neno#4 je napisao/la:Necu da se ubjedjujem s ljudima koji kritikuju ostale da su strucnjaci, a za sebe imaju veliko misljenje.
Moj dema, ja sam u konstantnom kontaktu sa trenerima/igracima, bivsim, omladinskim pogona, i naucim mnogo stvari. Koje su tvoje reference?
Uostalom, ja sam citirao Tuzlaka, ali si se ti nasao uvrijedjen da meni objasnjavas ko je kakav igrac. I onda ja provociram, a ti nicim izazvan da meni pokazes ko je bolji, sta je ko pogrijesio. Cuj Valanciunas nije nosioc, jok eto to je povrijedjeni Petravicius.
Ako nisi gledao tekmu Srb - Fra pogledaj i vidi ko je bio bolji u medjusobnom duelu.
a i dalje si tetka koja po kafama kupi informacije pa pametuje a da sjecam se da si govorio da si na kafi cuo da Mirza glumi povredu,moje reference se sto se tice sporta se sticu u obrazovnim institucijama a ne na kafama i na informacijama tipa cula-kazala.
Gledam sve i puno duze pratim uopste sport od tebe,gledao sam ne 1 ogled Krstic-Noah vec puno vise puta od tebe.
Svoje komplekse i frustracije lijeci negdje drugo,ovdje neces na temi Bullsa,gdje par navijaca pisu o svojim igracima na prvenstvu,zatim dodjes ti da pises o Krsticu i o svojim glupim poredjenjima.Molim da se pravila foruma postuju jer se ne prati zadana tema tj Bullsi.
Ovdje se ne smije napisat Noah da se ne jave samoprozvani strucnjaci koji ce ga popljuvat.
Znaci sam si uletio nicim prozvan da populjujes cak je lik pisao o Asiku a Joa spomenuo kao nekog ko bi isao na PF ,ali ne moras ti bit svakom loncu ppoklopac.
Lijepa moja Bosna kad su u njoj strucnjaci oni koji gledaju i kafe piju,znaci ja se sad druzim s hirurgom pogledam par operacija i daj mi noz da sjecem ma bravo neno djecace.
E da jos znas s kakvim si strucnjacima u kontaktu blago tebi,da ista znas nebi se hvalio s tim.