Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ja sam spomenuo Suareza, jer su neki u poredjenju Arsenala i Liverpoola rekli kako je on bolji od Robina, drugo, Suarez je prosle godine igrao spica u odsustvu Carolla, znaci poredimo igrace na istoj poziciji, trece Robin kad je dosao u Arsenal nije igrao na spicu vec je igrao iza spica, ali to je bilo kad je dosao, zadnju utakmicu Holandije je igrao iza spica, i dao 4 gola, povrede ovo ili ono, da unistavaju ga, ali je za Suareza majstor fudbala... Napisati da Arsenal ima samo bolja dva igraca, pa to je presmjesno, ko to jos moze napisati???? Moze Rizo, inace poznati fudbalski strucnjak.. Posrecilo im se jednom da nakon 10 godina pobijede Arsenal na Arsenalovom stadionu i sad se dizu??? Pa u sta god hocete da ce ovakav Arsenal biti ispred Loserpoola(inace bio mi je drag klub) i da Paja je upravu, Arsenal je osvojio titulu na Anfieldu, a neki se raduju jednoj pobjedi na gostujucem terenu svakih 10 godina...
Celik!3,2,2.
- King Kenny
- Kontakt:
Sezona će pokazati da li je bolji Suarez ili Van Persi...pa ja stvarno ne znam kako imate živaca jedni druge ubjeđivati i tražiti neke statistike
,vrijeme za ljetovanja,izlaske a oni pisu romane o tome ko je bolji
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Znaš li ti živ bio prije koliko sedmica smo mi spominjali ovdje Persija i Suareza?AllGunsBlazing je napisao/la:Ja sam spomenuo Suareza, jer su neki u poredjenju Arsenala i Liverpoola rekli kako je on bolji od Robina, drugo, Suarez je prosle godine igrao spica u odsustvu Carolla, znaci poredimo igrace na istoj poziciji, trece Robin kad je dosao u Arsenal nije igrao na spicu vec je igrao iza spica, ali to je bilo kad je dosao, zadnju utakmicu Holandije je igrao iza spica, i dao 4 gola, povrede ovo ili ono, da unistavaju ga, ali je za Suareza majstor fudbala... Napisati da Arsenal ima samo bolja dva igraca, pa to je presmjesno, ko to jos moze napisati???? Moze Rizo, inace poznati fudbalski strucnjak.. Posrecilo im se jednom da nakon 10 godina pobijede Arsenal na Arsenalovom stadionu i sad se dizu??? Pa u sta god hocete da ce ovakav Arsenal biti ispred Loserpoola(inace bio mi je drag klub) i da Paja je upravu, Arsenal je osvojio titulu na Anfieldu, a neki se raduju jednoj pobjedi na gostujucem terenu svakih 10 godina...
Ovdje niko ne bi dolazio od reedsa da si ti rekao Persi je najbolji napadač EPL ili na svijetu, nego si rekao Persi je bolji od Suareza. Dakle, sam si dirnuo u Suareza i Liverpool.
Također, znaš li prije koliko sam ja rekao da imate samo dva igrača bolja od Liverpolovih startnih 11? To je bilo isto tako prije nekoliko sedmica.
I tebi je tek sada naumpalo da se vraćaš na staru temu i da vraćaš stare rane.
Nisam ja stručnjak, mada si to na pogrdan način rekao u pokušaju da me ismiješ, nego samo svi vidimo gdje je Liverpool a gdje Arsenal, svi vidimo kada god Engleska igra da Downing ima asistenciju ( ali tebi je opet bolji Gervinjo ), svi vidimo da Adam ima dvije asistencije a Wlshire nijednu ( ali tebi je opet Wilshire bolji ), svi vidimo da je Adam postigao jedan pogodak a Wilshire nije ( ali tebi je on opet bolji ), svi vidimo da je Suarez ove sezone već postigao 3 gola za Liverpool ( ali je tebi opet Persi bolji ), svi vidimo da Liverpool ima 7 bodova a Arsenal 1 ( ali tebi je opet Arsenal bolji ) ... i ova rasprava će trajati do Sudnjeg dana jer svi volimo svoje.
Izvinjavam se Boscu i Megamonu ako sam ih uvrijedio.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rizo, JACK NIJE ODIGRAO NI JEDNU UTAKMICU,POVRIJEDJEN NE MOZE IMATI ASISTENCIJU PA NIJE CHUCK NORRIS(izvinite za caps, al to je jedini nacin da mu nesot kazem) Downing ima jednu asistenciju, Gervinho dao 1gol i imao 2 asistencije
PA de hajd procitaj izvjestaje, malo vidi kako svi igraju pa onda nesto napisi ovako definitivno pises gluposti
Ove sezone je Persi postigao 5 golova, znaci opet vise od Suareza, Suarez 4 racunajuci reprezentaciju i Mickey m. kup.. Pa da vi ste pricali kako su oni svi bolji, i hvalis se nakon 3 kola kako Liverpool ima vise bodova, nakon 3 kola, i to u jednom kolu kad su nezasluzeno dobili bodove, i nesto pricas, ali eto sve ce se vidjeti na kraju, kad Liverpool bude na OBN-u a Arsenal na FTV/BHT

Celik!3,2,2.
Suarez nije igrao spica,nego je u formaciji bio na desnom krilu iako na terenu neigra striktno desno krilo nego ga ima svugdje(moglo bi se rec gdje god zatreba),ima potpunu slobodu.Kuyt je igrao tog spica kao sto ti je @bertrand reko,neznam jel ti treba crtat(steta sto nema painta),mozda bi ti bilo jasnije.AllGunsBlazing je napisao/la: Suarez je prosle godine igrao spica u odsustvu Carolla
Tek od ove sezone je napadac u formaciji(al samo u formaciji) iako ce se to tokom sezone mozda i mjenjati al stvari oko njegove pozicije na terenu su ostale iste tako da ga ima svugdje,a to se vidi i iz ovih par utakmica,a nevidim neki razlog da se to mjenja to jest da mu King oduzima slobodu u igri.
Ovo da si imalo realan nebi rekao kao niti jedna osoba koja imalo prati fudbal(a da je pritom realna).AllGunsBlazing je napisao/la:ali je za Suareza majstor fudbala...
Istina je ta da su oba igraca world classe i tu je kraj svake price.
O tome ko je bolji kada se sve sagleda bi se dalo raspravljati(al posto svako svog konja hvali(cast izuzecima),a premalo je tu pravih cinjenica i argumenata) al siguran sam da i jedan i drugi imaju stvari u kojima su bolji jedan od drugog(neke sitnice),tako da bi presudile nijanse,a ne razlika u klasi kao sto ti i neki pisete..
Tako da ni Suarez nije majstor za RvP,a nit je RvP za njeg.
Mislim da bi svaka neutralna(ili realna osoba) ovo isto rekla.
Ne neki nego svi(siguran sam).Svaka pobjeda naseg kluba nam uljepsa dan pa tako i ta u Londonu protiv Arsenala(to je nesto posebno s obzirom na rivalstvo).AllGunsBlazing je napisao/la:a neki se raduju jednoj pobjedi na gostujucem terenu svakih 10 godina...
U vezi ove opklade bi te saslusao(a i druge ako ih ima).AllGunsBlazing je napisao/la: Pa u sta god hocete da ce ovakav Arsenal biti ispred Loserpoola
Iznesi prjedlog/e ovdje ili mi posalji na PP(kako god tebi godi) pa da se dogovorimo.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- -Paja
- Kontakt:
Steta sto nema neka stranica koja mjeri vrijeme od loserpoolove titule prvaka ipak prelazak iz jednog milenija u drugi prati veliki tehnoloski pomak tako da sad imas web stranice, internet, kompjutere, iphonee sto u proslom milenijumu kad je loserpool bio prvak nije postojalo.Rizah je napisao/la:Baš nešto gledam ove osvajače LP, tamo ne vidim da je Arsenal Hospitalsi ikad odigrao Ligu prvaka.
Usput http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stari se.
Dio Arsenala
Mislim da ti, kao navijac kluba koji je u prva 3 kola osvojio 1 bod i pritom primio 10 golova, nemas pravo koristit izraz Looserpool.Toliko.-Paja je napisao/la: Steta sto nema neka stranica koja mjeri vrijeme od loserpoolove titule prvaka ipak prelazak iz jednog milenija u drugi prati veliki tehnoloski pomak tako da sad imas web stranice, internet, kompjutere, iphonee sto u proslom milenijumu kad je loserpool bio prvak nije postojalo.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- thenaturalone
- Kontakt:
Bio sam malo na odmoru, vidim Arsenal se solidno pojacao u zadnji momenat.
Vjerujem da sad nece biti problema da izbore opstanak.
Vjerujem da sad nece biti problema da izbore opstanak.
- vedofeelgood
- Kontakt:
http://sinceliverpoollastwonatrophy.com/" onclick="window.open(this.href);return false;-Paja je napisao/la:Steta sto nema neka stranica koja mjeri vrijeme od loserpoolove titule prvaka ipak prelazak iz jednog milenija u drugi prati veliki tehnoloski pomak tako da sad imas web stranice, internet, kompjutere, iphonee sto u proslom milenijumu kad je loserpool bio prvak nije postojalo.Rizah je napisao/la:Baš nešto gledam ove osvajače LP, tamo ne vidim da je Arsenal Hospitalsi ikad odigrao Ligu prvaka.
Usput http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stari se.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- NoName
- Kontakt:
Paja, jako si samouvjeren kada je u pitanju Arsenal, pa evo da ti pružim priliku da zaradiš na osnovu toga.
Ja i ti po 1000 KM da Arsenal neće biti među prve 4 ekipe ove godine u EPL?
Ako odbiješ, onda sva tvoja priča pada u vodu.
Ja i ti po 1000 KM da Arsenal neće biti među prve 4 ekipe ove godine u EPL?
Ako odbiješ, onda sva tvoja priča pada u vodu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- -Paja
- Kontakt:
Ne samo da kazem da ce biti medju 4 vec tvrdim da ce biti prvaci. A zasto bi se ja kladio u 1000 KM? Te pare mi apsolutno ne trebaju i sto bi se glupirao a i kad bi to uradio i da dobijem ne bi ih uzeo, meni je dovoljan osjecaj kad sam ja upravu nego tih 1000 KM. A posto sam ja stalno upravu zadovoljan sam uvijek.
Dio Arsenala
- NoName
- Kontakt:
Ni meni pare ne trebaju. Idemo ovako, ako Arsenal ne bude medju prvih 4 ti ćeš uplatiti 1000 KM humanitarnoj organizaciji po mom izboru a ako bude onda ću ja da uplatim organizaciji po tvom izboru. Uplatnica ovdje kao dokaz. Dakle, ne prvak, dovoljno je među prva 4.-Paja je napisao/la:Ne samo da kazem da ce biti medju 4 vec tvrdim da ce biti prvaci. A zasto bi se ja kladio u 1000 KM? Te pare mi apsolutno ne trebaju i sto bi se glupirao a i kad bi to uradio i da dobijem ne bi ih uzeo, meni je dovoljan osjecaj kad sam ja upravu nego tih 1000 KM. A posto sam ja stalno upravu zadovoljan sam uvijek.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Mogu li pare ikako na moj račun da me stipendirate. 

ima nas jos u redu,ne budi pohlepan xDBosco je napisao/la:Mogu li pare ikako na moj račun da me stipendirate.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Prosli milenij ili sad kakva je razlika...vedofeelgood je napisao/la:http://sinceliverpoollastwonatrophy.com/" onclick="window.open(this.href);return false;-Paja je napisao/la:Steta sto nema neka stranica koja mjeri vrijeme od loserpoolove titule prvaka ipak prelazak iz jednog milenija u drugi prati veliki tehnoloski pomak tako da sad imas web stranice, internet, kompjutere, iphonee sto u proslom milenijumu kad je loserpool bio prvak nije postojalo.Rizah je napisao/la:Baš nešto gledam ove osvajače LP, tamo ne vidim da je Arsenal Hospitalsi ikad odigrao Ligu prvaka.
Stari se.vidis da ima
haha, ne kontam kako ih nije sram da nam sta govore -.-
Oni imaju osvojenu LP a vi nemate i to je cinjenicno stanje koje se ne moze a i nece promjeniti jer vi nikad LP necete osvojiti pa ni na PES-u...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nama je dovoljno što ne namještamo utakmice u slabašnoj poluligi i što barem igramo redovno LP, možda se jednom sažale pa nam dadnu jednu LP onako od sebe.
cuj ovog di natalea,nije mu dovoljno bilo sto se blamiro onoliko u onim kvalifikacijskim tekmama za LP nego sad doso opet nama ovdje solit pamet i provocirat,ja bolan da sam napiso onakve stvari kakve si ti i pritom pogrijesio nebi se vise nikad pojavio na forumu a kamoli doc opet na istu temu i kotrljat opet neku svoju suplju,idi momak popit casu vode,dodji malo sebiArogantni je napisao/la:
Prosli milenij ili sad kakva je razlika...
Oni imaju osvojenu LP a vi nemate i to je cinjenicno stanje koje se ne moze a i nece promjeniti jer vi nikad LP necete osvojiti pa ni na PES-u...
[youtube][/youtube]
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pogrijesio sam pa sta... Ali ste vi bili jos gori jer ste najavljivali neke kanonade po 4-5:0 na Emiratima a ustvari provukli ste se kroz iglene usi a i na Friuliju niste pokazali ono sto ste ocekivali....bega_afc je napisao/la:cuj ovog di natalea,nije mu dovoljno bilo sto se blamiro onoliko u onim kvalifikacijskim tekmama za LP nego sad doso opet nama ovdje solit pamet i provocirat,ja bolan da sam napiso onakve stvari kakve si ti i pritom pogrijesio nebi se vise nikad pojavio na forumu a kamoli doc opet na istu temu i kotrljat opet neku svoju suplju,idi momak popit casu vode,dodji malo sebiArogantni je napisao/la:
Prosli milenij ili sad kakva je razlika...
A ti sta si se nasao uvrijedjen kada sam samo napisao jednu veliku i bolnu istinu a to je da vi imate osvojenih cijelih 0titula LP... u odnosu na Liverpool koji je televizor u boji za vas...
Smijesno ti je npr. kada Paja napise da TV, Internet i ostala cuda tehnike nisu postojala kada je Liverpool osvajao.. LP... Pa ajde ti meni reci zasto vi niste tada osvajali... pa da se imate cime hvaliti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
drug,kad se uozbiljis i ne budes dolazio ovdje na temu da podjebajes onda cemo moc pricat i onda cu ti moc objasnit neke stvari,necu da jbmo temu,ako te sta zanima,imas pp,bujrum napisi sta ti nije jasno i ja cu ti pojasnitArogantni je napisao/la:
Pogrijesio sam pa sta... Ali ste vi bili jos gori jer ste najavljivali neke kanonade po 4-5:0 na Emiratima a ustvari provukli ste se kroz iglene usi a i na Friuliju niste pokazali ono sto ste ocekivali....
A ti sta si se nasao uvrijedjen kada sam samo napisao jednu veliku i bolnu istinu a to je da vi imate osvojenih cijelih 0titula LP... u odnosu na Liverpool koji je televizor u boji za vas...
Smijesno ti je npr. kada Paja napise da TV, Internet i ostala cuda tehnike nisu postojala kada je Liverpool osvajao.. LP... Pa ajde ti meni reci zasto vi niste tada osvajali... pa da se imate cime hvaliti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.