NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 08 sep 2011, 14:04

protivnik po mjeri,bar po imenu

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 08 sep 2011, 19:42

tko je ovaj igrac sto je juce igrao sa brojem 19 neki novi........

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 sep 2011, 19:44

moranjak je napisao/la:tko je ovaj igrac sto je juce igrao sa brojem 19 neki novi........
Gavaric
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 sep 2011, 19:50

haha komsije , vi stvarno imate srece sto ste izvukli ove nase juniore :D, 95 % idete dalje , nazalost nisam opstimista kao ranijih godinaa, Sretnoo !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 08 sep 2011, 19:54

necko_gradacac je napisao/la:
moranjak je napisao/la:tko je ovaj igrac sto je juce igrao sa brojem 19 neki novi........
Gavaric
ne gavaric neki drugi neki kazu da se zove nemanja da je dosao na probu...u kupresu se prikljucio zvijezdi

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 sep 2011, 19:55

fukara87 je napisao/la:haha komsije , vi stvarno imate srece sto ste izvukli ove nase juniore :D, 95 % idete dalje , nazalost nisam opstimista kao ranijih godinaa, Sretnoo !
ja vam zelim sve najbolje od srca ... UVIJEK al ono bas ..... osim protiv NAS :)

PS:nadam se da ce te izaci ubrzo iz krize...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 sep 2011, 22:27

mislim da je doslo vrijema da i mi pobijedimo slobodu nakon puno vremena.i drago mi je sto smo dobili njih nego bilo koga drugog.atraktivan protivnik za nas svijet,vjerujem da ce i igraci imat poseban motivi i da ove sezone iskoristimo probleme slobode i preuzmemo primat na kantonu 8-)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 09 sep 2011, 00:13

astra1922 je napisao/la:mislim da je doslo vrijema da i mi pobijedimo slobodu nakon puno vremena.i drago mi je sto smo dobili njih nego bilo koga drugog.atraktivan protivnik za nas svijet,vjerujem da ce i igraci imat poseban motivi i da ove sezone iskoristimo probleme slobode i preuzmemo primat na kantonu 8-)
Nadam se i želim pobjedu naše Zvijezde, ali teško... Nažalost, fudbal se igra i izvan terena, pogotovo u BiH. U tom kontekstu moram reći da je Tuzla glavni grad TK-a, dok je Sloboda klub sa daleko većom tradicijom od Zvijezde, a da ne govorim o ulozi primata na kantonu... Ma znate već šta hoću reći...
Trust me, I know what I'm doing !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 sep 2011, 11:11

astra1922 je napisao/la:mislim da je doslo vrijema da i mi pobijedimo slobodu nakon puno vremena.i drago mi je sto smo dobili njih nego bilo koga drugog.atraktivan protivnik za nas svijet,vjerujem da ce i igraci imat poseban motivi i da ove sezone iskoristimo probleme slobode i preuzmemo primat na kantonu 8-)
pobjedit hocete...najvjerovatnije...mada i ova djeca mogu poludit iznenada....primat na kantonu :? ...ne provaljuj se
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 sep 2011, 11:43

slani grad je napisao/la:
pobjedit hocete...najvjerovatnije...mada i ova djeca mogu poludit iznenada....primat na kantonu :? ...ne provaljuj se

po finansijama, organizaciji, infrastrukturi (stadion, tereni...) , uslovima za igru i gostoprimstvu Zvijezda već 4 godine ima primat u Kantonu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 sep 2011, 11:46

seven je napisao/la:

po finansijama, organizaciji, infrastrukturi (stadion, tereni...) , uslovima za igru i gostoprimstvu Zvijezda već 4 godine ima primat u Kantonu
Jos 50-60 godina i preuzet cete :mrgreen:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 sep 2011, 11:50

NYKnicks Fan je napisao/la:Jos 50-60 godina i preuzet cete :mrgreen:

samo ste 3 godine stariji, i ne zaboravi niste cijelo vrijeme bili broj 1 u TK, dugo vremena su to bili Banovići i Lukavac (bar poslije rata)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 sep 2011, 12:09

seven je napisao/la:

samo ste 3 godine stariji, i ne zaboravi niste cijelo vrijeme bili broj 1 u TK, dugo vremena su to bili Banovići i Lukavac (bar poslije rata)
Jesmo bili i mi i Radnički,ali to je ipak trajalo skroz malo,kada se uzme u obzir ko je i šta je bila Sloboda u Ex-Yu.Radnički poslije rate do 1999. je držao tu ulogu primata u kantonu,nakon toga jedno vrijeme Budućnost možda 3-4 godine.Onda smo svi bili tu negdje otprilike,niko se nije isticao posebno.I poslije dolazi Zvijezda.
Treba biti iskren i reći da je Sloboda broj jedan u kantonu.No,ako Zvijezda nastavi ovako funkcionisati svašta je moguće.Jer ni u Slobodi nije baš dobro stanje.
Ipak ne može se 4-5 godina porediti sa više desetina godina uspješnog djelovanja.Čast Zvijezdi,ali Sloboda je jedan brend poznat u Evropi i svijetu,koji iza sebe ima ogromnu tradiciju i historiju,koju će teško bilo koji klub u skorije vrijeme prestići.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 sep 2011, 12:13

neutralan__ je napisao/la:
seven je napisao/la:

Jesmo bili i mi i Radnički,ali to je ipak trajalo skroz malo,kada se uzme u obzir ko je i šta je bila Sloboda u Ex-Yu.Radnički poslije rate do 1999. je držao tu ulogu primata u kantonu,nakon toga jedno vrijeme Budućnost možda 3-4 godine.Onda smo svi bili tu negdje otprilike,niko se nije isticao posebno.I poslije dolazi Zvijezda.
Treba biti iskren i reći da je Sloboda broj jedan u kantonu.No,ako Zvijezda nastavi ovako funkcionisati svašta je moguće.Jer ni u Slobodi nije baš dobro stanje.
Ipak ne može se 4-5 godina porediti sa više desetina godina uspješnog djelovanja.Čast Zvijezdi,ali Sloboda je jedan brend poznat u Evropi i svijetu,koji iza sebe ima ogromnu tradiciju i historiju,koju će teško bilo koji klub u skorije vrijeme prestići.
naravno da si u pravu, kantonu trebaju i Radnički i Budućnost pored jake Zvijezde i Slobode sa tradicijom igranja u 1. ligi Juge

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 sep 2011, 12:16

I to što kažeš.Zvijezda i Sloboda su trenutno najbolji klubovi na kantonu i ne samo trenutno nego i ovih nekoliko posljednjih godina (4-5 od kada je Zvijezda ušla u Premijer ligu).Zbog toga bi trebalo izgraditi prijateljske odnose između svih klubova na kantonu,pa bi onda imali i 3-4 predstavnika u Premijer ligi.Baš ono što je @sony_91 neki dan govorio da je bolje da mladi Škahić dođe u Zvijezdu,nego u Sarajevo,baš to hoću da kažem.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2011, 13:49

posto sam ja poceo sa primatom na kantonu pa da malo obrazlozim...ovim tempom ako se nastavi zvijezda bi mogla biti broj jedan na kantonu jer ipak se ne zivi od prijasnjih uspjeha.nisam mislio provocirat vidim neki se vec napalili.tuzla je veci grad i sloboda je veci klub i naravno da mi nije krivo sto je sloboda broj jedan ali vrijeme se promijenilo i sve je moguce.a sto se tice buducnosti i radnickog buducnost na godinu u PL nadam se radnicki u prvu mozda preuzmemo primat u kantonima :D ;) i primijetio sam da je slobodinim simpatizerima krivo sto je zvijezda tu gdje jest to se vidi po nasim gostovanjima u tz i reakciji njihove publike
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 sep 2011, 16:06

Malo bih o sutrašnjoj utakmici.Jović ako ima zdrave planove sa Zvijezdom sutra mora dobiti.Olimpik je izvještačena tvorevina sastavljena od sjajnih pojedinaca koji u svakom momentu protiv bilo koga mogu riješit susret.Nisu kompaktni i teško da postoji trener koji može da uigra takvu ekipu.Po tom sistemu otprilike funkcioniše i Zvijezda ,ali Zvijezda ima navijače pa ipak moraju nesto uraditi za publiku, a to se vidjelo protiv Travnika.Olimpik ima bolju ekipu ali nekompaktnu protiv koje moraš igrat s presingom,trkom i borbenošću.Iz takve igre se mora izroditi rezultat.Bitku moramo dobiti na sredini i nedozvoliti prolaz našem šesnaestercu jer u napadu imaju dobre brze i spretne napadače koja naša odbrana onakva kakva je teško može zaustaviti.Nadam se da Jović dobro zna kvalitete i slabosti protivnika i da će taktičkom igrom za ovu utakmicu napraviti dobitnu kombinaciju.On to sigurni može i zna te ako želi dobro Zvijezdi sutra će dobiti.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 sep 2011, 18:50

astra1922 je napisao/la:posto sam ja poceo sa primatom na kantonu pa da malo obrazlozim...ovim tempom ako se nastavi zvijezda bi mogla biti broj jedan na kantonu jer ipak se ne zivi od prijasnjih uspjeha.nisam mislio provocirat vidim neki se vec napalili.tuzla je veci grad i sloboda je veci klub i naravno da mi nije krivo sto je sloboda broj jedan ali vrijeme se promijenilo i sve je moguce.a sto se tice buducnosti i radnickog buducnost na godinu u PL nadam se radnicki u prvu mozda preuzmemo primat u kantonima :D ;) i primijetio sam da je slobodinim simpatizerima krivo sto je zvijezda tu gdje jest to se vidi po nasim gostovanjima u tz i reakciji njihove publike
eo da i ja malo obrazlozim....Sloboda je GIGANT na kantonu po....tradiciji,rezultatima,broju prvoligaskih sezona u jugi i Bosni,broju navijaca i simpatizera i jos more drugih stvari...dalje pises da je Slobodinim navijacima krivo sto je Zvijezda tu gdje jeste...prvo,zasto bi nama bilo krivo jer ruku na srce vi nama niste nikakva konkurencija,drugo...gdje je to Zvijezda pa da nam bude krive... :? ...pricate ko da ste trostruki prvaci i osvajaci kupa :? :? ...a ne jedan prosjecan premijerligas...finansijski jeste trenutno ispred nas..znaci,TRENUTNO...sto se tice infrastruktura..Tusanj se takodze gradi i bit ce aBd jedan od najboljih stadiona u BIH....i na kraju...kolko god da ste se digli ja vam na tome cestitam i nadam se da cete bit jos bolji jer ste zdrava konkurencija
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 sep 2011, 19:23

astra1922 je napisao/la:posto sam ja poceo sa primatom na kantonu pa da malo obrazlozim...ovim tempom ako se nastavi zvijezda bi mogla biti broj jedan na kantonu jer ipak se ne zivi od prijasnjih uspjeha.nisam mislio provocirat vidim neki se vec napalili.tuzla je veci grad i sloboda je veci klub i naravno da mi nije krivo sto je sloboda broj jedan ali vrijeme se promijenilo i sve je moguce.a sto se tice buducnosti i radnickog buducnost na godinu u PL nadam se radnicki u prvu mozda preuzmemo primat u kantonima :D ;) i primijetio sam da je slobodinim simpatizerima krivo sto je zvijezda tu gdje jest to se vidi po nasim gostovanjima u tz i reakciji njihove publike
eo da i ja malo obrazlozim....Sloboda je GIGANT na kantonu po....tradiciji,rezultatima,broju prvoligaskih sezona u jugi i Bosni,broju navijaca i simpatizera i jos more drugih stvari...dalje pises da je Slobodinim navijacima krivo sto je Zvijezda tu gdje jeste...prvo,zasto bi nama bilo krivo jer ruku na srce vi nama niste nikakva konkurencija,drugo...gdje je to Zvijezda pa da nam bude krive... :? ...pricate ko da ste trostruki prvaci i osvajaci kupa :? :? ...a ne jedan prosjecan premijerligas...finansijski jeste trenutno ispred nas..znaci,TRENUTNO...sto se tice infrastruktura..Tusanj se takodze gradi i bit ce aBd jedan od najboljih stadiona u BIH....i na kraju...kolko god da ste se digli ja vam na tome cestitam i nadam se da cete bit jos bolji jer ste zdrava konkurencija
stvarno neznam zasto uopste raspravljate i dzabe se svadate ja vas cijenim kao klub grad navijace i zelim vam da sto brze predbrodite krizu
a ovi ostali sto pricaju sutra na satadion da vidimo jestel vi to samo na forumu navijaci mlsm tkz"navijaci"
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 09 sep 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 09 sep 2011, 19:33

Zvijezda je 3-4 godine gigant i ostat ce od sada pa nadalje,vi ste racku uvjek bili i ostali tj fukareee

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.