentacije niko se nije povrijedio sto je najvaznije.
Ja sam razumeo da je prst !?Goalgetter je napisao/la:Nije bas tacno, Nasri je nazalost slomio ruku.tevezito je napisao/la:Napokon su prosle i ove kvalifikacione utakmice igraci Cityja odigrali za svoje reprezentacije niko se nije povrijedio sto je najvaznije.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://uk.eurosport.yahoo.com/07092011/ ... -hand.htmlDadobg je napisao/la:Ja sam razumeo da je prst !?Goalgetter je napisao/la:Nije bas tacno, Nasri je nazalost slomio ruku.tevezito je napisao/la:Napokon su prosle i ove kvalifikacione utakmice igraci Cityja odigrali za svoje reprezentacije niko se nije povrijedio sto je najvaznije.
Ma tacno je to da je doslo do nekog loma u ruci u mecu protiv Rumunije ali ljekarski tim Cityja jos nije potvrdio da se radi o tome.Dok oni ne potvrde ja ne vjerujem.Goalgetter je napisao/la:Nije bas tacno, Nasri je nazalost slomio ruku.tevezito je napisao/la:Napokon su prosle i ove kvalifikacione utakmice igraci Cityja odigrali za svoje reprezentacije niko se nije povrijedio sto je najvaznije.
Posto nisam bas nesto upucen, sta je u pitanju sto se Samira tice. Cuo sam da je u pitanju lom ruke. Je li neko negdje citao kol'ko odsustvuje s terena, jer ne igranjem Samira, i nas Edin sigurno ima znatno manje sanse za gol, sto se vidjelo cak u prvom njihovom zajednickom mecu?
Izdržati, to je temelj vrline!
ma brate ima njemu ko davat lopte...aguero, adam, silva...shvatili su da mu MORAJU davati lopte.rogeRF je napisao/la:Posto nisam bas nesto upucen, sta je u pitanju sto se Samira tice. Cuo sam da je u pitanju lom ruke. Je li neko negdje citao kol'ko odsustvuje s terena, jer ne igranjem Samira, i nas Edin sigurno ima znatno manje sanse za gol, sto se vidjelo cak u prvom njihovom zajednickom mecu?

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Prandelli, Buffon i Balotelli posjetili zatvor
Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli, vratar Gianluigi Buffon i napadač Mario Balotelli posjetili su u utorak zatvor u Firenci...
Govorili su zatvorenicima o svojim životnim iskustvima i odgovarali na njihova pitanja.
- Kad su me zamolili da dođem ovdje, pristao sam bez oklijevanja. Dečki, nemojte se predavati, svatko u životu dobije priliku - poručio je Balotelli, a Buffon je dodao:
- Kad izađete odavde, ponovno ćete imati kontrolu nad vlastitim životom i više ćete ga cijeniti.
Problematični Balotelli prošle je godine, podsjetimo, u jednom od niza svojih bisera pokušao automobilom ući u područje ženskog zatvora u Bresciji. Čuvari su ga tada zaustavili i spriječili ga u razgledavanju. Sada je napokon dobio priliku vidjeti zatvor iznutra, ovaj put legalno...
[youtube][/youtube]

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli, vratar Gianluigi Buffon i napadač Mario Balotelli posjetili su u utorak zatvor u Firenci...
Govorili su zatvorenicima o svojim životnim iskustvima i odgovarali na njihova pitanja.
- Kad su me zamolili da dođem ovdje, pristao sam bez oklijevanja. Dečki, nemojte se predavati, svatko u životu dobije priliku - poručio je Balotelli, a Buffon je dodao:
- Kad izađete odavde, ponovno ćete imati kontrolu nad vlastitim životom i više ćete ga cijeniti.
Problematični Balotelli prošle je godine, podsjetimo, u jednom od niza svojih bisera pokušao automobilom ući u područje ženskog zatvora u Bresciji. Čuvari su ga tada zaustavili i spriječili ga u razgledavanju. Sada je napokon dobio priliku vidjeti zatvor iznutra, ovaj put legalno...
[youtube][/youtube]

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
FOOTBALL:
Manchester City chief executive Garry Cook resigns from club.
Manchester City chief executive Garry Cook resigns over claims he emailed defender Nedum Onuoha's cancer-suffering mother mocking her illness. Cook offered his resignation after an investigation by City found there was foundation to the allegations. He had denied sending the message, claiming his account was hacked.
Manchester City chief executive Garry Cook resigns from club.
Manchester City chief executive Garry Cook resigns over claims he emailed defender Nedum Onuoha's cancer-suffering mother mocking her illness. Cook offered his resignation after an investigation by City found there was foundation to the allegations. He had denied sending the message, claiming his account was hacked.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nasri izgleda igra sutra...mada nije iskljuceno da ga ipak sacuvaju za srijedi u utakmici LP protiv Napolija! povreda nije ozbiljnije priorode..
...ko'da je od rođenja s njimawarden je napisao/la: [youtube][/youtube]

Jedva cekam tekmu a pitanje je ko ce sve igrati. Liga prvaka im je puno vaznija od ove tekme koju svakako mogu dobiti (trebalo bi da mogu
).
Prva tekma u LP, ne vjerujem da ce sebi dozvoliti da se obrukaju.
Nadam se da ce Dzeko bar jedno poluvrijeme odigrati a u srijedu cijelu tekmu.

Prva tekma u LP, ne vjerujem da ce sebi dozvoliti da se obrukaju.
Nadam se da ce Dzeko bar jedno poluvrijeme odigrati a u srijedu cijelu tekmu.

Veceras 1 000 000 na oficijelnoj facebook stranici.
Bas me zanima koliko ce biti poslije Lige Prvaka.
Zato sam i ostavio komentar, da se mozemo podsjetiti kad zavrsi LP.
(mozda poslije finala City - Barcelona
)
Bas me zanima koliko ce biti poslije Lige Prvaka.
Zato sam i ostavio komentar, da se mozemo podsjetiti kad zavrsi LP.
(mozda poslije finala City - Barcelona

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoće li igrati Djeka Djeka danas???? 

Prema svim najavama danas Tevez pocinje od prve minute e sad da li to znaci da Dzeku necemo gledati u prvih 11 to je vec druga prica.Uglavnom za sada nista sluzbeno.Pobjeda po meni ne bi trebala doci u pitanje a samom pobjedom preuzimamo prvo mjesto nadam se na malo duze vrijeme....Come on you Cityyyyyyyy......Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hoće li igrati Djeka Djeka danas????
Budu sastavi ja mislim sat prije utakmice, a možda Mancini danas proba umjesto Aguera stavit Teveza uz Džeko... Može bit svašta... 

Čelik Zenica 1945
Hart, Richards, Kompany (c), Lescott, Clichy, Yaya, Milner, A. Johnson, Silva, Aguero, Tevez
Nebitno, mozda je i najbolje da predahne malo Dzekson.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Samo jedan defanzivac u vezi,a i taj jedan do sada je u City-u igrao vise ofanzivno,hajd hvala bogu,mada se dalo primjetiti da ovaj City nelici nikako na onaj od prosle godine,prosle godine je bio dosadni monotoni City,sad sa vise ofanzivaca to puno bolje izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.