Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
i Kaku cemo vam poslati na jednogodisnju posudbu 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
ovdje da neko vidi postove kontao bi da na forumu pisu perez laporta glejzeri itd
samo se mjenjate nesto nudite a nikad da dodje do realizacije
samo se mjenjate nesto nudite a nikad da dodje do realizacije

Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
nije dugo trebalo da se pocne svasta o rafi pisatiGerrard je napisao/la:Nemoj tako , vidjet ces kad dodje Lee , cuveni igrac iz Vigana i zamjena za Xabi Alonsafera je napisao/la:ne moze se ni ocekivati nista bolje kad je spanac apsolutno pogubio sve konce iz ruku. pola ekipe ide ili zeli otici 30 igraca u kombinacijama da pojacaju liverpool a na kraju ce se dovesti neki polovnjak u zadnji cas kao sto su prosle sezone doveli rieru. mladi konstantno dobijaju prilike u pripremama i odlicno se pokazuju i onda umjesto da se njima da prilika dovede se neki degen,nunez,kronkamp.... i tako iz sezone u sezonu prodaju se extra igraci dovode nikakvi.![]()
Imamo slicno misljenje i slazem se spanac ne zna bil pisao ili srao !
Prvenstvo samo sto nije pocelo a mi ne znamo ni ko ni kako ce igrati LFC ... hoce li otici Alonso ili nece i slicno , zato kazem proci ce godine dok majmun ne ode ali bit cu strpljiv kad tad odzvonit ce i njemu !
P.S. Nista je ovo tri komada od Espanyola nije lose , znali smo mi i po 5 primati od kada je celavac na klupi , mislim Mainz kad nam je 5 zabio , da smo ozbiljan klub on bi tada dobio otkaz

xabi je jos uvijek igrac liverpoola, i mislim da ce to i ostati, jer rafa je rekao da ga zeli zadrzati i moze otici samo ako real posalje ponudu od 35 milliona funti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ma džaba sve to, na kraju bi torres odbio realJameS je napisao/la:i Kaku cemo vam poslati na jednogodisnju posudbu

Sarajevo i Liverpool
jel znas ti kad pocinje sezona?YNWA je napisao/la:nije dugo trebalo da se pocne svasta o rafi pisatiGerrard je napisao/la:Nemoj tako , vidjet ces kad dodje Lee , cuveni igrac iz Vigana i zamjena za Xabi Alonsafera je napisao/la:ne moze se ni ocekivati nista bolje kad je spanac apsolutno pogubio sve konce iz ruku. pola ekipe ide ili zeli otici 30 igraca u kombinacijama da pojacaju liverpool a na kraju ce se dovesti neki polovnjak u zadnji cas kao sto su prosle sezone doveli rieru. mladi konstantno dobijaju prilike u pripremama i odlicno se pokazuju i onda umjesto da se njima da prilika dovede se neki degen,nunez,kronkamp.... i tako iz sezone u sezonu prodaju se extra igraci dovode nikakvi.![]()
Imamo slicno misljenje i slazem se spanac ne zna bil pisao ili srao !
Prvenstvo samo sto nije pocelo a mi ne znamo ni ko ni kako ce igrati LFC ... hoce li otici Alonso ili nece i slicno , zato kazem proci ce godine dok majmun ne ode ali bit cu strpljiv kad tad odzvonit ce i njemu !
P.S. Nista je ovo tri komada od Espanyola nije lose , znali smo mi i po 5 primati od kada je celavac na klupi , mislim Mainz kad nam je 5 zabio , da smo ozbiljan klub on bi tada dobio otkaz, tek su pripremne utakmice, mozda ce se popraviti do prvenstva
![]()
xabi je jos uvijek igrac liverpoola, i mislim da ce to i ostati, jer rafa je rekao da ga zeli zadrzati i moze otici samo ako real posalje ponudu od 35 milliona funti
You are someone else I am still right here
naravno da znam, i do pocetka prvenstva ce se odigrati jos dvije prijateljske utakmicefera je napisao/la:jel znas ti kad pocinje sezona?YNWA je napisao/la: nije dugo trebalo da se pocne svasta o rafi pisati, tek su pripremne utakmice, mozda ce se popraviti do prvenstva
![]()
Sarajevo i Liverpool
jel mislis da ce to biti dovoljno vremena da tim dođe na svoje ako odu xabi,dossena ili jos neki igrac?YNWA je napisao/la:naravno da znam, i do pocetka prvenstva ce se odigrati jos dvije prijateljske utakmicefera je napisao/la:jel znas ti kad pocinje sezona?YNWA je napisao/la: nije dugo trebalo da se pocne svasta o rafi pisati, tek su pripremne utakmice, mozda ce se popraviti do prvenstva
![]()
You are someone else I am still right here
naravno da je sramota primiti 3 komada od espanyola ili 5 od mainza, za mene je sinoc bila veca sramota sto se nije napravila nijedna akcija kako treba nego primljena tri gola, jer za golove su krivi igraci koji ce slabo igrati sledece sezone, san jose i degen, barem se nadam da nece biti ozljeda i da ce spomenuti dvojac slabo igrati jer ako njih dvojica budu igrali lose nam se pise, dobra stvar je sto je bila prijateljska i neke stvari se mogu popraviti, bolje izgubiti od espanyola nego od tottenhema u prvom kolu, a i nadam se da je rafa skontao da neki igraci nisu za liverpoolGerrard je napisao/la:YNWA
Ako sam ista pogresno napisao ispravi me Boga ti ... posteno zar nije sramota i u pripremama primati po 3 komada od Espanyola ili 5 od Mainza ... valjda pratis ostale velike klubove ,nisam zapazio da oni dozvoljavaju sebi taj luksuz da ih buse neke nizerazredne ekipe, pa bila to i prijateljska utakmica !
Sarajevo i Liverpool
nadam se da ce xabi ostati, nije mi drag igrac ali pustiti ga sada je ludost, jer svi znamo da mnogo znaci ovoj ekipi i situacija oko njega se trebala rijesiti ranije, sto se tice dossena njegov odlazak ne bi imao nikakvog uticaja na ekipu jer nicim nije pokazao da zasluzuje igrati za liverpool, i da se aurelio nije povrijedio dossena bi vec bio u italijifera je napisao/la:jel mislis da ce to biti dovoljno vremena da tim dođe na svoje ako odu xabi,dossena ili jos neki igrac?YNWA je napisao/la:naravno da znam, i do pocetka prvenstva ce se odigrati jos dvije prijateljske utakmicefera je napisao/la: jel znas ti kad pocinje sezona?
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
Nakon problema sa passwordom kojih cu mozda jos imat,malo da se osvrnem na prethodne postove
@unica_liverpool : nemoj stavljat dzeki torresov dres pa makar i u sali
ne bi mene ovaj rezultat brinuo da je sad sredina jula,da imamo jos par pripremnih protiv jacih ekipa,stvar je sto je vecina nas ovu (kao i onu narednu protiv atletica) dozivljavala kao generalnu probu pred pocetak sezone,poslije utakmice protiv gallena i rapida ,tajlanda svi smo se tjesili onim " ma nije to ni tako bitno,vazne su one protiv atl. i espanyola" ovo me sad pravo brine,odbrana nam bez skrtela i aggera lici na svicarski sir i iz svakog kola u kolo strepicemo da li ce koji od njih pokositi neki retard i izbacit ga sa terena na kraci ili duzi period..
Vidim rafu rezultat uopste nije zabrinuo
OK,mozda se varam (nadam se ),mozda igraci ovo neozbiljno shvataju,ali neka se uozbilje,liga pocinje za 2 sedmice,ove rotacije su se pokazale vrlo losim,i iskreno se nadam da za njima nece biti potrebe,a sto se xabija tice,rafa hoce da ga zadrzi
Big-spending Real are lining up a £28million bid for the 27-year-old Spain international.
But Benitez, speaking after last night's 3-0 pre-season friendly defeat against Espanyol, said: "He is our player and we want him to stay."

ne bi mene ovaj rezultat brinuo da je sad sredina jula,da imamo jos par pripremnih protiv jacih ekipa,stvar je sto je vecina nas ovu (kao i onu narednu protiv atletica) dozivljavala kao generalnu probu pred pocetak sezone,poslije utakmice protiv gallena i rapida ,tajlanda svi smo se tjesili onim " ma nije to ni tako bitno,vazne su one protiv atl. i espanyola" ovo me sad pravo brine,odbrana nam bez skrtela i aggera lici na svicarski sir i iz svakog kola u kolo strepicemo da li ce koji od njih pokositi neki retard i izbacit ga sa terena na kraci ili duzi period..

Big-spending Real are lining up a £28million bid for the 27-year-old Spain international.
But Benitez, speaking after last night's 3-0 pre-season friendly defeat against Espanyol, said: "He is our player and we want him to stay."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Marca i Sky Italia: Liverpool doveo Aquilanija
Rafa Benitez pojačao je momčad Liverpoola dosadašnjim veznim nogometašem Rome i talijanske reprezentacije Albertom Aquilanijem (25), pišu eminentni talijanski odnosno španjolski izvori...
Rafael Benitez Romina je veznjaka doveo za 18 milijuna eura, objavila je Marca. Iznenadni je transfer, tvrdi isti izvor, posljedica uznapredovalih pregovora Liverpoola s madridskim Realom oko Xabija Alonsa, koji bi u madridskom klubu trebao završiti za odštetu od 35 milijuna eura.
Benitez se vrlo brzo i elegantno osigurao podjednako dobrim, ako ne i boljim, a dvostruko jeftinijim igračem.
Sky Sport Italia potvrđuje da je transfer Aquilanija u klub s Anfielda dogovoren. Potpisat će, tvrde Talijani, četverogodišnji ugovor vrijedan četiri milijuna eura po sezoni. Po njima, međutim, transfer otpada u slučaju da Xabi Alonso ne prijeđe u Real.
Niti rimski niti engleski klub zasad nisu potvrdili informaciju.
Rafa Benitez pojačao je momčad Liverpoola dosadašnjim veznim nogometašem Rome i talijanske reprezentacije Albertom Aquilanijem (25), pišu eminentni talijanski odnosno španjolski izvori...
Rafael Benitez Romina je veznjaka doveo za 18 milijuna eura, objavila je Marca. Iznenadni je transfer, tvrdi isti izvor, posljedica uznapredovalih pregovora Liverpoola s madridskim Realom oko Xabija Alonsa, koji bi u madridskom klubu trebao završiti za odštetu od 35 milijuna eura.
Benitez se vrlo brzo i elegantno osigurao podjednako dobrim, ako ne i boljim, a dvostruko jeftinijim igračem.
Sky Sport Italia potvrđuje da je transfer Aquilanija u klub s Anfielda dogovoren. Potpisat će, tvrde Talijani, četverogodišnji ugovor vrijedan četiri milijuna eura po sezoni. Po njima, međutim, transfer otpada u slučaju da Xabi Alonso ne prijeđe u Real.
Niti rimski niti engleski klub zasad nisu potvrdili informaciju.
Sarajevo i Liverpool
- alan_kardec
- Kontakt:
Znači Xabi ode.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Znači Xabi ode.
ja sam to procitala na goal.com

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- alan_kardec
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Znači Xabi ode.
ja sam to procitala na goal.comnavodno za 32 miliona funti,e to mi malo smijesno,real nije htio uplatit 30 miliona,a moze 32
Znači sve ovo treba uzeti sa velikom rezervom.Ipak je to goal.com.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
evo citam alonso kaze da zeli da se sto prije rijesi njegov status,pa gukni golube,ako kazes da hoces da ostanes - ostaces jer rafa hoce da te zadrzi
ako kazes da ides,idi vise da te ne gledam,koja ironija,on je realu kljucan igrac za njihov projekt,a ne mogu dat 30 miliona za njega,za druge skoro 100 izdvajaju... 

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 03 avg 2009, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
e **** te i taj me alonso počinje nervirati, ako hoćeš dođi u real ako nećeš ne moraš 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Izgleda da je akvilani preso jos jedan napadac i to bi bilo to
ne vidim razlog zasto bi te alonso iznervirao, pa ne odlucuje on o transferu, klubovi se trebaju dogovoriti tacnije real treba da posalje ponudu koja ce zadovoljiti rafuMirza_Hordas je napisao/la:e **** te i taj me alonso počinje nervirati, ako hoćeš dođi u real ako nećeš ne moraš
Sarajevo i Liverpool
e dobar transfer ako xabi ode,aqvilani nam je izgleda doso i jos nam samo treba neki napadac,a novac od alonsa je dovoljan za nekog napadaca tipa adebayoura,ili teveza
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aquilani je potpisao cetverogodisnji ugovor sa Liverpoolom .. To znaci da ubrzo treba ocekivati prodavanje Alonsa , cijena je 27 miliona funti kako pisu britanski i spanski mediji . Sto znaci da ce ostati dosta dosta novca za dovodjenje jos jednog igraca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.