Bitno je sto dalje brku koji sjedi od repke da se nebi usirili,za ostalo cemo lako .Jel tako Safeta hanuma.safira je napisao/la:Covjek vam pise o vasim neznanjima o sportovima dobijemo jednu odmah smo velesile i onda nas Finska (hokejasi spuste na zemlju). Tako manite se suplje i dizanje Susica, a znate da je kanta trener, ako bude znao iskoristiti igrace koji su mnogo dobroj formi i Bog zna kada ce biti opet, to je njegova sreca. Sto se tice ostalog on je donji...da mu nije ovakivh igraca koji su jednostavno poludili, davno bi on dobio nogicu.BernardBarnjak je napisao/la:@AÐ_Official
Bojim se da nisi shvatio sta je Rizah napisao...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 sep 2011, 15:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danas nema kritika, danas se živi za pobjedu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Safira sine, da si samo malo stariji od 12 godina, znao bi da je Rahimic sve dok nije dosao u CSKA, u stvari igrao stopera (Bosna Visoko, Austrija, Anzi Mahackala),tako da mu ta pozicija uopste nije nova.safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
I siguran sam da je i sada bolji na toj poziciji od svih nasih stopera osim Spahica
FKS❤️1946
Igrao stopera prije 20 godina u Bosni(Visoko)djokica je napisao/la:Safira sine, da si samo malo stariji od 12 godina, znao bi da je Rahimic sve dok nije dosao u CSKA, u stvari igrao stopera (Bosna Visoko, Austrija, Anzi Mahackala),tako da mu ta pozicija uopste nije nova.safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
I siguran sam da je i sada bolji na toj poziciji od svih nasih stopera osim Spahica
- BernardBarnjak
- Kontakt:
safira je napisao/la:Covjek vam pise o vasim neznanjima o sportovima dobijemo jednu odmah smo velesile i onda nas Finska (hokejasi spuste na zemlju). Tako manite se suplje i dizanje Susica, a znate da je kanta trener, ako bude znao iskoristiti igrace koji su mnogo dobroj formi i Bog zna kada ce biti opet, to je njegova sreca. Sto se tice ostalog on je donji...da mu nije ovakivh igraca koji su jednostavno poludili, davno bi on dobio nogicu.BernardBarnjak je napisao/la:@AÐ_Official
to da je Safet Susic ''kanta'' to ces da izvines! to je tvoje misljenje. zasto vrijedjanje? zasto? licno mrzis covjeka, sta li?!
nema smisla zaista!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Predlazem ako veceras uzmemo Bjelorusiju da se svi forumasi skupe kod parkuse pa da idemo kod @Safije na Sedrenik u šljive da proslavimo i da cujemo njegov bajni komentar o komparaciji Papeta i Amara.
I kako je to uticalo na njegovu psihu,moze li se sam izboriti sa tom traumom ili moramo zvati pomoc.
Safija nikad nisi sama,forumasi su uz tebe,jedna je Safija...
I kako je to uticalo na njegovu psihu,moze li se sam izboriti sa tom traumom ili moramo zvati pomoc.
Safija nikad nisi sama,forumasi su uz tebe,jedna je Safija...
Kao ucenik 5.razreda osnovne skole siguran sam da ne znas crtati. Prema tome, ne bih volio da gledam tvoje crteze.safira je napisao/la:Igrao stopera prije 20 godina u Bosni(Visoko)djokica je napisao/la:Safira sine, da si samo malo stariji od 12 godina, znao bi da je Rahimic sve dok nije dosao u CSKA, u stvari igrao stopera (Bosna Visoko, Austrija, Anzi Mahackala),tako da mu ta pozicija uopste nije nova.safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
I siguran sam da je i sada bolji na toj poziciji od svih nasih stopera osim Spahica![]()
![]()
![]()
![]()
jao likova, pa kad je bio kao stoper sta zadnji 10 godina igra zadnjeg veznog, ocigledno zato sto nije za te pozicije. Hoces li da ti nacrtam i Susicu usput ?
Rahimicev jedini problem ( i Pandzin takodje ) bi mogao biti taj sto ispred nemaju Rahimica da zaustavlja napade protivnika
FKS❤️1946
Shvatite vec jednom da ja nikoga ne mrzim, a isto tako niti ga vrijedam. Pisem o stvarima koje doticni gospodin radi i koji kad je najvaznija utakmica za nasu reprezntaciju stavlja Rahmica na stopera. Zasto ste vise zapeli da neko nekoga mrzi, da ja tebe pitam zasto ti dizes njega, poslije jedne pobjede u gostima da je Alex Ferguson, ne pitam te jer me zaboli. Komentarisi ako imas sta normalno, a nemoj ubacivati da neko nekoga mrzi i slicne gluposti.BernardBarnjak je napisao/la:safira je napisao/la:Covjek vam pise o vasim neznanjima o sportovima dobijemo jednu odmah smo velesile i onda nas Finska (hokejasi spuste na zemlju). Tako manite se suplje i dizanje Susica, a znate da je kanta trener, ako bude znao iskoristiti igrace koji su mnogo dobroj formi i Bog zna kada ce biti opet, to je njegova sreca. Sto se tice ostalog on je donji...da mu nije ovakivh igraca koji su jednostavno poludili, davno bi on dobio nogicu.BernardBarnjak je napisao/la:@AÐ_Official
to da je Safet Susic ''kanta'' to ces da izvines! to je tvoje misljenje. zasto vrijedjanje? zasto? licno mrzis covjeka, sta li?!
nema smisla zaista!
Rahimić će to na sredini presjeći, da nebi kasnije intervenisoRahimicev jedini problem ( i Pandzin takodje ) bi mogao biti taj sto ispred nemaju Rahimica da zaustavlja napade protivnika![]()
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@safira
ako rijec KANTA nije vrijeđanje...
uglavnom, živ ti meni bio ali ja ovdje zavrsavam svaku raspravu sa tobom... da ne odemo daleko u off...
ako rijec KANTA nije vrijeđanje...
uglavnom, živ ti meni bio ali ja ovdje zavrsavam svaku raspravu sa tobom... da ne odemo daleko u off...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
HahahahaMOZAK je napisao/la:Rahimić će to na sredini presjeći, da nebi kasnije intervenisoRahimicev jedini problem ( i Pandzin takodje ) bi mogao biti taj sto ispred nemaju Rahimica da zaustavlja napade protivnika![]()
To se kaže Pape bez stila mali trener, a kanta, to je manje bolno, ne ?
ale,aleeee ima li do pobjede!
Oprostite, jako mali trenercic.1919 je napisao/la:To se kaže Pape bez stila mali trener, a kanta, to je manje bolno, ne ?
-
AÐ_Official
- Kontakt:
normalne, kulturne/zdrave kritike su vazda zeljne, dok rijeci "kanta, tele, konj, debil, idiot" su samo davanje doznanja koliko nekim osobama fali kulture i obrazovanja. Prvi cu priznat da Pape nije najbolji trener na svijetu, da on ima svoje mane..onda stanem i skontam kako smo igrali prije njega..bez ideje, mnogo srljanja po terenu, igraci peglali loptu, nismo imali svoj stil. Te stvari sve sada imamo ili smo eliminisali te neke nepozeljne poteze. Pape voli svoju drzavu, voli svakog igraca kojeg ima na raspolaganja i on nosi svoje emocije na rukavu i nije ga stid ih prikazat. Pape ziv i zdravi ti nama bio mnogo godina, i da Bog da ti ostao selektor jos dugo godina!
Sretno nam veceras i nadati se da cemo pobijediti i otici napokon na neko znacajnije takmicenje. Takodje, nadati se da ce igraci koji su u vanserijskoj formi mozi nulirati ove ispade naseg divnog selektora. Hajmo Bosno .....
Njemu sve ovisi o rezultatu, moje shvaćanje nogometa je putovanje, a nekima nemam pojma, sada je prilika, da se obilaze ukrainska i poljska sela, a Brazil me ne privlači, ni sekunde, tako danas napraviti posao, biti drugi, imati sreće...i dobrodosli na EUro.AÐ_Official je napisao/la:normalne, kulturne/zdrave kritike su vazda zeljne, dok rijeci "kanta, tele, konj, debil, idiot" su samo davanje doznanja koliko nekim osobama fali kulture i obrazovanja. Prvi cu priznat da Pape nije najbolji trener na svijetu, da on ima svoje mane..onda stanem i skontam kako smo igrali prije njega..bez ideje, mnogo srljanja po terenu, igraci peglali loptu, nismo imali svoj stil. Te stvari sve sada imamo ili smo eliminisali te neke nepozeljne poteze. Pape voli svoju drzavu, voli svakog igraca kojeg ima na raspolaganja i on nosi svoje emocije na rukavu i nije ga stid ih prikazat. Pape ziv i zdravi ti nama bio mnogo godina, i da Bog da ti ostao selektor jos dugo godina!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
safira je napisao/la:Sretno nam veceras i nadati se da cemo pobijediti i otici napokon na neko znacajnije takmicenje. Takodje, nadati se da ce igraci koji su u vanserijskoj formi mozi nulirati ove ispade naseg divnog selektora. Hajmo Bosno .....
Ja mislim da je ovo nas najveci problem. Cesto gledamo predaleko unaprijed. Nismo jos ni zavrsili kvalifikacije, niti poceli utakmicu sa Bjelorusijom a mi vec imamo fantazije o nastupima u Ukrajini/Poljskoj. Prvo da rijesimo ove "probleme" pred nama, pa onda svi mozemo kolektivno i 100% za sigurno pricat o EP2012.
Sreća je osnovna stvar, i ovisi o baražu, danas uopće nije upitno da ce se uzeti, al' sto sutra, sve ovisi o kuglici, a ponekad i da si bolji ne prolaziš.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ma nije bitan pape,reagovao bih ovako da je o bilo kome rijec iz repke. jel treba rahimica zvati 'celo'?
ili bilo koga drugog vrijedjati?!
sama konstatacija da je PAPE ''kanta'' u meni pored gadjenja i cuđenja izaziva i smijeh jer se ocigledno radi o kompleksima i vjerovatno propalim fudbalerima. govorim naravno o ovim pametolizima sto se kriju iza tastatura sirom planete...
gdje je pape (i kako je igrao) mozete samo SANJATI kompleksasi jedni!
to da nije nabolji selektor to je jasno ali daj Boze samo da pobjedimo veceras u inat vama kompleksasima!
ili bilo koga drugog vrijedjati?!
sama konstatacija da je PAPE ''kanta'' u meni pored gadjenja i cuđenja izaziva i smijeh jer se ocigledno radi o kompleksima i vjerovatno propalim fudbalerima. govorim naravno o ovim pametolizima sto se kriju iza tastatura sirom planete...
gdje je pape (i kako je igrao) mozete samo SANJATI kompleksasi jedni!
to da nije nabolji selektor to je jasno ali daj Boze samo da pobjedimo veceras u inat vama kompleksasima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.