nego jel reko lizarazu gdje je uzo` sljive za rakije ako je peko ove godine
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pojasniću ti poslije njegovu tvrdnju.don_burza je napisao/la:et sad ja ispado necij alter ego![]()
![]()
nego jel reko lizarazu gdje je uzo` sljive za rakije ako je peko ove godine
Osvanu i sutra, a Bogami i prekosutra, nastavka nema.geronimo je napisao/la:Pričao je malo i o okršaju sa Lotharom (čuveno šamaranje na treningu), dok je sutra nastavak intervjua.
U potpunosti se slazem s tobom u vezi ove igre koja je trenutno kod Bayerna vise orijentisana ka defanzivi , iako se daju golovi a isti ne primaju , pogotovo u gostima desava se to da onoliko prilika koliko Bayern stvori toliko golova i daje . To jeste dobro i odlika je velikih timova sto Bayern sigurno jest, ali mislim da se i to treba promijeniti,mozda je to i posljedica Robbenovog izostanka ,ali nisam tog misljenja jer i kada je on igrao igra je bila pomalo spora . Uvjeren sam i nadam se da ce se to promijeniti ,kada igraci poprave fizicku spremu koja sigurno jos uvjek nije na vrhuncu ,nadam se da ce se to desiti sto prije da opet gledamo ofanzivnog Bayu ali sada s tom razlikom da prima malo golova ili da ih uopste ne prima.farinelli123 je napisao/la:Ne znam da li gresim, ili ne, ali cini mi se da igramo pomalo defanzivno. Primetio sam da cesto ne postoji prava veza izmedju dva zadnja vezna i trojice ofanzivnih veznih. Nekako ima previse mesta izmedju njih. Pokusao bih sa Krosom umesto Timoscuka, posto bar pet puta na svakoj utakmici Timoscuk kad treba neko njemu da da loptu on pokazuje kome taj da doda loptu, kao da se plasi, da ce da je izgubi. Ne znam sta je u pitanju. Kazem, mozda gresim. Ali obratite paznju na to. Pa cak i Pranjic bi se bolje snasao. Mi svakako igramo dobru odbranu, nema razloga da ne igra neko drugi na toj poziciji.
Ah, lijepi kompleksi.Spartak je napisao/la:Drago mi je da ove sezone mogu svjedociti demoliranju Bavaraca od strane Engleza u LP.
http://atdhenet.tv/39307/watch-bayern-m ... s-freiburg" onclick="window.open(this.href);return false;edotabako je napisao/la:De neki dobar sopcast link.
Sigurno imas osnova da to napisespasha_the_one je napisao/la:Ah, lijepi kompleksi.Spartak je napisao/la:Drago mi je da ove sezone mogu svjedociti demoliranju Bavaraca od strane Engleza u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.