Ja predlazem da potpisujemo peticiju na kraju baraza kad sve ode dovraga, i onda da to posaljemo u savez.mgogic je napisao/la:Dragi moji jos 5 dana nas dijeli od pocetka baraza,otprilike nadanja uopste nema,bar kod mene,a i kod acakog realnog ljubitelja kosarke.Nas oscilacioni selektor se ne bi plasirao ni sa puno boljom ekipom,tako da ne treba trositi rijeci o tome ko je picka,ko izdajica,ko hoce,a ko nece!Covjek je jednostavno procitana knjiga,ko je samo jednu utakmicu njegove ekipe pogledao,unaprijed zna taktiku za 2 sezone,to je problem,a ono sto mene posebno interesuje je HOCE LI MEMSO DOBITI OTKAZ PO KRAJU BARAZA,DA LI CE PODNIJETI OSTAVKU,HOCE LI KO CELNIM LJUDIMA SAVEZA DA MAMU .EBE POSLIJE OVOGA?To su 3 glavna pitanja od kojih ovisi buducnost nase kosarke,bar po meni!Laku noc svima!
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nema Menso te moralne odgovornosti da podnese ostavku. Opravdanje će bit tipa dobro smo igrali al nismo imali sreće.
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
studentskim zargonom receno, dobro sam uradio ispit al ne vjerujem da cu polozit...
I feel devotion!!
kako se onda 2005. plasirao?mgogic je napisao/la:Nas oscilacioni selektor se ne bi plasirao ni sa puno boljom ekipom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
hehe.KK_Bosna je napisao/la:kako se onda 2005. plasirao?mgogic je napisao/la:Nas oscilacioni selektor se ne bi plasirao ni sa puno boljom ekipom
izgleda vecina ovdje prati kosarku od 2006.
a to sto smo se plasirali na EP u Beogradu upravo pod vodjstvom MB nikom nista ili nisu valjda culi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
I kad vam je KK Bosnu preporodio i uradio vise nego bilo koji trener opet niste zadovoljni 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa zar ti ne ides u srednju skolu?ipsa je napisao/la:studentskim zargonom receno, dobro sam uradio ispit al ne vjerujem da cu polozit...
Aha,plasirao se 2005. i sad ga treba imenovati za dozivotnog selektora,jel' tako?Menso i moze voditi reprezentaciju zbog takvih,i zato cemo zauvijek da budemo donji,zato sto je 90% ljudi kod nas takvog razmisljanja!Nismo mi bolje ni zasluzili!
odlucio sam da je preskocim....lolo d pitar je napisao/la:pa zar ti ne ides u srednju skolu?ipsa je napisao/la:studentskim zargonom receno, dobro sam uradio ispit al ne vjerujem da cu polozit...
I feel devotion!!
niko nije spomenuo da ga treba imenovatiz za dozivotnog selektora...mgogic je napisao/la:Aha,plasirao se 2005. i sad ga treba imenovati za dozivotnog selektora,jel' tako?Menso i moze voditi reprezentaciju zbog takvih,i zato cemo zauvijek da budemo donji,zato sto je 90% ljudi kod nas takvog razmisljanja!Nismo mi bolje ni zasluzili!
samo ti tvrdis da menso ne moze odvesti repku na evropsko, a to je vec ucinio 2005...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Druze,ja i dalje tvrdim da Menso ne moze odvesti reprezentaciju na evropsko!Svaka cast,2005. je to uradio,ali kako sad stvari stoje vise nikad nece.Sta se promijenilo,da li su se tad stvari poklopilo,treba li Menso stravu saljevati ili nesto slicno,to ne znam,ali evidentan je pad njegovog strucnog znanja od tad pa do danas,ako si objektivan,slozices se samnom.Eto,bicemo tu,komentarisacemo ove utakmice baraza,volio bih da grijesim,ali ovakav Menso je zaista los selektor!
mgogic je napisao/la:Druze,ja i dalje tvrdim da Menso ne moze odvesti reprezentaciju na evropsko!Svaka cast,2005. je to uradio,ali kako sad stvari stoje vise nikad nece.Sta se promijenilo,da li su se tad stvari poklopilo,treba li Menso stravu saljevati ili nesto slicno,to ne znam,ali evidentan je pad njegovog strucnog znanja od tad pa do danas,ako si objektivan,slozices se samnom.Eto,bicemo tu,komentarisacemo ove utakmice baraza,volio bih da grijesim,ali ovakav Menso je zaista los selektor!
jednostavno glup si :S
jel ti tvrdi tako a covjek to uradio,covjek prepoprodio kk Bosna i ti jos tvrdis isti:s,i hej sastav je los i to ne njegovom krivicom
Pasha je napisao/la:hehe.KK_Bosna je napisao/la:kako se onda 2005. plasirao?mgogic je napisao/la:Nas oscilacioni selektor se ne bi plasirao ni sa puno boljom ekipom
a to sto smo se plasirali na EP u Beogradu upravo pod vodjstvom MB nikom nista ili nisu valjda culi.
bas su glupi neki :S
obrati paznju na rjecnik u suprotnom dobices ban
imali jos neko, koga smatras glupanom?
ako ima probaj ih sastaviti u jednom postu, ne da svake 2 minute citam ko je sve glup, lakse mi je sve od jednom
ako ima probaj ih sastaviti u jednom postu, ne da svake 2 minute citam ko je sve glup, lakse mi je sve od jednom
jel' to i mene smatras glupim.cr1ptowow je napisao/la:Pasha je napisao/la: hehe.
bas su glupi neki :S
sta sam ja to glupo rekao.
evo moj post od 25. maja(na strani 2 teme baraz za EPPasha je napisao/la:ljudi MB jeste poprilicno tanak trener.
napravio neki kao rezultat sa solidnom ekipom Celika i odmah ga proglasili cudotvorcom.
slabo sta je pokazao i u reprezentaciji i u Bosni, ali u kakvoj finansijskoj situaciji je savez dobro i igramo baraz i jos uz to imamo selektora.
dok je gamad(interesantno sa bilo kojim sportskim savezom je isto) u savezu, necemo imati ozbiljnog selektora.
a ovaj post je takodjer na temi baraz od 20. jula.Pasha je napisao/la:pa ima boljih, ali niti ima para u Savezu, a i ti bolje nece da se smaraju, kad znaju kakvi ljudi vode savez.Bijeljinac je napisao/la:Citam Bajramovicevu izjavu i covjek kaze da su mu igraci imali teske noge. Mene interesuje, a kakve su noge imali Madjari? Lake, mrsave, debele, zgodnePa nisu Madjari u Rakosijevom dobu 50-ih godina proslog vijeka (kada su uzgred 1955. bili i jednini put prvaci Evrope u kosarci), pa da su na pripremama vec dva mjeseca zajedno, valjda su i oni na pocetku priprema i imaju 'teske' noge.
Ovaj MB nema veze s kosarkom... Jedino dobro ako Bosna ispadne u barazu je da ce ovaj znalac sici s trenerskog mjesta (ako...) kojeg je zajasio na boga pitaj kakav nacin. Neko pomenu Emira Mutapcica. Pa taj je izmislio kosarku za ovog Mensura, pratio sam ga i kao igraca i kao trenera u berlinskoj Albi. Zar je moguce da bosanska kosraka nema boljeg od MB?
da ti pravo kazem, niko od mene ne bi bio sretniji da Muta dodje, ali jbg nece.
ovo sve pisem da neko ni bih pomislio da ja sad nesto branim Mensu(moram ga branit zenicak je on moj
al' jbg. neki izgleda cesto ne shvataju da nije samo do MB-a, ima tu jos mnogo cega.
ma ok pricajte vi da je on dobar trener koliko hocete ja kazem nije iz hiljadu razloga. ko kaze da se moramo ograniciti na trenere iz nase baste? nek savez pocne raditi malo!! nije mensur kriv za sve veci dio krivice snosi savez za koji nisam siguran ni danas jel jos uvijek kompletiran, ali kontrirati ovdje svima i pricati kako je on dobar trener je u najmanju ruku smijesno. ja kad ga cujem da za vrijeme time outa koji je on trazio 50% vremena govori aaaaaaaaaaaaaa i hmmmmmmmmmmmmmmmm dođe mi da se ubijem. znaci TO se trazi sa ciljem da se ekipa osvjezi i da se igracima ukaze na pogreske i da se daju nove ideje a ne da se izgubi misao nakon 5 sekundi pricanja. dalje i da ne govorim. oni koji poznaju mirzu(teletovica) znaju koliko je tesko sa njim raditi ali ne moze se reci da je on p..... jer nije sada tu. covjek je kada je bio igrac najviseg profila u repki i trebao biti nosilac igre imao minuttazu kao minja milosevic koji je u to vrijeme imao solidnu sezonu u diti dok je mirza imao dobru sezonu u tau u ACB ligi i u Euro ligi. kad vec imamo problema sa playam cudi me da ne iskopaju od nekud i sovu teletovica pa da i njemu malo svane da se proda da ne tavori po a1 ligi.
You are someone else I am still right here
nije menso jedini dosao u bosnu u periodu preporoda....dosao je i bajramovic, parezanin, kasnije markovic...itd...i opet te godine jedini uspjeh je bio plasman u GL...izgubili smo i kup i titulu...tek naredne godine osvajamo trofeje a tad smo sigurno igracki bili daleko najjaci u ligi....i sigurno ne bi ni osvojili kup da se nije igralo u skenderiji ...ko se sjeca, pred prepunom skenderijom, pobjedili smo pola kosa a siroki je imao zadnji napad...infarkt tekma...odoh sad na more....
I feel devotion!!
- majestic24
- Kontakt:
MB preporodio Bosnu??? Pa ekipu koju je on imao,ja bih mogao i dalje od 8 mjesta u NLB ligi. Treba nama jedan iskusan trener,s jedno 60 i vise godina. Pa sta me briga i ako se plasiramo na EP. Ja imam 21 godinu i jos nisam "osjetio"pobijedu BiH na velikom takmicenju (na EP).Koji je ono nas skor 0-15 ili 0-18. Mi bi trebali za selektora uzeti onog sta vodi Tursku repku,Tanjevic,ove godine istice ugovor i Jasminu Repesi u Hrvatskoj reprezentaciji,i on je jako dobar. A mogli bi uzeti i Vladu V,znamo sta on moze sa mladim igracima,a mi ih imamo i to jako dobre.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Eno ja ostavio post i o tome. Savez, odnosno gamad u savezu su problem, a o parama kojih nema (uglavnom zbog te gamadi) da ne govorim!majestic24 je napisao/la:MB preporodio Bosnu??? Pa ekipu koju je on imao,ja bih mogao i dalje od 8 mjesta u NLB ligi. Treba nama jedan iskusan trener,s jedno 60 i vise godina. Pa sta me briga i ako se plasiramo na EP. Ja imam 21 godinu i jos nisam "osjetio"pobijedu BiH na velikom takmicenju (na EP).Koji je ono nas skor 0-15 ili 0-18. Mi bi trebali za selektora uzeti onog sta vodi Tursku repku,Tanjevic,ove godine istice ugovor i Jasminu Repesi u Hrvatskoj reprezentaciji,i on je jako dobar. A mogli bi uzeti i Vladu V,znamo sta on moze sa mladim igracima,a mi ih imamo i to jako dobre.
Ko misli da bi ozbiljan trener tipa Jaska Repese radio sa tim ljudima je veliki utopista.
Bosu mozda probati na emociju uzet, nesto ko Ciru u nogometu.
Vlado bi mogao, ali i za njega nisam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.