Tribalian je napisao/la:@ Hodza,ne znam da li si gledao utakmicu,a ja odlicno znam sta sam rekao,ali ti mozda nisi razumeo.Ovo sto je njima ulazilo veceras nije polazilo za rukom ni Chicago Bullsima u periodima najvece dominacije,kad Litvance nece trojka onda su qrac lipov(kao dokaz pogledaj tekmu Litvanija-Spanija). Najbolji su u trojkama do sad ali ovo veceras je prevazislo sve prethodne utakmice.
@Legendo Reala ,ako moze bez Velikih i Malih srbija,izuzetno primitivna karakteristika u razgovoru narocito kada je rec o sportu.
Pa šta ima Fiba sa tim njihovim trojkama ????
Što je primitivno velika Srbija ja to mislim u košarci ,normalno da je velika Srbija ,Španija ,Litvanija ,Grčka ostali su stepenicu ispod u zadnjiih godina ,a i duže
Ne volim to naše izvlačenje na sudce ,svih nas na Balkanu i ide mi na živce uvjek je sudija kriv kad se izgubi kad za nas navlači onda je sve po pravilima ,nema šanse da je Srbija večeras nešto pretjerano oštećena ,oni da su bili dobri pobjedili bi ,ne mogu tebe toliko sudije oštetiti ako si ti dobar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.