FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

čamac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la čamac » 02 avg 2009, 22:25

Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2009, 22:28

čamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.
A i ti cihu,cihu,cihovac dosadio i bogu i narodu sa tom tvojom r-UDBA-ionom :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 22:30

čamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.
Kontraobavještajac idi slavi pobjedu nakon tristotine godina. Garant si bio mali kad ste zadnji put pobijedili u gostima!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 02 avg 2009, 22:37

Compact je napisao/la:
Kontraobavještajac idi slavi pobjedu nakon tristotine godina. Garant si bio mali kad ste zadnji put pobijedili u gostima!
E moj sinak kad sam ja slavio po gostima tamo osamdesetih ti ni klikera nisi igr'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 22:40

čamac je napisao/la:
Compact je napisao/la:
E moj sinak kad sam ja slavio po gostima tamo osamdesetih ti ni klikera nisi igr'o.
Možda da obrnemo stvari. Kad je željo dojio osamdesetih, ti si klikera u jajima igr'o! :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 22:41

ultra@rajvosa je napisao/la:dabogda ispali iz lige jadnici jadni,pasite travu stoko tuzkanska :!:
Jerk
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 avg 2009, 22:44

Čestitam Tuzlacima na osvojenom bodu... Imali ste sreće, ali sreća prati hrabre...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 02 avg 2009, 22:44

ultra@rajvosa je napisao/la:dabogda ispali iz lige jadnici jadni,pasite travu stoko tuzkanska :!:
Ti si meni nesto kao frustriran?

Pa nemoj plakati ako riknes bodove kod kuce, bolje u prvom kolu nego kad se zahukta i kad se pocne steliti tad je svaki bod vazan

cuj stoko tuzlanska...ccc...sta sebi ova balavurdija dopusta...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 22:50

kako se samo branite, valjate, ležite....ma fuj uvijek ste tako igrali, čak i prije rata....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 02 avg 2009, 22:52

Mirza_Hordas je napisao/la:kako se samo branite, valjate, ležite....ma fuj uvijek ste tako igrali, čak i prije rata....

U al pjenimo...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 22:54

ultra@rajvosa dobio ban...idemo dalje...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 avg 2009, 23:08

Camac i gerrard ako nastavite sa raspravom koja nema veze ni sa jednom temom na ovom forumu pridruzit cete se [email protected]
AMAR OSIM!!!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 02 avg 2009, 23:18

Nakon Husejinovića izbacujete malog Mujića, svaka čast i samo nastavite tako. Puna podrška klubu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 23:22

A ne treba zaboraviti ni Bekica, koji je po lijevoj strani bio odlican.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 02 avg 2009, 23:26

Sve cestitke igracima Slobode! Imali su srece, ali ruku na srce i usli su hrabro u utakmicu. Bod nije nezasluzen, bilo je malo i valjanja al sta ces, to je ipak premier liga BiH. :mrgreen: Smatram da rezultati i igre klubova u prvom kolu obecavaju jednu izuzetno interesantnu i neizvjesnu sezonu. Svaka cast i moderatorima ovog izuzetno posjecenog i cijenjenog sajta, jer odstranjujete clanove koji u svojim komentarima iskaljuju bijes i konstantno vrijedjaju druge. Jos jednom ste dokazali da ste sajt sa visokim nivoom kulture i kredibiliteta. Igracima Sarajeva sve najbolje u uzvratnom susretu evropske lige protiv Helsinborga.

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 02 avg 2009, 23:26

Imali ste mnogo sreće i golmana koji je po meni najbolji u ligi. Samo ovako izvučen bod znači da će i neka druga ekipa vama u Tuzli isto izvući dobar rezultat i na kraju veliko ništa. Treba igrati malo ofanzivnije pa makar se neka utakmica izgubila sa tri razlike. Opet na kraju će se isplatiti. I još nešto tuzlaci. Onaj mali Pekić ako sam dobro upratio stvarno je dobar igrač, čuvajte ga pobjeći će vam na zimu sigurno.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 23:29

Nije Pekic nego Bekic drug :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 02 avg 2009, 23:32

Phill Jackson je napisao/la:Nije Pekic nego Bekic drug :mrgreen:
Ok pogriješio sam neka si me ispravio. Stvarno je dobar igrač i znaš kako je, ako je mlad i još talentovan biće dobrih ponuda za njega.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 23:36

miki27 je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Nije Pekic nego Bekic drug :mrgreen:
Ok pogriješio sam neka si me ispravio. Stvarno je dobar igrač i znaš kako je, ako je mlad i još talentovan biće dobrih ponuda za njega.
znam,,sjecam ga se i od prije,,al stas kad neki igraci ne dobiju medijsku paznju i raja ne moze ni znat za njih,,ko Zahirovic iz Čelika koji zbog povrede nije otiso u Hamburg na probu,,uglavnom treba se vise o ovim nasim mladjim igracima iz premijer lige pisat nego tamo iz americke,njemacke,svicarske druge,trece .....

Btw. cestitke Slobodi na bodu ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

sloboda1981
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1981 » 03 avg 2009, 06:42

Svaka cast momci na igri malo jos i biti ce super
i krv svoju za slobodu moju
Fk Sloboda since 1919

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.