Skotska ima 2 boda manje od Ceske, tekma sa Lih i Spanijom..inace su skoti iza nas, dok cesi ispred.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Armenci igraju jos kod kuce protiv Makedonije, i u gostima u Irskoj, ako dobiju te dvije tekme, onda su sigurno u barazuBosniacum Lilium je napisao/la:kakva je situacija armeniji do kraja kvalifikacija? oni mogu i do baraza koliko sam vidio
Tesko , igraju kuci protiv Makedonije , a onda idu u Irsku .. Irska igra protiv Andore vani i onda docekuje Armeniju , Slovacka docekuje Rusiju pa ide u Makedoniju .Bosniacum Lilium je napisao/la:kakva je situacija armeniji do kraja kvalifikacija? oni mogu i do baraza koliko sam vidio
TKC je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_qualifying
kakvo sad stoji danska ce biti najbolji drugi!
Znaci baraz ce izgledati ovako:
SEEDED:
Grcka
Svedska
Srbija
Ceska
UNSEEDED
Turska
Irska
Bosna
Crna gora
Za mene je nekako Turska najzajebanija ekipa od ovih i drago mi je zbog toga sto su u istom sesiru kao mi, ako tako ostane na kraju.TKC je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_qualifying
kakvo sad stoji danska ce biti najbolji drugi!
Znaci baraz ce izgledati ovako:
SEEDED:
Grcka
Svedska
Srbija
Ceska
UNSEEDED
Turska
Irska
Bosna
Crna gora
Srbija - Crna Gora, ono komšijski...TKC je napisao/la:Osim Crne gore su ove timove svi tu negdje sve je to "fifty fifty" osim crne gore koja bi trebala biti "walk over".
upravo to a ako bude ta srbija u barazu ja cu se prosetati go ako nam ne nastele srbiju..jos malo drame na balkanu nije na odmetmarseille7 je napisao/la:grke mozemo a ovi ostali svi imaju malu prednost.
I ja bi ovako poceo ali ako idemo na pobjedu u Parizu uveo bi Ibisevica i Misimovica u drugom poluvremenu.TKC je napisao/la:--------Dzeko
Lulic---Pjanic----Medunjanin
---Salihovic--Rahimic
Papac-Spahic-Pandza-Mujdza
--------Begovic
mislim da bolje nemozemo.
Razlog sto brojim je sto oprobam saznati ako moramo skupiti 23 igraca sta onda imamo..?TKC je napisao/la:--------Dzeko
Lulic---Pjanic----Medunjanin
---Salihovic--Rahimic
Papac-Spahic-Pandza-Mujdza
--------Begovic
mislim da bolje nemozemo.
drugi tim:
---------Ibisevic
Visca---Misimovic---Zec
-----Zahirovic--ljevakovic
Subasic-Cocalic-Hadzic--Vranjes
---------Hasagic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.