MA Lorik Cana i Lala su tonbe armirani

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nada zadnja umire, makar da izgubimo u Parizu glavno je da smo se borili. Jest istina da ćemo ih teško dobiti u gostima no kao što rekoh: NADA ZADNJA UMIRE.Salihowic24 je napisao/la:Ja bih se slozio s jedim novinarom koji je napisao "Prvo skocimo pa recimo onda Euro", ja se tu u potpunosti slazem mislim da ljudi pretjeruju i sami sebe moce pitanjima " Sta ako ne dobijemo Luksemburg", " Mozemo pobjediti Francusku", " Samo da Albanci remiziraju s Francuzima". Ja se slazem da smo u vrlo dobroj poziciji, pa i ako zavrsimo kao drugo plasirani to ce opet biti veliki uspjeh, ja sam optimista i volio bih da zavrsimo kvalifikacije za na prvom mjestu medjtim to ce biti veoma tesko, mislim da ne mozemo dobiti Francuze na njihovom terenu. Zato se ljudi nemojte previse zanositi i kad se razocarate bude veoma tesko, pa trazite krivce u nekim igracima ili govorite da je prodata utakmica!
Budi siguran da ce se totalno spustit u odbranu ako bude 0:0 nekih 20 minuta prije kraja. Nije to vise iskusna ekipa sa mnogo samopouzdanja. Trebat ce nam mnogo srece u Parizu, ali nismo bez sanse.samson je napisao/la:Kakva panika Francuza kod 0-0, kada ih taj rezultat vodi na Euro kao prve.... Svi o nekoj panici pricaju.. Pa vidjeli ste sta je panika kad mi igramo odlucujuce-historijske utakmice... Uozbilijte se mao..
Šta ovo znači? Izvini ali nerazumijem se u ovo.Principatus je napisao/la:Evo i kvote.
Frankreich 1.35
X 4.60
Bosnien und Herzegowina 8.00
Šta ne razumiješ? Jesi se ti kume ikad kladio?Dalix je napisao/la:Šta ovo znači? Izvini ali nerazumijem se u ovo.Principatus je napisao/la:Evo i kvote.
Frankreich 1.35
X 4.60
Nisam.Nimla_RZ je napisao/la:Šta ne razumiješ? Jesi se ti kume ikad kladio?Dalix je napisao/la:Šta ovo znači? Izvini ali nerazumijem se u ovo.Principatus je napisao/la:Evo i kvote.
Frankreich 1.35
X 4.60
Pa, starog pošalješ k'o što sam i ja...Dalix je napisao/la: Nisam.Tek mi je 16 godina, nisam imao prilike nikad.
Nerealno..moza 1.6 na francuze a na nas jedno 4,5 ali ****..uzimamo ih svakakoDalix je napisao/la:Šta ovo znači? Izvini ali nerazumijem se u ovo.Principatus je napisao/la:Evo i kvote.
Frankreich 1.35
X 4.60
Vrlo iznenaďujuće.Nimla_RZ je napisao/la:Pa, starog pošalješ k'o što sam i ja...Dalix je napisao/la: Nisam.Tek mi je 16 godina, nisam imao prilike nikad.
![]()
Uglavnom, kvota na Francusku je 1.35 po toj kladionici i to znači da oko 90 % šanse daju Francuzima za pobjedu... Ili ti ga, veliki favorit... Na nas 8
1.60 ili 1.70hege je napisao/la:realna kvota je 1.20
Kad su Danci raskovali Rumuniju 2:5 prije tekme sa nama na Parkenu a naša repka tamo otišla kao zadnji bijednik sa 14 igrača niko nam nije davao ni gram šanse.cala je napisao/la:vratite se u realnost, likovi ce nas raskucat tamo, ako dobijemo luxemburg, baraz je cime mozemo biti zadovoljni i prezadovoljni kakva nam je grupa i kakva su bila predvidjanja na pocetku, trenutno su francuzi za nas prejaki, pa kad nas je diaby koji nemoze 2 tekme zaredom odigrat u arsenalu valjao kao telad kakvu sta imamo trazit, to se tice kvota realno je ovako kako je
hahaha pa nisu ni kladionice lude,zamisli real-getafe i na real kvota 1.7 heheNimla_RZ je napisao/la:1.60 ili 1.70hege je napisao/la:realna kvota je 1.20
Misimović i Rahimić grijali klupu danas
Nimla_RZ je napisao/la:1.60 ili 1.70hege je napisao/la:realna kvota je 1.20
Misimović i Rahimić grijali klupu danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.