EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la Puma » 07 sep 2011, 23:31

Ma ovakvi "zeleni" bi dobili i Dream Team, islo ih je pravo veceras

ja gotivim njihovu kosarku i njihove kosarkase, pogotovo Ksistofa i Siskauskasa, ali eto nikada nesto nisam navijao za njih, nisu mi simpaticni :x :mrgreen:

Takodjer, srbi nisu bili na nivou. Savanovic je jos uvijek psihicki u out-u, Teodosic je malo zivcan, Keselja i njegovih trica nije bilo kao protiv francuza, jedino Krstic standardan

sudjenje ne bih da komentarisem, ali vjerujem da i jedni i drugi prolaze ovu grupu ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 sep 2011, 23:34

@ Hodza,ne znam da li si gledao utakmicu,a ja odlicno znam sta sam rekao,ali ti mozda nisi razumeo.Ovo sto je njima ulazilo veceras nije polazilo za rukom ni Chicago Bullsima u periodima najvece dominacije,kad Litvance nece trojka onda su qrac lipov(kao dokaz pogledaj tekmu Litvanija-Spanija). Najbolji su u trojkama do sad ali ovo veceras je prevazislo sve prethodne utakmice.

@Legendo Reala ,ako moze bez Velikih i Malih srbija,izuzetno primitivna karakteristika u razgovoru narocito kada je rec o sportu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2011, 23:41

Tribalian je napisao/la:@ Hodza,ne znam da li si gledao utakmicu,a ja odlicno znam sta sam rekao,ali ti mozda nisi razumeo.Ovo sto je njima ulazilo veceras nije polazilo za rukom ni Chicago Bullsima u periodima najvece dominacije,kad Litvance nece trojka onda su qrac lipov(kao dokaz pogledaj tekmu Litvanija-Spanija). Najbolji su u trojkama do sad ali ovo veceras je prevazislo sve prethodne utakmice.

@Legendo Reala ,ako moze bez Velikih i Malih srbija,izuzetno primitivna karakteristika u razgovoru narocito kada je rec o sportu.
Pa šta ima Fiba sa tim njihovim trojkama ????

Što je primitivno velika Srbija ja to mislim u košarci ,normalno da je velika Srbija ,Španija ,Litvanija ,Grčka ostali su stepenicu ispod u zadnjiih godina ,a i duže ;)

Ne volim to naše izvlačenje na sudce ,svih nas na Balkanu i ide mi na živce uvjek je sudija kriv kad se izgubi kad za nas navlači onda je sve po pravilima ,nema šanse da je Srbija večeras nešto pretjerano oštećena ,oni da su bili dobri pobjedili bi ,ne mogu tebe toliko sudije oštetiti ako si ti dobar ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 07 sep 2011, 23:57

Devil je napisao/la: Niko nije rekao da su sudije krive,i ti poceo malo "krivudati".Procitaj svaki post pojedinacno u svakome pise da je Litvanije zasluzeno pobedila da bi to uradila i verovatno bez pomoci sudija,a sad ako hoces da kazes da je sudjenje bilo ok onda stvarno ne znam,ali su zaista sudije imale itekako cudan kriterij sudjenja koji ne bih da komentarisem
Izvini, zar ovaj komentar od kolege @Tribalian ne potvrdjuje to da su Litvanci dobili samo zahvaljujuci sudijama?
A ove sudijske p*cketine ,sta o njima reci,vidim vec neke "nepristrasne" komentare ovde tipa "bla,bla sudija malo pomagao " jedan nedosudjeni nameran faul u korist Srba kao i 10 tak nepostojecih faulova dosudjenih u korist Litvanaca Dovoljno za +10,iako Srbija ocajno odigra veceras a opet postize 90 poena
Litvanija i Srbija su, vrlo izjednacene reprezentacije sto se kvaliteta tice. Ko bude imao bolju sutersku noc, pobijedice. Zaista, jako je glupo govoriti da su ih dobili zbog sudija, ili da ce osvojiti titulu samo ako im sudije budu navlacile. Imaju oni kvalitet za titule i bez pomoci sudija.
Izdržati, to je temelj vrline!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 07 sep 2011, 23:57

Litvanci fantastični u pogrešno vrijeme
"Indija,Pakistan..."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2011, 00:13

B o X je napisao/la:Katastrofa od suđenja, Litvanci jesu dobro igrali i vjerovatno bi pobjedili bez pomoći sudija, ali stvarno ne razumijem kakva je to reprezentacija kad je spala na pomoć sudija!?

koliko je bilo domacih euforicnih navijaca, e pa ista ta euforija ponese i suce, tako da...jbg domacinstvo je veoma bitno u ovim utakmicama
15.10 - 15.06 ...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2011, 00:27

skyisthelimit je napisao/la:
B o X je napisao/la:Katastrofa od suđenja, Litvanci jesu dobro igrali i vjerovatno bi pobjedili bez pomoći sudija, ali stvarno ne razumijem kakva je to reprezentacija kad je spala na pomoć sudija!?

koliko je bilo domacih euforicnih navijaca, e pa ista ta euforija ponese i suce, tako da...jbg domacinstvo je veoma bitno u ovim utakmicama
Tacno :!:
@ Legendo izvinjvam se,pogresno sam skontao sta si hteo da kazes :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 sep 2011, 07:58

Dadobg je napisao/la:
The Game je napisao/la:litvanci veceras da su igrali protiv amerike pobijedili bi, kakvi su im sve sutevi ulazili, ono nije normalno. kod njih sve do raspolozenja, ako ih krene kao veceras svi ce se provesti kao srbija, ako ne krene onda ce se oni provoditi kao protiv spanije :D opet, srbi i kad su spustali na 7-8 razlike u drugom poluvremenu, don luidji&co su to na vrijeme prekidali klasicnim domacinskim odlukama, koje su jbg u neku ruku i ocekivane.
srbima je svakako najveci problem sto neki igraci nisu svjesni koliko ne znaju i ne mogu i koliko su ograniceni. tepic je u drugom poluvremenu prodao 3-4 lopte cisto jer je mislio da je dzordan a ustvari je srpska verzija krisa kamana. dok mu neko ne ocita bukvicu nema im napretka :D
sto se ovih drugih utakmica danas tice, nijemci su izgubili sve realne sanse da se plasiraju dalje, jedini krivac za to je kris kaman, sjeme mu se dabogda zagubilo. lik je posljednju cetvrtinu odigrao gore od kene bajramovica u najgorim danima. dvaput koraci, triput lopta ispada, dvaput fuli zicer. spanci su se nudili maksimalno, al' jbg kad su vidjeli da ovi ne znaju rijesili su to lagano. inace i oni su danas prilicno losi i nervozni nekakvi bili. najbolje irgace imaju, ali trener ih opet nevjerovatno koci i sve dok njega budu slusali bice situacije kao danas protiv nijemaca 37 minuta :D
tursku i francusku sam poceo gledati, al' sam zasp'o na pola druge cetvrtine tako da tu i ne mogu mnogo toga pisati, osim da ce se turci opet "tuci" sa srbima, samo ovaj put za cetvrtfinale a ne finale :D :D
Avatar me dekoncentrise :) Jedva procitah post! :)
heheh i mene isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odsad od The Game-a prvo copy paste pa onda rahat u wordu pročitat
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 sep 2011, 09:47

Dajte ljudi okanite se suđenja.Jeste bilo malo domaćinsko ali tako je to uvijek.Ljudi su nas dobili u svim segmentima igre.Procenat vanjskog šuta,asistencije(25-11),skok,igra, dva na dva,rotacija,tranzicija ...
Jednostavno njima je sve ulazilo ili gotovo sve a mi... nerovozni,sa malo raspoloženih igrača i to je to.
Mene je malo i Duda razočarao,znao je da litvanci ovako igrajua a da ništa nije "spremio"
Protiv španaca očekujem isto poraz a tek protiv Turske je za biti ili ne biti
A onda(ako se dobije Turska)...onda je sve moguće.I da zasviramo flautu a i medalja :D
"Indija,Pakistan..."

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 sep 2011, 10:30

Mogu li Finska i Makedonija danas nastaviti sa iznenađenjima i dobrim igrama?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 sep 2011, 10:40

Litva nas je roknula zasluzeno. Mi drugog centra nemamo, bas kao sto nemamo ni jednog high class beka sutera, a uz nedostatak Velickovica i qrcoboljnog Teodosica, vise od casnih -10 nismo ni mogli.
Litva je truba kad ih stane sut, i prva ozbiljnija ekipa ce ih zgaziti kad se to desi, bas kao sto je to uradila <Espana>. Problem je sto ih za sada taj sut sluzi izuzetno. ;)
Glupo je sudije pominjati. Lamonica je instrument koji sluzi za pomaganje i stelovanje (svi se secaju Beograda 2005e i epske kradje u mecu Spanije i Hrvatske). Medjutim, ne bi nas juce povadili ni Jovcic-Belosevic.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 sep 2011, 10:46

Goldy je napisao/la:Mogu li Finska i Makedonija danas nastaviti sa iznenađenjima i dobrim igrama?

:mrgreen:

makedonija uzima gruzijce. a finci ce, na zalost, izgubiti od rusa... imam osjecaj da bi slovenci mogli pobjediti grke. sve u svemu dosadan, kosarkaski dan.

sutra je druga prica :)
Litva v France i Srbija v Spanija...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 08 sep 2011, 11:29

Јесу ? ? $,? $ су ? ? $ $ " се ?,јесу !
? & " &,$ се," & & $ - $ се у ?,$ " & & " & а & " отвара,не ' " ? % " !
Сутра $ & на ? са ' :!:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

NEKOJ
Kontakt:

Post Postao/la NEKOJ » 08 sep 2011, 16:29

MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 16:38

NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

NEKOJ
Kontakt:

Post Postao/la NEKOJ » 08 sep 2011, 16:41

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
MA BOLI ME **** 5-8 MJESTO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SISAJTEEEEEEEEEEEEEEEEE

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 08 sep 2011, 16:51

Ma dabogda vi FJROM-ci bili 1. ili 2. u grupi,pa onda naletili na nas u 1/4f...eto 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2011, 16:53

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ma dabogda vi FJROM-ci bili 1. ili 2. u grupi,pa onda naletili na nas u 1/4f...eto 8-)
Pa ne mogu naletiti na nas, mi smo ispali :roll: :roll: :roll: :roll:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 08 sep 2011, 16:54

hilmo je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ma dabogda vi FJROM-ci bili 1. ili 2. u grupi,pa onda naletili na nas u 1/4f...eto 8-)

hahahahahahaha :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 sep 2011, 16:59

mdss je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

hahahahahahaha :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Na Srbiju je mislio nije na BiH ;) ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.