Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Izgleda.
-
- Kontakt:
Svašta.
Pa neko je definitivno sihire bacio na igrače Arsenala.
Jednima se ne igra i idu, drugima se igra ali se stalno povrijeđuju.

Jednima se ne igra i idu, drugima se igra ali se stalno povrijeđuju.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
bilo mi je malo cudno da nije bio ni medju 18 ako sam dobro skonto sad zadnju tekmu,to je izgleda naceto ono nedavno a sad ga dokrajcioBosco je napisao/la:Izgleda.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mi da imamo ekipu od 40 igrača visokog profila poslije 2 mjeseca opet bi se morali krpit zbog ozljeda.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Chamakh,Shava i Eduardo nisu povrijedjivani, ako izuzmes onaj divljacki start, od kojeg ni 15 puta bolja priprema ne bi pomogla, ja te o tome pitam ti nesto deseto pricas...L_blancos je napisao/la:Ako si trenirao ikad ijedan sport znat ces da nije tako..AllGunsBlazing je napisao/la:Svejedno kakve veze imaju Chamakh, Arshavin, Eduardo sa tim???? Da i Robin??? On je ionako staklen, tako da nema veze uvijek je povrijedjen, i to bas i nije do osoblja vec do srece..
Svaki sport zahtjeva odredjenu pripremljenost odredjenih skupina misica. Ajde bgt da ja i ti potrcimo ovako nezagrijani na svaku jacu promjenu pravca bi ligamente kidali. Kod fudbalera se zahtjeva gotovo pa savrsena tjelesna pripremljenost i zagrijanost svih zglobova..
Da se radi o jednoj sezoni gdje vas prati maler onda bi se moglo govoriti o sreci..
@Bosco navikli smo..
Celik!3,2,2.
Bosco,kolko je pouzdano to,jbga,znam da ti to provjeris uvijek al opet nekako se nadam da nisi u pravu
Dva izvora, weartethenorthbank.com i tumblr. , ma vjerovatno je istina.bega_afc je napisao/la:Bosco,kolko je pouzdano to,jbga,znam da ti to provjeris uvijek al opet nekako se nadam da nisi u pravu
Ovo je za ne povjerovat.
Sta se desava sa nasim igracima :S
Taman se nadamo dobrom stoperskom tandemu, ali uvijek neki peh. Samo da se neko od Koscienly/Per ne povrijede. Moci ce se i oni borit sa protivnicima.
Dobit cemo ovaj Swansea, samo da i tu ne ostanemo kratkog repa. Moramo ucit nesto ovim igracima, moramo im pomoci.
Za Vermalena nema nista na oficijalnoj stranici. Koliko je tacnost tog izvora ?
Sta se desava sa nasim igracima :S
Taman se nadamo dobrom stoperskom tandemu, ali uvijek neki peh. Samo da se neko od Koscienly/Per ne povrijede. Moci ce se i oni borit sa protivnicima.
Dobit cemo ovaj Swansea, samo da i tu ne ostanemo kratkog repa. Moramo ucit nesto ovim igracima, moramo im pomoci.
Za Vermalena nema nista na oficijalnoj stranici. Koliko je tacnost tog izvora ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Robin se povrijedio, kad je krenuo da se tusira okliznuo se na sapun i uletio u ves masinu, koja se slucajno upalila i izaprala ga dobro, ugl. nema ga dugo jer nije koristio kvalitetni deterdzent, tj. Wenger ih sve natjerao da stede..
Celik!3,2,2.
na kabasAllGunsBlazing je napisao/la:Robin se povrijedio, kad je krenuo da se tusira okliznuo se na sapun i uletio u ves masinu, koja se slucajno upalila i izaprala ga dobro, ugl. nema ga dugo jer nije koristio kvalitetni deterdzent, tj. Wenger ih sve natjerao da stede..

- -Paja
- Kontakt:
Cuj ti ovog blancosa kako objasnjava, uglavnom lik nam je objasnio da se ustvari Arsenalovi igraci ne zagrijavaju pa se ozlijedjuju
kakav klaun

Dio Arsenala
haahhhahaahh al ovi igraci Arsenala k'o da su ogrisali negdjeAllGunsBlazing je napisao/la:Robin se povrijedio, kad je krenuo da se tusira okliznuo se na sapun i uletio u ves masinu, koja se slucajno upalila i izaprala ga dobro, ugl. nema ga dugo jer nije koristio kvalitetni deterdzent, tj. Wenger ih sve natjerao da stede..
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Thomas Vermaelen nakon operacije dva mjeseca izvan terena
Problemi sa ozljedama i dalje muče Arsena Wengera i momčad Arsenala, pa je tako stigla nova vijest po kojoj će belgijski reprezenativac Thomas Vermaelen nakon operacije ahilove tetive sa terena izbivati oko dva mjeseca.
Vermaelen je ozlijedio lijevu ahilovu tetivu u utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Udinesea i nije igrao u teškom porazu od Manchester Uniteda na Old Traffordu.
Wenger je prije samo par dana doznao kako će možda i tri mjeseca biti bez Jacka Wilsherea, a ozlijeđen je i Laurent Koscielny u domaćoj utakmici protiv Liverpoola.
Velika će odgovornost stoga pasti na leđa pojačanja dovedenih posljednjeg dana prijelaznog roka, Mikela Artetu, Yossia Benayouna, Andrea Santosa, Park Chu-Younga i Pera Mertesackera.
Arsenal u okviru Premier lige u subotu na svom terenu dočekuje novog premierligaša Swansea.
Problemi sa ozljedama i dalje muče Arsena Wengera i momčad Arsenala, pa je tako stigla nova vijest po kojoj će belgijski reprezenativac Thomas Vermaelen nakon operacije ahilove tetive sa terena izbivati oko dva mjeseca.
Vermaelen je ozlijedio lijevu ahilovu tetivu u utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Udinesea i nije igrao u teškom porazu od Manchester Uniteda na Old Traffordu.
Wenger je prije samo par dana doznao kako će možda i tri mjeseca biti bez Jacka Wilsherea, a ozlijeđen je i Laurent Koscielny u domaćoj utakmici protiv Liverpoola.
Velika će odgovornost stoga pasti na leđa pojačanja dovedenih posljednjeg dana prijelaznog roka, Mikela Artetu, Yossia Benayouna, Andrea Santosa, Park Chu-Younga i Pera Mertesackera.
Arsenal u okviru Premier lige u subotu na svom terenu dočekuje novog premierligaša Swansea.
FK Pjetlovi
Vermaelen je tu za mjesec dana, tako kažu na Arsenal.com i povreda uopšte nema veze sa tom ahilovom petom. Odlične vijesti, nemamo jakih utakmica u tom periodu baš, možemo se oslonuti na Peru i Kosa i Đuru kao backupa.
Pogledajte video, molim vas. Ne postoji riječ da se opiše njegova genijalnost, pa da imamo napad(ače) koji znaju završit akciju golom bili bismo ravnopravni svakom engleskom timu. RvP je genije, vizionar !!! On je definitivno world class igrač.
[youtube][/youtube]
Koji je ovo genije, strašno, jedan od rijetkih world class igrača u našem timu, a uz to je najpredaniji, kapiten, ikona. Ne znam šta da kažem, imam neki osjećaj da će mi uskoro biti draži od najdražeg igrača sad
Pogledajte video, molim vas. Ne postoji riječ da se opiše njegova genijalnost, pa da imamo napad(ače) koji znaju završit akciju golom bili bismo ravnopravni svakom engleskom timu. RvP je genije, vizionar !!! On je definitivno world class igrač.
[youtube][/youtube]
Koji je ovo genije, strašno, jedan od rijetkih world class igrača u našem timu, a uz to je najpredaniji, kapiten, ikona. Ne znam šta da kažem, imam neki osjećaj da će mi uskoro biti draži od najdražeg igrača sad

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Daj Boze da je za mjesec, kod nas se uvjek nesto iskomplikuje i produzi par mjeseci....
AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco jel ono u poredjenjima Suarez bjese bolji???![]()
Ono što Persi uradi za 90 minuta, Suarez učini duplo više za 10 minuta

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Hebga, pretjera ga sad i tiRizah je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco jel ono u poredjenjima Suarez bjese bolji???![]()
Ono što Persi uradi za 90 minuta, Suarez učini duplo više za 10 minuta

Necemo valjda voditi ovu beskonacnu raspravu ko je bolji... Oba ova igraca su dobra svaki na svoj nacin, dosta se razlikuju i nemaju nikakve slicnosti kojom bi ih mogli uporedjivati. Dva potpuna razlicita profila, i zbog toga je bolje ovu raspravu ostaviti za kraj sezone, kada ce statistika pokazati svoje

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest gdje cemo ih porediti jedan u 19 utakmica da 18 golova jedan u 12 da 4, i on je naravno bolji...
Celik!3,2,2.
- -Paja
- Kontakt:
Molim vas nemojte da spominjemo prosjecne igrace poput suareza na ovoj uzvisenoj temi nadkluba.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.