EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 sep 2011, 18:59

Dve čvrste utakmice i po meni očekivane pobjede,samo sam msilio da će Francuzi lakše odigrati sa Turcima..na kraju se otišlo u neizvjesnu završnicu,i da je Tunčeri pogidio onu 3 iz kornera,svašta bi bilo...Uglavnom su padali koševi iz reketa,dve skočne ekipe...naročito Turci sa Ašikom(jednookim :evil: ) i Iljasovom...Parker opet najbolji pojedinac ,mada je imao očajan šut iz igre,naročito za 3....ali je postigao zadnjih 7-8 poena i to ključno za vođu tima 8-) ;) .....Francuska je ovim obezbjedila 1/4f ..Turskoj će biti teško,i mislim da ne mogu dalje,kao ni Švabe kojima predviđam pobjedu nad Turcima i poraz od Livanije do kraja...U ovoj grupi,bar po meni o 1.i 2.mjestu će se najvjerovatnije pitati Španci i Francuzi,a ostala dva mi(Srbija) i Litvanija....Večeras će biti jasnije ;) ,,Važno je da se prođe u 1/4f pa makar sa 4.pozicije,nije bitno 8-) .....Naprijed Srbijo! :!: :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 sep 2011, 18:59

Dylan Dog je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:http://www.****/s216989/Litvanija%2 ... lanje.html

Novi Edinov tekst.
Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
posao jarane, posao!

što se tiče utakmice fra-tur, super zanimljiva završnica u kojoj je preldžikoglup opet ispao tragičar..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 07 sep 2011, 19:01

Dylan Dog je napisao/la:

Novi Edinov tekst.
Hoce li se ovaj covjek udostojiti da jednog dana spomene svoju drzavu u tekstovima pitam se.
upravo se to pitam,mogao nas je bar u kojoj recenici spomenuti :cry:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2011, 19:01

Dylan Dog je napisao/la:

Novi Edinov tekst.
Ma pišaj ga i nije neki stručnjak ,samo se pravi :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2011, 19:02

Usr'o juda! :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 sep 2011, 19:51

patriota_90 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Novi Edinov tekst.

jarane pise za ****, i samim time sta ove u Srbiji briga za nas..Uostalom da smo prosli u drugi krug, vjerovatno bi nas vise spomenuo :roll:
15.10 - 15.06 ...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 sep 2011, 19:57

Dylan Dog je napisao/la:

Novi Edinov tekst.

jarane pise za ****, i samim time sta ove u Srbiji briga za nas..Uostalom da smo prosli u drugi krug, vjerovatno bi nas vise spomenuo :roll:[/quote]

pa ni hrvatska nije prošla dalje pa je ipak koliko toliko spomenuo tu repku

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 20:47

54 primljena poena u prvom poluvremenu. ovo nikako nije dobro.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 20:50

Dylan Dog je napisao/la:

Novi Edinov tekst.
Pa zar nije jbm ga,odvojio je jednu recenicu i napisao ono najbitnije,da je Sabe obrisao pod Vrankovicem,dosta i to. :D

Sto se tice utakmice dosta losa odbrana Srbije,i dosta bezidejno u napadu i opet postigli 44 poena,valjda ce se uspeti popraviti u nastavku.Litvu za sada drzi sut izvana u igri a valjda ce i on stati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2011, 20:51

:o Litvaniji razbijaju, pa kako gadjaju trice Kalvenitis, Pocius, Jasikevicius, Jasaitis i kako onaj mladi centar zabija pod kosem, strasno.

Definitivno u ovoj grupi Francuska i Spanija odlucuju za 1., Litva ce biti 3., a Turska i Srbija za 4., a vamo Makedonci prvi :lol: :lol: :lol: Finci u finalu :lol: :lol: :lol:

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 07 sep 2011, 21:25

Litvanci prosto nenormalno pogadjaju za tri,nenormalno. Malo im se priblizimo i oni trojku.Stvarno nisu normalni. NMenormalno..;..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2011, 21:41

Jesu li Srbi ,večeras oštećeni od sudija(nisam gledao čitav meč) ,pošto znamo da oni ne mogu izgubiti dok ih sudije ne oštete ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 sep 2011, 21:48

legenda reala je napisao/la:Jesu li Srbi ,večeras oštećeni od sudija(nisam gledao čitav meč) ,pošto znamo da oni ne mogu izgubiti dok ih sudije ne oštete ;)
Sudije ajmo reci da malo silje za Litvaniju ali samo u 2. poluvremenu jer su u 1. poluvremenu neke faulove svirali za Litvaniju koje ni srpski suci nebi dosudili Litvancima...
Litvanci sta god opucaju ulazi... ide ih veceras nenormalno...
Kao sto sam i napisao prije 3-4 dana a moram priznati bio sam popljuvan sa svih strana, Srbiju vidim u borbi za 3. mjesto sa Litvanijom ali i ovakva Litvanija je bolja od Srbije... A o Spaniji i Francuskoj da ne pricam... Da ne podjenjuju svoje protivnike i da se ne opustaju pred kraj vjerovatno bi svaku utakmicu dobijali sa po 20-tak razlike...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2011, 21:53

Kako je odigrao Valanciunas?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 22:03

Odigramo ocajnu utakmicu i opet zavrsi samo 10 razlike. :roll:
Definitivno nasa najlosija utakmica do sada na prvenstvu,odbrana na nivou kosarkasih pocetnika,u napadu previse soliranja i zabijanja pod kos i onda povratni pas kroz sumu ruku sto nije moglo proci ni pomocu trikova.Sut nas nije nikako zasluzio za razliku od Litvanaca koji su gadjali sve i svasta.

Jbg poraz kako smo odigrali apsolutno zasluzan,okrenuti se sada na preostale dve utakmice i traziti pobedu protiv Turaka a protiv Spanaca ako se sta otvori,otvori.Ovako gledajuci mislim da bi nam pobeda protiv Turske bila dovoljna za prolaz dalje.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 sep 2011, 22:06

Donnie Darko je napisao/la:Kako je odigrao Valanciunas?
Momak je odigrao jednu strasnu utakmicu... Dugo vremena nisam gledao mladjeg a boljeg igraca... Dao je dosta koseva a imo je i bruku skokova...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 sep 2011, 22:08

Litvanci dominiraju!!!
55% za tri poena, 25-11 u asistencijama, u skokovima takođe bolji, u šutu za dva takođe bolji, ukratko razbijeni smo! Može li mi neko objasniti šta se dešava sa odbranom i uopšte igrom Srbije.
Živo me zanima nenino mišljenje o Srbiji na ovom šampionatu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2011, 22:09

Devil je napisao/la:Odigramo ocajnu utakmicu i opet zavrsi samo 10 razlike. :roll:
Definitivno nasa najlosija utakmica do sada na prvenstvu,odbrana na nivou kosarkasih pocetnika,u napadu previse soliranja i zabijanja pod kos i onda povratni pas kroz sumu ruku sto nije moglo proci ni pomocu trikova.Sut nas nije nikako zasluzio za razliku od Litvanaca koji su gadjali sve i svasta.

Jbg poraz kako smo odigrali apsolutno zasluzan,okrenuti se sada na preostale dve utakmice i traziti pobedu protiv Turaka a protiv Spanaca ako se sta otvori,otvori.Ovako gledajuci mislim da bi nam pobeda protiv Turske bila dovoljna za prolaz dalje.
S kim igrate prvo? Ma tesko, Turska predobro igra (osim tekma sa Poljskom), pa dobili su Spance (Litvancima malo ko moze ista pred ovom publikom), danas zamalo Francuze, misljenja sam da cete prije dobit Spanije nego Tursku, al' ostaje da vidimo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 22:12

Edin TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Odigramo ocajnu utakmicu i opet zavrsi samo 10 razlike. :roll:

S kim igrate prvo? Ma tesko, Turska predobro igra (osim tekma sa Poljskom), pa dobili su Spance (Litvancima malo ko moze ista pred ovom publikom), danas zamalo Francuze, misljenja sam da cete prije dobit Spanije nego Tursku, al' ostaje da vidimo.
Nemam pojma nisam gledao,mislim sa Turcima prvo pa onda sa Furijom.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 sep 2011, 22:17

Ako Turcima damo vise od 65-70 poena dobijamo. A edine kako su i zasto Turci dobili spance ima veze za Ciganlukom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.