Zvjezdan Misimović

VR6_LION
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la VR6_LION » 07 sep 2011, 15:33

Rafali su najmanje potrebni u drzavi pogotovo kad su tri nacije u pitanju,pa se uvijek nekako kako ne treba skonta

Rijeci one pa makar i na stranom jeziku nisu lijepe

Protiv Portugala mi je pao u ocima, ne bih volio da bude ovako i protiv Francuza,da bude da narusava atmosferu pred kraj kvalifikacija

jest Miske majstor,al opet Pape je legenda YUGE jedini koji bi mu nesto od igraca mogao reci je trenutno mozda Salihamidzic jer covjek ima trofeje,ostali mu jos nisu ni blizu

leone1
Kontakt:

Post Postao/la leone1 » 07 sep 2011, 15:34

pozdrav svima,prije svega moram reci da mrzim mahalase i forumase,najlakse je sjesti kuci za komp. i pricati gluposti.ovo ce biti drugi put da nesto pisem na ovom forumu i to nakon dugo vremena,a npr. u mom prvom postu upravo ima rijeci o dvojcu susic-misimovic i sta mislim o njima,a ne kao vecina ovde "generali poslije bitke".,moj prvi post i to prije negu su pocele kvalifikiacije---- Postao/la leone1 dana 04 jun 2010, 11:57
Iako sam pravi antiforumas,ali kad procitah vecinu postova morao sam da se reg.Ne znam stvarno sta je gore nas tim i igra ili nasi novinari i ljudi koji tu igru brane.Zar smo toliko zadubljeni da ne mozemo reci kako BiH igra jako jako lose.Svedska koja spada u trecu kategoriju eurospskih repki utrpa nam lakocom 4 komada,dok švabe koji nisu sami svjetski vrh iako ih vecina ovdje vidim tamo svrstava,i te švabe pobjedise nas i apsolutno nadigrase u svakom pogledu igre iako nisu igrali punim kapacitetom.Ne zna se sta je bilo gore u ovde dvije utakmice ili Susic ili igraci.Iako ogroman kao igrac pape je toliko mal kao trener.Onoliko gluposti od trenera jos nisam vidio.A sto se igraca tice,ne znam stvarno kako ih mozete ,jedini igrac vrijedan pomena u ove dvije utakmice je rahimic,ostalo sve jad i bijeda.Siguran sam da Susic nema neki ni autoritet nad njima,vidjelo je se to njihovom nezalaganju a i po susicevom nezamjenjivanju.Ne znam odakle bi kreno sta je jadnije,kazu odbrana glavni krivac,eh da ovi u vezi i napadu igraju i trce kako bi trebali igrati i trcati nebi onda odbranu dovodili u neugodnu situaciju da nas konstatno napadju sa po 7-8 igraca.Krenut cu od napada,dzeko je klasa ali mu zamjeram nezalaganje i netrcanje,pa edine nece gol sam doci,svaka cast ibisicevicu na onih 18 golova ruku na srce tad ga je bilo krenulo ali on nikad nije bio neki igrac nikad stovise jako smijesno igra,definitvno mora van prvog sastava i to pod hitno,umjesto njega zec,brz je drzak i ima nos za gol,dzeko-zec mislim da bi cuda radili,sto se tice veze iz aviona se vidi da pjanic i misomivic ne mogu skupa,misimovic vec 5-6 utakmica za BiH jako slabo igra,ciro mu je to i rekao a ovaj mu odma kontrirao ultimatum ili ja ili ciro,naravno i ode ciri glava a miske opet hoda po terenu dok mu navijaci wolfsburga zvizde,trebalo bi ga ostavit koji put na klupi da dodje do pameti a umjesto njega nek igra ibricic koji je puno zahvalniji igrac,ne mogu ni zamislit kakva ce nam veza bit kad ode rahimic,odbrana ispasta radi veze i napada jer je takav danasnji fudbal svi napadju a i svi brane,svi pricaju fali nam lijevi bocni,pa zar nije to spahic godinama igrao eto lijevog bocnog,desni mujdza,stoperi nadarevic i ili jahic ili pandja i imas solidnu odbranu.Ali bez zalaganja,rada,truda,trke i td.nista od toga,mesi je mesi pa se trudi.I nesto za kraj,navijaci su navijaci i njima ne zamjeram sinocnji ispad,ali Spahic kojega sam smatrao uz odlicnog igraca i da je velik covjek,sinoc je to oboje izgubio,umjesto da kapiten smiri situaciju bude primjer svim igracima bas kao sto i kapiten treba da radi,on udara nekog malca i to sve od nemoci,proradio mu krv ona papanska sandjacka,jako jadno,navalite sad negativci hehe,pozdrav svima. To mi je bio prvi post, s to se tice ovog sinoc ,susic iako veliki antitrener sinoc je bio u pravu,i dajem mu podrsku.Misimovic nije vise igrac za ozbiljnu ekipu,svaka cast njemu brate na svemu sto je pruzio i dao repki radi toga mu spomenik treba dici,ali nemojmo mu sad sudit radi proslih igara i uzdizati ga sad radi toga.On odavnoooooooooooo nije odigrao dobru tekmu za BIH,i po mom misljenju ne treba ga nikako ni zvati,pa majka mu stara taj isti misimovic zakaci se sa cirom,u wolsburgu ga istjerali, hadzi ga istjerao,u rusiji ne igra,sad sa susicem i svi oni ne valjaju i ne znaju a on ispravan,ma dajjjjjj.A o sinocnjem ponasanju samo cu reci FUJJJJJJ.Miske hvala ti za sve ono prije ali brate nisi vise sposoban igrati,i AMEN.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 15:34

ZOI84 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant"
Eh, gdje je ovdje on rek'o (pa čak i između redova da stoji) - MORAM IGRATI? Gdje? Baš me zanima kako su do tog zaključka došli mnogobrojni forumaši.

Zahirović (posljednje vrijeme), Rahimić (2-3 godine), Ibričić (od prelaska u Lokomotiv), Hasagić (nije ni počela liga + problemi sa leđima), Zec (nije počela liga + povrede i čak bio u nemilosti trenera), Muslimović (nema kluba). Dakle, 4/6 igrača su odigrali više minuta od Misketa, dok je Zec samo ušao u Zenici. Šta nam to govori? Da Pape nije u stanju ispoštovati ono što je obeć'o na početku mandata i ono što svakodnevno zbori - igraće samo oni koji su standardni u svojim klubovima.

Kako bi izgledala ekipa bez Rahimića? - Nikako. Kako bez Zahirovića? - Pa u posljednje 2 utakmice je pokaz'o da je pred njim budućnost. No to nije poenta. Poenta svega ovoga nije nezamjenjivost u ekipi, već dvostruki arsini našeg selektora. Ako vam to nije jasno, onda... :roll:
Stvar je u tome da nemamo zamjenu za neke pozicije Rahima, Zahović i ako ne igraju u klubovima mi nemamo druge, a na Misketovoj poziciji imamo nekoliko igraća i logično je da ce igrati spremniji
Izvini radi male advokatore :mrgreen: .

Ja ne znam zasto ne zelite shvatiti poentu cijelog problema.

Nema Monolog nista protiv toga sto igraju Rahimic i Zahirovic, on to podrzava. On ima problem sa Susicem koji jedno govori a drugo radi. Shvatite vise. Problem je sto jedno govori a drugo radi. Problem je sto jedno govori a drugo radi. Problem je sto jedno govori a drugo radi. Problem je sto jedno govori a drugo radi. Problem je sto jedno govori a drugo radi.,.................

Neka lijepo kaze da ce igrati oni koje on odabere, a ne da bezveze laze i sebe i igrace.

Zar je ovo toliko tesko shvatiti?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 07 sep 2011, 15:37

Bravo Zvjezdan Misimovic!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:37

VR6_LION je napisao/la:Rafali su najmanje potrebni u drzavi pogotovo kad su tri nacije u pitanju,pa se uvijek nekako kako ne treba skonta

Protiv Portugala mi je pao u ocima, ne bih volio da bude ovako i protiv Francuza,da bude da narusava atmosferu pred kraj kvalifikacija

jest Miske majstor,al opet Pape je legenda YUGE jedini koji bi mu nesto od igraca mogao reci je trenutno mozda Salihamidzic jer covjek ima trofeje,ostali mu jos nisu ni blizu
De mi molim te nabroj trofeje koje je Susic osvojio, pa on je u evropskom rangu prosjecan igrac nista posebno, samo sto ima dosta navijaca Sarajeva koji ga dizu do boga, Pa taj covjek je samo poznat po tome sto je na SP 90 smeto Dejanu Savicevicu da zaigra i ako je u tom momentu bio sto puta bolji igrac.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 15:38

samo me interesuje ako se ovo i rijesi kako ce taj isti misimovic pogledat u oci saigrace ajd selektora inekako al igrace. bojim se da je ovo otislo predaleko i ako je imao nekih problema to je mogao rijesit unutar repke a ne preko medija.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 15:38

vendeta87 je napisao/la:Pape svojim glupim izjava steti samom sebi, covje drugom recenicom pobija ono sto kaze u prvoj, totalna nepricipijelnost!

na koju izjavu mislis konkretno?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2011, 15:38

leone1 je napisao/la:.Miske hvala ti za sve ono prije ali brate nisi vise sposoban igrati,i AMEN.
Igrac koji nije sposoban igrati donese ti baraz toliko o tebi i bolje ti je to nepises po forumima AMIN .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:39

BernardBarnjak je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pape svojim glupim izjava steti samom sebi, covje drugom recenicom pobija ono sto kaze u prvoj, totalna nepricipijelnost!

na koju izjavu mislis konkretno?
Izava da igrau oni koji su stanadrdni u kulubu a i sam zna da nema 11 igraca koji su standardni u svojim klubovima.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 15:40

vendeta87 je napisao/la:
VR6_LION je napisao/la:Rafali su najmanje potrebni u drzavi pogotovo kad su tri nacije u pitanju,pa se uvijek nekako kako ne treba skonta

De mi molim te nabroj trofeje koje je Susic osvojio, pa on je u evropskom rangu prosjecan igrac nista posebno, samo sto ima dosta navijaca Sarajeva koji ga dizu do boga, Pa taj covjek je samo poznat po tome sto je na SP 90 smeto Dejanu Savicevicu da zaigra i ako je u tom momentu bio sto puta bolji igrac.
zvnicno ponavljam ZVANICNO najbolji igrac bosne i hercegovine svih vremena proglasen od strane UEFE ne od nasih mahala nego od UEFE

zavnicno najbolji igrac PSG-a u historiji a netreba podsjecat da je tu igrao i jedan ronaldinho

a sto se trenerskog posla tice doce pape na svoje nebrinite se polahko pravi reprezentaciju
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 15:40

vendeta87 je napisao/la:

Pitaj Ivicu Osima ko je i sta je Safet Susic i da li je prosjecan igrac bio. Molim te. A i 21 je vijek, imas internet, google, youtube pa surfaj, trazi. Neznanje je bolest.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:41

avenija je napisao/la:
leone1 je napisao/la:.Miske hvala ti za sve ono prije ali brate nisi vise sposoban igrati,i AMEN.
Igrac koji nije sposoban igrati donese ti baraz toliko o tebi i bolje ti je to nepises po forumima AMIN .
Da ispade kao da onaj go od sinoc nista ne vijedi.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 sep 2011, 15:42

vendeta87 je napisao/la:

Odi malo u Francusku, pa pitaj starije generacije ko je Safet, a vjerovatno sad i mladi znaju jer smo im za vratom, ako opet kakva ruka Francuzima ne pomogne

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 15:43

avenija je napisao/la:
ma daj molim te nije miske donio baraz donijela ga je cijela ekipa to manje vazno ono dodavanje dzeke za misketa ili mozda inervencije begovica ili pak golovi u prethodnim utakmicama ili se izgleda sinocnja tekma igrala za 15 bodova a ne 3

imao je kredita vise nego cijela reprezentacija zajedno on i hasagic doduse ovaj drugi nikad nije razocarao sem albanije a tad je branio zadnjih 5 min povrijedjen.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:43

BernardBarnjak je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Pitaj Ivicu Osima ko je i sta je Safet Susic i da li je prosjecan igrac bio. Molim te. A i 21 je vijek, imas internet, google, youtube pa surfaj, trazi. Neznanje je bolest.
Pa znam ja koje je on trofeje osvojio samo pitam vas koji ga hvalite da li i vi to znate, pravk jugoslavije, francuske i kup francuske, a kup sampiona, kup uefa ili kup pobjedika kupova nije ni izbliza vidio za to molim vas nemoj te mi pametovati o tome.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 15:44

Žalosno je da o igrackim kvalitetama Safeta Susica pricaju (negativno) ljudi rodjeni poslije 1992... :shock:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 15:44

Nemojte tek tako otpisivati covjeka koji je valjao ovoj reprezentaciji vise nego mnogi drugi.

Do prije mjesec dana su se bukvalno izivljavali na temi Edin Dzeko, od njega napravili najvecu propalicu i pijanicu..... Sad isti ti ili neki drugi slicni njima dosli ovdje pljuvati po Misimovicu koji je sinoc dokazao i pokazao da je GOSPODIN na terenu, u svakom smislu te rijeci.
Igra nam je Qrac, i da nije bilo kvaliteta (Miske i Dzeko) mi ni devet igraca puno slabije Bjelorusije nebi mogli pobijediti. Sto je najgore, najvise smo se ispljuvali po njima dovjici.
Pape je sinoc ostvario rezultat ali zahvaljujuci individualnom kvalitetu nekih igraca, ponajvise Zvjezdana Misimovica. Igra nam je bila sve osim dobre.

Misimovic je nezamjenjih. Svaka cast Pjanicu, on je igracina, ostali Misketu nisu ni do koljena, ma koliko se oni zalagali i trcali, jednostavno ne znaju kao on. Mogu biti najbrzi na svijetu ali kakve koristi??
Miske gospodski predribla 3-4 igraca... a za njegove lopte znamo vec svi. Ko je najvise pomogao Dzeki da postane jedan od najboljih napadaca svijeta? Bas kad je to postajao, imao je sjajnog Misimovica uz sebe!

Ja se nadam da ce se ovo dobro zavrsiti.
Ne kazem da je postupio sportski ali treba shvatiti covjeka, sjedi na klupi i gleda kako se losiji od njega muce i ne mogu nista Bjelorusiji.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:46

ZOI84 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Odi malo u Francusku, pa pitaj starije generacije ko je Safet, a vjerovatno sad i mladi znaju jer smo im za vratom, ako opet kakva ruka Francuzima ne pomogne
Po tebi ispade da je covjek najbolji igrac u francuskoj ligi svih vremena. Al izgleda da vi zivite u porslosti kad je Pape bio igracina selektor Ivica Osima, a Jugoslavija bila jedinstvena. samo sto je od tada proslo nekih 20 godina.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 sep 2011, 15:46

vendeta87 je napisao/la: De mi molim te nabroj trofeje koje je Susic osvojio, pa on je u evropskom rangu prosjecan igrac nista posebno, samo sto ima dosta navijaca Sarajeva koji ga dizu do boga, Pa taj covjek je samo poznat po tome sto je na SP 90 smeto Dejanu Savicevicu da zaigra i ako je u tom momentu bio sto puta bolji igrac.
na stranu to sto neki misle da safet nije mourinho etc, al' nemogu covjece vjerovati da mozes napisati nesto ovako, pa to je sram! malo se raspitaj sta europski strucnjaci i nekadasnje zvijezde europskog nogometa misle o safetu kao igracu. pa jbte taj isti safet je meni se cini proglasen za najboljeg stranca u historiji PSGa - u klubu gdje su igrali leonardo, ronaldinho i ekipa! al' mozda su i oni prosjek jelde?!
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 07 sep 2011, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 15:46

BernardBarnjak je napisao/la:Žalosno je da o igrackim kvalitetama Safeta Susica pricaju (negativno) ljudi rodjeni poslije 1992... :shock:
evo malog podsjecanja

Na pitanje ko je broj jedan svih vremena u PSG-u, odgovora:

"Ko je broj jedan? Kakvo je to pitanje. Pa Sušić! Ako govorimo o broju jedan svih vremena, tu nema dileme. Broj jedan zauvijek će biti Safet Sušić", rekao je Cayzac.

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bro ... pape/59425" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 5 gostiju.