Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la karameldar » 08 sep 2011, 21:55

Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ko se napumpa zna da i ispiri.
Bgm, mogu misliti kako su se sad ovi iz Luxemburga napuhali nakon pobjede protiv Aljbanaca, eksplodirace nakon poraza :lol:
haha 90% stanovnika Luxa su nasi xD
YNWA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 sep 2011, 21:55

Protiv Luxemburga očekujem laganu pobjedu sa bar 3-4 gola razlike,a protiv Francuske šta bude.Iskreno ova Francuska nije velesila i dalje imaju dosta problema.Za nadati se da će ključi igrači Bosne biti u dobroj formi pred te mečeve te da neće biti povreda.

Francuzi su nas dobili na Koševu prvenstveno radi slabe taktike,jednostavno preofanzivno od strane Sušića,Diaby nas je razmontirao. Ali prvo da se riješe ovi problemi sa Misimovićem i kako izgleda Kenom. :(
FK Pjetlovi

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 08 sep 2011, 21:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Principatus je napisao/la:To sa slikama vazi samo za zenske clanove. :P
hege je napisao/la:u barazu ne zelim srbe,pojeli bi nas jer imamo luzerski mentalitet a i imaju extra igrace
Koji car, a na temi Srbije pise:
hege je napisao/la:farska ostrva vam zabiju go,bolje da ne idete na ep da se ne brukate
:lol: :lol: kakav glupan
Ovo garant neki Hrvat koji zeli da siri mrznju medu bracu :lol: .

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 08 sep 2011, 21:59

Što se tiče Luxemburga ,vjerujem da će naši to riješiti bez problema,vjerujem da ćemo slaviti sa 3 ili 4:0 .Samo je važno zabiti gol do bar 20.minute ,i onda ćemo ih natrpat .Samo da očepi. :mrgreen:

Što se tiče Francuza ,mislim da ćemo tu dobiti šamar realnosti i izgubiti sa bar 2:0 ,jednostavno taj teret ,taj pritisak nećemo moći podnijeti u Parizu i očekujem poraz .Jedino dobro je što Sušić tu nema šta kalkulirati ,porazom u baraž ,pobjedom direktno na EP .Znači,od prve minute napasti ,iako ,kao što sam već rekao,očekujem poraz jer naši padaju u ovakvim utakmicama.

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 08 sep 2011, 22:17

Bezimeni je napisao/la:Što se tiče Luxemburga ,vjerujem da će naši to riješiti bez problema,vjerujem da ćemo slaviti sa 3 ili 4:0 .Samo je važno zabiti gol do bar 20.minute ,i onda ćemo ih natrpat .Samo da očepi. :mrgreen:

Što se tiče Francuza ,mislim da ćemo tu dobiti šamar realnosti i izgubiti sa bar 2:0 ,jednostavno taj teret ,taj pritisak nećemo moći podnijeti u Parizu i očekujem poraz .Jedino dobro je što Sušić tu nema šta kalkulirati ,porazom u baraž ,pobjedom direktno na EP .Znači,od prve minute napasti ,iako ,kao što sam već rekao,očekujem poraz jer naši padaju u ovakvim utakmicama.
A mozda i ne samo zamisli sliku da Francuzi imaju vise izgubiti nego BiH.
Bice nervoze i kod njih. Treba prvo dobiti Luksemburg. :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2011, 23:08

Bezimeni je napisao/la:Što se tiče Luxemburga ,vjerujem da će naši to riješiti bez problema,vjerujem da ćemo slaviti sa 3 ili 4:0 .Samo je važno zabiti gol do bar 20.minute ,i onda ćemo ih natrpat .Samo da očepi. :mrgreen:

Nema logike da napadamo francuze od prve minute. To je recept za izgubit utakmicu protiv njih na gostujucem terenu. Trebamo igrati strpljivo, ne zalijetati se. Dovoljno je i sugavih 1:0 sa golom u zadnjoj minuti ;)
Tako su ih i bjelorusi dobili.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2011, 00:36

Elmar78430 je napisao/la: A mozda i ne samo zamisli sliku da Francuzi imaju vise izgubiti nego BiH.
Bice nervoze i kod njih.
To je ta slika koja se mora stvoriti u medijima. Ne samo nasim, nego selektor mora takve izjave davati.
Francuzi brane 1. mjesto. Mi dolazimo da igramo malo lopte sa njima bas za to prvo.
A i sa drugim nam je fino. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2011, 00:40

Nisam uspio upratit,dal cemo kompletni sa Luxemburgom ili ce neki igraci pauzirat zbog ciscenja kartona ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2011, 00:41

harry_90 je napisao/la:Nisam uspio upratit,dal cemo kompletni sa Luxemburgom ili ce neki igraci pauzirat zbog ciscenja kartona ?
Da, bicemo kompletni protiv Luxemburga ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 00:42

Pojavit ce se par likova kojima ce i nerijeseno u Parizu biti smak svjeta,blamaza i ti folovi.
Najmasniji ce biti oni sa opaskom da je Pape kakav trener pobijedili bi i u Francuskoj. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2011, 00:44

TKC je napisao/la:@princip

De mi reci zadnja situacija sa Deni Avdicom..?Bolje je njega nego igraca bez kluba. Ja bi mu rekao cuj buraz ja neznam jesili ti svedjan ili bosanac ali prije ces dobiti minutaze kod nas nego kod svedjana. Jer svedjani stvarno imaju opasnu napad kad gledas kolikvo igraca imaju. Dzeko je bolji od ibrahimovica dok je ibisevic bolji od ovi ostali. Ali kad zec,muslimovic kontra gerndt,toivonen,rosenborg,berg.. onda su mnogo kvalitetniji.,
Avdic nam sada nemoze pomoci. Ima velike probleme sa nekim stalnim povredama i zbog toga je bar sad flop kupovina kod Werder. Zbog svega toga se nije uspio etablirati, iako su svi veliku nadu u njega imali. Mozda kasnije. A nevjerujem da bi odbio igrati za nas, to su rekli i oni koji ga poznaju, no nikad ga niko nije upitao. I da, on moze igrati za nas, molim samo da me oni koji nesto drugo misle bar ovaj put postede te diskusije. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 00:46

Nego, ove dvije tekme bi najbolje bilo dočekati u karantinu. Zbog psihičke pripreme ekipe, a pogotovo uzimajući u obzir nedavna dešavanja. Novinare, internet, telefoni, ništa... Nadam se da odgovorni ljudi misle o ovome.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2011, 00:46

harry_90 je napisao/la:Nisam uspio upratit,dal cemo kompletni sa Luxemburgom ili ce neki igraci pauzirat zbog ciscenja kartona ?
Da, bicemo kompletni protiv Luxemburga ;)
Hvala ti :)

Ocekujem najmanje 4 boda iz ova dva meca,pa da probamo kroz baraz nesto napraviti,tesko cemo uzeti Francusku u Parizu ali ipak postoji mala nada da mozemo doci do punog plijena u mecu sa Francuskom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2011, 00:47

VanBasten je napisao/la:Nego, ove dvije tekme bi najbolje bilo dočekati u karantinu. Zbog psihičke pripreme ekipe, a pogotovo uzimajući u obzir nedavna dešavanja. Novinare, internet, telefoni, ništa... Nadam se da odgovorni ljudi misle o ovome.
Pripreme opet u Novom Vinodolskom :D :lol: .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 00:48

VanBasten je napisao/la:Nego, ove dvije tekme bi najbolje bilo dočekati u karantinu. Zbog psihičke pripreme ekipe, a pogotovo uzimajući u obzir nedavna dešavanja. Novinare, internet, telefoni, ništa... Nadam se da odgovorni ljudi misle o ovome.
Pripreme opet u Novom Vinodolskom :D :lol: .
Ma jok to...ono je bio sve osim karantin :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2011, 00:51

Ma evo ja predlazem Berlin kao bazu za pripreme napada na Pariz i Francusku.
Nebi bio prvi put. :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 00:52

Principatus je napisao/la:Ma evo ja predlazem Berlin kao bazu za pripreme napada na Pariz i Francusku.
Pod sloganom : Bosna Uber alles

:mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 00:59

VanBasten je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ma evo ja predlazem Berlin kao bazu za pripreme napada na Pariz i Francusku.

De vi slutite pa da Rusiju dobijemo u barazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2011, 01:01

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

De vi slutite pa da Rusiju dobijemo u barazu.
Ma nije im više Hiddink na klupi. Mogu Rusi, al mislim na Francuze. Mi idemo direktno 8-)

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 sep 2011, 01:04

karameldar je napisao/la:Ne do Bog Turcine dobit :S,zamislite Armenija predje Irsku i dobijemo njih,sto vidim i nije nemoguce,pa ne bi nam osutali na go :D ili da Estonija predje Srbe :D i Cesku ne bi bilo lose dobit :)
Ma jok, nego Portugal, pa da vidim ko je bolji Ciro ili Pape :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.