I oni imaju obraza pricati o nekim kompleksima!!JoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Presmjesno majke mi pa prejak marketing mogli su sami nesto smisliti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I oni imaju obraza pricati o nekim kompleksima!!JoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
To rade navijaci kluba,dakle momci koje niko ne placa,nit imaju ikakve koristi od toga,kao i kompletnu tu stranicu tu sto rade,a stranica sama po sebi se moze vidjeti kakva jeJoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
daj fakat vi strumfovi ako je ovo kopija onda ste vi kopija torcidinie emisije a oni su kopija nkeih drugih itd. pravite se previse i furate da smo mi neki kompleksasi a zapravo bi trebali pogledat sebe pa tek nesto pricat ,poenta price je da niste izmislili toplu vodu pa da imam te nesto pricat a ovaj projekat je susta suprotnost od vase emisije i ovo je WEB emisija a ne tv alformance je napisao/la:I oni imaju obraza pricati o nekim kompleksima!!JoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Ma znam, ali priznaj da je glupo da 7 dana nakon što Željo krene sa TV emisijama, ovo se napravi, pa bar da se sačekalo par mjeseci, dok ovi prestanu, ovako ašićare kopija, a kopija nikad ne može bit ko original, već samo ismijana, ma da je ne znam koliko dobro uradjena....a što je najbitnije Želji to radi produkcijska kuća, a ovo je poluamaterski, iako svaka čast momcima na trudu, ali nije vrijeme, baš nije vrijememiky_hz je napisao/la:To rade navijaci kluba,dakle momci koje niko ne placa,nit imaju ikakve koristi od toga,kao i kompletnu tu stranicu tu sto rade,a stranica sama po sebi se moze vidjeti kakva jeJoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Evropski nema sta! Nemam ja nista protiv da imate svoju emisiju ako hoces i na drzavnoj TV ali kakva koincidencija samo par dana nakon pokretanja ZeljoTV pojavi se ovako nesto.Jel ti to nesto govori?adnanhz je napisao/la:daj fakat vi strumfovi ako je ovo kopija onda ste vi kopija torcidinie emisije a oni su kopija nkeih drugih itd. pravite se previse i furate da smo mi neki kompleksasi a zapravo bi trebali pogledat sebe pa tek nesto pricat ,poenta price je da niste izmislili toplu vodu pa da imam te nesto pricat a ovaj projekat je susta suprotnost od vase emisije i ovo je WEB emisija a ne tv alformance je napisao/la:I oni imaju obraza pricati o nekim kompleksima!!JoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Presmjesno majke mi pa prejak marketing mogli su sami nesto smisliti.![]()
a mozda vam je bolje da jos slavite tu GOSTUJUCU pobjedu nakon dugih godina jer pitanje je kad ce te ponovo
Ili recimo postavljanje drzavne zastave na udarno mjesto preko glavnog transparenta, obradjivanje nasih pjesama, itd, itd. Strumfovi nisu nista drugo nego nasa neuspjela kopija.formance je napisao/la:Ako cemo tako,onda dobro,,HZ su na tekmi protiv borca razvukli trake uz duz citave tribine bordo i bijele boje,,,nedugo poslije toga to i TM rade na tekmi protiv Zrinjskog,samo sto im nije dato da unesu ostatak..Da su sacekali par mjeseci,pa dobro,,nego 2-3 sedmice poslije...,,a sto se tice ovog naseg projekta,za to je jos odavno bilo govora,tako da niste upuceni!!
Igrali smo sjajno,imali prilika,terensku inicijativu,momci se borili i ginuli na terenu sto su HZ primjetile i nagradile,svako ima svoje misljenje,ali cinjenice su cinjenice,a jedna od tih cinjenica je da SARAJEVO nije imalo srece,no jbg,,idemo dalje!pinoche je napisao/la:igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak
jesi bio ti na tekmi, nemoj zajebavati, igra nam sesvodi na to da ubacimo loptu u sesnaesterac, stoperi spori uzasno, dva boka slobode nas pravila smjesnim, sudija nam navlacio, svirao 15 nepostojecih prekrsaja, samo da iz guzve nesto uradimo, vidjecemo u četvrtak i u nastavku pl, ali ovo nije dobro, odnosno, igra nam nema ni glavu ni repformance je napisao/la:Igrali smo sjajno,imali prilika,terensku inicijativu,momci se borili i ginuli na terenu sto su HZ primjetile i nagradile,svako ima svoje misljenje,ali cinjenice su cinjenice,a jedna od tih cinjenica je da SARAJEVO nije imalo srece,no jbg,,idemo dalje!pinoche je napisao/la:igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak
Nisam ja vama KOMPLEKSASIMA SA PEDIGREOM rekao da smo mi to izmislili nego da je glupo pokretati isto samo par dana nakon sto je ZeljoTV pokrenut.Al evo aako ce ti biti lakse vi ste izmislili navijanje i fudbal kakvi englezi.Evropski nema sta!formance je napisao/la:@ Pasha
Brate,znamo da trake razvlace mnoge navijacke skupine,eto neka su ih Robijasi razvlacili 2001,vjerujem ti,,ali ovi KOMPLEKSASI SA SUGAVICE moraju govoriti da se mi po ovoj tv furamo na njih,ja sam samo dao drugi primjer,ako cemo na taj nacin gledati!.Nadam se da si me razumio!
Nismo oko moje mi izmislili fudbal,a Bgm ni navijanje,puno ce mi lakse biti ako budes govorio istinu,to da znas..Vi ste onda sigurno po toj nekoj tvojoj logici prvi izmislili ovaj projekat iako se nas puno vise razlikuje od vaseg i opet kazem,o ovom nasem projektu bilo je govora odavno,ali dzaba pricati!JoinUnion je napisao/la:Nisam ja vama KOMPLEKSASIMA SA PEDIGREOM rekao da smo mi to izmislili nego da je glupo pokretati isto samo par dana nakon sto je ZeljoTV pokrenut.Al evo aako ce ti biti lakse vi ste izmislili navijanje i fudbal kakvi englezi.Evropski nema sta!formance je napisao/la:@ Pasha
Brate,znamo da trake razvlace mnoge navijacke skupine,eto neka su ih Robijasi razvlacili 2001,vjerujem ti,,ali ovi KOMPLEKSASI SA SUGAVICE moraju govoriti da se mi po ovoj tv furamo na njih,ja sam samo dao drugi primjer,ako cemo na taj nacin gledati!.Nadam se da si me razumio!
postavljanje zastave sa ljiljanima su prvi manijaci uveli u nasoj drzaviMegaloman je napisao/la:Ili recimo postavljanje drzavne zastave na udarno mjesto preko glavnog transparenta, obradjivanje nasih pjesama, itd, itd. Strumfovi nisu nista drugo nego nasa neuspjela kopija.formance je napisao/la:Ako cemo tako,onda dobro,,HZ su na tekmi protiv borca razvukli trake uz duz citave tribine bordo i bijele boje,,,nedugo poslije toga to i TM rade na tekmi protiv Zrinjskog,samo sto im nije dato da unesu ostatak..Da su sacekali par mjeseci,pa dobro,,nego 2-3 sedmice poslije...,,a sto se tice ovog naseg projekta,za to je jos odavno bilo govora,tako da niste upuceni!!
Strategu.pinoche je napisao/la:jesi bio ti na tekmi, nemoj zajebavati, igra nam sesvodi na to da ubacimo loptu u sesnaesterac, stoperi spori uzasno, dva boka slobode nas pravila smjesnim, sudija nam navlacio, svirao 15 nepostojecih prekrsaja, samo da iz guzve nesto uradimo, vidjecemo u četvrtak i u nastavku pl, ali ovo nije dobro, odnosno, igra nam nema ni glavu ni repformance je napisao/la:Igrali smo sjajno,imali prilika,terensku inicijativu,momci se borili i ginuli na terenu sto su HZ primjetile i nagradile,svako ima svoje misljenje,ali cinjenice su cinjenice,a jedna od tih cinjenica je da SARAJEVO nije imalo srece,no jbg,,idemo dalje!pinoche je napisao/la:igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak
Trenutno korisnika/ca: adoado, napoleon72, Pantelija, rimljanin90, skoJaa i 52 gosta.