Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Nail for Real
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Nail for Real » 01 avg 2009, 17:07

bilalinho2 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Znam da nije mjesto,ali bih volio da saznam kako da otvorim temu.Unaprijed hvala,i molba adminu da ne brise post. ;)
kad trazis temu npr odes premier liga i nadjes temu (to je nebitno) u lijevom donjem uglu ti pise nova tema i to pritisni upisi sta hoces koju temu i to ti je to
btw nemozes ti sad u forumu premier liga otvorit temu o ragbiju te banalne stvari nadam se da si shvatio
E hvala na pomoci ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2009, 18:20

To da uzmemo Aquilanija umjesto Xabija mi je skroz bezveze.Xabi igra vec 4-5 godina u EPL-u,a Aquilani igra dobro,ali Serie A.A Liverpool vec ima iskustva sa igrcaima iz italijanske lige ;)
Da , ali kada uzmes u obzir da se moze dovesti jos 1 kvalitetan igrac od novca za Xabija , Arbelou i Dossenu nije to tako lose ( npr Lee iz Wigana ;) )

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2009, 19:09

Gerrard je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
To da uzmemo Aquilanija umjesto Xabija mi je skroz bezveze.Xabi igra vec 4-5 godina u EPL-u,a Aquilani igra dobro,ali Serie A.A Liverpool vec ima iskustva sa igrcaima iz italijanske lige ;)
Da , ali kada uzmes u obzir da se moze dovesti jos 1 kvalitetan igrac od novca za Xabija , Arbelou i Dossenu nije to tako lose ( npr Lee iz Wigana ;) )
Pa da mjesto kvalitetan , samo zamjenis polovnjak koji nij bolji od Lucasa i to je to ... tobe jarabi , toliko godina pratim Premiership nema utakmice da nisam gledao , ali za ovu igracinu iz Wigana nisam cuo :o
i ja majke mi pratim sve osim kad igraju Manchester i Chelsea i Wigan :D mozda zato ovog papka iz vigana nisam upratio
You are someone else I am still right here

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 01 avg 2009, 22:32

Jeste vidjeli naseg novog igraca

Edin Dzeko potpisao za Liverpool FC

slika

slika

Malo sale nadam se da nije na odmet, valjda vam se svidja

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 22:36

ne stoji mu dres :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 13:55

Torres 'prodaje' više dresova od Gerrarda

Španjolski centarfor Fernando Torres vrlo je popularan među navijačima Liverpoola, možda čak i popularniji od kapetana i klupske ikone Stevena Gerrarda, ako je suditi prema prodaji njihovih dresova...
Radi se, dakako, o dvojici najboljih i najpopularnijih nogometaša Liverpoola. Gerrard je donedavno bio vodeći u 'marketinškoj utakmici, odnosno prodaji klupskih dresova s njegovim imenom. No, to više nije slučaj!

Dresovi s Torresovim imenom trenutno su najprodavaniji među našim navijačima. Zapravo i nisam siguran kada je Torres preuzeo primat nad Stevenom Gerrardom po pitanju prodanih dresova, među njima i nema velike razlike, ali najviše se prodaju Torresovi dresovi - kaže Ian Ayre, komercijalni direktor Liverpoola.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 02 avg 2009, 15:42

dobra sala jos kad bi bilo istinito...
nego kako to pravis tako te slike

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 17:46

Mirza_Hordas je napisao/la:Torres 'prodaje' više dresova od Gerrarda

Španjolski centarfor Fernando Torres vrlo je popularan među navijačima Liverpoola, možda čak i popularniji od kapetana i klupske ikone Stevena Gerrarda, ako je suditi prema prodaji njihovih dresova...
Radi se, dakako, o dvojici najboljih i najpopularnijih nogometaša Liverpoola. Gerrard je donedavno bio vodeći u 'marketinškoj utakmici, odnosno prodaji klupskih dresova s njegovim imenom. No, to više nije slučaj!

Dresovi s Torresovim imenom trenutno su najprodavaniji među našim navijačima. Zapravo i nisam siguran kada je Torres preuzeo primat nad Stevenom Gerrardom po pitanju prodanih dresova, među njima i nema velike razlike, ali najviše se prodaju Torresovi dresovi - kaže Ian Ayre, komercijalni direktor Liverpoola.
bas zanimljivo inace znamo svi da je Gerrard ikona Liverpoola i mislio sam da se njegovi dresovi daleko najvise prodaju,ali i Torres je sjajan igrac tako da me i ne cudi da se njegovi dresovi prodaju odlicno...a sta mislite Liverpoolci da li bi vi pristali kada bi vam Real davao Snejdera,VDV-a i Negreda u zamjenu za Torresa,iako znam da se to nece dodgoditi da li biste vi pristali na to :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 avg 2009, 20:49

JameS je napisao/la:

bas zanimljivo inace znamo svi da je Gerrard ikona Liverpoola i mislio sam da se njegovi dresovi daleko najvise prodaju,ali i Torres je sjajan igrac tako da me i ne cudi da se njegovi dresovi prodaju odlicno...a sta mislite Liverpoolci da li bi vi pristali kada bi vam Real davao Snejdera,VDV-a i Negreda u zamjenu za Torresa,iako znam da se to nece dodgoditi da li biste vi pristali na to :D
DA ali kad bi dobili jos 200 miliona eura

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 avg 2009, 21:56

Gerrard je već dugo u Liverpoolu i mislim da nepostoji navijač Liverpoola koji nema njegov dres, dok je Torres u Liverpoolu dosta manje vremena i naravno da će se njegovi dresovi više prodavati. To je isto kao kad kažu da Real prodaje više Ronaldovih nego Raulovih dresova.

Čitam da pregovarate sa Aquilanijem. U kojoj fazi su pregovori.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2009, 22:02

poslije prvog poluvremena espanyol vodi 1:0, losa igra u odbrani, regularan gol je ponisten espanyolu, gerrard pogodio precku a poslije nekoliko minuta iz slobodnjaka i stativu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2009, 22:31

Ma nema veze,,ionako im je otvaranje stadiona,,i ocekivo sam da cemo izgubit da im ne pokvarimo slavlje,,ne brinu mene prijateljske,,bolje fino tempirat formu za ligu ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2009, 23:01

zavrsilo 3:0 za espanyol, u drugom poluvremenu ni priliku nismo napravili, katastrofalna igra, mnogo gresaka u odbrani, zaista ne znam sta rafa vidi u onom degenu, pa on bi trebao placati da igra za liverpool a ne obrnuto, pa boljih bekova ima u nasoj ligi, nadati se da ce agger ili skrtel biti spremni za pocetak prvenstva jer ako san jose bude igrao lose nam se pise

xabi je usao u 83 minuti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 23:05

šta vam je :?: :?: kakav je sastav igrao pa su vas nabušili :roll: da nije benitez eksperimentisao

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 23:19

Mirza_Hordas je napisao/la:šta vam je :?: :?: kakav je sastav igrao pa su vas nabušili :roll: da nije benitez eksperimentisao
kako god bilo nisam ocekivao da ce ih Espanjol ovako lagano dobiti :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2009, 23:36

ne moze se ni ocekivati nista bolje kad je spanac apsolutno pogubio sve konce iz ruku. pola ekipe ide ili zeli otici 30 igraca u kombinacijama da pojacaju liverpool a na kraju ce se dovesti neki polovnjak u zadnji cas kao sto su prosle sezone doveli rieru. mladi konstantno dobijaju prilike u pripremama i odlicno se pokazuju i onda umjesto da se njima da prilika dovede se neki degen,nunez,kronkamp.... i tako iz sezone u sezonu prodaju se extra igraci dovode nikakvi.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 23:44

Gerrard je napisao/la:
fera je napisao/la:ne moze se ni ocekivati nista bolje kad je spanac apsolutno pogubio sve konce iz ruku. pola ekipe ide ili zeli otici 30 igraca u kombinacijama da pojacaju liverpool a na kraju ce se dovesti neki polovnjak u zadnji cas kao sto su prosle sezone doveli rieru. mladi konstantno dobijaju prilike u pripremama i odlicno se pokazuju i onda umjesto da se njima da prilika dovede se neki degen,nunez,kronkamp.... i tako iz sezone u sezonu prodaju se extra igraci dovode nikakvi.
Nemoj tako , vidjet ces kad dodje Lee , cuveni igrac iz Vigana i zamjena za Xabi Alonsa :D
Imamo slicno misljenje i slazem se spanac ne zna bil pisao ili srao !
Prvenstvo samo sto nije pocelo a mi ne znamo ni ko ni kako ce igrati LFC ... hoce li otici Alonso ili nece i slicno , zato kazem proci ce godine dok majmun ne ode ali bit cu strpljiv kad tad odzvonit ce i njemu !
a ko zna mozda poslje njega dodje jos neko gori :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2009, 23:53

trenutno mi ni jedan gori i morbidniji ne pada na pamet. nece kemala alispahica dovoditi sigurno :D najsmjesnije mi je gad vidim da glen johnson igra utakmice na lijevom boku...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 avg 2009, 08:32

Torres_9 je napisao/la:
JameS je napisao/la:

DA ali kad bi dobili jos 200 miliona eura[/quote

Taman, tih 200 miliona, jos i Ramos....
E to bi onda bilo fer i korektno... :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 avg 2009, 10:36

i jos da nam dadnu casillasa da imamo bar kvalitetnu zamjenu na golu :D :D :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.