alan_kardec je napisao/la:
Ne moramo komunikaciju voditi na ovom nivou. Prvo bi nešto da mi crtaš, sad kao trebam odrasti. Smatram te za jednog ozbiljnog forumaša tako da ti ova podbadanja nisu potrebna.
Nemoj da me smatras nikako, a komunikaciju si upravo ti doveo na ovaj nivo svojim diletantskim postom u fazonu "dobar je Pizon, nego smo mi gov na".
Ja koliko se sjećam mi smo i prije Pižona imali diskutabilnih poraza. Novi Zeland, Gana, Australija, Grčka. To ne znači da smatram Pižona boljim od Antića. Naprotiv, Antić je nešto najbolje što se moglo dogoditi našoj repki (ma kako se ona zvala) od raspada SFRJ pa naovamo iako je i on kao što znaš imao tih poraza od tih iole jačih ekipa.
Ja napisah da sam zadovoljan igrom i rezultatima u zadnje dvije utakmice, a ti ode čak tamo do Savićevića.
Ajde ovako: NZ- pripremna tekma, bilo smo bolji, ali smo nespretno izgubili. Gana- bili su bolji, ali smo izgubili sa penala. AUS - bili smo bolji, ali smo nesrecno izgubili. Grcka - napravljena je atmosfera linca na igrace i trenera, pa smo izgubili od bunkerasa.
Ali smo Francuze gurnuli u baraz, dva puta klepili Rumune, dobili Nemce i najvaznije -
igrali smo fudbal.
Ne po mom mišljenju nego prema statistici. šutevi u gol 10:3 za Srbiju, šutevi van gola 10:2 za Srbiju, korneri 11:0 za Srbiju, na zvaničnoj stranici uefe nema podataka o posjedu lopte, ali sam siguran da je Srbija bila bolja i u tome. A njihova greška kod pantelićevog gola sigurno nije plod pichkaste igre Srbije.
Nego je igra bila otvorena

Onda ti ne razumes fudbal kao takav. Pola tih suteva su bili nakon gola, a svi do jednog su bili dalekometni. To sto je neko dobio SIrce, sve i da je igra maestralna, ne znaci mu nista, kada nema jace repke koju on moze da resi. Videcemo sa Italijanima u Bgdu. Tad ce se Pizonove zamisli pokazati kao obmana.
Za Kačara se slažem. Jeste, on je naš najuniverzalniji igrač, praktično može igrati i štopera i napadača, može igrati u vezi, a takvih igrača je danas jako malo. Tačno je i to da Pižonova izjava da će ga zvati u repku kad se Kačar odluči na kojoj poziciji igra, je skandalozna. Ali spominjati Kačara u kontekstu repke sad kad je on u očajnoj formi u hsv-u, je nepotrebno. Doduše ima i onih koji su u lošoj formi a ipak se pozivaju u repku. Što se tiče Mirića i Damjanovića, oni ne zaslužuju da igraju u repci, dok Trivunović možda i može biti u sastavu onih nekih 25 igrača jer je ipak nešto pokazao (asistencija protiv Bugarske i gol protiv Izraela).
Koliko to jos Pizon moze da ucini skandaloznih poteza, pa da leti

Pozivanje oronulih igraca JSL klase u tim da bi se prodali, forsiranje 3DMFa protiv FO, guranje dekadentnog fudbala, spor protok lopte, gusenje iole talentovanih kreatora (Ninkovic, Ljajic, Tadic...), nedisciplina u igri, mutavost trenera i staba... Obrati paznju sta se sve uzimalo za minus Anticu, a sta se sve ne uzima za minus Pizonu.
Kritikujete bez razloga kad su u pitanju ove dvije zadnje utakmice.
Super. Videcemo ovu postavku igre protiv Italijana i Slovenaca, pa cemo onda da sudimo o njoj. Ali, da posle tih tekmi budes ovde i da branis Pizona, jer ti je ova nasa kritika sada "bez osnove".
Diskusiju zavrsavam, jer sam sve sto sam imao rekao, a ne bih da se ponavljam. Nemam nista licno protiv tebe, ali sam morao da reagujem kada sam video da neko brani lik i delo Pi(z)ona.