"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
dzeko,cuj...zavali ga danas,samo,za onog cigu teveza!cujem,smrs'o...posalji ga po cevape!hoce da se nametne RM-u,eh nije to, bas, tako laHko...s'lukom!!!!
Zadnja izmjena: No1, dana/u 10 sep 2011, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
kimbo je napisao/la:Edinu zelim ,kao i Luli,Pjani i ostaloj ekipi, do Francuske sto vise odmora i sjedenja na klupi. A da igraju samo onoliko koliko je dovoljno da odrzavaju formu.
Ja jesi sejtan bomki
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
dali ce EDIN danas igrat il ce ga Mancini cuvat za ligu prvaka..ako zaigra ocekujem naravno koji pogodak....oooooooooooooooo EDIN DZEKOOO oooooooo EDIN DZEKOOOOO.
Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
junioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
junioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
miralem444 je napisao/la:dali ce EDIN danas igrat il ce ga Mancini cuvat za ligu prvaka..ako zaigra ocekujem naravno koji pogodak....oooooooooooooooo EDIN DZEKOOO oooooooo EDIN DZEKOOOOO.
aaa pa nismo pjevali džeki na BP et bar kad je dao onaj poništeni go..nadam se da će protiv LUX biti edin dzekoooooooo oooooooooooo edin dzeko ooooooooooo i da ce ga to navijanje bar malo nasmijat i oraspolozit
valjda se navijaci cityija nece naljutit zbog prepisivanja
Mancini je na presici izjavio da Nasri nije golman da mu povreda ruke predstavlja problem i ono najbitnije izjavio je da nece mijenjati tim koji pobjeđuje, tako da... i da Kompany je kapetan...
Kod mancinija je sve moguce, pa zato pitam?
Lafo trazi napadaca tj. dovode 5,6 napadaca i igra sa 1
Nebi me cudilo da pocne tekmu bez napadaca, ono Yaya T kao jedini istureni - na kontri..