NK Zvijezda Gradačac

neutralan__
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la neutralan__ » 06 sep 2011, 18:51

Pa dobro ne treba po tome suditi,no vidjećemo sutra sve.Jbg možda su 2-3k previše za jednu prijateljsku utakmicu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 sep 2011, 19:03

Ja mislim da će biti između 1000-1500, a možda je i to previše, s obzirom da je radni dan i da su tek danas polijepljene plakate.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 06 sep 2011, 19:12

Mislim da neće biti više od 500.Zvijezda je više od polovine izgubila navijača bas zbog loše igre.S druge strane radni dan,neatraktivan protivnik nece dosta privući.Od 500 bar pola će biti mioničana koji će bodriti svoje ljubimce kao u Mionici.U sustini utakmica će biti dobra jer će igrači Omladinca biti posebno napaljeni.Rezultat 3-1 kao realan odnos snaga u korist Zvijezde.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 06 sep 2011, 19:16

pa dobro to je gradski derbi :).... hvala BOGU pa ga imamo, pa makar igrali sveke 2 godine po prijateljsku utakmicu.... koliko se sjecam zvijezda i omladinac se nisu dugo sreli.. trebabala bi to biti dobra utakmica, onako lijepa za oko sa jedno 4-5 golova... mislim da rezultat i nije bitan...
ne treba ni potcjenivat momke koji igraju za omaladinac... fina je to ekipa....
jedna stvar koja mi se ne sviđa jeste ovo bezveze prepucavanje navijača... ljudi mi smo iz jednog grada, trebamo podrzat jedne druge.... ono sto mi imamo na opstini rijetko koja opstina ima... fino je imati neku takmicarsku pozitivnu klimu... jer treba stavi do znanja svim momcim koji igraju za ove "manje" ekipe da ako se pokazu mogu mozda nositi dresu zvijezde...
trenutna politika prema maldim igracima zvijezde mi se ni malo ne sviđa...... zasto djeca ko ju su tu po 5-6 godina trenirala... dobije nogu ili im se ne da prilika da pokazu sta... trenutno u mionici u bosni ne mogu puno napredovat...
sto se tice posjete oko 1000 ljubitelja bubamare

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 sep 2011, 19:05

danas slaba prestava na banji,mene licno su obje ekipe razocarale fakticki se nije moglo vidjet ko je visi a ko nizi rang.kod zvijezde se osjetila nezainteresovanost vjerovatno su vec mislima u duelu sa olimpicom,uglavnom sve fer i korektno sto je najbitnije.posjetom sam razocaran maksimalno 400 ljudi :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 07 sep 2011, 19:14

astra1922 je napisao/la:danas slaba prestava na banji,mene licno su obje ekipe razocarale fakticki se nije moglo vidjet ko je visi a ko nizi rang.kod zvijezde se osjetila nezainteresovanost vjerovatno su vec mislima u duelu sa olimpicom,uglavnom sve fer i korektno sto je najbitnije.posjetom sam razocaran maksimalno 400 ljudi :)
Jel igrao Damjanovic????? :D

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 07 sep 2011, 19:36

Dzine i svi ostali,Damjanović je bio u kontaktu sa Zvijezdom i realna sansa je da ako ne realizuje ino angažman da će pristupit Zvijezdi.Danasnja utakmica je igrana sa pola snage od strane Zvijezde sve u cilju da se izbjegnu povrede dok je Omladinac dao maksimum da bi dokazao kvalitet koji je nesporan ali bez istaknutih pojedinaca.Trenutno materijala za Zvijezdu nema koji bi iz Omladinca bili pojačanja.Osvrno bi se na Gavarića koji je pokazao da se radi o kvalitetnom igraču.Igrač sa brojem 19.u Zvijezdi nije loš bio,dal je na probi ne znam.I ova utakmica pokazuje da nemamo napadača tako da će veznjaci sigurno biti strijelci ako bude prilika za to u prvenstvu.Ako su već utakmicu organizovali u humanitarne svrhe trebali su dovesti neki atraktivniji klub dal iz Srbije ili Hrvatske da bi se napunio stadion.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 sep 2011, 19:45

zvjezdas je napisao/la:Dzine i svi ostali,Damjanović je bio u kontaktu sa Zvijezdom i realna sansa je da ako ne realizuje ino angažman da će pristupit Zvijezdi.Danasnja utakmica je igrana sa pola snage od strane Zvijezde sve u cilju da se izbjegnu povrede dok je Omladinac dao maksimum da bi dokazao kvalitet koji je nesporan ali bez istaknutih pojedinaca.Trenutno materijala za Zvijezdu nema koji bi iz Omladinca bili pojačanja.Osvrno bi se na Gavarića koji je pokazao da se radi o kvalitetnom igraču.Igrač sa brojem 19.u Zvijezdi nije loš bio,dal je na probi ne znam.I ova utakmica pokazuje da nemamo napadača tako da će veznjaci sigurno biti strijelci ako bude prilika za to u prvenstvu.Ako su već utakmicu organizovali u humanitarne svrhe trebali su dovesti neki atraktivniji klub dal iz Srbije ili Hrvatske da bi se napunio stadion.
Utakmica danas nije bila na kraju humanitarna ;) , a ono danas nije bio maximum od igrača Omladinca što se dalo primijetiti ko gleda Omladinac i ko poznaje tim. Realno, Škahić (1993) je duplo bolji od vašeg stopera Jakovljevića, sporijeg igrača odavno nisam vidio, i biti će šteta ako momak ode sa naše opštine. Danas da je Ristić bio prisebniji u prvom dijelu ste mogli imati već uvjerljivo vodstvo, u drugom dijelu ste imali jednu priliku samo kada je Isanović promašio nemoguće i to je sve. Na kraju pobijedio kvalitetniji sastav, mada moram istaknuti da su podbacili i jedni i drugi

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 sep 2011, 19:50

Koji je bio rezultat i kolika posjeta ?

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 07 sep 2011, 19:52

neutralan__ je napisao/la:Koji je bio rezultat i kolika posjeta ?
1 0 za zvijezdu hasic eurogoll slaba posjeta oko 200 300 gledalaca

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 sep 2011, 19:53

moranjak je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Koji je bio rezultat i kolika posjeta ?
1 0 za zvijezdu hasic eurogoll slaba posjeta oko 200 300 gledalaca
Aha hvala na odgovoru.Neka su ovi preuveličavali posjetu govoreći da će biti preko hiljadu,pa čak i 2-3k.Pa toliko ne bude kada je Premijer liga u pitanju,a kamoli prijateljska utakmica.
Radni dan,neatraktivan protivnik su razlog da stadion ne bude dobro popunjen.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 07 sep 2011, 20:24

zvjezdas je napisao/la:Dzine i svi ostali,Damjanović je bio u kontaktu sa Zvijezdom i realna sansa je da ako ne realizuje ino angažman da će pristupit Zvijezdi.Danasnja utakmica je igrana sa pola snage od strane Zvijezde sve u cilju da se izbjegnu povrede dok je Omladinac dao maksimum da bi dokazao kvalitet koji je nesporan ali bez istaknutih pojedinaca.Trenutno materijala za Zvijezdu nema koji bi iz Omladinca bili pojačanja.Osvrno bi se na Gavarića koji je pokazao da se radi o kvalitetnom igraču.Igrač sa brojem 19.u Zvijezdi nije loš bio,dal je na probi ne znam.I ova utakmica pokazuje da nemamo napadača tako da će veznjaci sigurno biti strijelci ako bude prilika za to u prvenstvu.Ako su već utakmicu organizovali u humanitarne svrhe trebali su dovesti neki atraktivniji klub dal iz Srbije ili Hrvatske da bi se napunio stadion.
Ako je,istina sto pises,zasto onda kompletna uprava negira ikakav kontakt sa Damjanovicem,nije mi jasno.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 07 sep 2011, 21:07

Omladinac nije podbacio jer realno i vise nije mogao.Igrao je srčano i borbeno,sto se vidjelo kod svakog igrača, ali nisu nista mogli vise od kvalitetnije ekipe bas za jedan rang.Zvijezda je igrala rezervisano zbog mogućih povreda sto je dalo utisak loše predstave.Soni bi trebao doći u subotu i da vidi kako će se igrati protiv ekipe koja ima ekstra sastav kakav je Olimpik.Omladinac nije loš za Prve lige, ali iskreno nema ni jednog igrača da bi u Zvijezdi zamijenio bilo koga.Jakovljević danas nije blistao kao ni cijela ekipa Zvijezde, ali su odigrali tek toliko ravno jačem treningu.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 sep 2011, 21:18

zvjezdas je napisao/la:Omladinac nije podbacio jer realno i vise nije mogao.Igrao je srčano i borbeno,sto se vidjelo kod svakog igrača, ali nisu nista mogli vise od kvalitetnije ekipe bas za jedan rang.Zvijezda je igrala rezervisano zbog mogućih povreda sto je dalo utisak loše predstave.Soni bi trebao doći u subotu i da vidi kako će se igrati protiv ekipe koja ima ekstra sastav kakav je Olimpik.Omladinac nije loš za Prve lige, ali iskreno nema ni jednog igrača da bi u Zvijezdi zamijenio bilo koga.Jakovljević danas nije blistao kao ni cijela ekipa Zvijezde, ali su odigrali tek toliko ravno jačem treningu.
Danas kod nas podbacili Lukić i Brčkalić, u prvom poluvremenu Kešetović igrao zadnjeg veznog i vidjelo se da to igra prvi put u životu. Ja samo hoću da kažem da će mi biti žao ako Škahić završi npr. u Sarajevu a ne u Zvijezdi, neće takvog igrača imati pred nosom više nikada. To je ona 4. danas, rođen 25.10.1993.g., Radulović (1991) nije ni trenirao ove sedmice a danas je igrao, ima problema sa žuljevima ali opet je bio solidan, Širanović (1991) me malo razočarao u prvom dok je u drugo poluvrijeme kada je prešao na stopera odigrao fenomenalno. Omeragić danas sagorio u želji da pokaže koliko zna, Suljić bio solidan. A naš najbolji igrač, Brčkalić, danas bio za neprepoznati, ne znam ni sam zbog čega. Na kraju, ne bih se složio da je vaša ekipa igrala sa 50 % snage, bilo je tu igrača koji su dali svoj po meni gotov maximum, kao npr. Jakovljević, Mašić, Nuhanović,...http://www.youtube.com/watch?v=FH_3wYkGkfg

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 sep 2011, 00:18

sony_91 je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Omladinac nije podbacio jer realno i vise nije mogao.Igrao je srčano i borbeno,sto se vidjelo kod svakog igrača, ali nisu nista mogli vise od kvalitetnije ekipe bas za jedan rang.Zvijezda je igrala rezervisano zbog mogućih povreda sto je dalo utisak loše predstave.Soni bi trebao doći u subotu i da vidi kako će se igrati protiv ekipe koja ima ekstra sastav kakav je Olimpik.Omladinac nije loš za Prve lige, ali iskreno nema ni jednog igrača da bi u Zvijezdi zamijenio bilo koga.Jakovljević danas nije blistao kao ni cijela ekipa Zvijezde, ali su odigrali tek toliko ravno jačem treningu.
Danas kod nas podbacili Lukić i Brčkalić, u prvom poluvremenu Kešetović igrao zadnjeg veznog i vidjelo se da to igra prvi put u životu. Ja samo hoću da kažem da će mi biti žao ako Škahić završi npr. u Sarajevu a ne u Zvijezdi, neće takvog igrača imati pred nosom više nikada. To je ona 4. danas, rođen 25.10.1993.g., Radulović (1991) nije ni trenirao ove sedmice a danas je igrao, ima problema sa žuljevima ali opet je bio solidan, Širanović (1991) me malo razočarao u prvom dok je u drugo poluvrijeme kada je prešao na stopera odigrao fenomenalno. Omeragić danas sagorio u želji da pokaže koliko zna, Suljić bio solidan. A naš najbolji igrač, Brčkalić, danas bio za neprepoznati, ne znam ni sam zbog čega. Na kraju, ne bih se složio da je vaša ekipa igrala sa 50 % snage, bilo je tu igrača koji su dali svoj po meni gotov maximum, kao npr. Jakovljević, Mašić, Nuhanović,...http://www.youtube.com/watch?v=FH_3wYkGkfg

:D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
da ne kazem izbezumljeno :D

P.S. Moram editovat: Pa ovo je neko napisao ko je u rangu koji je odmah do do onog. :lol: Mislim da se rekreacije neće više vršit na Banji :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 sep 2011, 13:44

hmmmm sloboda u kupu uuuu bit ce napeto

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 sep 2011, 13:49

super bas dobar protivnik nadam se da igramo kuci.proci slobodu pa se onda nadat mozda nekom slabijem protivniku

Nova sezona nova nafaka

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 sep 2011, 13:53

Fatko je napisao/la:hmmmm sloboda u kupu uuuu bit ce napeto
Ma sta ce biti napeto izvukli ste jack pot :D ,ovo lagano prolazite s obzirom na stanje u nasem klubu nama je plafon sto igramo ligu,jedva igraca i za to imamo :twisted: jos kup da ganjamo,Zvijezda ide dalje i sretno vam u nastavku i sezone i kup-a.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 sep 2011, 13:56

scudetto je napisao/la:
Fatko je napisao/la:hmmmm sloboda u kupu uuuu bit ce napeto
Ma sta ce biti napeto izvukli ste jack pot :D ,ovo lagano prolazite s obzirom na stanje u nasem klubu nama je plafon sto igramo ligu,jedva igraca i za to imamo :twisted: jos kup da ganjamo,Zvijezda ide dalje i sretno vam u nastavku i sezone i kup-a.
ma kada se pobjedi onda se moze opustit al do tad nikad se ne zna nikad ne podcjenjuj protivnika ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 sep 2011, 13:57

sloboda je uvijek sloboda mislim da ce biti teska utakmica jedan ce gol odlucit.zvijezda je neprepoznatljiva ove sezone a sloboda u svojim problemima.makar se nadam lijepoj posjeti i dobroj utakmici :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.