FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

scudetto
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scudetto » 08 sep 2011, 13:59

Zvijezda izvucena u kup-u i to igra se u Gradaccu,tako da komotno mozemo kadete poslati neka se djeca malo izigraju,i staviti kojeg pionira na klupu da i mi jednom u ovoj sezoni imamo dovoljan broj igraca da griju guze :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 sep 2011, 16:32

U kupu sa komsijama,ocekujem da ispadnemo :D kod nas sve djeca uz 3-4 starija igraca tesko da ce se moci nesto napraviti. Slijedi nam mec u ligi sa Travnikom,gosti dobri na staru sampionata tako da sve je moguce,moja je zelja da samo ne izgube.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 16:50

harry_90 je napisao/la:U kupu sa komsijama,ocekujem da ispadnemo :D kod nas sve djeca uz 3-4 starija igraca tesko da ce se moci nesto napraviti. Slijedi nam mec u ligi sa Travnikom,gosti dobri na staru sampionata tako da sve je moguce,moja je zelja da samo ne izgube.
fakat ovakva sloboda nikome ne treba,totalno ste nekonkuretni...a "zlatu" je meni ok,imate "naze" boli glava.... :) SVI U NAPAD JEDAN JE HASE :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 sep 2011, 16:52

Slobodu su na ovakve grane doveli nesposobni ljudi koji u zivotu nisu lopte sutnuli.Nadam se da ce pred pocetak proljecnog dijela sampionata dovesti se par iskusnih igraca,kao sto je to bilo kada je Glavas dolazio,da se malo podignemo .

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 sep 2011, 18:58

harry_90 je napisao/la:Slobodu su na ovakve grane doveli nesposobni ljudi koji u zivotu nisu lopte sutnuli.Nadam se da ce pred pocetak proljecnog dijela sampionata dovesti se par iskusnih igraca,kao sto je to bilo kada je Glavas dolazio,da se malo podignemo .
Ma sta ce nama ti iskusni igraci neka nas ovakvi kakvi jesmo ionako nismo navikli na bolje :twisted:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 sep 2011, 22:44

slika
slika
1947!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2011, 15:27

Dolazi nam cirkus na stadion Tusanj :lol: sinoc prolazim dole kraj stadiona kada ispred njega parkirana dva kombija i na jednom pise blagajna cirkusa :D nisu puno pogrijesili,jer u klubu nam je pravi cirkus..

Slobodu ce prenosit u 15 kolu na BHT 1 kada na Tusnju gostuje Slavija ( 26.11. 2011 godine )

Sutra Sloboda protiv Travnika biti ce lisena usluga Samira Efendica,dok su ostali svi spremni.

Jasmin Mesanovic bio na probi u Rennesu,a ne u Sochauxu kako su pojedini mediji izvjestili.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 sep 2011, 18:54

sutra na juris uzet vezire :lol: :lol: ...zaustavit Varupe i na konju smo :lol: ....ipak,mislim da cemo po starom obicaju odigrat labavo pa nije iskljuceno ni da nam veziri bod uzmu...neznam za vas al meni nekako nije ni krivo kad se izgubi jer se vidi zelja ove djece da se dokazu
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 sep 2011, 22:58

komsije sretno sutra i da pobijedite vezire sve najbolje u nastavku prevenstva

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 sep 2011, 23:08

Sutra ocekujem pobjedu, iz razloga sto su svi igraci sutra na raspologanju a i po prvi put cemo imati vise od 3 igraca na klupi :mrgreen: , nadam se da se kriza popravila sto se tice igrackog kadra.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 sep 2011, 01:11

fukara87 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, iz razloga sto su svi igraci sutra na raspologanju a i po prvi put cemo imati vise od 3 igraca na klupi :mrgreen: , nadam se da se kriza popravila sto se tice igrackog kadra.
:lol: :lol: :lol:

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 10 sep 2011, 01:11

nidi je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, iz razloga sto su svi igraci sutra na raspologanju a i po prvi put cemo imati vise od 3 igraca na klupi :mrgreen: , nadam se da se kriza popravila sto se tice igrackog kadra.
:lol: :lol: :lol:
Sta hoces sad i ovdje?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2011, 11:33

Kadeti i juniori Slobode ove nedelje sastaju se sa ekipom Zrinjski.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2011, 17:33

Dobro je vode momci 1:0 8-)

Partizan odvodi Slobodinog dragulja

Edis Smajić koji ima svega 12 godina prema riječima stručnjaka u Tuzli, jedan je od najvećih talenata koje je ovaj klub imao u posljednjih nekoliko godina.

Omaleni napadač svojim fudbalskim znanjem zadivio je mnoge koji su ga vidjeli na djelu, a zapao je za oko skautima Partizana koji ga žele vidjeti u beogradskom klubu.

Naime, Smajić je gotovo na svakom lokalnom ili regionalnom turniru koje je igrala Sloboda proglašavan za najboljeg strijelca i igrača.

Treneri Partizana su ovog talentovanog dječaka primjetili na nedavno održano regionalnom turniru u Banja Luci kada je Smajić proglašen za najboljeg igrača. Igrom slučaja, nakon tog turnira Sloboda je igrala utakmicu sa Partizanom u Šabcu kada je Smajić pogodio iz slobodnog udarca, nakon čega je došao poziv da sa beogradskim klubom učestvuje na turniru u Bijeljini, gdje je Edis zadivio sve prisutne.

U pet odigranih utakmica, ovaj je dječak postigao čak osam golova i osvojio pehar namijenjen najboljem strijelcu turnira. Ipak, nije baš sve bilo idealno u Bijeljini jer je u polufinalnoj utakmici, Smajić napustio igru zbog povrede, poslije će se ispostaviti zbog loma fibule desne noge.

Na svu sreću, nakon jednomjesečne pauze, Smajić se vraća treninzima a u narednim danima bi sa roditeljima trebao donijeti odluku o tome da li će preseliti u Beograd.

Ponudili su mi stan, školovanje i pozvali majku da živi sa mnom, čak su obećali i posao majci u Beogradu. U narednih nekoliko dana ću sa roditeljima razmisliti o svemu. Još sam mlad, tek sam 6. razred osnovne škole pa nije baš lako, govori Smajić te dodaje:

Također, postoji solucija da igram svaki turnir sa Partizanom a oni bi regulisali sve troškove puta za mene i jednog pratioca, tako da ćemo vidjeti šta će biti. Sada se samo želim potpuno oporaviti i vratiti na teren, kaže mladi dragulj tuzlanske Slobode, Edis Smajić za naš portal.

Također, treba istaći da Edis nije jedini u svojoj porodici koji se okrenuo fudbalu, i njegov stariji brat Ademir, sa dosta uspjeha nastupa za kadete tuzlanske Slobode.

Gledao sam ovo dijete jednom i mogu reci da je Sloboda mnogo izgubila ako ga pusti u Partizan. Kada momku vec nude ovo sve ja bih prihvatio bez razmisljanja,ovdje ce samo bezveze propasti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2011, 19:52

Cestitke momcima na pobjedi .. Sloboda dobila obestecenje za Jaganjca u vrijednosti od 10.000 eura .. Sljedece kolo sa Zrinjskim.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 sep 2011, 21:08

Koliko god mi bili najslabiji u ligi i ako tako mnogi misle, ova ekipa Slobode ce svakome pomrsit racunee. Danas je paoo Travnik i to dobro su prosli ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 sep 2011, 21:13

jel dobra ova tabela na ss.ba....mi 5. na njoj :o :shock: ...jos jednom cestitke djeci na pobjedi..igra naravno,nikakva :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 10 sep 2011, 21:56

Čestitke momcima na pobjedi,ali nije mi jasno onakvo ponašanje Halilovića i nekih starijih.Ja kako sam vidio pa kod nas je prosjek sigurno 22 godine.Djeca se trude ,a mislim da nemaju dovoljnu podršku (moralnu)od starijih.Tu je i Zoletić.Možda sam malo više od Travnika očekivao ,ali ništa po meni nisu pokazali.Još bi dodao da se na pojedinim igračima vidi i da primijetiti nezadovoljstvo što nema plata,pa i zbog toga još jednom sve čestitke na pobjedi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2011, 21:57

Jos cemo sa ovom djecom izboriti Europu. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 10 sep 2011, 22:06

komsije cestitke na osvojenim bodovima cak sad se pribojajem da i nas u srijedu nenabiju i prode dalje

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.