FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
A i ti cihu,cihu,cihovac dosadio i bogu i narodu sa tom tvojom r-UDBA-ionomčamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kontraobavještajac idi slavi pobjedu nakon tristotine godina. Garant si bio mali kad ste zadnji put pobijedili u gostima!čamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.
E moj sinak kad sam ja slavio po gostima tamo osamdesetih ti ni klikera nisi igr'o.Compact je napisao/la:Kontraobavještajac idi slavi pobjedu nakon tristotine godina. Garant si bio mali kad ste zadnji put pobijedili u gostima!čamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Možda da obrnemo stvari. Kad je željo dojio osamdesetih, ti si klikera u jajima igr'o!čamac je napisao/la:E moj sinak kad sam ja slavio po gostima tamo osamdesetih ti ni klikera nisi igr'o.Compact je napisao/la:Kontraobavještajac idi slavi pobjedu nakon tristotine godina. Garant si bio mali kad ste zadnji put pobijedili u gostima!čamac je napisao/la:Tuzlaci čestitke. Sjeb.ali ste udbu koja ne bi dala go do ujutru da Memišević nije asistir'o. Slabo ste fizički pripremljeni. Šteta, mogli ste komotno sva tri boda uzeti. Sudija ofiran pravo. Izmišlja nekakve faulove u sudijskom vremenu i jedva teška srca odsvira kraj. Udba loša, samo ih fizička sprema drži.

- Omerbavarac
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:dabogda ispali iz lige jadnici jadni,pasite travu stoko tuzkanska
Jerk
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čestitam Tuzlacima na osvojenom bodu... Imali ste sreće, ali sreća prati hrabre...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu... 
Željo i samo Željo...
						Željo i samo Željo...
Ti si meni nesto kao frustriran?ultra@rajvosa je napisao/la:dabogda ispali iz lige jadnici jadni,pasite travu stoko tuzkanska
Pa nemoj plakati ako riknes bodove kod kuce, bolje u prvom kolu nego kad se zahukta i kad se pocne steliti tad je svaki bod vazan
cuj stoko tuzlanska...ccc...sta sebi ova balavurdija dopusta...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kako se samo branite, valjate, ležite....ma fuj uvijek ste tako igrali, čak i prije rata....

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
						jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas je napisao/la:kako se samo branite, valjate, ležite....ma fuj uvijek ste tako igrali, čak i prije rata....
U al pjenimo...
ultra@rajvosa dobio ban...idemo dalje...

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Camac i gerrard ako nastavite sa raspravom koja nema veze ni sa jednom temom na ovom forumu pridruzit cete se [email protected]

AMAR OSIM!!!
Nakon Husejinovića izbacujete malog Mujića, svaka čast i samo nastavite tako. Puna podrška klubu!

- Omerbavarac
- Kontakt:
A ne treba zaboraviti ni Bekica, koji je po lijevoj strani bio odlican.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve cestitke igracima Slobode! Imali su srece, ali ruku na srce i usli su hrabro u utakmicu. Bod nije nezasluzen, bilo je malo i valjanja al sta ces, to je ipak premier liga BiH.   Smatram da rezultati i igre klubova u prvom kolu obecavaju jednu izuzetno interesantnu i neizvjesnu sezonu. Svaka cast i moderatorima ovog izuzetno posjecenog i cijenjenog sajta, jer odstranjujete clanove koji u svojim komentarima iskaljuju bijes i konstantno vrijedjaju druge. Jos jednom ste dokazali da ste sajt sa visokim nivoom kulture i kredibiliteta. Igracima Sarajeva sve najbolje u uzvratnom susretu evropske lige protiv Helsinborga.
  Smatram da rezultati i igre klubova u prvom kolu obecavaju jednu izuzetno interesantnu i neizvjesnu sezonu. Svaka cast i moderatorima ovog izuzetno posjecenog i cijenjenog sajta, jer odstranjujete clanove koji u svojim komentarima iskaljuju bijes i konstantno vrijedjaju druge. Jos jednom ste dokazali da ste sajt sa visokim nivoom kulture i kredibiliteta. Igracima Sarajeva sve najbolje u uzvratnom susretu evropske lige protiv Helsinborga.

Smatram da rezultati i igre klubova u prvom kolu obecavaju jednu izuzetno interesantnu i neizvjesnu sezonu. Svaka cast i moderatorima ovog izuzetno posjecenog i cijenjenog sajta, jer odstranjujete clanove koji u svojim komentarima iskaljuju bijes i konstantno vrijedjaju druge. Jos jednom ste dokazali da ste sajt sa visokim nivoom kulture i kredibiliteta. Igracima Sarajeva sve najbolje u uzvratnom susretu evropske lige protiv Helsinborga.
  Smatram da rezultati i igre klubova u prvom kolu obecavaju jednu izuzetno interesantnu i neizvjesnu sezonu. Svaka cast i moderatorima ovog izuzetno posjecenog i cijenjenog sajta, jer odstranjujete clanove koji u svojim komentarima iskaljuju bijes i konstantno vrijedjaju druge. Jos jednom ste dokazali da ste sajt sa visokim nivoom kulture i kredibiliteta. Igracima Sarajeva sve najbolje u uzvratnom susretu evropske lige protiv Helsinborga.Re: FK Sloboda Tuzla
Imali ste mnogo sreće i golmana koji je po meni najbolji u ligi. Samo ovako izvučen bod znači da će i neka druga ekipa vama u Tuzli isto izvući dobar rezultat i na kraju veliko ništa. Treba igrati malo ofanzivnije pa makar se neka utakmica izgubila sa tri razlike. Opet na kraju će se isplatiti. I još nešto tuzlaci. Onaj mali Pekić ako sam dobro upratio stvarno je dobar igrač, čuvajte ga pobjeći će vam na zimu sigurno.

- 
				Phill Jackson
- Kontakt:
Nije Pekic nego Bekic drug  

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Ok pogriješio sam neka si me ispravio. Stvarno je dobar igrač i znaš kako je, ako je mlad i još talentovan biće dobrih ponuda za njega.Phill Jackson je napisao/la:Nije Pekic nego Bekic drug
- 
				Phill Jackson
- Kontakt:
znam,,sjecam ga se i od prije,,al stas kad neki igraci ne dobiju medijsku paznju i raja ne moze ni znat za njih,,ko Zahirovic iz Čelika koji zbog povrede nije otiso u Hamburg na probu,,uglavnom treba se vise o ovim nasim mladjim igracima iz premijer lige pisat nego tamo iz americke,njemacke,svicarske druge,trece .....miki27 je napisao/la:Ok pogriješio sam neka si me ispravio. Stvarno je dobar igrač i znaš kako je, ako je mlad i još talentovan biće dobrih ponuda za njega.Phill Jackson je napisao/la:Nije Pekic nego Bekic drug
Btw. cestitke Slobodi na bodu

http://liverpool.bosnianforum.com/
- 
				sloboda1981
- Kontakt:
Svaka cast momci na igri malo jos i biti ce super

i krv svoju za slobodu moju 
Fk Sloboda since 1919
						Fk Sloboda since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.