Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva...B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava
Jos jedan razlog da navijam protiv Litvanije u svakom narednom mecu,jadno da jadnije biti ne moze.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva...B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava
otkud znaš?mnogo_smo_jaki je napisao/la:NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
Mogli bi ako odigraju kao protiv Grčke, ako budu igrali kao danas onda mrka kapa...Goldy je napisao/la:otkud znaš?mnogo_smo_jaki je napisao/la:NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.Sjećaš li se EURO 2004 u Portugalu? kad je Grčka bila šampion Evrope?
![]()
![]()
ovo ne bi bilo nimalo veće iznenađenje...
Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
idioti, al' oni klasicniTribalian je napisao/la:Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
The Game je napisao/la:idioti, al' oni klasicniTribalian je napisao/la:Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
jes' da je ovako i moja reprezentacija nastupala i sve to, i iskreno i ja sam sam mislio da je ovo dobra stvar, ali vece sra.nje u kosarci se nije desilo godinama.
Mislim da će teško do medalje, da bi prošli u četvrtfinalu moraju odigrati najmanje kao protiv Grčke, a i to im možda neće biti dovoljno da izbace Francusku, Španiju, Litvaniju, Srbiju ili Tursku...Claus je napisao/la:Uh, ovi Makedonci sve bolji i bolji. Opet pobjediše (teško doduše, no pobjeda je pobjeda). Imaju sjajnog pleja - Bo McCalebb, te odličnog rutinera Gečevskog, kao i dobre individualce u vidu Ilijevskog i Antića (kojeg kada šut za tri krene, teško ga je zaustaviti...). Ne bi me iznenadilo da ova reprezentacija osvoji medalju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.