FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 00:22

JoinUnion je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm
Presmjesno majke mi pa prejak marketing mogli su sami nesto smisliti. :D
I oni imaju obraza pricati o nekim kompleksima!! :oops:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2009, 00:25

To rade navijaci kluba,dakle momci koje niko ne placa,nit imaju ikakve koristi od toga,kao i kompletnu tu stranicu tu sto rade,a stranica sama po sebi se moze vidjeti kakva je ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 avg 2009, 00:35

formance je napisao/la:
daj fakat vi strumfovi ako je ovo kopija onda ste vi kopija torcidinie emisije a oni su kopija nkeih drugih itd. pravite se previse i furate da smo mi neki kompleksasi a zapravo bi trebali pogledat sebe pa tek nesto pricat ,poenta price je da niste izmislili toplu vodu pa da imam te nesto pricat a ovaj projekat je susta suprotnost od vase emisije i ovo je WEB emisija a ne tv al :?
a mozda vam je bolje da jos slavite tu GOSTUJUCU pobjedu nakon dugih godina jer pitanje je kad ce te ponovo :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 03 avg 2009, 00:37

miky_hz je napisao/la:
To rade navijaci kluba,dakle momci koje niko ne placa,nit imaju ikakve koristi od toga,kao i kompletnu tu stranicu tu sto rade,a stranica sama po sebi se moze vidjeti kakva je ;)
Ma znam, ali priznaj da je glupo da 7 dana nakon što Željo krene sa TV emisijama, ovo se napravi, pa bar da se sačekalo par mjeseci, dok ovi prestanu, ovako ašićare kopija, a kopija nikad ne može bit ko original, već samo ismijana, ma da je ne znam koliko dobro uradjena....a što je najbitnije Želji to radi produkcijska kuća, a ovo je poluamaterski, iako svaka čast momcima na trudu, ali nije vrijeme, baš nije vrijeme

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 03 avg 2009, 00:40

adnanhz je napisao/la:
formance je napisao/la:
daj fakat vi strumfovi ako je ovo kopija onda ste vi kopija torcidinie emisije a oni su kopija nkeih drugih itd. pravite se previse i furate da smo mi neki kompleksasi a zapravo bi trebali pogledat sebe pa tek nesto pricat ,poenta price je da niste izmislili toplu vodu pa da imam te nesto pricat a ovaj projekat je susta suprotnost od vase emisije i ovo je WEB emisija a ne tv al :?
a mozda vam je bolje da jos slavite tu GOSTUJUCU pobjedu nakon dugih godina jer pitanje je kad ce te ponovo :lol:
Evropski nema sta! Nemam ja nista protiv da imate svoju emisiju ako hoces i na drzavnoj TV ali kakva koincidencija samo par dana nakon pokretanja ZeljoTV pojavi se ovako nesto.Jel ti to nesto govori?

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 00:43

Ako cemo tako,onda dobro,,HZ su na tekmi protiv borca razvukli trake uz duz citave tribine bordo i bijele boje,,,nedugo poslije toga to i TM rade na tekmi protiv Zrinjskog,samo sto im nije dato da unesu ostatak..Da su sacekali par mjeseci,pa dobro,,nego 2-3 sedmice poslije... :oops: ,,a sto se tice ovog naseg projekta,za to je jos odavno bilo govora,tako da niste upuceni!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 03 avg 2009, 00:46

formance je napisao/la:Ako cemo tako,onda dobro,,HZ su na tekmi protiv borca razvukli trake uz duz citave tribine bordo i bijele boje,,,nedugo poslije toga to i TM rade na tekmi protiv Zrinjskog,samo sto im nije dato da unesu ostatak..Da su sacekali par mjeseci,pa dobro,,nego 2-3 sedmice poslije... :oops: ,,a sto se tice ovog naseg projekta,za to je jos odavno bilo govora,tako da niste upuceni!!
Ili recimo postavljanje drzavne zastave na udarno mjesto preko glavnog transparenta, obradjivanje nasih pjesama, itd, itd. Strumfovi nisu nista drugo nego nasa neuspjela kopija.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 00:48

Samo necemo vise o njima na nasoj temi..Znamo i znaju da su oduvijek bili manji sarajevski klub i manji navijaci i tako ce uvijek i ostati..Kompleksi cine cuda ;)

Profesionalnitenis.com

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 avg 2009, 00:48

Samo da kažem nešto u vezi državne zastave. Ko to može zabraniti nekome da stavi svoju zastavu na ogradu, kakve su to gluposti. Kao što je vaša država ona je i naša. Drugo su pjesme ali zastava je posebna priča.

Peace.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 03 avg 2009, 00:50

Bice bolje no sekiriki!Evropski :D

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 03 avg 2009, 00:52

igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 00:55

pinoche je napisao/la:igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak
Igrali smo sjajno,imali prilika,terensku inicijativu,momci se borili i ginuli na terenu sto su HZ primjetile i nagradile,svako ima svoje misljenje,ali cinjenice su cinjenice,a jedna od tih cinjenica je da SARAJEVO nije imalo srece,no jbg,,idemo dalje!

Profesionalnitenis.com

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 avg 2009, 00:57

zasto stalno potencirate tu pricu o trakama. Robijasi su trake na taj nacin razvlacili jos na utakmici intertoto cupa protiv Genta 2001. imaju slike i videa, al' mi se sad to ne da traziti. a opet nisu ni Robijasi to izmislili nego je preuzeto od stranih navijacki skupina.
manijaci nesto pricaju, kao da je ovo shalala njihovo. to su navijaci beshiktasha rabili ima godina, poslije su to preuzele neke druge skupine u turskoj, ja znam za karshijaku i denizli.
ni jedni ni drugi niste nesto izmislili, sve uzimamo sa strane. samo je pitanje ko ce prvi to primjeniti.

a sto se tice tekme, pa nije ni prva ni zadnja u kojoj je rezultat postignut na ovaj nacin.
izlezavanja je bilo i bice, svakako i od igraca sarajeva. nisu ni vasi igraci imuni na to. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 03 avg 2009, 00:58

formance je napisao/la:
pinoche je napisao/la:igrali smo ocajno, igra nam nema ni glave ni repa, pokusavamo dugim loptama bez pravog veznjaka, dobijemo loptu, odnosno odumemo i odmah horuk, nigdje veze, trebamo biti realni, sudija da je mogao jos bi ga zabijo za nas, smjesno, a sto se tice valjanja igraca, sudija mora prekinuti utakmicu kad je igrac na travi, mora, mora, mora, i ukoliko delegat poznaje pravila, ovaj sudija ce upravo radi toga dobiti negativnu ocjenu, pozzzzz bice bolje u cetvrtak
Igrali smo sjajno,imali prilika,terensku inicijativu,momci se borili i ginuli na terenu sto su HZ primjetile i nagradile,svako ima svoje misljenje,ali cinjenice su cinjenice,a jedna od tih cinjenica je da SARAJEVO nije imalo srece,no jbg,,idemo dalje!
jesi bio ti na tekmi, nemoj zajebavati, igra nam sesvodi na to da ubacimo loptu u sesnaesterac, stoperi spori uzasno, dva boka slobode nas pravila smjesnim, sudija nam navlacio, svirao 15 nepostojecih prekrsaja, samo da iz guzve nesto uradimo, vidjecemo u četvrtak i u nastavku pl, ali ovo nije dobro, odnosno, igra nam nema ni glavu ni rep

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 01:00

@ Pasha
Brate,znamo da trake razvlace mnoge navijacke skupine,eto neka su ih Robijasi razvlacili 2001,vjerujem ti,,ali ovi KOMPLEKSASI SA SUGAVICE moraju govoriti da se mi po ovoj tv furamo na njih,ja sam samo dao drugi primjer,ako cemo na taj nacin gledati!.Nadam se da si me razumio! ;)

Profesionalnitenis.com

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 01:04

@Pinoche

Imas li molim te zamjeriti sta ovim momcima koji su u evropi napravili cudo u koje ni mi navijaci nismo vjerovali,koji su veceras dali sve od sebe,koji su ginuli na terenu,sama statistika to govori,nekoliko precki i stativa,brojne prilike...sad jbg ćalina greska sto stavlja kukavicku statistiku,nadam se da ce se opametit,,u cetvrtak aBd pobjeda..2:0!

Profesionalnitenis.com

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 03 avg 2009, 01:05

formance je napisao/la:@ Pasha
Brate,znamo da trake razvlace mnoge navijacke skupine,eto neka su ih Robijasi razvlacili 2001,vjerujem ti,,ali ovi KOMPLEKSASI SA SUGAVICE moraju govoriti da se mi po ovoj tv furamo na njih,ja sam samo dao drugi primjer,ako cemo na taj nacin gledati!.Nadam se da si me razumio! ;)
Nisam ja vama KOMPLEKSASIMA SA PEDIGREOM rekao da smo mi to izmislili nego da je glupo pokretati isto samo par dana nakon sto je ZeljoTV pokrenut.Al evo aako ce ti biti lakse vi ste izmislili navijanje i fudbal kakvi englezi.Evropski nema sta!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 avg 2009, 01:10

JoinUnion je napisao/la:
formance je napisao/la:@ Pasha
Nisam ja vama KOMPLEKSASIMA SA PEDIGREOM rekao da smo mi to izmislili nego da je glupo pokretati isto samo par dana nakon sto je ZeljoTV pokrenut.Al evo aako ce ti biti lakse vi ste izmislili navijanje i fudbal kakvi englezi.Evropski nema sta!
Nismo oko moje mi izmislili fudbal,a Bgm ni navijanje,puno ce mi lakse biti ako budes govorio istinu,to da znas..Vi ste onda sigurno po toj nekoj tvojoj logici prvi izmislili ovaj projekat iako se nas puno vise razlikuje od vaseg i opet kazem,o ovom nasem projektu bilo je govora odavno,ali dzaba pricati!

Profesionalnitenis.com

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 03 avg 2009, 01:18

Megaloman je napisao/la:
formance je napisao/la:Ako cemo tako,onda dobro,,HZ su na tekmi protiv borca razvukli trake uz duz citave tribine bordo i bijele boje,,,nedugo poslije toga to i TM rade na tekmi protiv Zrinjskog,samo sto im nije dato da unesu ostatak..Da su sacekali par mjeseci,pa dobro,,nego 2-3 sedmice poslije... :oops: ,,a sto se tice ovog naseg projekta,za to je jos odavno bilo govora,tako da niste upuceni!!
Ili recimo postavljanje drzavne zastave na udarno mjesto preko glavnog transparenta, obradjivanje nasih pjesama, itd, itd. Strumfovi nisu nista drugo nego nasa neuspjela kopija.
postavljanje zastave sa ljiljanima su prvi manijaci uveli u nasoj drzavi ;) a TV vam je evropski nema sta :D

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 03 avg 2009, 01:18

pinoche je napisao/la:
formance je napisao/la:
jesi bio ti na tekmi, nemoj zajebavati, igra nam sesvodi na to da ubacimo loptu u sesnaesterac, stoperi spori uzasno, dva boka slobode nas pravila smjesnim, sudija nam navlacio, svirao 15 nepostojecih prekrsaja, samo da iz guzve nesto uradimo, vidjecemo u četvrtak i u nastavku pl, ali ovo nije dobro, odnosno, igra nam nema ni glavu ni rep
Strategu.
Daj ti meni nacin da se napada neka ekipa ako je 11 igraca u sesnaestercu.
Cak sta vise sut janjosa,dzakimica,rizvanovica su se desila nakon akcija kroz sredinu i po podu.
Kad je 11 igraca u sesnaestercu i nece da izadje nemozes razvuc igru i moras kombinovat na manjem prostoru uz ostre nabacaje ili eventualno suteve.
Imali smo 12 suteva na gol a 21 ukupno pa ti vidi ko je igrao ocajno + imali su tesku i daleku utakmicu prije nekoliko dana.
Ja sam zadovoljan jer da je bilo makar malo sportske srece bilo bi makar 4:1 ili 5:1,KO NAM JE KRIV STO SMO PRIMILI GO I TU JE BIO KRAJ TEKME ZA SLOBODU.Znci nesmiju napraviti ni jednu gresku u zadnjem redu kakvu su napravili veceras pa makar to bila jedna jedina greska.
Neka oni igraju samo ovako jos kad se prikljuci skoro i uzmu malo odmora na reprezentativnoj pauzi i bice golijada sto na kosevu sto po gostovanjima.
poz i ne preseravajte

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, napoleon72, Pantelija, rimljanin90, skoJaa i 52 gosta.