Zvjezdan Misimović

Edo_77
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2011, 17:31

vendeta87 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Pa ne igra on u preprezenaciji da bi skupljao priateljstva nego da ostvari neki uspjeh, **** ti covjeka kojem je svako jaran a on nema opojma o fubalu, al nama su takvi drazi da im mozemo vikati kako su legende. U svakoj ekipi neko mora biti koje supak to jeste teskog karatera al takvi su na terenu za protivnika najopasniji.
Slazem se. Upravu si, samo kazem da nema prijatelja. Nije supak al nije ni karakter da zeli sa nekim da se druzi a i slabo ko snjim hoce. Uglavnom je sam i tajanstven. U biti dosta profesionalan, sto je pokazala i njegova reakcija kad su ga stavili na klupu. Njemu je samo da igra.
A da mu se **** za suigrace, dokazuje izjava "kako drugi mogu igrati a ne igraju u svojim klubovima" tu je odma prozvao par suigraca, a zna se koji su.
E sad ovi koji se osjecaju prozvani njegovom izjavom u sljedecim utakmicama protiv Lux i Francuske trebaju zabijati golove i davati asistencije i tako mu zacepiti usta, jer istina je uvijek na terenu i onaj ko nesto postigne kao Misimovic sa svojim golom ima pravo da se zali pa cak i da druge proziva.
Nije lijepo prozivati suigrace, jer valja im u oci pogledati, piti kafu sa njima....Jednostavno je to mogao reci Susicu, a ne u medije....
10000 puta u medijima citamo izjave igraca koji sjede na klupi...I sta kaze vecina "bitno je da ekipa pobjedjuje itd" al velika vecina tako ne misli, takve stvari se rijesavaju sa trenerom.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 17:34

Edo_77 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Vala baš, kako je to relevantno uopće, uostalom koliko ja znam Miske i Džeko su dobri haveri.
Nisu.
MOS sve zna :mrgreen:

Kud spomenu išta, 'bemti.
Pa Stefan Effenberg je bio najveci gad u Bayernu al je bio igracina, tako isto Roy Keane u Man. U., moras imati takve ljude koji ce cak provocirati i u sopstvenom taboru. Meni je zapravo drago da se ovo desilo u nasoj repci jel gdje ima svadje i sukoba tu ima i odredjenog naboja i sad je to samo potrebno iskorsiti na terenu, kao Miske protiv Bjelorusa.
Jesu bili belajsuzi. Effenberg je uglavnom punio novine seks aferama s suprugama svojih saigrača, provociranjem protivnika, i sukobima po noćnim kluboima. tek po završetku akrijere u svojoj autobigrafiji je osuo paljbu po bivšim saigračima.

A Roy Keane je bio prznica, al na terenu poznat po onoj "u kost". Poslije lakta, ne sječam se protiv koga, Fergusson ga je novčano kazni i suspendovao. Nisam čuo da je o Fergiju progovorio riječi. Tek poslije nakon što se pohasio, Fergi mu je dao nogu, galantno. Džaba što ej bio i kapiten i zadužio Man Utd, imaju neki principi, niko nije nedodirljiv.
A kad se počeo kofrčiti za vrijeme priprema za SP 2002, dobio je nogu i odatle.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 17:36

Edo_77 je napisao/la:
Nije lijepo prozivati suigrace, jer valja im u oci pogledati, piti kafu sa njima....Jednostavno je to mogao reci Susicu, a ne u medije....
10000 puta u medijima citamo izjave igraca koji sjede na klupi...I sta kaze vecina "bitno je da ekipa pobjedjuje itd" al velika vecina tako ne misli, takve stvari se rijesavaju sa trenerom.
Zato ti ovi koji se osjecaju prozvanim nek se pokazu na terenu i neka ga dematuju zar moze biti veca motivacija, jer vijeruj mi da on nebi nista rekao da smo mi uzeli gladtko 3:0.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2011, 17:36

vendeta87 je napisao/la: Pa Miske je svoju prosu na terenu.Nesto mislim mozda je Pape to namjerno uradio da ga isprovocira ako je tako svaka mu cast.
Bio sam i igrac a i trener sam. Najbolje tekme koje sam odigrao je kad udjem sa klupe. Inace neke igrace nekada moras da stavis na klupu da bi povratili motivaciju. Vecina igraca koji su prvotimci pa slabo igraju, jedini je nacin da ih povratis u zivot je da ih stavis na klupu, onda oni grizu. U Misketovom slucaju je sve idealno ispalo, jer sa njegovom formom da je igrao od pocetka, nebi docekao 60min. Ovako je grizao i rijesio mec. Mrlja je jedino sto mu nije trebala onakva reakcija na terenu i poslije u medijima sto dokazuje kome je namjenjeno.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 17:38

VanBasten je napisao/la:
Pa Stefan Effenberg je bio najveci gad u Bayernu al je bio igracina, tako isto Roy Keane u Man. U., moras imati takve ljude koji ce cak provocirati i u sopstvenom taboru. Meni je zapravo drago da se ovo desilo u nasoj repci jel gdje ima svadje i sukoba tu ima i odredjenog naboja i sad je to samo potrebno iskorsiti na terenu, kao Miske protiv Bjelorusa.
Jesu bili belajsuzi. Effenberg je uglavnom punio novine seks aferama s suprugama svojih saigrača, provociranjem protivnika, i sukobima po noćnim kluboima. tek po završetku akrijere u svojoj autobigrafiji je osuo paljbu po bivšim saigračima.

A Roy Keane je bio prznica, al na terenu poznat po onoj "u kost". Poslije lakta, ne sječam se protiv koga, Fergusson ga je novčano kazni i suspendovao. Nisam čuo da je o Fergiju progovorio riječi. Tek poslije nakon što se pohasio, Fergi mu je dao nogu, galantno. Džaba što ej bio i kapiten i zadužio Man Utd, imaju neki principi, niko nije nedodirljiv.
Jeste to sve stoji al nemozes jim osporiti da su bili dori igraci a nada sve uspjesni to jeste da su osvojili velik borj titula ,a to je sve u sportu htjeli mi to ili ne.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2011, 17:38

vendeta87 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:
Zato ti ovi koji se osjecaju prozvanim nek se pokazu na terenu i neka ga dematuju zar moze biti veca motivacija, jer vijeruj mi da on nebi nista rekao da smo mi uzeli gladtko 3:0.
Pa jeste, i ja mislim da je to nacin du me se zacepe usta?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 17:41

vendeta87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Jeste to sve stoji al nemozes jim osporiti da su bili dori igraci a nada sve uspjesni to jeste da su osvojili velik borj titula ,a to je sve u sportu htjeli mi to ili ne.
Ne mogu naravno, niko to ne može. Ali i pored toga, pogotovo Keane, dobio ej nogu kad je prešao granicu. Kažem, postoje ba principi koji se moraju poštovati.
Niko ni Misketu ne može osporiti genijalnost, ali u ovom slučaju je pogriješio.
Nadam se da će se izgladiti, ali ako ne, i Sušić ga izostavi sa spiska na to ima potpuno pravo i moju podršku kolikogod ja volio Misketa kao igrača.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2011, 17:44

Ocigledno je da je Zvjezdan nezadovoljan sto ne igra u reprezentaciji, to je sigurno gladni problem njegove frustracije na utakmici sa Bjelim.

Ne znam sad zasto on ne igra u Dynamu da li se tamo dovoljno zalaze, valjda ce se ohladiti da ne poremeti ovu atmosfer pred preostale dvije utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 sep 2011, 18:44

pape mi je nekako najvishe odgovoran za ovu situaciju,isp"o je "wimp" pred ovim nashim papcima,da sam na njegovom mjestu nikada ne bih preshao pored onoga shto je miske uradio,udaljio bih ga iz repke za sva vremena pa makar se i ne plasirali,udaljio bih i kenu i asmira,prvog radi izljeva sujete i ega a drugog radi istih stvari koje nam je pripremio u mexicu ja mislim,avduku na gol pa shta bude,takodje bih nogir"o i spahu al samo tako on im je od pochetka mastermind,i dzeko me opasno nervira i on je u tom klanu,lm samo bi mi ova neiskvarena djeca igrala sa par ovih iskusnijih shto se ne k....e i ne daju izjave po expresima(rahima,medunja,papac)a ove gore nabrojane papke bi sa noge na nogu izbacio,taman kada bi svi igrali za real ne bih imao milosti,neka roshtiljaju pushe dzoje i vuku bijelo materama

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 18:48

Mislim da je Pape reagovao veoma umjereno, diplomatski i razumno sa svojom aktuelnom izjavom.
Sad je red na Zvjezdanu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2011, 19:17

On jeste igrac sa odlicnom pas igrom al kondicija 0..Da je igrao od pocetka zar bi mogao izdrzati citavu utakmicu bi malo morgen..Mi smo bjeloruse i uzeli tamo radi trke..Njegovo je trenutno 20min do pola sata da podvali koju loptu i to je to,a da igra citavu utakmicu ,a da za njega mora neko duplo trcat to je vise stete nego koristi...Trebao je biti malo pametniji sa izjavama,on je i zezno cijelu stvar prosli baraz,pa je prije zbog kapitenske trake,pa sad evo 3ci put..

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2011, 19:20

nukleusmember je napisao/la:pape mi je nekako najvishe odgovoran za ovu situaciju,isp"o je "wimp" pred ovim nashim papcima,da sam na njegovom mjestu nikada ne bih preshao pored onoga shto je miske uradio,udaljio bih ga iz repke za sva vremena pa makar se i ne plasirali,udaljio bih i kenu i asmira,prvog radi izljeva sujete i ega a drugog radi istih stvari koje nam je pripremio u mexicu ja mislim,avduku na gol pa shta bude,takodje bih nogir"o i spahu al samo tako on im je od pochetka mastermind,i dzeko me opasno nervira i on je u tom klanu,lm samo bi mi ova neiskvarena djeca igrala sa par ovih iskusnijih shto se ne k....e i ne daju izjave po expresima(rahima,medunja,papac)a ove gore nabrojane papke bi sa noge na nogu izbacio,taman kada bi svi igrali za real ne bih imao milosti,neka roshtiljaju pushe dzoje i vuku bijelo materama
Tako je kralju!!!I Džeko prvi ako sere i hoće da se pita neka ide u tri P.M.Koji su to debili da sebe smatraju važnijim od čitave nacije.Trebala bi im raja malo zaprijetiti i pokazati da su se opasno digli, da bi lako i degeneka mogli dobit pa bi vidio kako bi se smirili.
Zadnja izmjena: mujoisuljo, dana/u 08 sep 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 19:23

Sad bi Pape trebao da dokaze silu na Misimovicu i Hasagicu i da jih kazni nepozivanjem na sljedece okupljanje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 19:25

vendeta87 je napisao/la:Sad bi Pape trebao da dokaze silu na Misimovicu i Hasagicu i da jih kazni nepozivanjem na sljedece okupljanje.
Nevjerujem dace to Pape uraditi. Ipak je on stariji i zreliji i do sada uvjek radi smireno. Sa Hasagicem ne postoji problem. A sa Misimovicem ce to vec nekako rijesiti. Samo razumno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 sep 2011, 19:27

nukleusmember je napisao/la:pape mi je nekako najvishe odgovoran za ovu situaciju,isp"o je "wimp" pred ovim nashim papcima,da sam na njegovom mjestu nikada ne bih preshao pored onoga shto je miske uradio,udaljio bih ga iz repke za sva vremena pa makar se i ne plasirali,udaljio bih i kenu i asmira,prvog radi izljeva sujete i ega a drugog radi istih stvari koje nam je pripremio u mexicu ja mislim,avduku na gol pa shta bude,takodje bih nogir"o i spahu al samo tako on im je od pochetka mastermind,i dzeko me opasno nervira i on je u tom klanu,lm samo bi mi ova neiskvarena djeca igrala sa par ovih iskusnijih shto se ne k....e i ne daju izjave po expresima(rahima,medunja,papac)a ove gore nabrojane papke bi sa noge na nogu izbacio,taman kada bi svi igrali za real ne bih imao milosti,neka roshtiljaju pushe dzoje i vuku bijelo materama
mozda spaha i dzeko pokusavaju da budu ti koji ce odredjivati,al po meni stavljanjem begovica (prvo njegovim pozivanjem)susic je pokazao ko je glavni...i zbog toga hasagic vjerovatno dize galamu,jer je svjestan da mu spahic ne moze garantovat mjesto.....a nesto kontam onako ludjacki TREBA LI NAM SPAHIC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: IMAMO SASU (GOSPODINA )PAPCA :D :D :D :D :D :D

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 19:29

Principatus je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Sad bi Pape trebao da dokaze silu na Misimovicu i Hasagicu i da jih kazni nepozivanjem na sljedece okupljanje.
Nevjerujem dace to Pape uraditi. Ipak je on stariji i zreliji i do sada uvjek radi smireno. Sa Hasagicem ne postoji problem. A sa Misimovicem ce to vec nekako rijesiti. Samo razumno.
Ma i ja pretpostavljam da ce biti kako ti kazes al to je samo guranje porblema pod tepih. Jer evo mnaprimjer svi smo saglasni da je Pjanic broj jedan na poziciji kreatora igre, a po meni je Stilic sada ispred Misimovica tako da bi on treba biti drui na toj poziciji.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 19:36

Ako sjednu i oko u oko sve rasciste, to nemora biti guranje problema pod tepih, samo sto je to dalje od oka i uha javnosti.
vendeta87 je napisao/la:Jer evo mnaprimjer svi smo saglasni da je Pjanic broj jedan na poziciji kreatora igre, a po meni je Stilic sada ispred Misimovica tako da bi on treba biti drui na toj poziciji.
Naprimjer ja bas nisam saglasan sa tim. Jedino sto je Pjanic u boljoj fizickoj formi.
A ni sa ovim oko Stilica. Ne vidim po cemu je on to bolji ili barem isto tako dobar kao Misimovic?
Dakle gdje je to pokazao?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 19:41

Principatus je napisao/la:Ako sjednu i oko u oko sve rasciste, to nemora biti guranje problema pod tepih, samo sto je to dalje od oka i uha javnosti.
vendeta87 je napisao/la:Jer evo mnaprimjer svi smo saglasni da je Pjanic broj jedan na poziciji kreatora igre, a po meni je Stilic sada ispred Misimovica tako da bi on treba biti drui na toj poziciji.
Naprimjer ja bas nisam saglasan sa tim. Jedino sto je Pjanic u boljoj fizickoj formi.
A ni sa ovim oko Stilica. Ne vidim po cemu je on to bolji ili barem isto tako dobar kao Misimovic?
Dakle gdje je to pokazao?
Nisam mislio da je bolji uopsteno al je bolji u ovom momentu, ja bi tako poziva igrace jer mi imamo 5 igraca za tu poziciju i pape ih sve pet poziva sto je cista glupost bolje pozvati trojicu a umjesto njih pozvati dav odbranbena igraca. Mi imamo viska igraca u vezi a manja u odbrani sada samo bilo 5 klasicini odbranbenih i to i bekova i stopera a jedan od njih je Mravac sto dovoljno govori o kvalitetu odbrane.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 19:45

Sta Miske o ovome svemu misli:

slika
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 08 sep 2011, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 sep 2011, 19:47

Miske hvala ti za sve !!

Mnogi su zaboravili sta Miske znaci ovoj ekipi,i neki kvazistrucnjak ce njemu govorit da bi ga bilo sramota odazvat se da malo nastupa u svom klubu..ima mu ko i reci :lol: covjek nam donese vaznu pobjedu,ali razni strucnjaci govore da Misketa treba odstranit iz ekipe :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.