MA naravno. Ali nije nemoguće da se pape posavjetovao s njim oko nekih stvari u 4 oka. Ipak njih dvojica imaju dugu historiju odličnih odnosa. Pa Osim je radi Sušića trpio kritike, vjerovao mu je kad niko nije.nick je napisao/la:nesto cisto sumnjam da se ivica mjesa u taktike izbor igraca,nije on tog posla. sto se tice ledja mislim da ivica najbolje zna kako je ovdje biti trener, njemu su novinari pola zivota uzeli dok je vodio juguVanBasten je napisao/la:Aman zaključkaznaci ivica nam vodi repku iz sjene... nije ni to lose...
zato se pape onako okurazio, pa prica otvoreno i s novinarima i zvjezdicama...![]()
Vjerovatno su razgovorali o svemu, Pape nije egomanijak da neće saslušati drugo mišljenje, pogotovo Ivicino.
A Ivica mu čuva leđa otkako je došao Komitet, to je bar svima jasno.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ko zna šta je sve pozadina svega ovoga ...Edo_77 je napisao/la:Istorija se ponavlja. Ponovo je Miske napravio problem u reprezentaciji.
"Indija,Pakistan..."
Pape je dobro pojasnio na konferenciji za stampu.
Nije problem kada igrac sjedi na klupi u Citiju il Lionu, al je problem kada sjedi u Dinamu il Lokomotivi Moskve, nadam se da shvatate sta to znaci. I kao sto kaze, igraci igrama u klubu trebaju da se izbore za mjesto u repki a ne da to bude obratno.
Nije problem kada igrac sjedi na klupi u Citiju il Lionu, al je problem kada sjedi u Dinamu il Lokomotivi Moskve, nadam se da shvatate sta to znaci. I kao sto kaze, igraci igrama u klubu trebaju da se izbore za mjesto u repki a ne da to bude obratno.
Zajednicki sadrzilac je isti uvijek.soba 39 je napisao/la:Ko zna šta je sve pozadina svega ovoga ...Edo_77 je napisao/la:Istorija se ponavlja. Ponovo je Miske napravio problem u reprezentaciji.
@VanBasten
samo ivica je ters (nikic na tribine) i profesionalac, ne vjrujem da bi se on nekom mjeso u poso, nije ni on dao da se njemu mjesaju... ali sve je moguce
samo ivica je ters (nikic na tribine) i profesionalac, ne vjrujem da bi se on nekom mjeso u poso, nije ni on dao da se njemu mjesaju... ali sve je moguce

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Cuj Miske napravio problem. Problem je prio bio prosli selektor koji je izjavljivao bljuvotine i lazi o Misimovicu. Ali kako smo ovdje vec vidjeli i kod Dzeke ili Spahica, narod jedva ceka na koju mahalasku, zavjeru, pa da se okaci. Neznam zasto to uopste komentarisem, davno prezvakano i pokazano i dokazano.Edo_77 je napisao/la:Istorija se ponavlja. Ponovo je Miske napravio problem u reprezentaciji.
Dokazano, ne od mene nego od Dr. Pfeiler i Dr. Herbst.
E sad sto to mahali ne pase, nije moja krivica, niti Misketova, a sigurno ne ljekara Wolfsburga.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bayern@heart
- Kontakt:
U nasoj reprezentaciji uvijek se neko mora moliti da igra za nas
Stvarno smijesno.
Stvarno smijesno.
Ma znam, i nije to "tersluk", nego logičan postupak. Mora se znati čija je zadnja, i ko je ko u ekipi. Danas bi neki "razmaženko" se ujutro javio prvom portalu i počeo da plače kako mu je Osim povrijedio osjećajenick je napisao/la:@VanBasten

Ma, ne mislim ja, da je Ivica ono uletio Papetu, hej slušaj ovako moraš igrati. Nego da su dva stara prijatelja sjeli i popričali o svemu, što je sasvim normalno.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 08 sep 2011, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Principatus
- Kontakt:
Sve u svemu i ja to mislim.el-fighter je napisao/la:Mislim da je sva ova prica oko desavanja u repki pomalo "napuhana". U posljednjih godinu dana Miske igra veoma malo u svom klubu, sto je cinjenica, a cinjenica je i da repki trebaju samo oni koji su u top formi i koji stalno igraju. Misimovicevo nogometno znanje je neupitno. Mozda je samo Pape htio da ga motivise sa onime sto mu je rekao. Pape zna koliko Miske znaci nasem nogometnom timu i sigurno bi volio da ima pravog Misketa u repki, Misketa koji je bio najbolji asistent Bundeslige. Misimovic je to shvatio na drugaciji nacin i sada je nastao problem. Ali nema problema koji se nemoze rijesiti. Siguran sam da ce Miske i Pape sjesti i popricati i da cemo u skorije vrijeme ponovo gledati nogometnog virtuoza u drzavnom dresu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nije on ništa objasnio, samo je sebi zakomlikovao život!Edo_77 je napisao/la:Pape je dobro pojasnio na konferenciji za stampu.
Od preuzimanja reprezentacije, parola mu je ista, neće igrati oni koji neigraju u svojim klubovima!
Da mi imamo kvalitetnih igrača, pa haj!Uz to, i takav miske je za jednog zeca, štilića, nedodirljiv!
Nije mi jasno da se jedan štilić hvali , a miske kudi od istih forumaša!
Pogriješio je miske što je javno rekao šta misli, ali netreba mu zamjerat, vruće glave se svašta kaže!
Umjesto da safet smiri situaciju, dodaje ulje na vatru!
Davno sam ja rekao da Sušić treba savjetnika za medije, ipak vodi reprezentaciju, a ne nekog turskog drugoligaša!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Da je Pape slusao svaki Osimov savjet sad bi Miske bio negdje oko Madzarske na putu za Moskvu pjeske.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nevjerovatna je situacija sa ovim misimovicem,pa da li je moguce da on ko momak nema ama bas nikakvo postovanje prema velicini kakav je Safet Sušić.Onakve psovke stvarno su neprihvatljive i iz tog razloga pape ga ne bi trebo nikad vise pozvat iako je dobar igrac i dao je puno za reprezentaciju,ali da nema nikakvog postovanja prema liku i djelu papeta to je zaista ulicarski jer on vjerovatno i sam ne zna kolko je on mali za papeta al et svi su umislili da su neke igracine a relano dosta nasih igraca neigra neku pretjerano veliku ulogu u svom klubu i kad im se to kaze oni nesto dizu nos pa to uopste nije profesionalno.Evo sad nesto citam i hasagic nesto kuka,stvarno to je nevjerovatno kako se neprofesionalno ponasaju neki nasi igraci.
-
- Kontakt:
Pape uopste ne konta da za ovaj posao nije dovoljno samo znati strategiju fudbala i poznavati sposobnost igraca, nego da covjek mora imati malo i takta i sposobnosti za diskusiju i razgovor.
Pape jednostavno ne zna smiriti nista. On samo dodaje ulje na vatru. Samo sipa. Bitno je da je on gazda i da se on pita, a da li je repka u optimalnoj situaciji - to je manje bitno.
Repka jeste uspjela dosta - ali ne njegovim odlukama. Ne staviti Begovica na gol u prvoj utakmici s Bjelorusijom je ocito nerazuman potez... a nije mu prvi put.
Misketa ja svatam skroz.
PS... Safet Susic je BIO velicina kao igrac... a kao trener nije ni V od velicine. Sta je to Safet Susic trener osvojio? Koje je to on trofeje sa klupe ponio? Koja to priznanja?
Dajte ljudi, i Maradona je bio najbolji igrac svijeta i totalni propalitet od trenera.
Pape jednostavno ne zna smiriti nista. On samo dodaje ulje na vatru. Samo sipa. Bitno je da je on gazda i da se on pita, a da li je repka u optimalnoj situaciji - to je manje bitno.
Repka jeste uspjela dosta - ali ne njegovim odlukama. Ne staviti Begovica na gol u prvoj utakmici s Bjelorusijom je ocito nerazuman potez... a nije mu prvi put.
Misketa ja svatam skroz.
PS... Safet Susic je BIO velicina kao igrac... a kao trener nije ni V od velicine. Sta je to Safet Susic trener osvojio? Koje je to on trofeje sa klupe ponio? Koja to priznanja?
Dajte ljudi, i Maradona je bio najbolji igrac svijeta i totalni propalitet od trenera.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dzesi Diego nismo te prepoznali.MostaracVelezovac je napisao/la:Pape uopste ne konta da za ovaj posao nije dovoljno samo znati strategiju fudbala i poznavati sposobnost igraca, nego da covjek mora imati malo i takta i sposobnosti za diskusiju i razgovor.
Misketa ja svatam skroz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Da tacno. Tu ima deficite jasne.MostaracVelezovac je napisao/la:Pape uopste ne konta da za ovaj posao nije dovoljno samo znati strategiju fudbala i poznavati sposobnost igraca, nego da covjek mora imati malo i takta i sposobnosti za diskusiju i razgovor.
Ne to nije istina. Bas naprotiv. Vidi slucaj Begovic, novinari, lazi, reakcija Papeta.MostaracVelezovac je napisao/la:Pape jednostavno ne zna smiriti nista. On samo dodaje ulje na vatru. Samo sipa.
Nego? Mojim i tvojim?MostaracVelezovac je napisao/la:Repka jeste uspjela dosta - ali ne njegovim odlukama.
Zato sto...? Sto je pravilo veliku razliku u Minsku i u Zenici ko je stajao na golu?MostaracVelezovac je napisao/la:Ne staviti Begovica na gol u prvoj utakmici s Bjelorusijom je ocito nerazuman potez...
Da, pravo sam je osjetio, tu razliku. Smek onaj.
da je hasagic branio onaj sut u donje cose bi sigurno usao , jer nije keno bas sklon bacanju u zadnje vrijemePrincipatus je napisao/la:Da tacno. Tu ima deficite jasne.MostaracVelezovac je napisao/la:Pape uopste ne konta da za ovaj posao nije dovoljno samo znati strategiju fudbala i poznavati sposobnost igraca, nego da covjek mora imati malo i takta i sposobnosti za diskusiju i razgovor.
Ne to nije istina. Bas naprotiv. Vidi slucaj Begovic, novinari, lazi, reakcija Papeta.MostaracVelezovac je napisao/la:Pape jednostavno ne zna smiriti nista. On samo dodaje ulje na vatru. Samo sipa.
Nego? Mojim i tvojim?MostaracVelezovac je napisao/la:Repka jeste uspjela dosta - ali ne njegovim odlukama.
Zato sto...? Sto je pravilo veliku razliku u Minsku i u Zenici ko je stajao na golu?MostaracVelezovac je napisao/la:Ne staviti Begovica na gol u prvoj utakmici s Bjelorusijom je ocito nerazuman potez...
Da, pravo sam je osjetio, tu razliku. Smek onaj.

- Principatus
- Kontakt:
Mah zato nebi Hasaga napucao Papca. 
Begovic je imao tu jednu odbranu i to sjajno, jer se lopta odbila i lagano promijenila smjer.
Ne smeta meni sto brani Begovic, cak smatram da je to tacno. Ali tu se vise vodi polemika, kako bi se sto vise vode nabacilo na svoj mlin. Neki ljudi ne diskutuju tako, da predoce sebi sve situacije, argumente, dokaze, razum, nego se vec od pocetka opredijele za jednu "stranu" i onda udaraju ko slijepci po tome. U nekim momentima to jednostavno djeluje neozbiljno.
Sad se neki djele u tabore Susic ili Misimovic. Oni koji su do jucer govorili, da Miske ne treba igrati odjednom to podrzavaju, samo kako bi to pasalo u njihove sablone. Ja sam kao prvo PRO reprezentacija BiH. A Susic i Misimovic moraju pogledati, da svoje deficite sto brze poprave.

Begovic je imao tu jednu odbranu i to sjajno, jer se lopta odbila i lagano promijenila smjer.
Ne smeta meni sto brani Begovic, cak smatram da je to tacno. Ali tu se vise vodi polemika, kako bi se sto vise vode nabacilo na svoj mlin. Neki ljudi ne diskutuju tako, da predoce sebi sve situacije, argumente, dokaze, razum, nego se vec od pocetka opredijele za jednu "stranu" i onda udaraju ko slijepci po tome. U nekim momentima to jednostavno djeluje neozbiljno.
Sad se neki djele u tabore Susic ili Misimovic. Oni koji su do jucer govorili, da Miske ne treba igrati odjednom to podrzavaju, samo kako bi to pasalo u njihove sablone. Ja sam kao prvo PRO reprezentacija BiH. A Susic i Misimovic moraju pogledati, da svoje deficite sto brze poprave.
- NoName
- Kontakt:
Kakva god rasprava bila ovdje, koga god simpatisali, ne treba zaboraviti šta je ovaj čovjek, kao i Hasagić, dao našoj reprezentaciji do sada. Dakle, treba se i prema jednom i prema drugom odnositi sa dužnim poštovanjem.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma safet je stručnak broj jedan!
Još da su bjelorusi dobili i treći crveni, zabili bi im još jedan!
Da je imao pravo na četvrtu izmjenu, opet bi tražio zeca na klupi, koji se inače pokazao u pripremnim utakmicama!
Netreba više misketa ni zvat, samo nam gura ibričića u prilike, daje golove, fakara sušiću ili bjelorusima, koja glupost!
Ta imamo mi drugih igrača, semir štilić je jedan od njih!U trećoj utakmici će barem nešto pokazati!
Ibričić isto jako mnogo igra, i opet će igrati ukoliko hajduk nebude slavio kakve godišnjice!
Begović će braniti, dok se hasagiću sredi penzija, i to invalidska!Ipak je povredu zaradio kao patriota!
Muslimović je u prednosti nad misketom i ostalim, on nije na klupi, razlog- nema kluba!
Vranješ će biti pozvan kad mujdža, lulić (lijeva strana), a Boga mi i mravac i pandža budu povrijeđeni!
Da je imao pravo na četvrtu izmjenu, opet bi tražio zeca na klupi, koji se inače pokazao u pripremnim utakmicama!
Netreba više misketa ni zvat, samo nam gura ibričića u prilike, daje golove, fakara sušiću ili bjelorusima, koja glupost!
Ta imamo mi drugih igrača, semir štilić je jedan od njih!U trećoj utakmici će barem nešto pokazati!
Ibričić isto jako mnogo igra, i opet će igrati ukoliko hajduk nebude slavio kakve godišnjice!
Begović će braniti, dok se hasagiću sredi penzija, i to invalidska!Ipak je povredu zaradio kao patriota!
Muslimović je u prednosti nad misketom i ostalim, on nije na klupi, razlog- nema kluba!
Vranješ će biti pozvan kad mujdža, lulić (lijeva strana), a Boga mi i mravac i pandža budu povrijeđeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
HAAHAHAH Svaka ti cast majstore, sve ovo sto si rekao stoji!MOZAK je napisao/la:Ma safet je stručnak broj jedan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.