FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Mislim da to nije tačno, tj. da on nije igrao protiv Unisa, ali je istina da je novi igrač Krajišnika.
Sretno mu. Dobro je da je kod komšija, barem pazimo jedni na druge.
- bosnacazin
- Kontakt:
100 posto tačno,jedino ako nemaju dva Račića u KrajišnikuFKKC je napisao/la:Mislim da to nije tačno, tj. da on nije igrao protiv Unisa, ali je istina da je novi igrač Krajišnika.

Dobro kolega, vjerujem ti
On je sjajan veznjak, šteta što je zbog oca napustio Krajinu

On je sjajan veznjak, šteta što je zbog oca napustio Krajinu
- bosnacazin
- Kontakt:
dobar veznjak,a mi nemamo prave zamjene na njegovoj poziciji.Brkić je tu,al on je bolji na desnom boku umjesto Selimovića koji je po meni skroz slab.Nešto se pričalo da će se Džela vratiti,mislim da od toga nema ništa.
Eno danas završavaju i onu najvišu tribinu, mogla bi uskoro biti gotova. To bi moglo ujedno značiti da ćemo za par sedmica sjediti na stolicama.
Zanima me šta je sa Vrbanom? Vratio se u Krajinu, vidjeli smo ga i na tribinama, trenirao je ove sezone, je li to riječ o povredi ili je u međuvremenu napustio Cazin?
Zanima me šta je sa Vrbanom? Vratio se u Krajinu, vidjeli smo ga i na tribinama, trenirao je ove sezone, je li to riječ o povredi ili je u međuvremenu napustio Cazin?
- bosnacazin
- Kontakt:
Vrban je stigao ozlijeđen iz Travnika,ne znam šta je trenutno s njim,FKKC je napisao/la:Eno danas završavaju i onu najvišu tribinu, mogla bi uskoro biti gotova. To bi moglo ujedno značiti da ćemo za par sedmica sjediti na stolicama.
Da se ne lazemo, od Krajine nema nista
- L' Imperator
- Kontakt:
slike?FKKC je napisao/la:Eno danas završavaju i onu najvišu tribinu, mogla bi uskoro biti gotova. To bi moglo ujedno značiti da ćemo za par sedmica sjediti na stolicama.
#samoRudar #zauvijek
Joj kolega ja ih stvarno nemam, ali nabavio sam i one ranije pa mogu i ove. Evo obećane su mi slike danas, ili najkasnije sutra, pa ću ih ja objaviti kad mi pošalju.
- spielführer_21
- Kontakt:
igra li on kojim slučajem zadnjeg veznog ili centralnog?bosnacazin je napisao/la:evo sad pročita da je Albert Račić igrao za Krajišnik protiv Unisa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Defanzivni
Može i klasičnog
Može i klasičnog
Danas razmišljam da li da idem na utakmicu. Nije mi do te tri marke koliko je ulaz, već do toga što su prve dvije utakmice odigrane tri za tri i to zna svaka budala.
Ako odem i ako se i danas desi ista stvar protiv Čapljine, a vidjet će se po reakcijama igrača i drugih ljudi u klubu, kao i suca (dodjeljivanje kartona), definitivno više neću ići na utakmice Krajine.
Ipak, nadam se poštenoj i visokoj pobjedi i barem jednom golu Mirvića
Ako odem i ako se i danas desi ista stvar protiv Čapljine, a vidjet će se po reakcijama igrača i drugih ljudi u klubu, kao i suca (dodjeljivanje kartona), definitivno više neću ići na utakmice Krajine.
Ipak, nadam se poštenoj i visokoj pobjedi i barem jednom golu Mirvića
Najjači su ovi padobranci, prvi post odmah na topic Krajine i ništa pametno nego gluposti, možda je neko od ljubomornih komšijaSpartak je napisao/la:Da se ne lazemo, od Krajine nema nista

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jako dobro poznajem prilike u Krajini i znam sta se moze ocekivati a to je jedno veliko nista.juventus 0244 je napisao/la:Najjači su ovi padobranci, prvi post odmah na topic Krajine i ništa pametno nego gluposti, možda je neko od ljubomornih komšijaSpartak je napisao/la:Da se ne lazemo, od Krajine nema nista!
siguran sam da ne znas o Krajni vise od mene

Ma iskreno ne zanima me šta znaš i koliko znaš, ali znam da će Krajina biti ako ništa kao prošle sezone. Po tvojim prognozama Krajina je glavni kandidat za ispadanje, dalje prvi post napišem, a one nema veze sa vezomSpartak je napisao/la:Jako dobro poznajem prilike u Krajini i znam sta se moze ocekivati a to je jedno veliko nista.
siguran sam da ne znas o Krajni vise od mene

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pusti ga, lik iz srednje Bosne govori tebi o Krajini 

Moj prvi post i bit ce na temi mog voljenog kluba kojem zelim sve najbolje i nadam se u skoroj buducnosti da idemo u PL BIH.

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
NIje istina, ja sam iz Bihaca rodom a sada zivim u CazinuFKKC je napisao/la:Pusti ga, lik iz srednje Bosne govori tebi o Krajini

Krajina ce biti ocajna u drugom dijelu kao i u prvom 

@Spartak, stari majstore,Spartak je napisao/la:NIje istina, ja sam iz Bihaca rodom a sada zivim u CazinuFKKC je napisao/la:Pusti ga, lik iz srednje Bosne govori tebi o Krajini
ima li te danas na utakmici? Vjerujem da bez tvog odobravajućeg mahanja glavom neće sudija smjeti puhnuti u pištu prvi put danas.
Vidimo se na stadionu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.