EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2011, 17:01

Ma znam na koga je mislio, malo ironije nije na odmet...Sorry za OT.... :D :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 sep 2011, 17:02

Ne mogu da vjerujem da su odsvirali pogrešnu himnu umjesto himne Rusije, odmah sam to primijetio jer sam se ruske himne naslušao u raznim takmičenjima. Ne bih da nagađam, ali ako su Litvanci iskoristili ovako tužan dan za Rusiju da im vraćaju dugove iz prošlosti, onda su stvarno pretjerali...

I nisu trebali Rusi da idu dok se ne odsvira himna!

Evo himne, svaka čast!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 08 sep 2011, 17:06

ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava :x
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 08 sep 2011, 17:08

hahaha pa po treći put idu himne :lol: :lol: stvarno nevjerovatno
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 17:09

B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava :x
Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva... :x
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 sep 2011, 17:10

Pa ovo je nedopustivo, šprdanje sa nacionalnim himnama je prvorazredna blamaža organizatora, ako je ovo namjerno to je prevršilo svaku mjeru...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2011, 17:14

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava :x
Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva... :x
Jos jedan razlog da navijam protiv Litvanije u svakom narednom mecu,jadno da jadnije biti ne moze.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 sep 2011, 17:19

fina igra finske, dobro se drze protiv favorizovanih Rusa
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 sep 2011, 17:41

NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
otkud znaš? :shock: Sjećaš li se EURO 2004 u Portugalu? kad je Grčka bila šampion Evrope? :roll: :roll: :roll: ovo ne bi bilo nimalo veće iznenađenje...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 sep 2011, 17:46

Goldy je napisao/la:
NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
otkud znaš? :shock: Sjećaš li se EURO 2004 u Portugalu? kad je Grčka bila šampion Evrope? :roll: :roll: :roll: ovo ne bi bilo nimalo veće iznenađenje...
Mogli bi ako odigraju kao protiv Grčke, ako budu igrali kao danas onda mrka kapa...

Glory glory Man United!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 sep 2011, 18:14

jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena :( :( :(

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2011, 18:54

The Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena :( :( :(
Za sve je kriva FIBA :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 19:16

Gledam juče one utakmice..jbt imašta vidjeti..prava košarka...sve igračine... :geek: ...Baš kvalitetne ekipe,a gledam ove dve utakmice danas :oops: :roll: ...Jbt kao da nije isto takmičenje u pitanju :? ..Nebo i zemlja...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 sep 2011, 19:19

Tribalian je napisao/la:
The Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena :( :( :(
idioti, al' oni klasicni :D jes' da je ovako i moja reprezentacija nastupala i sve to, i iskreno i ja sam sam mislio da je ovo dobra stvar, ali vece sra.nje u kosarci se nije desilo godinama.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 19:21

The Game je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
idioti, al' oni klasicni :D jes' da je ovako i moja reprezentacija nastupala i sve to, i iskreno i ja sam sam mislio da je ovo dobra stvar, ali vece sra.nje u kosarci se nije desilo godinama.

To je "žabarski" lobi odradio,al džaba im,na kraju tek 5.u grupi :twisted: :D

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 08 sep 2011, 20:04

Danas se vidjelo kako se slaba kosarka igrala u nasoj grupi.
Onako solidna Gruzija zamalo da dobije Makedonce i to bez Pachulie.
Rusi ce dobiti i Grke.
Odlicna odbrana, ali fali im vanjski sut, jedan pravi bek suter, Monya nije los.
Inace smijesan pocetak utakmice, malo Litvanci da vrate Rusima za onaj rezim. :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2011, 20:04

Ono spancima je stalo do ugleda, ko meni do lanjskog snijega! EP '09 poraz od Srbije i Turske, SP '10 od Litvanije i Francuske, sve zbog lakseg rasporeda. Naucili ljudi lekcije sa SP '02 i OI '04. Njima 2 boda ne znace nista. Znaju da ce biti medju 4. Samouvjereni su i arogantni! A Turci puni love!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 21:02

Slovenija gubi 12 razlike,...očekivano...uopšte mi se ne sviđaju Slovenci na oovom EP...bili su dosta bolji i konkretniji 2009 i prošle godine u Turskoj...Ne bi me čudilo da ih klepe Makedonci,jer ja ne znam ko može tamo čuvati Boa? :geek: ...A i pod košem Begić nije nešto posebno....Maljković je veliki stručnjak,ali prevaziđen....zadnji put je nešto ozbiljno radio u Realu,činimi se prije 4-5 godina kada je uzeo titulu....A i ova Grčka,teško će do 1/2f....mada mogu pomrsiti račune,jer ipak su grci-grci...uvjek nezgodni...da su tu Spanulis,Dijamantidis,Papalukas,Sofo...uf...bili bi kandidadti za medalju..ovako..su "samo" nezgodan tim :geek:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2011, 21:25

Uh, ovi Makedonci sve bolji i bolji. Opet pobjediše (teško doduše, no pobjeda je pobjeda). Imaju sjajnog pleja - Bo McCalebb, te odličnog rutinera Gečevskog, kao i dobre individualce u vidu Ilijevskog i Antića (kojeg kada šut za tri krene, teško ga je zaustaviti...). Ne bi me iznenadilo da ova reprezentacija osvoji medalju...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 sep 2011, 21:28

Claus je napisao/la:Uh, ovi Makedonci sve bolji i bolji. Opet pobjediše (teško doduše, no pobjeda je pobjeda). Imaju sjajnog pleja - Bo McCalebb, te odličnog rutinera Gečevskog, kao i dobre individualce u vidu Ilijevskog i Antića (kojeg kada šut za tri krene, teško ga je zaustaviti...). Ne bi me iznenadilo da ova reprezentacija osvoji medalju...
Mislim da će teško do medalje, da bi prošli u četvrtfinalu moraju odigrati najmanje kao protiv Grčke, a i to im možda neće biti dovoljno da izbace Francusku, Španiju, Litvaniju, Srbiju ili Tursku...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.