Evo i Lulića umjesto Mauria. Ajde Senadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Covjece debi u Serie A i to na Meazzi,bravo Senade

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
brw ,upravo ono sto i ja kontam da napisem ,nije kraj s krajem sastavio2pride3 je napisao/la:bgm ako bude lulic igrao,svaku utakmicu ce izgubit.frajer nije pasa tacnog odigrao
Ne mogu oni protiv nas pametnojuventus 0244 je napisao/la:A vidim stručnjaci su već počeli polako da Lulića pljuju, polako momci tako ste i Džeku i mnoge druge reprezentativce popljuvali, ali su vam se oni posr*** usta baš onako slatko
Momak debituje u Seriji A, protiv Milana na San Siru i oni odmah pljuju, kako ste samo jadni!
Veliki bod Lazia sa gostovanja, iako su uz malo pametniju igru mogli i do punog plijena, ali dobro je i ovako!
senad_flamin je napisao/la:Ne mogu oni protiv nas pametno
Lulić je dobio od Goal.com 6, 7 igraca je dobilo manu ocjenu od njega, Ibrahimović takode 6ramiral je napisao/la:Ja sam mislio raskovati će ih kad su izjednačili... sve u svemu dobra tekm, Lula imao malo treme ali i to je sastavni dio tekme... Sretno imenjače..
sta i ti se zoves lula ? ja glupog imeneramiral je napisao/la:Ja sam mislio raskovati će ih kad su izjednačili... sve u svemu dobra tekm, Lula imao malo treme ali i to je sastavni dio tekme... Sretno imenjače..
te ocjene pise neko sa foruma + je Bosanac ..ZOI84 je napisao/la:Lulić je dobio od Goal.com 6, 7 igraca je dobilo manu ocjenu od njega, Ibrahimović takode 6ramiral je napisao/la:Ja sam mislio raskovati će ih kad su izjednačili... sve u svemu dobra tekm, Lula imao malo treme ali i to je sastavni dio tekme... Sretno imenjače..
http://www.goal.com/en/match/63861/ac-m ... zio/report" onclick="window.open(this.href);return false;warden je napisao/la:sta i ti se zoves lula ? ja glupog imeneramiral je napisao/la:Ja sam mislio raskovati će ih kad su izjednačili... sve u svemu dobra tekm, Lula imao malo treme ali i to je sastavni dio tekme... Sretno imenjače..![]()
te ocjene pise neko sa foruma + je Bosanac ..ZOI84 je napisao/la:Lulić je dobio od Goal.com 6, 7 igraca je dobilo manu ocjenu od njega, Ibrahimović takode 6ramiral je napisao/la:Ja sam mislio raskovati će ih kad su izjednačili... sve u svemu dobra tekm, Lula imao malo treme ali i to je sastavni dio tekme... Sretno imenjače..
ma vjerujem ja tebi ,nego te ocjenu sto su na Goal com je vjerovatno napisao neko s foruma(mala šala) , poenta je da nisu relevantne , goal .com niko ne uzima kao povjerljiv izvorZOI84 je napisao/la: http://www.goal.com/en/match/63861/ac-m ... zio/report" onclick="window.open(this.href);return false;
a kao ti si kao relevantan, da na osnovu jedne utakmice pokopaš Lulicawarden je napisao/la:ma vjerujem ja tebi ,nego te ocjenu sto su na Goal com je vjerovatno napisao neko s foruma(mala šala) , poenta je da nisu relevantne , goal .com niko ne uzima kao povjerljiv izvorZOI84 je napisao/la: http://www.goal.com/en/match/63861/ac-m ... zio/report" onclick="window.open(this.href);return false;
o moj BozeZOI84 je napisao/la: a kao ti si kao relevantan, da na osnovu jedne utakmice pokopaš Lulica
NE nisu svi sinoć vidjeli da je on bio toliko loš kako ti kažes, mislim da mi je ipak malo relevantniji ovaj svijetski fudbalski portal od tebewarden je napisao/la:o moj BozeZOI84 je napisao/la: a kao ti si kao relevantan, da na osnovu jedne utakmice pokopaš Lulica![]()
pa ko ga pokopava ,ja cu gledat Lulicevu svaku utakmicu ,dok ti i sl kao ti kojima je Lazio posto omiljen klub ,kao i Roma i City nece ...momak mi je drag al ko god da je gledao sinoc tekmu vidio je da je bio najlosiji na terenu ,nazalost ..aBd bit ce bolje u buducnosti ,ja se nadam al ono sto je sinoc pokazo pod uticajem treme ,straha i velikih ocekivanja ,.nije bilo dovoljno ,.toliko
malo podigni glavu samo na ovom topicu i vidi misljenjaZOI84 je napisao/la: NE nisu svi sinoć vidjeli da je on bio toliko loš kako ti kažes, mislim da mi je ipak malo relevantniji ovaj svijetski fudbalski portal od tebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.